Verkrijgbaar vanaf

€ 700,00

(inclusief btw)
1438

4.5 gebaseerd op 1,438 klantbeoordelingen

993
300
81
26
38
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Sony

123 cm (49 inch) 27-04-2021 door Speidy (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Excellent TV. A massive step up from our old sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

9

0

Meest handig (kritisch)
0

Unacceptable

KD-55XH8096 31-07-2020 door Mkandemir (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Took 5 months to fix a tv under warranty. Denied having warranty but then accepted there was indeed warranty. Not really acceptable

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

1,438 klantbeoordelingen

Modellen

0

Mostly good

123 cm (49 inch) 22-01-2022 door Mervyn 67 (Verenigd Koninkrijk)

I have my TV now about 3 months,I like the picture quality but have marked the review down as the sound quality isn't up to scratch,I think it would take a sound bar possibly to make it better.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Faulty TV and Sony still hasn't rectified it

123 cm (49 inch) 21-01-2022 door London1 (Verenigd Koninkrijk)

On delivery, the TV started developing faults that have included: random screen blackout, unresponsive remote, app/screen freeze, unresponsive Bluetooth feature, to name a few. Since reporting this issue to Currys and Sony, the retailer still haven't offered a repair or replacement. I'm extremely unsatisfied with this TV considering I paid outright. I feel robbed of my hard earned money as I was sold a faulty TV. I have no confidence in the durability of this TV.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Brilliant TV

KD-55XH8096 18-01-2022 door L33DRE (Verenigd Koninkrijk)

Brilliant TV. Quality is smashing. Picture and sound great. Great easy layout and has everything on it.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Superb!

139 cm (55 inch) 15-01-2022 door Lewhito (Verenigd Koninkrijk)

This tv is superb, does everything you’d expect and more, especially happy with the response time of the tv, no lag between selecting, very quick to load.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Fantastisch apparaat

KD-75XH8096 07-01-2022 door kmlyvz (Nederland)

Net als bij mijn eerdere 2 TV's van Sony, niet teleurgesteld. Fantastisch ding. Doet wat ik wil, snel en zorgeloos. Al vind ik het nog steeds wel jammer dat er niet een mooie, zilveren kleine afstandsbediening (zoals bij Samsung) ontwikkeld is. Dat zou voor meer stijl zorgen bij de TV. En geluid is ook minder, maar dat heb ik opgelost met een soundbar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
10-01-2022

Hallo Kmlyvz,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je bedanken voor je feedback met betrekking tot de afstandsbediening.
Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling.

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Great features

215 cm (85 inch) 03-01-2022 door chocolatecake34 (Verenigd Koninkrijk)

Feels like a home theatre. Great screen quality and good apps.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

alles in 1

KD-55XH8077 01-01-2022 door meckonja (België)

Ik heb de tv nu een vijftal maanden en moet zeggen dat ik er zeer tevreden over ben. Met alle smart apps die perfect en snel werken, en het haarscherpe beeld kan ik niets anders zeggen dan dat dit voor mij een top aankoop is geweest!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great picture

KD-65XH8096 27-12-2021 door F face (Verenigd Koninkrijk)

Good picture and easy to use. But It shuts down and restarts its self randomly.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

Reactie van Sony support team
31-12-2021

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that your TV reboots randomly.
As an attempt to resolve the issue, we recommend making sure that your TV is up to date followingt/heisntructions here: https://bit.ly/3bLnipy. If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony UK

0

Good tv

123 cm (49 inch) 25-12-2021 door Amamsdghj (Verenigd Koninkrijk)

I like the way the apps and peripherals display on the screen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Customer Support
29-12-2021

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your new Sony TV, and hope you continue to enjoy it for years to come.

