16

4.5 gebaseerd op 16 klantbeoordelingen

12
2
1
0
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Top LCD

139 cm (55 inch) 29-10-2019 door Jaap D

Het was mijn bedoeling een oled tv te kopen maar deze Sony lcd is veel helderder.Contrast van een oled tv vind ik persoonlijk tegen vallen,beeld is enigzins bruin/grijzig.Conclusie,deze lcd is een goeie keus.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

Meest handig (kritisch)
0

goed beeld

139 cm (55 inch) 10-10-2019 door wimme

goede service word goed geholpen boj platte tv in breda

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

52 klantbeoordelingen

4 Modellen

Modellen

0

Geweldige beeldkwaliteit

215 cm (85 inch) 18-11-2019 door Dirk Sony

Ongelooflijke beeldkwaliteit. Geluidskwaliteit is iets minder. Scherpe tonen ok maar geen mogelijkheid meer bass te geven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Luxe afwerking

164 cm (65 inch) 18-11-2019 door Jozef99

Het beeld is prima, wat ik verwachte, maar de afwering is echt van top niveau. De voet, en ook de randjes zijn perfect afgewerkt, niet dat plastic gevoel. Ook de afstandbediening is erg prettig in de hand en voelt degelijk aan.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

geweldige mooie kleuren

139 cm (55 inch) 16-11-2019 door Janneman4

heb deze maand gekocht verrassing van de vrouw de andere was een beetje versleten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend beeld

189 cm (75 inch) 15-11-2019 door Boudje

Ik heb deze vorige maand gekocht; laten ophangen en heeft prachtig beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

te fragiel

215 cm (85 inch) 13-11-2019 door Gtwee

Product gekocht omdat ik altijd een sony tv heb gehad. Echter met deze tv slaat Sony de plank volledig mis. Probleem is het akoestische scherm. Dit is geen glasplaat o.i.d. maar een dun plastic materiaal dat je absoluut niet mag aanraken. Deze aanwijzing zit in de verpakking, echter er staat niet bij dat je een tv van dit type beter niet in huis kunt hebben omdat het zo fragiel is. De tv in mijn geval een groot formaat en behoorlijk zwaar (zelfs zonder glasplaat al 41 kg), heeft geen handvatten of anderszins grip om aanraking met het scherm te voorkomen! Ik heb een aangetekende brief hierover gezonden aan Sony Benelux en je hoort vervolgens helemaal niks!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Prachtige televisie

164 cm (65 inch) 12-11-2019

Heb hem 2 weken terug gekocht, blijft je verbazen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super

139 cm (55 inch) 10-11-2019 door Feyenoord1

geweldig toestel, mooi beeld goed geluid. prima aanwinst in de woonkamer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

164 cm (65 inch) 10-11-2019

Vorige maand deze tv gekocht In de winkel gezien hoe mooi het beeld is Thuis viel dat ook zeker niet tegen De bediening is makkelijk Wat dat betreft zeker geen klagen Had ook meer sterren gegeven als er niet wat anders aan de hand was Waar ik na 3weken en een hoop irriteren Is dat mijn sonos systeem stoort met de tv Daar wordt je echt niet blij van Als tv in stand-by staat valt sonos elke keer weg Ik moet nu de stroom er helemaal afhalen Dat is natuurlijk niet de bedoelingen Dit word nergens verteld Als ik dit wist had ik deze tv zeker niet gekocht Mvg Tano

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heerlijke diepte schitterend beeld

139 cm (55 inch) 09-11-2019

prima tv mooi groot beeld ben er blij 00000000000mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

slecht

139 cm (55 inch) 08-11-2019 door Y Aslan

Niks aan geen een zit 100 app”s in werd er gezegt maar geen een is interessant jammer

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Top TV

215 cm (85 inch) 06-11-2019

Deze tv nu ruim een maand aan de muur hangen en haal alles eruit wat erin zit. Diverse aangesloten media en consoles werken naadloos en het beeld... Dit moet je echt zelf beleven, 85 inch zo mooi!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Top

164 cm (65 inch) 06-11-2019

Top kwaliteit, goed beeld en makkelijk in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goede kwaliteit

164 cm (65 inch) 04-11-2019

Ik heb sinds kort deze prachtige televisie in huis en we genieten elke dag van het prachtige beeld en geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi beeld.

164 cm (65 inch) 04-11-2019 door Willer1967

Prachtige tv, wel een slecht gevoel bij de Cash back actie. deze mag je pas na 30 dagen invoeren. Waarom? Hopende dat men dit vergeet?

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige kenmerken

164 cm (65 inch) 03-11-2019 door Betty45

Pas gekocht en zeer tevreden Hele mooie en overzichtelijk tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima beeld

164 cm (65 inch) 03-11-2019 door Esprimpo

Ben er zeer tevreden over goed beeld goed geluid en mooi design

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige kenmerken

164 cm (65 inch) 31-10-2019 door Jomo14

Net gekocht. Onze eerste smart tv en nog 65 inch ook. De kleuren zijn fijn om naar te kijken. Het geluid gaat prima zonder sound bar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 30-10-2019 door Freek64

Heb de tv 2 weken geleden gekocht en bevalt ons uitstekend. Goede beeldkwaliteit super scherp beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fast & easy

164 cm (65 inch) 30-10-2019 door VD020

Easy menu, nice design, doesnt feel cheap, fast, good quality

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top LCD

139 cm (55 inch) 29-10-2019 door Jaap D

Het was mijn bedoeling een oled tv te kopen maar deze Sony lcd is veel helderder.Contrast van een oled tv vind ik persoonlijk tegen vallen,beeld is enigzins bruin/grijzig.Conclusie,deze lcd is een goeie keus.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Goede beeld kwaliteit

164 cm (65 inch) 28-10-2019 door Sjaak1

Zeer tevreden over de aankoop redelijke prijs kwaliteit verhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Geweldig beeld

189 cm (75 inch) 25-10-2019 door Lindav8v8

Prachtige kleuren samen met de soundbar een goede aankoop. Zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Perfect beeld

139 cm (55 inch) 24-10-2019 door Narfonkert

Zeer goed beeld, geluid beter dan verwacht en zeer eenvoudig in te stellen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

99%

139 cm (55 inch) 18-10-2019 door Neseem

TV is super cool and very fast but Netflix app problem is still not solved. and will still same problem for a long time because Sony not help us to fixed. For this question Would you recommend this product to your friends? Of course not. Should Sony fix the Netflix app first. then will get 5 Stars

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig beeld

164 cm (65 inch) 17-10-2019 door Technicsminded

Dit toestel aangeschaft omdat mijn vorige toestel, een oled c8, totaal niet beviel. Wat een geweldig beeld. Supersnelle beeldverversing, perfect voor snelle aktie films. Het beste led scherm wat er te koop is, een echte aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Zeer mooie tv met helaas één groot minpunt

164 cm (65 inch) 14-10-2019 door AVerbiest

Ik heb de tv vorige maand gekocht en wat een perfect plaatje. Beweging is soepel, kleuren zijn natuurgetrouw en de piek lumimatie is een echte vooruitgang ten overstaande van vorig jaar. Daarbij is de X1 ultimate chip een verademing voor de upscaling van lagere resolutie van content. Helaas heeft de tv één groot nadeel, zwart is niet zwart.. Erg veel last van blooming, wat mij erg stoort. Andere hedendaagse lcd/qled tv's gaan hier een stuk beter mee om. Erg zonde gezien dit voor mij een erg belangrijk punt is waardoor ik twijfel om misschien toch te gaan overstappen naar een andere tv..

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

prima toestel werk goex

139 cm (55 inch) 12-10-2019 door rfdejager22081977

de bediening is vrij makelijk een senior snap het self dus gebruiks vriendelijke teevee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 11-10-2019 door S1966

Ik heb dit product vorige maand gekocht en ben er zeer tevreden mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldig goede en mooie tv

139 cm (55 inch) 11-10-2019 door HoLo

Wij zijn zeer tevreden over de Sony tv Helder en mooi beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

goed beeld

139 cm (55 inch) 10-10-2019 door wimme

goede service word goed geholpen boj platte tv in breda

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

de max

139 cm (55 inch) 07-10-2019 door vdma

Vorige maand gekocht en super tevreden erover echt de max

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

uitstekende beeldkwaliteit.

139 cm (55 inch) 07-10-2019 door geert 69

ik heb mij bij deze aankoop nog geen moment beklaagt. uitstekende beeld en geluidskwaliteit. De ingebouwde app voor google play en Netflix zijn een must. De aankoopprijs ligt wat hoog, maar dit comenseert de uitstekende kwaliteit va, het tv toestel. Een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Super toestel

139 cm (55 inch) 04-10-2019 door Jozef7

Ik ben erg tevreden met deze aankoop. Het beeld is open, fris, dynamisch en kleurrijk zonder aan natuurlijkheid te verliezen. Tevens is dit mijn eerste LED TV die geen last heeft van vertical banding of DSE effecten. Mijn complimenten voor de X1 ultimate processor. Beelden hebben uitzonderlijk veel detail en diepte. Verder is gamen een genot dankzij de lage input lag. De Netflix app is lekker snel en heeft een gekalibreerde modus. Jawel, deze TV mag blijven!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Top tv

