BRAVIA XR MASTER Series Z9J

Geweldig 8K-realisme, gedreven door intelligentie

Ervaar zelf hoe goed dit scherm met 8K de realiteit nabootst dankzij de revolutionaire Cognitive Processor XR™ van Sony.

TELEVISIES

Z9J | BRAVIA XR | MASTER Series| Full Array LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Google TV)

Z9J Series
Afbeelding van Z9J | BRAVIA XR | MASTER Series| Full Array LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Google TV)

189 cm (75 inch)

XR-75Z9J

Prijs niet beschikbaar

215 cm (85 inch)

XR-85Z9J

Prijs niet beschikbaar

U kunt de eerste zijn die meer informatie krijgt over de technologie achter de nieuwste BRAVIA-TV's, vooraf bestellen en leveringen.

s Werelds eerste tv met cognitieve intelligentie

Onze BRAVIA XR™-tv tilt beeld en geluid naar een hoger niveau met de ingenieuze Cognitive Processor XR. Hij begrijpt hoe mensen zien en horen, voor een gloednieuwe ervaring die u meeneemt.

Visionaire 8K-beelden volgens het menselijk oog

Bewonder beelden in 8K met natuurlijke diepgang. Onze revolutionaire processor maakt gebruik van menselijke perspectiefanalyse om in een oogwenk honderdduizenden elementen te analyseren en te optimaliseren. Gecombineerd met nauwkeurig Full Array LED spatten de beelden van het scherm in intens zwart en heldere kleuren.

Tover geluid om in een overweldigende ervaring

Geavanceerde speakertechnologie met Cognitive Processor XR tovert elke bron om tot een meeslepende geluidservaring. Ga op in het bioscoopwaardige surround sound en de nauwkeurige geluidspositionering, wat u ook kijkt. Geniet van entertainment met geluid en beeld die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Handsfree entertainment met behulp van Google

Met handsfree hulp van Google kunt u uw afstandsbediening laten liggen en gewoon uw stem gebruiken om de tv te bedienen. Vraag Google om een titel te zoeken, zoek op genre en ontvang persoonlijke aanbevelingen door "OK Google, wat zal ik kijken?" te vragen. Zie antwoorden op het scherm, bedien smart-apparaten, en meer.

Bioscoopervaring in uw woonkamer, geniet van gratis films met BRAVIA XR

10 films om te verzilveren, 24 maanden onbeperkt streamen.*

De algemene voorwaarden zijn van toepassing. * Bloodshot is enkel beschikbaar om te verzilveren.

Recycle. Vernieuw. Verminder.

De BRAVIA XR-TV's zijn niet alleen stijlvol, maar ook speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. In de achterkant van onze modellen met groot scherm wordt tot 40% duurzaam materiaal verwerkt.

XR Picture
Detail van bloemen met subtiele tinten en schakeringen in de bloemblaadjes
Een breed scala aan natuurlijke, prachtige kleuren

Zie kleuren die er levendig en prachtig uitzien voor het menselijk oog. De Cognitive Processor XR geeft het scherm een breder scala aan kleuren. Elke kleur wordt gereproduceerd met levensechte, subtiele verschillen. Meer tinten en verzadiging zorgt voor levendige schaduwen en textuur in de bloemen. Zelfs fletse kleuren zien er realistisch uit.

Levensechte diepte: gitzwarte kleuren en intense helderheid

Voel het contrast, net als in het echte leven. Onze Cognitive Processor XR analyseert gegevens en produceert beelden net als het menselijk oog, voor realistische kleuren en diepte. Met de XR Contrast Booster worden lichte gebieden lichter en donkere gebieden donkerder, zonder dat er details verloren gaan in schaduwen of overbelichting. 

Afbeeldingen op het scherm met extreem contrast en levensechte diepte
Close-up van adelaar met helderheid van 8K
8K-textuur wordt zo intelligent mogelijk weergegeven

Geniet van entertainment met een resolutie van bijna 8K dankzij XR 8K-opschaling. De Cognitive Processor XR heeft toegang tot enorm veel gegevens waardoor hij texturen en details kan nabootsen voor levensechte beelden. Bewonder de mooiste details, zoals fijne veren en scherpe klauwen. 

Slimme verwerking van beweging voor snelle, scherpe scènes

Sportwedstrijden en films vol actie kijken is nu nog leuker. Onze Cognitive Processor XR met XR Motion Clarity™ analyseert gegevens om ervoor te zorgen dat de actie soepel, helder en duidelijk blijft.

Beeld van surfer met scherpe details in de golf
Schitterende beelden vanuit iedere hoek

Het X-Wide Angle-paneel zorgt ervoor dat beelden vanuit iedere hoek even mooi zijn, dus mensen die vanaf de zijkant kijken hebben een even plezierige kijkervaring als wie er recht voor zit. X-Anti Reflection: scherp beeld, minder reflectie.