Amr @ Sony UK

0

Great and Excellent feature

KD-65XH8096 07-12-2021 door Funky dr (Verenigd Koninkrijk)

I love this product, the features are excellent and the pictures quality is great. However the voice control stopped working after a month of purchase.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

It comes with installed apps like netflix, britbox

123 cm (49 inch) 07-12-2021 door MD27 (Verenigd Koninkrijk)

I bought this a few weeks ago, it is compact and light. It has a good picture and sound quality, comes with youview (a much better option to watch live tv than freeview service). However, you need to change the audio settings when watching netflix showes otherwise the actors' voices can be heard at a very low volume (for instance you need to switch from English 5.1 to Normal English). Sometimes when the video is playing the image is loading to 99pc so you need to rewind the film from the beginning, but this deppendon the wif-fi spped or the Ethernet cable connection to the router. Otherwise a great TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

Reactie van Sony Support Team
10-12-2021

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're glad to keep you as one of our loyal Sony family members.
Rest assured, we'll pass your feedback to the relevant channels for future consideration and development.

And if you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sawy @ Sony UK

0

slecht ..helaas binnen een jaar is die kapot

KD-65XH8077 14-10-2021 door isaam75 (België)

Verwacht van Sony meer ??..bij ons was het helaas niet in een jaar tijd is hij kapot gegaan.

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super tv

164 cm (65 inch) 13-10-2021 door bennie 1967 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

zeer mooie smart tv, erg makkelijk in gebruik en goed geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super tevreden

139 cm (55 inch) 11-10-2021 door Chrisikke (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze tv vorige gekocht en tot nu heel tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtige kleuren en snelle bediening

139 cm (55 inch) 09-10-2021 door p681 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na Samsung en Sharp Tv's toch weer terug naar Sony blijft toch het mooiste beeld! keek op tegen het android maar dat is op deze geve echt een verademing hij reageert zo snel...heb nog nooit een tv gehad waaropnetflix zo snel opstartte maar ook doorspoelen gaat razendsnel. Daarnaast is de ingebouwde handleiding ook heel praktisch zeker in het begin

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Makkelijk te gebruiken

KD-55XH8096 02-10-2021 door Emiel en Henny (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een goed product een extra meubel stuk in de slaapkamer!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Great Picture quality

164 cm (65 inch) 01-10-2021 door Krisskross (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Amazing tv lighter than our previous model. Picture quality is amazing but realised it’s better in a bigger room or from a distance you notice his sharp and crisp it is so when buying take that into consideration as if your 2-3 meters it’s a nice picture but 4-5 it’s just amazing.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great clear picture and sound

139 cm (55 inch) 29-09-2021 door 1Ghost1 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this for the euros in my other room and the picture is so clear

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Best for features, picture and size

108 cm (43 inch) 29-09-2021 door Pete M A (Verenigd Koninkrijk)

Having researched I found that the Sony picture quality and features were the best. There technology and innovation is easy to understand and use.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

mooie tv

123 cm (49 inch) 28-09-2021 door frans peels (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

goed beeld en geluid. android minder niet al de app kunnen vinden in play store en afstandsbediening, text slecht leesbaar grijze letters op zwarte achtergrond niet goed!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Een goede mooie tv

KD-55XH8077 27-09-2021 door Hikie (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bezit deze tv nu twee weken hij bevalt goed werkt goed en soepel ook de apps werken soepel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great picture

KD-55XH8096 25-09-2021 door Sci fi (Verenigd Koninkrijk)

Love it. Great tv. Apps can be slow or even crash and sometime the sound just goes. But when it works it’s brilliant

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

All I've ever dreamt of bar the WiFi dropping

KD-85XH8096 25-09-2021 door Aaayjaaay (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Best tv ever... my mums hooked! The only down set is that the WiFi intermittently drops which can be annoying, but that's still not going to drop the 5 star rating

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Mooi belediye functioneel

189 cm (75 inch) 23-09-2021 door Erol27gzt (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben absoluut tevreden over de tv qua beeld als bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige functies

139 cm (55 inch) 22-09-2021  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De tv is voorzien van diverse platforms app en streamingdiensten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lots of Stutter and Judder and very uneven black l

189 cm (75 inch) 21-09-2021 door x7aa1186 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Unfortunately, the TV is incapable of removing Stutter and Judder from most Sources do watching Movies with a framerate of 24 is a bit of a nightmare. Also, contrast is weak in a dark room blacks look light gray, I have returned the TV.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Sony support team
27-09-2021

Hi,

Thank you for your review. We're sorry to hear that you returned your TV.
In such cases we would've loved to help, changing and adjusting some of the picture settings: https://bit.ly/3DQ9shv & https://bit.ly/3DKDyD4. Specifically we have our Motionflow XR technology designed with many settings to ensure a smooth and clear picture.

