Verkrijgbaar vanaf

€ 1.100,00

(inclusief btw)
162

4.4 gebaseerd op 162 klantbeoordelingen

98
47
8
6
3
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Eén van de beste LED tv's op de markt

139 cm (55 inch) 19-02-2020 door Sven3er

Aangezien mijn dure Samsung curved het niet langer dan 5j heeft volgehouden wou ik onder de 1000 euro blijven voor een nieuw toestel. Een OLED is dan geen optie. Bij de "klassieke" led tv's springt deze Sony XG85 er bovenuit. Kleuren zijn uitstekend, het detail eveneens. Een 4K film afspelen is gelijk aan geweldig mooi beeld. Verder is de kijkhoek voldoende groot. Ik ben er super tevreden mee, in zijn klasse is dit toestel een uitstekende/de beste keuze. Wat zou ik veranderen aan dit toestel? Scherm nog iets verder kunnen dimmen bij donkere omstandigheden (in fel licht is het daarentegen super goed), afstandsbediening met een pointer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Beeld kwaliteit is goed

139 cm (55 inch) 12-01-2020 door Josh2

Gemiddeld omdat Ik al 2 keer Een reset moest doen omdat op een onverklaarbare wijze het internet niet meer herkent werd, waardoor ik alles zoals de apps weer opnieuw moest downloaden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

166 klantbeoordelingen

15 Modellen

Modellen

0

Eén van de beste LED tv's op de markt

139 cm (55 inch) 19-02-2020 door Sven3er

Aangezien mijn dure Samsung curved het niet langer dan 5j heeft volgehouden wou ik onder de 1000 euro blijven voor een nieuw toestel. Een OLED is dan geen optie. Bij de "klassieke" led tv's springt deze Sony XG85 er bovenuit. Kleuren zijn uitstekend, het detail eveneens. Een 4K film afspelen is gelijk aan geweldig mooi beeld. Verder is de kijkhoek voldoende groot. Ik ben er super tevreden mee, in zijn klasse is dit toestel een uitstekende/de beste keuze. Wat zou ik veranderen aan dit toestel? Scherm nog iets verder kunnen dimmen bij donkere omstandigheden (in fel licht is het daarentegen super goed), afstandsbediening met een pointer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Schitterend beeld

139 cm (55 inch) 19-02-2020 door Dakpan17

TV in januari gekocht en ik ben zeer tevreden. Ik mis wel de starttoon

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi formaat

189 cm (75 inch) 19-02-2020 door Cvs642

Nu twee weken in huis en tevreden over de tv. Mooi beeld, goed formaat.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super helder beeld voor matig geluid

139 cm (55 inch) 19-02-2020 door GFTL

Sony 55 inch net 2 weken in gebruik. Beeld kwaliteit is super. Geluid is matig net als de instellingen daarvan. Systeem menu is standaard android dit kan en moet beter.Dit is wel de twee levering,want de eerst ging na een uur defect beeld werd volledig zwart en niks was meer mogelijk zoals menu enz enz

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

prima tv,prachtig beeld en veel mogelijkheden

139 cm (55 inch) 14-02-2020

heb deze maand dit toestel aangeschaft en zijn er zeer tevreden over,zeer mooi beeld en makkelijke bediening...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

zeer tevreden

139 cm (55 inch) 13-02-2020 door Sonygebruiker007

Het is geen oled, maar prijs kwaliteit verhouding is top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Alleen maar problemen ondervonden

139 cm (55 inch) 13-02-2020 door Armand67

Slechte TV Waarschijnlijk productiefout? Hij springt spontaan iedere keer uit Geluid en beeld lopen niet synchroon Er is een monteur van CE geweest en gaf aan dat de tv 100% in orde is. Dat is ie dus niet want het probleem is nog niet opgelost. Ik wil een nieuwe/andere tv die wel goed werkt!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

top

164 cm (65 inch) 12-02-2020 door henkBmw

super tv en netflix werkt prima internet werkt ook goed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Slechte werking van de apps lopen vaak vast