164 cm (65 inch) 02-10-2019 door Lodewijk1968

Ik zeker te vreden met me tv en ook met de hulp die we hebben gehad

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede Beeld en bediening gemak

164 cm (65 inch) 30-09-2019 door Dennis48

Ik heb hem vorige maand gekocht voor mijn Nieuwenhuis ben zeer tevreden dat een groter televisie heb gekocht van Sony

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Top beeld

139 cm (55 inch) 29-09-2019 door Stefano026

Erg tevreden , wij willen alle andere tv’s ook een sony van maken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Donkere hoeken

215 cm (85 inch) 28-09-2019 door Gerard9

In alle 4 de hoeken is het donker zou niet mogen met een Full Frame Led.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

In orde

139 cm (55 inch) 26-09-2019 door Giga123

Meestal goed , alleen iets probleem met systeem ( vaak wifi verbinding afgebroken)

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Geweldige tv

189 cm (75 inch) 26-09-2019 door Mojonance

Wij hebben nu een maand deze tv in ons bezig , hij is een geweldig ! Raad hem ieder aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Fantastisch beeld en goede en snelle navigatie

164 cm (65 inch) 20-09-2019 door breukerfamily

Wij zijn blij met de aankoop, deze voldoet aan onze verwachtingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig mooi beeld

139 cm (55 inch) 20-09-2019 door Piet1951

We hebben deze tv na veel wikken en wegen gekocht en geen moment spijt van. Prachtig beeld, goede en snelle instellingen te maken. Geluid uitstekend en de calibratie voor Netflix is geweldig. In een woord prachtig toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooie tv

139 cm (55 inch) 14-09-2019 door Marky72

2 weken in bezit en het is een mooie TV. Mooi beeld en geluid is ook goed. Het ie een goede koop geweest. Het gebruiksgemak is zeer goed en is snel onder de knie. Het installeren was zo gepiept met mijn Google account.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Super TV

139 cm (55 inch) 12-09-2019 door HelenvS

Mooie TV. Duidelijk en helder beeld. Gemakkelijk te bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooie fijne TV, kijkt lekker, details kunnen beter

189 cm (75 inch) 12-09-2019 door jgamooij

De TV is erg mooi een geeft een heerlijk helder beeld. Met Netflix Ultra HD kijken is een genot. Ik mis vooral keuzes in audio out voor de stereofiel, niet de dolby die via HDMI gaat. Verder is het beeld in de 4 hoeken net niet zo goed verlicht van achter als zou moeten. Nu lijkt het bij een volledig wit of ander lichte kleur alsof de hoekjes wat afgerond zijn. Zou niet mogen voor die prijs.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Toptelevisie

164 cm (65 inch) 06-09-2019 door Robbie09

Televisie nu 3 weken in huis, prima aankoop. Ik moet wel wennen aan de felle kleuren van Sony (vooral rood).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Fijne televisie

164 cm (65 inch) 28-08-2019 door Hansf2

Deze televisie vorige maand aangeschaft en ben er tot nu heel tevreden over. Helaas lukt het niet om deafstandsbediening te koppelen aan een Sonos playbase. Sony wil me hier niet mee verder helpen dat is wel een gemis

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Top toestel

189 cm (75 inch) 24-08-2019 door Semsem3344

Makkelijke uitgepakt , monteren voet ging daardoor heel gemakkelijk en veilig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

mooie TV

139 cm (55 inch) 31-07-2019 door Michiel1

mooie tv met prima kwaliteit, met een gemakkelijk bedieningsgemak

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldig

139 cm (55 inch) 27-07-2019 door Hannie013

Ik ben er heel erg blij mee En zeer tevreden over de beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

betaalbare topkwaliteit

164 cm (65 inch) 21-07-2019 door EricenAns

Ik heb de tv nu net 2 dagen maar wat een beest! UHD filmpjes gekeken op youtube en helemaal verliefd. Fantastisch beeld en prima geluid. Android doet het ook goed, mooie afstandsbediening. Ik kan eigenlijk geen minpunt bedenken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

perfecte Prijs/Kwaliteit

164 cm (65 inch) 19-07-2019 door 14apostle

super tv met zeer snelle Android TV besturingssysteem! prachtig beeld, zeer goed zwart weergave, bijna geen Bloeming van de witte heldere highlights.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

super beeld

139 cm (55 inch) 30-06-2019 door Paul747

Na installatie heel snel duidelijk dat deze tv een fantastisch beeld geeft, scherp, natuurlijke kleuren en veel mogelijkheden om te personaliseren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0