Sawy @ Sony Support UK

0

Great features

KD-65XH8096 19-09-2021 door Taz1000 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this tv about 3 month ago and so far very impressed

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Sony Support Team
12-01-2022

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony UK

0

Model is mooi plat

108 cm (43 inch) 19-09-2021 door At Sl (België)

geen brede randen rond het beeld en perfect beeld. Top

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Sony Bravia

139 cm (55 inch) 17-09-2021 door C v klaveren (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooie beeld super blij mee en besturing Is heel fijn werk super makkelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great TV and Picture

KD-85XH8096 16-09-2021 door MalOMG (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Have had this TV a month now. It was quite easy to get to grips with and there are lot of functions on it. Am very happy with the TV. The picture quality is very good and the apps and alternate uses are good too.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Nice picture

139 cm (55 inch) 14-09-2021 door AdrianEv (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This TV is let do wn by the On/Off light disappearing after the TV is switched on!!!!!!!!! So, I never know if the TV is on or off! There should be a button on the remote for opening Prime TV (although it does have one for Netflix). It is a bit fiddly to access our recording box.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Sony support team
16-09-2021

Hi AdrianEv,

Thank you for your feedback.
We're glad that you're enjoying the TV picture.
Regarding the LED, we recommend making sure it's not disabled following the steps here: https://bit.ly/3CmVQZL.
We'll make sure to pass your feedback about the remote button through the proper channels for future consideration.
Having read your feedback about accessing the recording box, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony support UK

0

Great TV with easy set up features.

139 cm (55 inch) 14-09-2021 door Archys27 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought the TV a few weeks ago from the Sony centre website. It was easy to set up and works well with my Sony sound bar and virgin TV box. The picture and sound quality is excellent. It also has many great features including all the apps that you need.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Goed

189 cm (75 inch) 13-09-2021 door Fguclu (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een erg mooie tv voor zijn prijs, de android processor zou wat stabieler mogen werken. ik ben erg tevreden

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great picture for the price, just one niggle

123 cm (49 inch) 09-09-2021 door Design Counts (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I buy Sony because their image quality is more natural than from other brands, even those who Sony use to source panels from, such as LG. And the lovely simple black rectangle based industrial design fits in with any décor. However, on our previous version of this TV, the nice white LED power light would stay on when the TV was on, so you know it was on or powering up. Now, the LED only flashes when you press a button on the remote. When you turn the TV on or off, you have no way of knowing if the set is on or off, so most of the time, turn if off, when it's already on, but gone to sleep. Sony, please update the firmware so the white LED is on all the time when the TV is on! The included smart TV features and apps make this great value. Don't need any other devices to plug in, like Apple TV etc. You can even play basic Android games on it.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Crisp sharp images , great colour

KD-85XH8096 05-09-2021 door Cay62 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Very happy with my purchase , lovely quality images and colours , very neat screen and no gap between the tv and tv table

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Certainly the best entertainment centre I’ve owned

KD-55XH8096 29-08-2021 door Ralphy boy (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this about a month ago and I’ve wall mounted it in our dining room. Great picture, easy to set up and good sound although a sound bar would greatly enhance it. (I better get saving )

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Goede tv

123 cm (49 inch) 27-08-2021 door Dikkop (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Goed beeld / matig geluid /moeilijke gebruiksaanwijzing / prima tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi merk

164 cm (65 inch) 26-08-2021 door Ibrahim Haidar (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit nog niet hel veel gebruik maar tot nu het is goed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastic

KD-65XH8096 23-08-2021 door Sunnyblue (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Colour & clarity on this tv are brilliant Always thought that Samsung TVs were the best until I got the Sony No contest Sony wins easily

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Good TV

139 cm (55 inch) 21-08-2021 door Darsh11 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought it last week and, I am happy with what I've got.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Customer Support
31-08-2021

Hi Darsh11,


Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your TV and happy with the sound and picture quality we always aim to deliver! We hope you continue to enjoy it for years to come & welcome to the Sony family!

