Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
1123

4.4 gebaseerd op 1,123 klantbeoordelingen

713
270
74
34
32
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

I am liking the TV more each day

108 cm (43 inch) 29-07-2021 door Nikon man (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

It is not a straight out of the box switch it on and all will be great. You have to work on all the settings to achieve the picture quality this TV is capable off. The sound is the same and to get the best one needs a sound bar

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Great picture, occasional design fault

108 cm (43 inch) 09-06-2020 door rod81 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Yet another Sony tv enters the house and this one comes with great picture quality and much improved smart features. This screen has a little shading evident which is a disappointment but no faulty pixels. The one great design fault (cost cutting?) is that, unlike previous sets, it is not possible to have the tv speakers active when the headphone socket is in use. This is a major problem in this house, where one hard of hearing resident uses headphones while the other resident listens to sound through the speakers. We need a solution to this problem and are currently deciding if we should reject the set and change it for another

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

0

1,124 klantbeoordelingen

Modellen

0

prachtig beeld

108 cm (43 inch) 20-03-2024 door lexxy (Nederland)

Het mooie is dat de achtergrond niet vervaagt. Mijn vorige tv was ca 15 jaar oud. Het beeld was niet zo goed omdat de start kabel er niet goed in zat. Dan is deze tv een verademing. Het geluid is misschien niet subliem maar ik vind het goed genoeg. Ik heb geen extra speakers aangesloten en ook niet aan mijn versterker gekoppeld.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Disappointed - Sony are restricting apps

108 cm (43 inch) 21-02-2024 door MargieW (Verenigd Koninkrijk)

We were initially very pleased with our TV. Now after using it fit six months we are disappointed that the Freeview app takes ages/is difficult to open and that Sony have chosen to disconnect BBC iPlayer from the main screen

Prestaties

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Very short lifespan

108 cm (43 inch) 23-01-2024 door Rhidian (Verenigd Koninkrijk)

I bought my TV 3 years ago, it is now out of warranty and beyond economical repair, spend your hard earned money on a quality brand

Prestaties

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Goed metkleinprobleem

123 cm (49 inch) 22-12-2023 door Blan (Nederland)

Verleden jaar gekocht voldoet aan verwachtingen alleen de afstandbediening werkt slecht met die an de kpn. De sony heeft geen knop voor de kpn mediaversterker dus kan niet alles op een apparaat doen. Speitig

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Rabab @Sony Support NL
26-12-2023

Hallo,

Bedankt voor je beoordeling.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de TV.
Graag willen wij je informeren dat wij de functionaliteit van derde partij merken met de afstandbediening niet kunnen garanderen.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

0

Prima TV

108 cm (43 inch) 04-12-2023 door Singlekidneyron (Nederland)

Nu 2 jaar in gebruik in onze slaapkamer. Mooi stabiel beeld

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Display gone within a year getting vertical lines

108 cm (43 inch) 03-02-2023 door Karthikeyan (Verenigd Koninkrijk)

Display gone with vertical lines while turning on the TV

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Sony Support Team
08-02-2023

Hi Karthikeyan,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that there's vertical lines on the TV screen.

Please remove all the external devices from the TV, and leave it off for a few minutes.
If you can access the menu, make sure that the TV is running the latest firmware version: http://bit.ly/3HKjVOj.
You may also reset it, and test it once more: http://bit.ly/3jEREAI.

If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Sony TV

108 cm (43 inch) 10-01-2023 door Lorna Ann (Verenigd Koninkrijk)

Really happy with my new TV. Very easy to set up and the picture is fab.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Excellent quality

108 cm (43 inch) 07-12-2022 door joyce39ym (Verenigd Koninkrijk)

It was set up easily and quickly, and has been great since. Also, I was advised that having the supports closer together meant that I could have it on a smaller piece of furniture.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Matig

123 cm (49 inch) 24-10-2022 door RSPS (Nederland)

Vorig jaar juli cadeau gekregen bij de aankoop van een auto. Nu al een zwarte streep horizontaal over het beeld. Resetten, stekker eruit, software update, terug naar fabrieksinstellingen, niets helpt. Maar weer eens terug naar de winkel.

