17

4.6 gebaseerd op 17 klantbeoordelingen

14
1
1
1
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

17 klantbeoordelingen

Modellen

0

Geweldig

164 cm (65 inch) 07-02-2021 door Kameran

Heel mooi beeld en snel heel tevreden prachtig voor Netflix

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend

164 cm (65 inch) 28-01-2021 door Peter S d M

Erg tevreden over deze aankoop: uitstekende beeldkwaliteit - en ik ben een professional! Geluid leid ik om naar een Bose 5.1 systeem, omdat ik dat had. Ik raad dat echter niet aan, ik zou binnen hetzelfde merk blijven voor perfecte compatibiliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Enorm kijkplezier voor thuis bioscoop ervaring

164 cm (65 inch) 06-10-2020 door Shun_EXD

Na instellingen naar smaak te brengen adhv omgeving heb ik enorme kijkplezier van de tv. Blooming effect is te minimaliseren na wat specifieke instellingen. Voldoet aan alle verwachtingen en meer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Superieur beeldkwaliteit!

189 cm (75 inch) 13-07-2020 door Boy12

6 maande geleden gekocht, kan niets anders zeggen dat het een prachtig tv is met ongeëvenaarde beeldkwaliteit en misschien nog beter dan led tv! Echter ervaar ik wel wat problemen met de tv en hopelijk wordt dit zsm opgelost door Sony! Problemen kunnen gebeuren de vraag is altijd hoe dit wordt opgelost! We wachten af!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

2

0

Gebalanceerd

164 cm (65 inch) 17-06-2020 door Oms85

Overal ben ik tevreden met deze TV. De kleuren zijn geweldig en de integratie en bediening met Android TV is goed. Wat ik echt een tegenvaller vind is de lekkage van licht in donkere scènes. In scènes waar er weinig licht is en je ondertiteling aan hebt staan, dan merk je gelijk echt veel “glow” rondom de witte ondertitels die de scène echt verpesten. Het is zo erg dat soms wordt je verblind door deze glow. Dit komt waarschijnlijk door de techniek die Sony heeft toegepast om de kijkhoek te verbeteren, maar jammer dat ze deze overweging niet beter hebben beoordeeld. Android TV is ideaal, maar soms heeft het een paar glitches. De ergste, naar mijn mening is als het audiosignaal naar de versterker omgezet wordt naar PCM van zelf. Dit kan ik niet aanpassen en moet de tv helemaal herstarten om opnieuw bitstream goed te laten werken. Ik heb een DN1080 versterker en het verbaast mij dat dit af en toe gebeurt. De afstandsbediening is prima, het voelt een beetje kwetsbaar omdat het helemaal van plastic is. Voor zo’n dure tv zou ik ook verwachten dat deze ook met Bluetooth uitgerust is, maar het is niet zo (dit wist ik uiteraard van te voren). Mijn overal ervaring is goed, maar af en toe wordt deze verpest door bovenstaande punten.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig kleuren, grotekijkhoek en super mooi HDR.

164 cm (65 inch) 10-05-2020 door RRV32nd

Nog steeds na 6 maanden blijft de zf9 mij verbazen. Hij blijft de wow factor behouden elke keer als ik een hdr serie,film of game aanzet. De lage input delay maakt hem zeker geschikt voor gamers en omdat het geen oled Is er geen kans op burn in. Uren zorgeloos gameplezier dus. Door de hoge nits heefd de zf9 een oogverblindend effect met hdr games en films, iedereen in de kamer kan meegenieten door de wide angle technologie dus geen kleine kijkhoek. Door de wide angle technologie zijn de Black lvls wel slechter maar de hoeveelheid nits en prachtige kleuren laat deze tv echt stralen met 4k hdr content. Zeer zeer tevreden met mijn aankoop, een echte aanrader

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige TV

164 cm (65 inch) 12-03-2020 door Ronald1976

Ik heb deze tv nu ongeveer een maand of 2 maar deze tv is echt een aanrader. Geweldige kleuren en super beeld met mijn ziggo 4k . Ook netflix 4 k is gewoon oogstrelend. De tv werkt ook super met de playstation. Ik kan iedereen deze tv aanbevelen. Geweldige prijs kwaliteit verhouding. Geluid is voldoende maar ik zou een soundbar aanraden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer tevreden