Rabia @ Sony Support UK

0

Sony - XH80 | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HD

KD-65XH8096 20-08-2021 door mrmint67 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

this t.v. is amazing its arwsome for playing games with my ps4.all the picture is out standing.cannot fault this t.v.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Perfect design

123 cm (49 inch) 20-08-2021 door Goochem (Nederland)

Recent gekocht nu al enthousiast. Aanbevelens waardig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed uitgerust

139 cm (55 inch) 17-08-2021 door Zo53 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ingebouwde satelliet ontvanger is top. Uitstekende beeld kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfecte tv

123 cm (49 inch) 17-08-2021 door Pinguin1979 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

2 weken geleden gekocht bevalt prima ben er heel tevreden over

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima tv

108 cm (43 inch) 14-08-2021 door Piet96 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima tv voor goede prijs, mooi beeld, goed geluid. Goed genoeg voor als je allen tv wilt kijken. eenvoudig aan te sluiten.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

good feature

123 cm (49 inch) 13-08-2021 door bonapart (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

good product to buy ------reasonable price to purchase

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Prima tv

139 cm (55 inch) 12-08-2021 door Eddie81 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima tv, makkelijk in bediening en mooi beeld. Ben er zeer content mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Awesome feature

139 cm (55 inch) 12-08-2021 door Anfield Iron (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Want a great TV then look no further, brilliant brand, brilliant product. No more words needed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

0

Super tv

KD-65XH8077 11-08-2021 door Apoh (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

een hele mooie tv alles is simpel te bereiken en ook te begrijpen één en al top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

frustrating

139 cm (55 inch) 06-08-2021 door boydy (Nederland)

mooi beeld mooi form bent heel tevreden behalf van de remote ,bepaalt dingen reageren niet in andere worden balen 2xremote en nog problemen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

Reactie van Customer Support
09-08-2021

Hallo boydy,
Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend te horen dat je problemen ondervindt met je afstandsbediening.
Wij willen je vriendelijk verzoeken om alle stappen uit te proberen die in het artikel genoemd worden:
https://bit.ly/3Cx55qY
camera test:
https://bit.ly/3Cv3LFi
Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Great TV!

KD-55XH8096 04-08-2021 door Ali I (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Exceptional quality and overall a great TV. Images are sharp, HDR really helps the colours and contrast

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

3

0

Scherp beeld, diepe intense kleuren

KD-65XH8096 04-08-2021 door Ronnie_1973 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Scherp beeld, diepe intense kleuren, goed geluid, gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great Television

123 cm (49 inch) 04-08-2021 door Miacasa (Verenigd Koninkrijk)

I bought this a month ago and only had installed now. Fabulous TV. Picture quality is amazing. Amazing value for money and so pleased with my TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Love built-in Android OS

KD-55XH8096 03-08-2021 door Deepak107 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this few months a go absolutely great TV, good picture quality and just loving the built-in Android OS

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

Reactie van Sony support team
05-08-2021

Hi Deepak107,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Great!

KD-55XH8096 03-08-2021 door TKUK (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Very good product. Beautiful screen and simple interface.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

2

0

Could not be more pleased.

123 cm (49 inch) 31-07-2021 door delboy213 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Picture and sound perfect (even more so when connected to a new HT-ZF9 sound bar)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Great speakers

KD-75XH8096 29-07-2021 door Vik_123 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought 4 months started getting white bloches in the corner finally got a replacement, then the same issue but worse so now we're moving onto number 3

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Sony Support UK
02-08-2021

Hi Vik_123,

Thank you for your review.