Prestaties

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer support
26-10-2022

Hallo RSPS,

Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend om te horen dat je problemen ondervindt met jouw televisie.
Om je hierbij verder te helpen willen wij je graag adviseren om contact met ons op te nemen.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Brilliant picture and Android integration.

123 cm (49 inch) 19-08-2022 door Bazellis (Verenigd Koninkrijk)

Brilliant picture and seemless Android integration.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Prima televisie met uitstekende beeldkwaliteit!

108 cm (43 inch) 06-03-2022 door R v Prooijen (Nederland)

Deze Sony Bravia televisie onderscheidt zich in uitstekende beeldkwaliteit, snelheid, de mogelijkheid om oudere opnames te kunnen upgraden naar 4K beeldkwaliteit, de snelle en gebruiksvriendelijke Android besturing en een mooie strakke vormgeving.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig voor in de slaapkamer

123 cm (49 inch) 09-12-2021 door Malna30 (Nederland)

Zeer goede tv met mooie kleuren en helder beeld heb de tv nu 3 maanden en ben zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony Quality Starting to Slip?

123 cm (49 inch) 04-12-2021 door Mick01329 (Verenigd Koninkrijk)

Have owned this TV for a little over 6 months now, and the lack of 'Red Button' functionality is a real pain, and is something I wasn't aware of before purchase. Trying to get a browser to function is also causing issues. Further, the TV has completely reset itself a few times recently - sound goes, and a few moments later, the screen goes blank, then the Android graphics commence. I have updated Firmware since then, which appears to have stopped the reset happening. Time will tell. Have noticed image not as clear as expected, and sometimes see blurring around edges of moving objects. Doesn't always output sound to my (Sony) external sound system - 7/10 times will work, but otherwise has to be switched off fully to reset this link. For the first time since owning / being exposed to Sony products in the late '70s, no, I do not recommend this product.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

Reactie van Sony support team
06-12-2021

Hi Mick01329,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're experiencing multiple issues with your TV.
We recommend resetting the TV to the factory setting to rectify the issue following the instructions here: https://bit.ly/3opwCFU. If the issues persist, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony UK

0

Zeer uitgebreide TV

123 cm (49 inch) 03-12-2021 door Longliferrr (Nederland)

Inmiddels heb ik de tv 5 maanden in gebruik en ben er dik tevreden mee. De combinatie met mijn stereo installatie, Blu Ray speler, NAS en KPN Settop-box draait fantastisch

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi product

108 cm (43 inch) 03-12-2021 door Fatsfan (België)

Mooi beeld, makkelijke bediening en installatie. Prijs is ook nog eens ok.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great 4k TV

123 cm (49 inch) 29-11-2021 door Sctx (Verenigd Koninkrijk)

Replace an older screen fault with this TV and it has excellent picture and sound.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Slecht te bedienen. Te ingewikkeld voor mij.

123 cm (49 inch) 07-11-2021 door ST10 (Nederland)

Ingewikkelde afstandbediening voor mij als 88-jarige.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
21-12-2021

Hallo ST10,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij begrijpen dat je problemen ondervindt tijdens het gebruik van jouw afstandsbediening.
Door middel van de onderstaande link vind je de handleiding van de TV.
Op pagina 3NL staat hoe je de afstandsbediening kan gebruiken.
https://bit.ly/3qiGqB8
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

De televisie doet het perfect

108 cm (43 inch) 04-11-2021  (Nederland)

We zijn heel blij met deze televisie en bediening is gemakkelijk, mooi kleuren . Goed in te stellen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Good image, poor sound, bad UI and OS integration