215 cm (85 inch) 12-02-2020 door Jbka

De apps lopen vaal vast. Youtube is slecht te bedienen. Wifi moet steeds opnieuw ingesteld worden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Leuke TV

164 cm (65 inch) 11-02-2020 door Mila1962

Na een maand tevergeefs wachten op levering via webshop Media Markt, het toestel zelf gaan afhalen bij MM Hasselt. Toestel inmiddels 10 dagen in huis en bevalt me goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit

189 cm (75 inch) 08-02-2020 door Martinus J

Zeer te vrede makkelijk te bedienen aansluitsnoer te kort

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed beeld!

139 cm (55 inch) 08-02-2020 door Stan68

Na tijdens black friday toch de voorkeur te geven aan andere aankopen, heb ik toch in januari mezelf verwend met een nwe tv. En wàt voor 1! Haarscherp beeld, meerdere handige features, strak model. De Bravia blojft een topmodel tv, blij mee!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijke TV

164 cm (65 inch) 08-02-2020 door Peewilli

Erg tevreden met deze TV, wel een dure HDMI kabel moeten aanschaffen maar de beelden zijn verbluffend.Tv is makkelijk in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en zeer eenvoudige installatie

164 cm (65 inch) 08-02-2020 door Eljeha

Nu een paar week in bezit en nu al zeer, zeer tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv voor een hele redelijke prikd

139 cm (55 inch) 07-02-2020 door Arjan3079

Heb de tv nu ongeveer 3 weken en hij bevalt prima, het beeld is vanuit iedere positie goed te zien, erg helder

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Absolute aanrader !

139 cm (55 inch) 06-02-2020 door klant64

Fantastische beeldkwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede bediening en goed beeld

164 cm (65 inch) 06-02-2020 door jan323

Bediening is zeer goed en kwaliteit beeld is ook zeer goed

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld en geluid

139 cm (55 inch) 06-02-2020 door Nomaleju

Een paar weken geleden hebben we deze t.v. gekocht. In de winkel viel al meteen de mooie heldere kleuren op t.o.v. andere merken televisies. Nu in gebruik is het geluid ook goed te noemen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

KD-55XG8577 prachtig beeld en goed geluid.

139 cm (55 inch) 05-02-2020 door jacob05

Ik zou dit product aan iedereen aanbevelen prima toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Vind het beeld heel goed

164 cm (65 inch) 05-02-2020 door Kazan21

Hed de tv een maand geleden gekocht in ben zeer tevreden schijf aan ge sloten in Alles werkt heel goed films spelen goed af

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie set

139 cm (55 inch) 05-02-2020 door BertjeO

Nadat ik vorige maand de HT-ZF9 soundbar had gekocht miste ik toch het mooie beeld bij het superieur geluid wat de soundbar levert.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

toptoestel

139 cm (55 inch) 04-02-2020 door edwin8290

fantastisch beeld en geluid,tot nu toe zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld, valt alleen soms uit

139 cm (55 inch) 03-02-2020 door Karin86

Wij hebben deze tv november 2019 gekocht.in de eerste 2 weken viel hij zomaar uit, na contact met Beerenpoot een nieuw beeldscherm gekregen. Is hierna nog 2 x gebeurt. Dus niet heel tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv goed beeld

139 cm (55 inch) 03-02-2020 door Florine

Prima toestel. Aandachtspunt: De wifi verbindt niet.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie tv

139 cm (55 inch) 01-02-2020 door Gerwen81

Mooie vormgegeven televisie met mooi beeld. Geluid is ook prima al kan het nooit tippen aan de geluidskwaliteit van een audio systeem. Android besturingssysteem en daarmee play store zorgt voor veel beschikbare apps.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi strak beeld en fantastische kleuren

139 cm (55 inch) 01-02-2020 door IlseR

Wij hebben 'm nu een maand en zijn er zo blij mee! Mooi helder en scherp beeld. Levendige kleuren en makkelijk in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Screen quality is awesome ! But....

139 cm (55 inch) 31-01-2020 door YpsilonTM

I'm really happy with the screen quality of the TV really nice. But I've encountered a few bug that anoy me. Sound that suddenly didn't want to work. And a few other minor thing. Also Android TV wasn't really what I expected I still use a chromecast because the build in one doesn't nearly have the same amount of features. And I'm still waiting for that Android 9 update that is promised.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 31-01-2020 door hvrijt

Heb de tv 3 weken, de installatie was eenvoudig en gaat snel. Het beeld is mooi, helder en scherp. Ik ben tevreden met de aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top beeld, geluid en gebruiksgemak!

139 cm (55 inch) 31-01-2020 door bryan123

Product een half jaar geleden aangeschaft en zeer tevreden mee. Probleempje gehad met de netwerkkaart (WiFi-verbinding werkte na een paar maanden niet meer) maar netjes binnen de garantie vervangen. Zeer tevreden met beeld, geluid en gebruiksgemak!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Knap van Sony 75 inch tv met edge lit

189 cm (75 inch) 28-01-2020 door Chris2020

KD-75XG8596 Installatie uitpakken En steunen plaatsen etc gaat makkelijk met 2 personen. Aansluiten is wel een dingetje als je het geluid via je kpn (in mijn geval) ontvanger En home cinema center (hcc) wil verbinden: 1 HDMI van kpn ontvanger naar HDMI ingang hcc. 2 HDMI van ARC hcc naar ARC Sony tv. 3 Sony tv gestart en installeren voltooid. 4 Automatisch zender zoeken mislukt dan. 5 HDMI van kpn ontvanger uit de hcc getrokken en rechtstreeks op de Sony tv aangesloten - juiste ingang kiezen met je afstandsbediening van de Sony tv - en alle zenders poppen ineens op de Sony tv. 6 HDMI kabel van kpn ontvanger weer uit de Sony tv gehaald en weer aangesloten op de hcc. Bij mij werkt alles prima nu. De tv geeft heldere eerlijke kleuren af. De angst voor edge lit is Minimaal, knap gedaan van Sony bij deze xxl size tv. Ik heb de tv net dus echt een goede mening moet zich nog vormen, wat ik wel kan zeggen dat ik serieus bioscoop gevoel heb met alle lichten uit en op een afstand van 320cm. Was onzeker over de toegepaste edge lit techniek maar dat is weg de tv doet wat hij moet doen: Mooie beelden met eerlijke kleuren, contrast is goed eigenlijk is alles goed niet mind blowing maar gewoon goed. Degelijk product in het hogere midden segment. Uitstraling en bouwwijze vind ik meer dan degelijk. Ben blij met de aankoop...

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bravia al jaren de beste

139 cm (55 inch) 28-01-2020 door 8307

Instellen gaat perfect, ook via home cinema center

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Antieke spiegel

139 cm (55 inch) 28-01-2020 door willem99

Mooi product met prachtig beeld en past goed in het interieur van onze kamer

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Vertrouwde Sony tv kwaliteit

139 cm (55 inch) 28-01-2020 door Franc2

Dit is mijn derde Sony tv. Ik kan niet anders zeggen dat de beeld kwaliteit van Sony boven de meeste andere merken uitsteekt. Vormgeving vind ik goed. Bediening is relatief simpel en overzichtelijk. De audio mag echter wel een upgrade gebruiken, deze is vrij standaard en niet passend bij de beeldkwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

139 cm (55 inch) 26-01-2020 door sanDman_tiw

Vandaag gekocht bij de mediamarkt. is een model van vorig jaar maar dat doet mij weinig. 100 hertz tv met wifi. erg mooi beeld en makkelijk in gebruik. Aps werken goed en het koppelen met andere apparaten ging gemakkelijk. ook zit er een redelijk goed geluid in zodat je niet altijd alles over je mediasysteem/soundbar hoeft te draaien.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi groot beeld

139 cm (55 inch) 25-01-2020 door Willemien49

Mooi beeld, prima geluid, makkelijk te bedienen kortom zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel fijne tv

189 cm (75 inch) 25-01-2020 door Rinust

Ik heb de tv drie weken en super tevreden makkelijker bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

139 cm (55 inch) 25-01-2020 door Aliejo

Ik heb het vorig jaar gekocht en ben uitermate te vrede mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

ok

164 cm (65 inch) 24-01-2020 door LUC1111

VOOR ZOVER WE HEM HEBBEN KUNNEN UITTESTEN IS ALLES OK

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige veelzijdige tv

164 cm (65 inch) 24-01-2020 door DenJ

TV bevalt erg goed, het formaat is perfect en de beeldkwaliteit is fantastisch. Daarnaast werkt Android TV erg prettig en intuïtief (zou het wel leuk zijn als hier ook Google assistent op zou staan). De spraakbesturing op de afstandsbediening heeft even niet gewerkt, maar doet het nu weer (had met een update te maken).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon erg goed

139 cm (55 inch) 24-01-2020 door Seeduivel

Wij hebben deze TV nu drie maanden. Hebben hem voor het eerst bij platte tv zie staan tussen samsung en LG OLED Tv's. Wat ons opviel was dat het beeld scherper en mooier was dan van die twee andere merken. Hij deed er dus niet voor onder. Daarbij kwam dat de prins €400 Tot €600 goedkoper was dan bij die andere 2. De keus was dus simpel , zeker gezien de kwaliteit en goede ervaringen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima tv

139 cm (55 inch) 23-01-2020 door bennie d

eergisteren gekocht mooi beeld makkelijke instalatie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Usb fiasco

164 cm (65 inch) 21-01-2020 door Micha10

Tv voor €1200 gekocht, herkent de meest simpele usb niet, Samsung en andere merken hebben hier geen last van. Voor dat geld zou je verwachten dat de tv usb sticks kan lezen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Voorlopig goed

139 cm (55 inch) 20-01-2020 door jean bis

deze maand gekocht maar nog steeds de handleiding niet gevonden, wat anders wel eens handig zou kunnen zijjn

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooie TV maar er ontbreken nog features

139 cm (55 inch) 20-01-2020 door TimmyRay

Ik heb deze tv eind 2019 gekocht. Het design is minimalistisch waar ik van houdt. Ik wilde eerst de XF9005 kopen alleen deze was uitverkocht. De verkoper had mij dit type geadviseerd. De functies op de sticker zoals HomeKit en Airplay2 hebben mij over de streep geholpen om voor deze tv te kiezen. echter is deze update nog steeds niet vrijgegeven!! Hier baal ik echt van. De backlight van deze tv kan beter. Als ik in een donkere omgeving de tv bekijk dan kan ik het licht zien. Zwart is dus niet echt zwart.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heeft een eigen willetje...

164 cm (65 inch) 19-01-2020 door Kabelvent

Over het algemeen presteerd het apparaat prima. Beeldkwaliteit in niets op aan te merken. Toestel heeft wel een eigen wil. Maakt zelf ingangen aan, heb nu 3 verschillend namen in het lijstje voor hdmi 3. Verwijderen heeft geen zin komen, gewoon weer terug. Bluetooth en netwerk stoppen soms spontaan. Complete herstart is dan enige oplossing.Verder prima ding.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ik ben niet hellemaal tevreden.

164 cm (65 inch) 18-01-2020 door Oscar2670

Ik heb vorige mand de twintigste maar ik ben niet tevreden met deze Sony tv KD-65XG8505, Ik ben meteen naar de mediamarkt te Den Haag geweest om mijn klachten door te geven.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige televisie

139 cm (55 inch) 18-01-2020 door Theo63

Een mooi beeld en de installatie was eenvoudig. Wij zijn er erg blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig

139 cm (55 inch) 18-01-2020 door Willem 60

Genieten van de mooie beelden! Blijft jammer van het geluid, maar Sonos Beam helpt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heel mooie tv

189 cm (75 inch) 17-01-2020 door uppie2020

we hebben ze nog maar pas, ons 3de Sony tv , en het is terug heel mooie tv en een goede kwaliteit en perfect beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfecte keuze!

139 cm (55 inch) 16-01-2020 door Marcow

Op advies van de verkoper deze gekozen, in een woord perfect. Beeld is super, bediening eenvoudig, geluid kan beter maar ik gebruik standaard een surround set.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie maat, slecht beeld.

189 cm (75 inch) 16-01-2020 door Lizzy12345

2x omgeruild voor een nieuwe omdat het scherm witte vlekken 'wolken' vertoont. Vooral op zwart beeld. Dit verwacht je niet van een televisie met deze prijs. Terug gestuurd en voor een ander merk gegaan.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

wow wat een beeld. ontspannen TV

139 cm (55 inch) 15-01-2020 door MPF69

3 maanden geleden deze tv gekocht. Keuze viel op dit toestel vanwege de 100hrtz functies en android. Beeld is super, omdat het 100hrtz is krijg je een rustiger beeld. wat weer fijn is met film en sport kijken. Geluid is redelijk tot goed. Nadat je de eigen voorkeuren hebt ingesteld. prima keuze.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer scherp beeld

139 cm (55 inch) 14-01-2020 door Ride4ever

Eenvoudig aan te sluiten, makkelijk menu met instellingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

GEWELDIG MOOI BEELD

139 cm (55 inch) 13-01-2020 door CK1970

Had vroeger ook een Sony Bravia anno 2008 maar deze kwaliteit is super

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld kwaliteit is goed

139 cm (55 inch) 12-01-2020 door Josh2

Gemiddeld omdat Ik al 2 keer Een reset moest doen omdat op een onverklaarbare wijze het internet niet meer herkent werd, waardoor ik alles zoals de apps weer opnieuw moest downloaden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

redelijk maar niet overdonderd

164 cm (65 inch) 12-01-2020 door Ed78

Afgelopen maand gekocht met hoge verwachtingen. Verbinding met tv zenders is niet mogelijk. Geluid valt heel erg tegen. Zeker voor deze bedragen. Geen echte aanpassingen mogelijk waar ik enigszins in teleurgesteld ben. Streamen vanaf telefoon via Chrome cast blijkt nogal te haperen en moet lang bufferen. Foto’s bekijken op de tv werkt redelijk maar scherm delen werkt alleen als telefoon horizontaal wordt gedraaid. Hiermee komt het uiteindelijk wel goed. Samengevat Geluid is een dikke min Beeld is oké te noemen. Grootte van het scherm een dikke plus met eveneens de bevestiging die eenvoudig is.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Had geweldig kunnen zijn!

139 cm (55 inch) 11-01-2020 door SonicRPR

Deze tv nu 2 maanden in bezit. Zeer scherp beeld, niet zo zwart als OLED, maar deze was dan ook in een andere prijsklasse. Gekocht wegens de goede prijs en lage lagwaarden ivm gaming. Doet wat het moet doen, zeer scherp beeld, goede verlichting (ook overdags) en geen bleeding in de hoeken. Zijn er dan geen minpunten? Jawel. HDR is leuk maar zeer gering waarneembaar als je kijkt naar de toestellen die 2x zo duur zijn (of OLED). Geluid is uitermate belabberd, erg hol en "blikkerig". Dit opgelost door er een HT-ZF9 bij te kopen, geweldige set samen. De behuizing is niet "flush" met name de randen zitten niet strak op elkaar. Niet hinderlijk maar geeft niet het premium gevoel. Toestel gooit om de paar dagen de netwerk verbinding er (gedeeltelijk) uit. Heeft internet, wordt gezien op het netwerk maar casten lukt dan niet meer. Na google gebruikt te hebben schijnt dit een veel voorkomend probleem bij Sony tv's te zijn. Er is niet echt een oplossing voor, zelf verwissel ik de kabel even op de switch (krijgt dan een nieuw ip adres) en hij werkt weer. Via WiFi is het niet te doen, moet dan het hele netwerk resetten. Jammer dat een bedrijf als Sony dit in zijn apparaten laat zitten als fout. Al met al wel 4 sterren: Beeldkwaliteit (LED-IPS), Lage lagwaardes, hoge refreshrates, prijs.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

prima toestel

139 cm (55 inch) 10-01-2020

prima toestel duidelijk beeld uit alle hoeken van de kamer

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 10-01-2020

Eerst andere TV gehad van ander merk welke niet beviel. Beeld trilde. Zonder problemen kon ik hem omruilen voor een andere en samen met verkoper tot deze Sony Bravia TV gekomen. TV gekocht bij BCC. Prima service.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv makkelijk te bedienen

189 cm (75 inch) 09-01-2020 door Mike 023

Heb deze tv nu 3 weken waren pixels kapot bijna niet te zien maar Sony kwam binnen 1week een nieuwe leveren top service

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Jammer maar helaas

139 cm (55 inch) 08-01-2020 door Sony4jvb

Vooral gekocht om Bluetooth ! Maar Bluetooth werkt niet ! Miskoop!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooi beeld en veel functies door Androidtv

139 cm (55 inch) 08-01-2020 door Fabian87

Ik heb de tv nu 2 weken in mijn bezit en heb er nog geen seconde spijt van gehad, zeer mooi beeld. Geluid kan ik niet over oordelen omdat ik deze via de homecinema set laat lopen. Veel functionaliteit en makkelijk te installeren en te gebruiken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compleet naar wens!

139 cm (55 inch) 08-01-2020 door Johan_vvv

Ik heb deze eind december gekocht. Na veel uirzoek werk voldoet deze tv aan onze wensen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony, beste beeldkwaliteit

215 cm (85 inch) 07-01-2020 door GJ Schakelaar

Opnieuw een Sony gekocht omdat de beeldkwaliteit toch echt bovengemiddeld is tov de concurrentie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prachtig beeld

139 cm (55 inch) 06-01-2020 door forterie

wij zijn erg tevreden met onze keuze/aankoop !!!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super!

139 cm (55 inch) 06-01-2020

Vorige maand gekocht tot zover zeer tevreden. Super

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv

139 cm (55 inch) 05-01-2020 door Pinkel001

Heb deze tv nu bijna een maand in bezit geweldig mooi scherp beeld heb hem met een vögel ultra thin beugel aan de muur gehangen is echt een plaatje om te zien

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Fantastisch beeld, Android TV geeft meerwaarde

164 cm (65 inch) 05-01-2020 door Casaboontha

Sinds tweede kerstdag in bezit. + Beeld, upscaling werkt goed + Android TV, daardoor werken o.a. Netflix, Prime Video en Disney+ probleemloos + In de basis redelijk geluid +/- HDMI ARC integratie werkt op zich goed, soms valt audio verbinding tussen TV en mijn receiver weg.. moet nog uitzoeken waarom Al met al ben ik heel blij met deze TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld, ruim, rustig en meeslepende kleuren

139 cm (55 inch) 04-01-2020

Fijne tv met erg makkelijke installatie. Geluidsweergave valt wat tegen zonder soundbar, die komt er zeker nog. Rest alleen positieve ervaringen. Installatie super makkelijk en snel! Blij met deze aankoop!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

139 cm (55 inch) 02-01-2020 door Medselim

Ik heb dit product vorıge mand gekocht ik vind leuk en fantastiche..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima

164 cm (65 inch) 02-01-2020 door Josverm

Top...............................................!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv!

139 cm (55 inch) 01-01-2020 door Farrah

Ik vind het een super tv, prijs-kwaliteit is zeker in verhouding. Prima beeld, geluid is top. Mijn enige minpuntje is de voetstandaard. Het belemmert je om de tv schuin te draaien. Mijn tv is in de hoek en het had fijn geweest als ik deze meer schuin kon zetten richting de zetel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0