Ontdek beeldtechnologieën
 
XR geluid
Afbeelding van een zanger tijdens een concert
Het frame is de speaker, waardoor geluid bij de actie past

XR Sound Position zorgt voor een audio-ervaring die de realiteit evenaart met geluid dat bij het beeld hoort. De vibrerende frame-tweeter van deze BRAVIA XR 8K-TV stemt het geluid precies af op elke scène voor een meeslepende ervaring. Naar voren gerichte subwoofers zorgen voor een krachtige bas, waar u uw tv ook plaatst.

Al uw entertainment, opgeschaald naar 3D Surround Sound

Met BRAVIA XR krijgen alle programma's en films de echte Surround Sound-behandeling. XR Surround produceert Surround Sound aan de zijkanten én verticaal, zodat u 3D-audio kunt ervaren zonder speakers op het plafond of omhooggerichte speakers te hoeven plaatsen.

Woonkamerscène met surround sound-effect met XR Surround
Vrouw in drukke straatscène die laat zien hoe Voice Zoom 2 spraak beter verstaanbaar maakt
Voice Zoom™ 2 verbetert het geluid voor heldere dialogen

Hoor tv-dialogen beter zonder het volume harder te moeten zetten. Zelfs als spraak slecht verstaanbaar is, detecteert Voice Zoom 2 het type stem. Vervolgens wordt dit geluid geanalyseerd en wordt de helderheid verbeterd. 

Ontdek geluidstechnologieën
 
Smart TV-kenmerken
Woonkamerscène die toont hoe Google Assistent voor een slimmer huis zorgt
Bedien eenvoudig uw smarthome

Gebruik uw stem om smarthome-apparaten in uw huis te bedienen. Pas de verlichting aan of bedien andere aangesloten apparaten.

Bekijk uw favoriete smartphonecontent in het groot

Bekijk snel en gemakkelijk uw favoriete video's, foto's en games van uw iOS- of Android-apparaat op het grote scherm.

Beeld van content die van smartphone naar tv wordt gecast
Afbeelding met alle aangesloten apparaten die kunnen worden bediend met één slimme afstandsbediening
Bedien al uw apparaten met één slimme afstandsbediening

U kunt al uw aangesloten apparaten bedienen met onze slimme afstandsbediening. U hebt met één knop toegang tot video-on-demand-diensten, waardoor u binnen enkele seconden kunt genieten van programma's en films.

Ontdek meer slimme functies
 
Ontwerp
Minimalistisch ontwerp — volledige immersie, geen afleiding

Het strakke One Slate-ontwerp van Sony bestaat uit één elegant, glazen paneel dat uw aandacht vasthoudt. De tv is prachtig om naar te kijken, of hij nu op een standaard staat of aan de muur is bevestigd.

Het uiteindelijke resultaat kan variëren, afhankelijk van het tv-formaat.

Slepen
Beeld met drievoudig verstelbare standaard
Drievoudig verstelbare standaard, geschikt voor iedere tv-plaatsing

Het verstelbare standaard biedt u de keuze uit 3 posities: een positie die het beeld centraal stelt, een smalle positie voor kleinere planken en een Soundbar-positie voor een ideale plaatsing van uw geluidssysteem.

Close-up van het egale oppervlak
Topkijkervaring met een egaal, metalen oppervlak

De premium metalen beeldrand is extreem smal, dus uw ogen concentreren zich op het beeld en niet op de omgeving van uw tv.

Beeld van achterzijde van tv met kabelbeheer
Complete schoonheid zonder afleidingen

Kabelhouders houden kabels uit het zicht, zodat uw tv er goed uitziet van voren, van achteren en vanaf de zijkanten.

Detail van afstandsbediening met geborsteld aluminium en backlight
Backlight-afstandsbediening, geborsteld aluminium

Het premium ontwerp van de afstandsbediening met geborsteld aluminium en fijngestreepte afwerking ligt prettig in de hand en is zichtbaar in het donker.

Fantastisch beeld en geluid, in elke omgeving

Ga zitten en geniet van een meeslepende kijkervaring. Onze unieke technologie voor omgevingsoptimalisatie met licht- en kleursensoren past beeld en geluid automatisch aan op uw omgeving.

Entertainment van studiokwaliteit zoals maker voor ogen had

Met technologieën die de visie van de makers respecteren, waaronder Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced en Dolby Vision®, geeft deze tv precies de spanning weer die de regisseur voor ogen had. Aangezien hij geschikt is voor Calman kunnen makers hem al bij editing gebruiken.  

Logo van Ondersteunende technologie
Ondersteunende technologie op Google TV

Onze tv's bieden visuele, auditieve en mobiliteitsgerelateerde ondersteuning.

U kunt de eerste zijn die meer informatie krijgt over de technologie achter de nieuwste BRAVIA-TV's, vooraf bestellen en leveringen.

Specificaties en kenmerken

Bewonder dit scherm met 8K dat de realiteit nabootst dankzij de revolutionaire Cognitive Processor XR™ van Sony.