KD-43XH9196 06-10-2021 door Buhtl (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this TV six months ago. To be honest, I use it exclusively for VOD rather than TV-style watching. The image quality is good, the shape of it is pleasant enough, but it suffers from quite a few faults. The sound quality is poor as the TV audio sounds like it is coming out of a tin can. This is not a huge problem, as I've wired it to a sound system. What is really upsetting is the interface of the main menu. The applications I've installed move around with absolutely no logic, sometimes they disappear for a while and come back, the integrations of tiles with apps are annoying as random content gets pulled through and shown which I personally do not want to see (and age controls on those do not work!). But the absolute worse thing about it all is is the application 'bars' where the content from various apps comes in. These also move up and down screen on their own and can't really be managed. The whole 'launcher' experience is appalling and once you set it all up so that it is tolerable, it gets all messed up with app or system updates. It is so poor in fact, that I had been looking at getting a new TV. For instance, we watch BBC iPlayer most of the time, but for some bizzare and unexplainable reason, this is never shown in my favourites and is buried deep down at the bottom of the launcher screen below all the commercial crap like disney, netflix, apple tv, etc. Random channels/apps (like al jazeera for instance, and apps we never really open, all sit higher in some sort of a priority ranking)... I don't know if this is poor sony implementation of andriod tv, or just android tv OS to be fair, but whatever it is, the end experience is poor and navigating to content you want to watch is slow and annoying. Once the films are on, the display is amazing for the price and the watching experience is pleasant enough.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

Reactie van Sony support team
08-10-2021

Hi,

Thank you for your review.

We’re sorry you're facing difficulties navigating through the menus, and setting favourite apps.

First of all we would recommend making sure that the TV is running the latest software version: https://bit.ly/3ApBTQH.
Also, you can always add applications to your favourite list: https://bit.ly/3apDISM & https://bit.ly/3Diz8SS.
And you can check this link for more information about the black bard, and the aspect ratio of your TV: https://bit.ly/3Bq1ZnT

If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sawy @ Sony Support UK

0

Great picture and sound

123 cm (49 inch) 04-10-2021 door Dollydash (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Excellent choice of tv. Very satisfied with my purchase.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

Reactie van Sony support team
06-10-2021

Hi Dollydash,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

Good picture and sound

108 cm (43 inch) 04-10-2021 door izzywizz (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We use this wall-mounted in the bedroom and the sound and picture quality are very good. A small issue however with the subtitles (my wife and I are both hard of hearing) - these are very seldom available but this may be down to the broadcaster although there is no 'unavailable' message displayed. Sound also varies considerably between films/live and dramas - no auto level control.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

Reactie van Sony support team
06-10-2021

Hi izzywizz,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

Na 20 dagen moet TV al binnen voor reparatie

123 cm (49 inch) 30-09-2021 door BramDZ (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb mijn TV eennmaand geleden gekocht en hij valt uit, soms duurt het uren vooraleer hij terug werkt en ondertussen start hij niet meer. Slechtste aankoop ooit!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische televisie

123 cm (49 inch) 30-09-2021 door Jeroen91 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een tijd geleden gekocht en nog steeds heel tevreden, gamen gaat super, kleuren zijn mooi en helder en de Inge oude Chromebox functioneert perfect

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede beeld kwaliteit

108 cm (43 inch) 26-09-2021 door André 2728 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prachtig beeld echter geluid is wat minder Veel toepassings mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
11-01-2022

Hallo André 2728,

Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend te horen dat je niet zo tevreden bent met het geluid op jouw TV. Door middel van de onderstaande link kan je de geluidskwaliteit aanpassen.
http://bit.do/fMcmq
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Goed merk

123 cm (49 inch) 25-09-2021 door Anamanana (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Tv heeft mooie kleuren, scherp beeld, maar maakt krakende geluiden was monteur gekomen en heeft een paar schroeven losser gemaakt, maar niet geholpen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
11-01-2022

Hallo Anamanana,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat jouw TV een krakend geluid maakt.
Om je hierbij verder te helpen willen wij je graag adviseren om door middel van de onderstaande link contact met ons op te nemen.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Good picture but some cost cutting

123 cm (49 inch) 25-09-2021 door BILLDOG (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I have customised the picture and think it better than my previous 2016 model but having deteriorating hearing miss the Sound Zoom feature not included. I have adjusted the equaliser to my needs but not as good I feel However I hate the cheap stand feet which do not hide the cables. The previous set had a substantial well designed stand.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

