Afbeeldingen van Boekenplankstereospeaker

Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Groots geluid uit een compacte behuizing

Op de SS-NA5ES klinkt uw muziek zoals de artiest deze bedoelde. Een uniek tweetersysteem en met de hand vervaardigde luidsprekerboxen zorgen voor natuurlijk, levensecht geluid.

Hoor elk individueel instrument

Het I-Array™-systeem maakt gebruik van een unieke vormgeving en opstelling van tweeters die meerdere geluidsbronnen met elkaar combineert zonder ze in elkaar over te laten lopen.

I-Array™-systeem

Gemaakt voor natuurlijk geluid

Europees berkenhout is een materiaal dat bekend staat om zijn akoestische resonantie. Deze houtsoort, die is vervaardigd met traditionele technieken, biedt een klank die zowel zuiver als warm is.

Scandinavisch hout

Europees hout

De fijne nerf van het Europese berkenhout zorgt voor ideale reverberatie.

Japans vakmanschap

Japans vakmanschap

Robuuste behuizing dankzij de toepassing van traditionele Japanse houtbewerkingstechnieken.

Tweedelige behuizing

Scheiding van de hoge en de lage tonen

Binnen in de luidspreker isoleert een tweedelige behuizing de woofer van de andere drivers. Dit voorkomt dat vibraties gaan overlopen en garandeert een helder en natuurlijk geluid.

Pronkstukken op boekenplankformaat

Elke boekenplankspeaker beschikt over 4 drivers: één soft-dome-tweeter van 25 mm en twee soft-dome-tweeters van 19 mm voor de hoge frequenties en een aluminium conuswoofer van 130 mm voor de bassen.

Plankspeakers met 4 drivers

Geschikt voor Home Theatre-systemen

De SS-NA5ES werkt probleemloos samen met de speakers uit de ES-lijn van Sony voor een krachtige en levensechte weergave van muziek en filmsoundtracks.

Specificaties en kenmerken
  • 2-weg boekenplankspeaker met vier drivers en basreflex

  • I-Array™-tweetersysteem voor natuurlijk geluid

  • Handgemaakte, robuuste behuizing van Europees hout

  • Tweedelige behuizing om woofers te isoleren

  • Frequentiebereik van 45 Hz tot 45 kHz

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu