Verkrijgbaar vanaf

€ 1.100,00

(inclusief btw)
71

4.6 gebaseerd op 71 klantbeoordelingen

45
23
1
2
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

79 klantbeoordelingen

15 Modellen

Modellen

0

Prachtige Tv plaatje aan de wand.

164 cm (65 inch) 13-12-2019 door Peet1959

Prachtige Smart TV een juweeltje aan de wand. Het beeld is prachtig. Tv is gemakkelijk te bedienen en heeft vele nuttige Apps, Netflix kun je zelf met de afstandsbediening opstarten. Voor het geluid gebruik ik een Soundbar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Scherp beeld voor een scherp prijsje

139 cm (55 inch) 13-12-2019 door Mardiiiii

Ik heb deze tv nu zo'n 2 weken en kan niet meer tevreden zijn over de tv. Digitaal tv ontvangst van Ziggo werkte alleen via handmatige invoer van de frequentie, de tv kon deze helaas niet automatisch detecteren. De apps op de tv zoals spotify en netflix werken prima en opent rap. Het geluid van de tv is goed, maar het is wel aan te raden om een geluidinstallatie bij de plaatsen. De bas en treble van de tv is helaas niet goed genoeg om echt van films en muziek te genieten. Maar voor alleen tv kijken is het prima. Al met al een prima tv met vele functies

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 11-12-2019

Super beeld zou eerst ander merk kopen maar na het zien van deze tv besloten om deze te kopen. Ideale smart tv. Geluid doordat boxen aan onderkant zitten .goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige tv

139 cm (55 inch) 11-12-2019 door Storm Storms

ik ben zeer te vrede met het product en zou het aanbevelen aan vrienden en familie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 11-12-2019 door J Bolderberg

wat zoekwerk betreffende de koppeling met telenet...

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitstekende moderne televisie

139 cm (55 inch) 09-12-2019 door HansNL

Ik heb deze tv nu 2 weken. Deze tv geeft een fantastisch beeld. Is mooi qua afwerking en is over het algemeen makkelijk in gebruik. Hij is van alle gemakken voorzien zoals Chromecast, verbinden met mobiele telefoon gaat makkelijk, apps als netflix werken super snel. Enige minpuntjes: M'n tv lijkt soms ruzie te hebben met het kastje waar het tv signaal binnen komt. het geluid is een enkele keer afwezig geweest om onverklaarbare reden. Allebei opnieuw opstarten loste het probleem op. Een kleine opstarthandleiding was misschien makkelijk geweest voor de digibeten onder ons.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima aankoop

139 cm (55 inch) 09-12-2019 door Choco 311

Zeker tevreden mee alleen afstandsbediening opdruk had duidelijker gemogen in avond niet goed te zien

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie en goed TV

139 cm (55 inch) 09-12-2019 door floortom311

net gekocht, zeer mooi natuurgetrouw beeld en kleuren, blij met de keuze!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede tv

139 cm (55 inch) 06-12-2019 door hansio

Heb de tv nu twee weken. Aansluiten was ff een dingetje voor mij als oudere persoon. De gebruiksaanwijzing mag beter. De app internet krijg ik niet in orde wachtwoorden en code zijn niet in te voeren. De afstandsbediening voor de internet app is zeer beperkt in de mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

prima beeld en geluid

139 cm (55 inch) 04-12-2019 door rjbijkerk

Ben zeer tevreden met de TV Uitstekend beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede TV

139 cm (55 inch) 04-12-2019

heb deze TV vorige week gekocht, prima TV over het beeld hoef je niet te praten dat is gewoon super, met mooie en handige functies oa: spreken in de afstandsbediening en zoekt meteen de artiest of plaats op Youtube die je inspreek.Het geluid vind ik minder goed, genoeg voor gewone TV programma's en series, maar voor films en muziek vind ik het erg mager , maar dat komt door die dunne tv's tegenwoordig geen plaats voor flinke luidsprekers , jammer, heb meteen een sony soundbar besteld om van de muziek en films te genieten, beter zo'n tv direct met soundbar verkopen heb je achteraf geen gedoe met het geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Puur genot

189 cm (75 inch) 03-12-2019 door Adem_Y

Zeer fijne televisie, die vlot op je wensen reageert. Beeld is superieur, het geluid is al vele malen beter dan een ander model van 1 jaar oud. Versterker die aangesloten staat met een soundbar is vele malen krachtiger, hierdoor komt er nog meer beleving uit je home cinema set. Heb de tv pas maar door de fantastische verbeteringen kan ik stiekem niet wachten op de nieuwere modellen die zullen komen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV

139 cm (55 inch) 02-12-2019 door Ron 1234

Heb de TV afgelopen maand gehaald, TV is boven verwachting, super makkelijk met installeren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig

164 cm (65 inch) 01-12-2019 door Janovoski

Je voelt zich als een nieuwe wereld hebt, en je laat het ook zien dat je meer waard

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi design

139 cm (55 inch) 01-12-2019 door Retort

Juist aangekocht in een winkel te Antwerpen waar de verkoper me deze aanbevolen heeft

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer mooibeeld

139 cm (55 inch) 29-11-2019 door petger

1 maand in bezit en zeer te vrede met het beeld en geluid kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

voldoet aan alle verwachtingen

139 cm (55 inch) 28-11-2019 door Baldwin

had vooraf verwachtingen en deze zijn geheel waargemaakt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld en makkelijk in gebruik

139 cm (55 inch) 27-11-2019 door George05

Heel tevreden over mijn aankoop.Mooie kleren en betere geluidskwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

super TV

139 cm (55 inch) 26-11-2019 door Metehan

ik heb dit zondag gekocht en ik ben heel erg tevreden ik mis er niks aan prachtige beeld het is de moeite waard voor zijn prijs classe

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

GEWELDIGE TV

139 cm (55 inch) 26-11-2019 door Goverts

Gisteren gekocht tot op heden voldoet deze aan de wensen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goede kwaliteit

164 cm (65 inch) 26-11-2019 door Speedy60

Mooie machine alleen teleurstellend dat 'k geen "Netwerk"v erbinding krijg terwijl alles op OK staat en teleurstellend dat er geen Dolby Digital via optische kabel naar Home cinemaset plaatsvind

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima beeld en mooi toestel

139 cm (55 inch) 26-11-2019 door Joris1045

Vorige week gekocht, vandaag geleverd. Ziet er voor zover nu uitstekend uit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

139 cm (55 inch) 24-11-2019 door Sofianbr1990

ik heb naar films gekeken en de beelden zijn uitsekend !!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Doe niet wat er is beloofd.

164 cm (65 inch) 22-11-2019 door jopa2019

apple tv2 en homekit werken niet, ga hem terugsturen. coolblue.en sony zeggen dat het moet gaan werken na update maar niemand weet wanneer. Dus retour en wachten of LG kopen die het wel schijnt te hebben

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Super beeld en geluid

139 cm (55 inch) 19-11-2019

Mooie tv en gebruiks vriendelijk . Ben niet anders gewend van Sony

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Duidelijk en prachtig beeld

139 cm (55 inch) 18-11-2019 door Pierre50

Ben sinds een week in het bezit van deze televisie en ben uitermate tevreden over de kwaliteit van deze televisie. Ook over service en levering door EP:Tummers ben ik zeer te spreken!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede televisie

139 cm (55 inch) 12-11-2019

Ik ben zeer tevreden over deze televisie voor deze prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kenmerken

139 cm (55 inch) 05-11-2019 door Joepson

Zeer slimme software, geweldig product. Ik ben zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

grote kijkhoek

139 cm (55 inch) 04-11-2019 door Gezinus1

Deze TV gekocht om zijn mogelijkheden en om de grote kijkhoek

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

perfect toestel

164 cm (65 inch) 04-11-2019 door Gerard99

ik ben heel tevreden met dit toestel. Perfect beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig beeld, leuke apps, gebruiks vriendelijk

139 cm (55 inch) 30-10-2019 door Labritt01

sinds een maand zijn wij de eigenaren van deze TV. wat een beeld... prachtig gewoon.. en 55" leek in de winkel zo groot.. maar de 65" had ook prima gepast hier! ;-) Kunnen deze TV iedereen aanbevelen! Hebben er wel een surround systeem bij staan voor het ultieme geluid bij films. maar voor 'gewone' TV programma's zijn de eigen tv speakers prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed

164 cm (65 inch) 26-10-2019 door Maikie27

Goed geluid en super beeld. Heb de televisie nog geen week. Ik heb altijd een Samsung gehad. Kan dus weinig zeggen over de levensduur. Heeft heel veel mogelijkheden, die ik nog moet uitproberen. Dus voorlopig zeg ik met voorzichtigheid dat ik blij ben met deze aankoop.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top aankoop makkelijk in gebruik en wat een beeld!

189 cm (75 inch) 24-10-2019

Heerlijke tv over gestapt van Panasonic maar dit is echt gebruiksvriendelijk en zit zoveel op beeld is ook top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie tv

139 cm (55 inch) 24-10-2019 door Mitchell1610

Erg mooie tv erg tevreden met deze aankoop een echte aanrader voor iedereen, niet te duur en goede kwaliteit

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prachtig en mooi apparaat

139 cm (55 inch) 20-10-2019 door Opelomega30i

Ik ben blij dat ik hem heb schitterend in een woord

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prachtbeeld

139 cm (55 inch) 20-10-2019 door Dicky1017

Mooi beeld, geluid alles heel mooi, fijne afstandsbediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooie prijs kwaliteit verhouding

139 cm (55 inch) 13-10-2019 door Ralph 1988

Ontzettend tevreden. Althans tot gisteravond. Na amper 1 maand kwam er ineens geen geluid meer uit de tv. Lang gezocht, allerlei dingen geprobeerd tot dat ik hem van de stroom af haalden. Daarna deed die het weer zoals voorheen. Gelukkig. Maar wel jammer want na zo'n korte aankoop en dan dit probleem. Dat geeft niet veel vertrouwen voor de toekomst

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super tv

139 cm (55 inch) 11-10-2019 door Micky20

Precies zoals t moet zijn voor een mooie prijs. Degelijk,praktisch en natuurlijk wat je van sony gewent bent .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De kleuren zijn geweldig

139 cm (55 inch) 11-10-2019 door Namtroov15

Vorige week gekocht , en alweer een Sony de derde op rij kwam voor ons als beste eruit meerdere merken gezien en kwamen toch weer op Sony wij zijn dik tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super

139 cm (55 inch) 10-10-2019 door conebar

in Augustes en ben heel tevreden zoals gewoonlijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig toestel.

139 cm (55 inch) 08-10-2019

Vorige maand gekocht maar had het veel eerder moeten doen !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs-kwaliteitverhouding

139 cm (55 inch) 08-10-2019 door IR92

Afgelopen maand de televisie gekocht. De aansluiting en installatie sprak voor zichzelf, erg eenvoudig. De bediening werkt erg vlot, waardoor de tv makkelijk te bedienen is. De kwaliteit van het scherm is haarscherp! Zeer tevreden over dit product!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekend

139 cm (55 inch) 07-10-2019

We hebben deze tv nu 3 weken in gebruik en zijn erg tevreden alleen voor het geluid hebben we een soundbar gekocht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 05-10-2019

Ik heb deze tv gekocht mede omdat de prijs kwaliteit verhouding erg goed was. En ook dat er nog eens 20% af ging.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede TV

139 cm (55 inch) 02-10-2019 door Bohdan

Twee weken in bezit. Niet alle software werkt naar behoren, maar ik denk dat in de toekomst met een update wordt verbeterd. Perfecte beeld, goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig beeld

215 cm (85 inch) 01-10-2019 door Cathy024

Vorige maand gekocht en supertevreden! Mooie grootte, mooi beeld, perfect gewoon!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fantastisch veel plezier

215 cm (85 inch) 01-10-2019 door JacoTV

We hebben deze TV vorige maand gekocht en aan de muur gehangen (Met Vogels WALL 3450 Draaibare tv-beugel) en aan de bestaande Marantz NR1508 versterker gekoppeld. Het werkt fantastisch. Dit is onze eerste smart TV dus geen ervaring met andere smart TV's, wel met Chromecast maar dit werkt zoveel beter. Alles gaat via de afstandsbediening van de TV, de versterker gaat vanzelf aan als de TV wordt aangezet, het geluid en de HDMI ingangen van de versterker regel je ook gewoon met de afstandsbediening alsof het de TV zelf is. We keken heel weinig TV meer en hebben de kabel opgezegd voor een glasvezel verbinding zonder TV maar met NetFlix. We gebruiken de TV voor NetFlix en YouTube, (web) krant lezen en Spotifi als apps op de TV zelf en PlayStation aangesloten via de versterker. Het werkt heel makkelijk en het beeld is heel mooi en vooral heel groot.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed produckt

139 cm (55 inch) 30-09-2019 door opakyra

zeer goed product van Sony ik heb hem pas een maand in huis en bevalt mij prima mooi strak beed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon goed

164 cm (65 inch) 29-09-2019 door 19Andre54

Mooie televisie kwa beeld en geluid rustige beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld

139 cm (55 inch) 29-09-2019 door Huub1

Heb dit 1 week in mijn bezit. Prettig om te kijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Snelle installatie

164 cm (65 inch) 29-09-2019 door potatohead 25

Na levering van de bezorger binnen 10 minuten aangesloten en ingestald.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een schilderij in je huiskamer

139 cm (55 inch) 28-09-2019

Helemaal bij met mijn nieuwe tv. De kleuren en het haarscherpe beeld. Het is alsof je een venster in je kamer hebt waarmee je in de wereld kunt kijken. Natuurlijk is dat ook de opzet van een tv maar nu kijk ik met een grijns op mijn gezicht. Iedere dag opnieuw.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zoals ik het verwacht van Sony producten. Perfect!

139 cm (55 inch) 27-09-2019 door samola

Gisteren gekocht speelt als de beste aan alle verwachtingen voldaan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi groot beeld

139 cm (55 inch) 26-09-2019 door bernard24031949

te vreden ,mooi groot beeld en goed geluid.leuke tv

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige tv

164 cm (65 inch) 24-09-2019 door Hyperchef1969

Mooie grootte tv, prachtig beeld zowel 4k als hd. Advies is via netwerk kabel aan te sluiten, daar wifi verbinding vaak wegvalt op de tv. Daar mag Sony wel aan werken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top kwaliteit

139 cm (55 inch) 20-09-2019

Super goed beeld met een mooi geluid en goed afgewerkt design, beetje jammer dat het nagenoeg maar een meter lang is maar dat mag de kwaliteit verder niet bedrukken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

164 cm (65 inch) 20-09-2019 door flelivel

Het beeld van deze TV is geweldig een klein minpuntje is dat bij gebruik van de bluetooth koptelefoon het geluid niet synchroon loopt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede tv

139 cm (55 inch) 19-09-2019 door Patrick1992

Mooi beeld. En tegenover de vorige tv (40 inch) een stuk beter om films te kijken door het 55 inch beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top

139 cm (55 inch) 19-09-2019

zeer tevreden mooie tv prima kwaliteit prijs verhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed

139 cm (55 inch) 18-09-2019 door 1954 is goed

prima toestel /////////////////////////////////////

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goeie TV. Geluid valt zeker niet tegen.

139 cm (55 inch) 17-09-2019 door Appie49

Twee weken geleden gekocht doet wat ie moet doen. Het geluid van de TV zelf is nog niet eens zo heel slecht

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige ervaring

139 cm (55 inch) 11-09-2019 door Dirk0410

Het is waar Sony voor staat. Prachtige vloeiende beelden ook met externe apparaten. Ben er zeer tevreden over. Het enige waar ik steeds problemen mee heb, is dat er geen papieren handleiding is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

139 cm (55 inch) 07-09-2019 door Alamettin

Ik heb vorige week gekocht en ben ik tevreden over Sony producten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kenmerken

139 cm (55 inch) 04-09-2019 door Jancon

Een aanrader voor volgende product van Sony tv meerdere tv’s van Sony gehad altijd goed tevreden geweest

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie TV, goede prijs/kwaliteit verhouding

139 cm (55 inch) 02-09-2019 door HenkM

Vervanging van oude TV. Werkt goed, ook met Android TV en ingebouwde Chromecast. Gekoppeld aan Sony Surround set en deze schakeld automatisch aan bij activeren van de TV. Dus maar 1 afstandsbediening nodig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed

139 cm (55 inch) 31-08-2019 door mache35

gisteren gekocht en matig te vreden.kan afstandbediening niet koppelen aan mijn sonos installatie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bijna perfect

139 cm (55 inch) 30-08-2019 door billi56

Het beeld is geweldig haarscherp en levendig van kleuren, super. Een minpunt is het gebruik van de hoofdtelefoon, ik heb van Sennheiser draadloze oortjes als die wil gebruiken en het systeem op de hoofdtelefoon uitgang aansluit is het geluid van de TV over de soundbar weg, geeft Sony ook aan, jammer. Moet nu het geluid direct van de Ziggobox halen en dat is minder omdat er een kleine vertraging zit tussen TV geleid en Ziggo. Maar voor de rest heel veel plezier met onze nieuwe TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

164 cm (65 inch) 30-08-2019 door Zweden005

2 weken geleden gekocht super tevreden. Snelle processor.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede smart tv met backlight bleeding

189 cm (75 inch) 30-08-2019 door Sydney0101

Mooie vormgeving en beeldkwaliteit. Bij zwart scherm zie je duidelijk de backlight Bleeding. Als dat iets is wat je kan storen, kies dan voor een duurder type. Android draait heel soepel en snel, aansluiting met surroundsysteem gaat ook makkelijk. Let wel op dat er via CEC met de ziggo mediabox next wat issues kunnen ontstaan met geluid passtrough.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Smart tv

139 cm (55 inch) 30-08-2019 door Poki

Keuze viel op meerdere merken/modellen. Uiteindelijk gekozen voor de Sony. Deze draait op Android en naar zeggen bied dit OS de beste en langste ondersteuning voor apps. Daarnaast heb ik gekozen om hem aan te sluiten op de Ziggo mediabox Next. Dit werkt prima!! Deze tv/mediabox ondersteunen 4K. Op dit moment zijn er nog niet veel uitzendingen/films in 4K maar je bent wel voorbereid. Overigens bied deze TV een goede kijkhoek tov andere merken /modellen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Waanzinnig mooi beeld

189 cm (75 inch) 28-08-2019 door DaBont

Twee weken geleden mijn KD-75XG8596 geleverd gekregen.en na het uitpakken en aansluiten(wat heel makkelijk ging) meteen tv gekeken. Prachtig beeld en haarscherp. Ik hoefde niks meer in te stellen echt plug and play. De kleuren spetteren van het scherm af . Ook apps zoals you tube enz. Werken prima op dit grote scherm . Kortom een aanrader eerste klasse.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

The best TV ever

139 cm (55 inch) 27-08-2019 door Neseem

This TV is the best TV ever. Contain the best OS of Android TV this give you to install many of important apps like KODI for example also contain inside the Google Cast. When you get Sony Android TV then you don't need to have any of another extra devices like receivers, Firestick & Google cast etc... Processor X1: High quality & very speed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0