Reactie van Sony support team
27-09-2021

Hi BILLDOG,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
We'll make sure to pass your feedback about the sound zoom and the stand through the proper channels for future consideration. If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

Prachtig helder beeld

123 cm (49 inch) 21-09-2021 door Brui2 (Nederland)

Kan eindelijk weer goede kleuren zien. Helder en mooi

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Very Irritating GUI

KD-43XH9196 08-09-2021 door KeepitSimple (Verenigd Koninkrijk)

Due to an EU driven firmware update I now get a Power Consumption message every time I change picture settings and it's so irritating. It can't be switched off. Please fix this Sony. UK doesn't need to comply with this EU regulation.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

2

Reactie van Sony support team
10-09-2021

Hi KeepitSimple,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're going through this experience.
We understand your frustration, however, these regulations cannot be changed. We'll make sure to pass your feedback about an option to turn it off by choice through the proper channels for future consideration.

Hana @Sony support UK

0

Sony's quality as standard

108 cm (43 inch) 07-09-2021 door jimjp (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I'd originally gone to buy a updated version of our Samsung. Our local, and very knowledgeable, independent retailer pointed out this TV as a possible, and better, alternative. Side by side comparison of the same programme - no contest! The depth, quality and overall beauty of the Sony picture left the competition by the wayside. Set up was easy and straightforward - simply follow the on screen messages, connect to the internet, and you're away. To be fair, we don't find the operating system as easy to navigate and intuitive as our former TV, but it's early days and we're still finding things out. That's a small niggle against the beauty of the on screen images. You'll not go far wrong with this TV - take look and you'll see!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Brilliant TV

KD-49XH9196 07-09-2021 door Bizzby09 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We always buy Sony Bravia TVs and upgraded our old one from 5 years ago. I am extremely pleased with the new TV, the depth and colours are amazing and it's got everything you need, we have a freesat box and android box attached and it works perfectly with them. The only drawback is that we can't get our local BBC Wales news on the TV but not a problem as we use Freesat for this instead.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Goede koop van mij, en prima beeld en goed geluid.

123 cm (49 inch) 06-09-2021 door 2013jt1998 (Nederland)

Het beeld geeft goede kleuren, en schakelen naar andere zenders die recht over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sleeper hit?

KD-49XH9196 06-09-2021 door automatom (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

After trying a few TVs over the past few months I was always let down in some way or other, and while this one does have its flaws I’m finding it a solid performer on all fronts. I ordered a 2021 50X85J earlier this year as it was a nice 4K/120 set with GoogleTV, and seemed to be everything I needed in a direct-lit VA panel (full-array are too bright for me, my eyes don’t handle powerful HDR very well). When I received it I found the reflection handling to be very poor, and the Sony dark corners (where the LEDs don’t reach) were evident to see. The screen also had a HDR haze too it that I just couldn’t get rid of with settings, so I sent the TV back. Enter the XH91. A TV you won’t find a single review of on YouTube or RTINGS etc. This is a 100/120hz panel, but without HDMI 2.1 (so no 4K/120) but it does have great motion handling because of the high refresh rate. Watching Formula 1 and some football on it through NowTV I instantly noticed how well this panel handled motion compared to the X85J. Smooth camera transitions as cars fly down the track, no judder or smearing of the football when it’s hoofed upfield. Very impressed with the motion handling. Colour accuracy is great out the box. I felt the X85J was overblowing the reds and I couldn’t tone them down. I didn’t have to do anything with the XH91, it was just bang on from the start. Maybe I got lucky with this panel and didn’t with the last? but the colours are natural and gradients are good. Happy with that. In terms of gaming the X85J was said to have a great input lag by multiple review outlets. In reality when I first loaded up Fortnite on it I could tell the lag was nowhere near as good as my old Samsung which was disappointing. The movement felt sluggish, and I was always second best in a 50/50. Thankfully the XH91 is closer to the Samsung and feels really responsive. It’s a very nice gaming experience even if it is limited to 4K/60. I want to go back to backlight issues I was having with the X85J as I think it’s a characteristic of direct-lit Sony panels. the LEDs directly behind the screen produce a haze effect which ruins the contrasty punch you get from a VA panel. This will obviously be less noticeable with a full-array panel as it can dim certain areas of the screen, but with a direct-lit solution I almost feel you’re better off with the old-fashionable edge-lit frame dimming backlight as this produces less haze. The downside of course is edge-lit can give you a patchy backlit, something which is noticeable on the XH91 in a dark room. The first XH91 had a really bad bleed, something the Sony Centre told me all have. I wasn’t happy and asked for a replacement. The new XH91 I received has a similar bleed across the top left of the screen, but it is less noticeable than the other. I don’t understand why Sony struggle with this as the cheap Samsung TU7000 I bought last year had a uniform backlight with no issues. This is probably the only reason I’m giving this TV 4 and not 5 stars. Overall I’m happy enough with this set. The positives for me were good reflection handling, great response time, good selection of apps, brilliant motion handling, accurate colours, and punchy brightness. The negatives: backlight bleed visible (only in a dark room with a totally black background), sound processor isn’t as good as Samsung or 2021 Sony models. Sound with native apps through my AV receiver is noticeably more muddy sounding than the X85J. Sound improves if I use the PS5 leading me to believe it’s a low quality sound chip in the TV itself. This TV is also due to receive an update to Android 10 (GoogleTV) as it’s currently running the old Android 9. It has been confirmed by Sony that this model will get the update, but it has yet to appear for me..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Sony support team
08-09-2021

Hi automatom,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

Tv met problemen

108 cm (43 inch) 28-08-2021 door Henk24 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze tv hebben wij op 2 juli 2021 gekocht. De eerste weken konden wij probleem loos kijken. Toen viel het beeld weg , na nader onderzoek van een monteur bleek dat de Quantus digitale module niet goed samen werkt met deze sony tv. Dit had te maken met de software die in deze tv zit. Bij de aankoop is hier nooit over gerept, dus ik heb mijn Quantus module overgezet van mijn oude tv naar de nieuwe tv. Volgens de monteur was een Smit digitale module wel goed voor dit soort tv's. Als we dit allemaal van te voren hadden geweten hadden we voor een andere tv gekozen.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Brilliant TV

123 cm (49 inch) 23-08-2021 door ChisH (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this about a month ago and an so pleased with it. It has all the connection points I was looking for and is incredibly easy to use. Have had no problems getting used to it . Highly recommended

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

mooie TV

123 cm (49 inch) 23-08-2021 door Benny47 (Nederland)

Ik hiervoor een samsung had en voor een helder beeld ging dus werd het een sony

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Getting connected

KD-43XH9196 22-08-2021 door Northern Old Bloke (Verenigd Koninkrijk)

The picture is good and we now have the connections to some of the services we use, but we have a sound bar from a previous TV which we have been using with this TV, BUT sometimes there are problems getting the optical connection to work and also it would be also be good not have to use another remote to control the sound output when using a much needed sound bar.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Heel vriendelijk, beleefd en vooral veel geduld

123 cm (49 inch) 21-08-2021 door Groenera45 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nadat de nieuwe Sony tv een tijdje draaide kwam er een streep in het beeldbuis. De winkel (Beerepoot) gebeld, kort daarna belde de Sony "u krijgt een nieuwe Tv", 1e bezoek; Paar dagen later werd deze gebracht en ingesteld. Ben slechthorend en had problemen met te streamen op me gehoortoestel via optical-uitgang. Opnieuw gebeld, het probleem uitgelegd. We komen langs. 2e bezoek; Deze Monteur heeft alles na gekeken, had veel geduld omtrent de klacht en is er uitgekomen. Met andere woorden, geholpen zoals het behoort te zijn. Via optical-uitgang is het geluid nu weer op me gehoortoestel.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Not good enough

KD-49XH9196 19-08-2021 door Captchaos (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

It doesn’t do what the instructions say that it does.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Sony support team
02-09-2021

Hi Captchaos,

Thank you for your review.
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hanan @Sony support UK

0

Zeer slechte beeldkwaliteit.