164 cm (65 inch) 07-11-2019 door supermario44

Ik heb de tv nu 2 weken en ben er erg blij mee, het beeld is mooi, het geluid is best goed en heb geen minpunten tot nu.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige TV

164 cm (65 inch) 12-10-2019 door Edwin17

Scherp vloeiend beeld. Schitterend en eenvoudig te bedienen. Aanrader, zeker nu deze een stuk goedkoper is

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima 65inch tv, prachtige kleuren

164 cm (65 inch) 26-09-2019 door oiler

in september gekochte 65 inch tv full arry led, prima beeld, goed geluid. eenvoudige installatie. voldoet volledig aan de verwachtingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende beeldkwaliteit!

164 cm (65 inch) 01-08-2019 door hampton72

Vorige maand deze Full Array LED aangekocht. Recensies over deze Android TV waren op zijn zachtst gezegd matig positief. Ondanks de kritiek die deze tv te slikken kreeg kan ik alleen maar zeggen dat ik er enorm tevreden over ben! Haarscherpe beelden met een fantastische motion handling, top zwartdetail en een uitstekend contrast en bewegingsscherpte! Deze ZF9 verdient ook op zijn minst een soundbar van goede kwaliteit want de geluidskwaliteit is matig. Is voor mij dan ook het enige minpuntje.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Software doet niet naar behoren

164 cm (65 inch) 26-05-2019 door otje

Netflix doet het niet goed .Chromecast doet het niet goed kan niks kijken.De Fabrieks instelling voor kleur is slecht

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Top product

164 cm (65 inch) 25-05-2019

Kan er niks over zeggen zonder lyrisch te worden. Ongeëvenaard beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

164 cm (65 inch) 09-04-2019

Deze tv gekocht omdat onze Panasonic 3D Plasma tv stuk ging ...de tweede van dat merk in korte tijd wat ons zwaar teleurstelde vanwege het weinige gebruik.... Gezien we daarvoor ooit een van de eerste LCD van Sony hadden gekocht de 42 inch W2000 .. die de Sony 82 cm Breedbeeld beeldbuis tv al verving...en die het beide ook nog steeds doen ... zijn we inmiddels weer helemaal op Sony LCD terug gegaan. Inmiddels hebben we 3 grote Sony tv in huis de 8599 , 9005 en nu ook de ZF9. De opties zijn redelijk gelijk en geven alle een perfect beeld. Maar de ZF9 spant wel kroon met beeld kwaliteit en snelheid. Waarom geen OLED gekocht vragen vele...nou OLED gebruikt veel meer stroom dan deze reeds goed ontwikkelde LCD met led ondersteuning. En tegenover 1 uur op de Plasma kijken kunnen we nu 5 uur op de ZF9 kijken voor dezelfde prijs. Overigens was de plasma tv zeer zeker op HD kwaliteit bijna gelijk aan 4K .Mogelijk gaat men nu volledig over op OLED in de markt maar mijn voorkeur is toch nog deze goed ontwikkelde LCD techniek met led ondersteuning zolang de OLED nog in kan branden en nog vrij nieuw is. Wil je een goede tv let dan niet op de prijs maar op de opties ! Alle waar naar zijn geld ..en wij zien de verschillen als we ergens anders TV kijken op andere merken of goedkopere modellen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Keuze: Het Schitterende beeld!

164 cm (65 inch) 04-03-2019 door Henk82

Deze TV gekozen uit de vele voorbeelden bij een grote winkelketen vanwege de beeldkwaliteit. Ook thuis bleek dit een goede keuze. Helaas deed zich een probleem voor dat nog steeds niet is opgelost!! De balk van de spraakfunctie springt steeds ONGEVRAAGD in beeld en even erna worden suggesties gegeven waardoor 2/3 van het beeld van het programma niet meer te zien is, dit tot wel 3x op een avond. De balken verdwijnen door op de Back toets van de afstand bediening te drukken. Ik hoop wel dat dit probleem zal worden opgelost want ik wil deze TV eigenlijk niet meer kwijt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige televisie!

164 cm (65 inch) 30-01-2019 door tyson1985

Ik heb de tv net een week en ben laaiend enthousiast!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

Geweldig mooi apparaat

164 cm (65 inch) 05-11-2018 door Volvolover

Beeld is super. Bediening en de installatie is eenvoudig. Soundbar sluit perfect aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0