We are sorry to learn that you are looking to return the TV. We would usually recommend using the online step by step troubleshooting guide addressing all of the possible issues with the TV available here: https://bit.ly/2zjzXPC. We would have loved for you to contact us to provide us with more information to ensure we can help by using the details in the link here: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Great Features

KD-55XH8096 28-07-2021 door MaxPcz (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Simply perfect, I have no words, great, really....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Decent TV

KD-65XH8096 28-07-2021 door Stevessda (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Good tv for the price good hd picture if you have hd or uhd

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

clear picture

108 cm (43 inch) 27-07-2021 door lorry 1 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

i was told how good this tv was and it seemed ok but it will not let me use sky handset or amazon

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Customer Support
29-07-2021

Hi lorry,

Thank you for your review.

You can turn on the Bravia Sync feature, it will allow your TV's remote to control other Bravia Sync-compatible devices. Press Home button - then select Settings - Watching TV - External inputs -[BRAVIA Sync settings - BRAVIA Sync control.

For more info about the Bravia sync feature, please check this link: https://bit.ly/3f7mjB6.

If you need any further assistance, feel free to contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!

Sony Support UK

0

Great TV

KD-75XH8096 27-07-2021 door DevD (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I have bought this tv a Month ago. I am really happy with the performance. Anyway, everyone knows the quality of Sony so I don't need to write more.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Prachtig toestel

KD-55XH8077 27-07-2021 door Kevin558 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu 2 weken in ons bezit. En zeer tevreden over dit toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sub title Problem and old stock

108 cm (43 inch) 26-07-2021 door Dave 10112 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Having a lot of problems with subtitles keeps coming on BBC despite numerous efforts to switch them off!

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Customer Support
29-07-2021

Hi Dave,

Thank you for your valuable review.

If you’re referring to BBC channels, could you try to clear the TV's cached data? By pressing Home - Settings
- Device Preferences - Storage - Internal Shared Storage - Cached Data - Select Ok, Followed by a soft reset by pressing and holding on the green power button on your remote for 10 seconds until the TV restarts.

Also, make sure that your TV software is up to date. The latest software version is available here: https://bit.ly/3ydZ2oS.

If the issue is still evident, feel free to contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!

Sony Support UK

0

Geweldig groot

KD-85XH8096 26-07-2021 door Bermuda2 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geweldig groot scherm 85 inch. Heeft niet de problemen van m'n vorige tv (75 inch)

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Waar voor je geld

123 cm (49 inch) 24-07-2021 door John d 63 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze smart tv met Android is voor mij de beste aankoop geweest Makkelijke bediening ook met de microfoon is het prettig werken Werkt snel en nauwkeurig Heel mooi scherp en kleurrijk beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Excellent picture

189 cm (75 inch) 24-07-2021 door Ade27 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this a month ago to replace a 55” model, picture is great. Felt a little flimsy when lifting onto the wall but seems fine. No regrets with the purchase.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Geweldige beeldkwaliteit

KD-55XH8096 24-07-2021 door Samanthad (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik vind het zo een grote verbetering ten opzichte van mijn vorige Sony TV die toch bijna 14 jaar dienst deed (werkt nog steeds) enige wat ik een minpuntje vind is dat de tv steeds beweert geen geheugen meer over te hebben en dat is vervelend. Met externe harde schijf is dit toch deels te verhelpen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Best thing I have bought in yearsn

123 cm (49 inch) 21-07-2021 door delboy 213 (Verenigd Koninkrijk)

I bought this model together with a HT-ZF9 sound bar, could not be more pleased

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Fantastic Picture

123 cm (49 inch) 20-07-2021 door Sean159 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this TV to negate the need for four remote control boxes in the lounge, unfortunately I didn't realise the TV might be smart but it doesn't record so back came one of the remotes. That aside it might be worth making more prominent to disable the retail settings which reset back to the start any changes to picture, sound and anything you might change to suit your individual tastes when you switch it back on, quite annoying !!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Customer Support
23-07-2021

Hi Sean159,

We appreciate your feedback, and we're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information to ensure we can help you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Bravo Bravia

164 cm (65 inch) 20-07-2021 door Dino maz (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

So easy to set up and comes with everything I need plus more.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

2