123 cm (49 inch) 18-08-2021 door Flanders investment (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik had een ander merk van dezelfde prijsklasse. Mijn dochtertje van 2 heeft deze beschadigd waardoor ik genoodzaakt was een nieuwe te kopen. Het ander merk gebruikt geen android, dit was een tekortkoming. Ik zocht naar dezelfde prijsklasse een tv met android en kwam terecht bij Sony. Aangezien ik fotomateriaal van Sony bezit leek het mij interessant om hetzelfde merk als tv te kopen. Dit is echter een zware tegenvaller. Het beeld is verre van mooi. Deze tv doet aan een slechte 4 k upscaling en dit is zeer duidelijk. Er wordt gevraagd om zelf uw beeld wat aan te passen...het ene wordt goed en het ander word er slechter door... Kortom een jammere aankoop waarmee ik nu zit opgescheept, een tv koop je niet dagelijks. Groeten

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Really sharp picture

108 cm (43 inch) 17-08-2021 door Pete b1945 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I was looking for a new tv with really great picture for movies mainly and I’m seriously impressed !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Top TV-toestel

123 cm (49 inch) 17-08-2021 door Gerard234 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

ik heb al meerdere Sony TV's gehad. En deze zijn allen goed bevallen. Daarom weer voor het merk Sony gekozen. Ik heb deze TV nu een aantal weken in huis. De mogelijkheden zijn enorm, vergeleken met het vorige toestel. Deze was in 2009 gekocht en werkt nog steeds goed. Het beeld van de nieuwe TV is wederom uitstekend!! Echte aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Why to dependant on Google

KD-49XH9196 10-08-2021 door Fraggle Rock (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this a couple of months ago, the quality of picture and sound is as expected. However, the internet operations are heavily dependant on Google, tedious to use and having to open a Google account and constantly sign in to fully enjoy the TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

1

Reactie van Sony support team
12-08-2021

Hi Fraggle,

Thank you for your feedback.
Android/Google TV use the Google Play store and services which require a Google account for full functionality, you can find more about Google TV here: https://bit.ly/37zAZoA. If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Goeie tv

123 cm (49 inch) 09-08-2021 door Maikel1810 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb hem half jaar gekocht en ik heb geen spijt er van mooi helder beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Teleurstelling

108 cm (43 inch) 06-08-2021 door Koe48 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik had 4 maanden geleden dit toestel gekocht echter na 4 maanden bleek het toestel al gecrased, was hier niet blij mee ,ik had voor Sony gekozen in de hoop dat mijn tv langer meegaat dan mijn eerder gekochte Lg en Philips toestel deze begaven het na circa 4 jaar. Dus wel een teleurstelling heb wel een ander toestel gekregen in de hoop toch jaren plezier te hebben.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Great TV

123 cm (49 inch) 05-08-2021 door RDW62 (Verenigd Koninkrijk)

Excellent product good features great picture… very happy

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Great picture quality

123 cm (49 inch) 05-08-2021 door Keithk11 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

High quality 4k picture, super clear and realistic colours

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Excellent

KD-49XH9196 02-08-2021 door Welsh Jonsey (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Easy to install without the booklet. Excellent sound and picture quality. Doesn’t take too much space. Great purchase. AirPods and Alexa works ideal.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Super goede TV met fantastische beeldkwaliteit.

108 cm (43 inch) 31-07-2021 door René van Prooijen (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze TV gekocht bij BCC omdat MediaMarkt gefaald heeft om de online bestelling correct af te handelen. Goede service, oude TV kunnen inleveren. De TV heb ik in no-time gemonteerd, geïnstalleerd en ingesteld. Dit ging fantastisch snel en de TV was zo intelligent dat hij binnen 10 seconden een (bekabelde) internetverbinding had en dat er Sony randapparatuur aanwezig was. Het beeld is fantastisch en alles start supersnel op! De integratie met onze Logitech Harmony afstandsbediening werkt ook feilloos, top Sony! Bedankt voor deze top TV!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

I am liking the TV more each day

108 cm (43 inch) 29-07-2021 door Nikon man (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

It is not a straight out of the box switch it on and all will be great. You have to work on all the settings to achieve the picture quality this TV is capable off. The sound is the same and to get the best one needs a sound bar

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

0

0

Excellent TV

123 cm (49 inch) 27-07-2021 door Mellifluence (Verenigd Koninkrijk)

First time purchase of a Smart TV. Has all the features (DVB-T, Freesat, Streaming etc.). Very happy so far - only downside is the lack of a centre stand, which was easily remedied.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Perfecte tv

123 cm (49 inch) 26-07-2021 door Roan28 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze tv 2 weken geleden gekocht en is een van de besta aankopen ooit. Features zijn geweldig, perfect voor gamen, gebruiksgemak is top.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Good TV

108 cm (43 inch) 26-07-2021 door HELLOGLAZING (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

No regret at all - From Panasonic to Sony - Due to lack software update from panasonic

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

Reactie van Customer Support
28-07-2021

Hi HELLOGLAZING,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your TV and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!

If you need any assistance, feel free to contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!

Sony support UK

0

Excellent Quality As Always!

123 cm (49 inch) 25-07-2021 door SpiLaw79 (Verenigd Koninkrijk)

I've had this TV for a while now, but it's always best to do any reviews when some time has passed. This TV is yet another fantastic product from Sony, it's a massive upgrade from my old TV. I use it every day, Live and On-demand content looks fantastic. I play my Atari VCS 800 on it and it looks great. I now have a PS5 as well which really completes the package, everything on screen pops, it's spot on. It really shows how far technology has come in the last 10 years. I would definitely recommend this TV for watching live TV and on-demand content. Plus if you are a gamer, this is a must for any platform. Absolute beast of a TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

prachtig beeld en geluid

123 cm (49 inch) 25-07-2021 door eduardvr (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand gekocht en geen seconde spijt. Ook op grotere afstand duidelijk beeld. Veel mogelijkheden met de verschillende apps.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld en fijn menu

123 cm (49 inch) 24-07-2021 door René vL (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu een maand in bezit en erg tevreden over het beeld en geluid. Het wisselen van zender zou wat sneller mogen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great television

123 cm (49 inch) 21-07-2021 door Mulder2019 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I have used Sony television’s before. I can’t fault them.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Excellent smart tv features, good video quality

123 cm (49 inch) 19-07-2021 door Kennethy88 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this 49” XH85 TV two weeks already. It has complete features, 4 HDMI inputs, support both digital TV and satellite TV (either main or main + sub). Built-in up-scaler which can offer acceptable display even playing low resolution source. The only weak point is about its speaker output, you may need a sound bar with subwoofer if bass is needed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Fijne TV, echter geen 4k 100hz!

123 cm (49 inch) 19-07-2021 door Benji123_ (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

TV biedt geweldig beeld, zeker voor de prijs. Echter, ivm het gebrek aan een HDMI 2.1 aansluiting is het NIET mogelijk om de TV op 4k en 120hz te draaien. 120Hz is alleen mogelijk bij resoluties tot 1440P. Ik kwam hier pas na aanschaf achter, wat toch wel erg jammer is. 4k draait op max 60hz. Als ik dit had geweten had ik iets meer geld uitgegeven aan een echte 4k 120Hz TV. 120Hz is dus alleen een ding als je een gaming PC aansluit en op 1440P of lager gamed, in alle andere gevallen draai je op 4k 60Hz of 1080P 60hz. De apparaten die op 1080P draaien, zoals een PS4, kunnen namelijk vaak niet hoger dan 60Hz. Het is dus feitelijk gewoon een 60hz TV. Geluid is slecht maar ik had al goede speakers, dus voor mij geen probleem. Speakers of soundbar is wel sterk aan te raden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

mooi beeld

108 cm (43 inch) 15-07-2021 door Lyatje (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De oude tv deed het niet meer en deze is fijn om naar te kijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede kwaliteit

123 cm (49 inch) 15-07-2021 door Wijnand Arends (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

In de winkel waar wij dit toestel kochten viel deze gelijk op vanwege helderheid van beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Amazing visual clarity

108 cm (43 inch) 14-07-2021 door Wembred (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This was an upgrade, bought because I already owned a Sony av unit. There were a few setup issues which Richer Sounds came out and sorted and I couldn’t be happier with it. I’ve watched F1, Wimbledon and the Euros in uhd and the picture quality is fabulous - couple that with the 5.1 surround speaker system and its the next best thing to watching in a cinema. Proverbial pig in muck.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Excellent product

123 cm (49 inch) 12-07-2021 door Sha9 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Excellent picture quality. The sound not as good as I expected but I am using a 5.1 surround sound system so I am ok. I am happy with this product and the price I paid it for. i say 4 out of 5.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

Reactie van Sony support
14-07-2021

Hi Sha9,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Top tv

123 cm (49 inch) 11-07-2021 door Ringo77 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze is nu bijna 2 weken in ons bezit en tot nu toe een pracht van een tv Geweldig beeld werkt supersnel en gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great hardware, software is insanely poor.

KD-43XH9196 11-07-2021 door alexb123 (Verenigd Koninkrijk)

Netflix/apps will randomly crash. You’ll be watching a movie on Netflix and YouTube will pop open. After running the tv for a few hours is becomes slow. Software updates are few and far between. Do not buy a Song Android TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Goed.maar...

108 cm (43 inch) 09-07-2021 door hwbes480 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben tevreden, maar heb veel werk aan het openen van diverse apps. Kost tijd. Maar het toestel is verder snel en gebruikersvriendelijk. En ziet er mooi uit!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

TV stop working in less than 6 mouths

KD-49XH9196 08-07-2021 door Mug for buying Sony tv (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Very poor TV been at repairs for over two weeks and still not repaired

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

Reactie van Sony support team
12-07-2021

Hi Mug,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you went through this experience.
Rest assured that our engineers are doing their best to repair the TV with priority and deliver it at its optimum state. We appreciate your feedback and will make sure to pass it through the proper channels. If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Excellent television

108 cm (43 inch) 07-07-2021 door Aaron TJ (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this model to replace our 14 year old Sony. Excellent picture quality and good sound. Wide range of apps and easy to navigate.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Super quality pictures!

123 cm (49 inch) 06-07-2021 door Golden Brown (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We looked at two 49" Sony TVs and decided to buy the XH85 as it was 100Hz as against 50Hz. Set up was really easy (although disappointed that UKTV Play is not available as an app). The sharpness of the picture is amazing compared to our last Sony Bravia 43" TV, bought in 2016. I used a Sony soundbar previously, but I find that the XH85 doesn't need it. Watching Wimbledon is incredible - the colour is incredible and the motion of the ball is perfect. I watched a match on my mum's LG and it wasn't a patch on the Sony. My only slight criticism is the stand (2 legs!) which is not as nice looking as the oval shaped one on our previous TV. And finally, why do all TV surrounds now have to be black? I prefer silver but Sony don't make those any more.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Great TV

123 cm (49 inch) 06-07-2021 door Best Grandy (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Had it for about 3 weeks. Very pleased with it, makes watching the Tour de France so much more enjoyable then previous tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Great picture but lacks features

KD-43XH9196 05-07-2021 door Willh88 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Got this on a great deal as it was the last one in stock. Easy to set up, and the picture uality picture is far better than our previous, not smart, TV. However, we were able to set the time on our last TV, which we can't do on this one, and we miss this feature. Once you have set up i-player etc they are accessed instantly, with no delays. I would have preferred a stand instead of the feet supplied with the unit, as these get in the way of our existing sound bar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Customer Support
07-07-2021

Hi Willh88,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information regarding the time feature referenced to ensure we can help you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Superb TV

123 cm (49 inch) 04-07-2021 door Davey K2021 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This TV is absolutely amazing - the picture is great, the features are great (especially being able to get Apple TV), even the sound is good which is impressive considering how slim the TV is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Good features easy to use.

123 cm (49 inch) 03-07-2021 door Jock05 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Happy with the tv the manual is not a lot of information.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0