42

3.5 gebaseerd op 42 klantbeoordelingen

7
18
7
7
3
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Echt een topper! Geweldig geluid, zeer comfortabel

WF-1000X 23-10-2017 door PB8442

Erg blij mee. Het is even een uitgave maar dan heb je ook wat! Ik vind het geluid fantastisch (vol maar niet te veel bas, veel detail) en het draagcomfort is top. Wat een genot om die draden niet meer te hebben. Ik kan ze prima uren achter elkaar dragen zonder ook maar ergens last te krijgen. Verbinding is ook goed, het gebeurt maar heel af en toe dat de verbinding eventjes wegvalt, komt steeds automatisch terug en dat gaat snel. Gebruik is ook heel makkelijk. Pairen ging snel en soepel en nu is het gewoon links en rechts uit de case halen, indoen en ik heb geluid. Ik ben zeer tevreden met dit product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

Meest handig (kritisch)
0

Geluid prima, rest is slecht!

WF-1000X 23-02-2019 door Db24

Er zit een delay tussen beeld en geluid van 2 seconde. Het rechter oortje valt continu weg. En heel veel problemen met connecten!! Sony doet hier helaas niets aan.... Een veel te duur product, tevens is het geluid wel mooi rond met een mooie bass

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

3

0

42 klantbeoordelingen

0

Erg tevreden

WF-1000X 09-09-2019 door DragonNessie27

Ongeveer een maand geleden gekocht en meteen in gebruik genomen. Zeer goed geluid en heerlijk om te gebruiken. Enige minpunt is dat de noice canceling niet heel geweldig werkt en dat de oortjes niet altijd even goed met elkaar synchroniseren. Het geluid in het rechter oortje valt nog wel eens weg maar daarnaast ben ik uitermate tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

ANC

WF-1000X 25-08-2019 door Hgerssen

Ik gebruik ze om omgevingsgeluid te dempen Dat doen ze in zonder de functie noise canceling

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Mooi geluid maar slechte verbinding

WF-1000X 28-07-2019 door Roboortjre

Geluid is prima, niet exceptioneel zoal de sennheiser momentum wel is. Maar de Bluetooth verbinding met r oortje was erg slecht, ook na de firmware update. Schandalig dat dit € 200 moet kosten. Sony r is nog werk te doen. NuOortjes teruggestuurd naar de leverancier. Nu geniet ik van m'n probleemloze Sennheiser momentum true wireless. Wat een bijzondere geluidskwaliteit. Ik hoor instrumenten die ik eerst niet hoorde.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Slechte Bluetooth verbinding

WF-1000X 15-07-2019 door Bvvl

Ik heb het toestel 2 weken geleden gekocht en ben niet tevreden

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Klinken mooi, zitten lekker!

WF-1000X 27-04-2019 door TimAarsen

Geluid is mooi. Lekkere diepe bas voor wie dat lekker vind maar middels de app ook prima lager te zetten. Noize canceling werkt minder goed dan op de over war koptelefoons maar nog altijd beter dan oortjes zonder. In de verpakking ontbrak het zakje met extra buds en wings. Via de klantenservice heb ik die alsnog kosteloos ontvangen; binnen een week! Service is dus top in orde bij Sony!!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony 1000X draadloze bleutooth oortjes

WF-1000X 23-04-2019 door sATer

Eenvoudig te installeren (android). Ik neem aan dat hetzelfde geldt voor een iPhone. Spijtig genoeg niet voor andere devices zoals o.a. een ipad. De geluidskwaliteit is goed tot zeer goed. Bassen kunnen misschien iets dieper.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geluid valt inderdaad vaak weg aan de rechterkant

WF-1000X 17-04-2019 door Jackvd

Ik had in recensies dit probleem al wel voorbij zien komen, maar ging er vanuit dat het wel opgelost zou zijn. Maar ook na het installeren van de nieuwste software op de oortelefoon bleef het optreden. Bij het luisteren naar muziek valt vrij vaak het rechterkanaal weg gedurende een paar seconden. Enorm vervelend. Ik stuur de set dus terug en ga opzoek naar oortelefoons die dit niet hebben en ook goed klinken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

0

Redelijke earphones

WF-1000X 06-04-2019 door Leek100

Mooi design en goed geluid! Batterij gebruik is te kort, verbinding hapert en jammer dat bellen met 1 oortje is ipv stereo.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

0

Mooi, maar.....

WF-1000X 20-03-2019 door Regawzbor

helaas passen ze niet. Blijkbaar heb ik speciale oren. Geen van de kussens past goed genoeg in mijn oren. Gevolg, niet afdichten van de buitenwereld en totaal geen effect merkbaar van de nois cancelation. Bij normaal dragen in ieder geval, als ik ze met de hand steviger tegen mijn oren druk wel, en lijkt noise cancelation goed te werken. Ik zie mezelf niet slapen in een vliegtuig of ander vervoer met deze hoofdtelefoon. Jammer dat ik ze niet kon proberen in de winkel, dan had ik ze niet gekocht. Nu ben ik in het bezit van voor mij een waardeloos product omdat ik ze niet mocht retourneren (hygiene). Stond wel op aankoopbon maar niet op product presentatie vermeld :( Uiteindelijk dus nog maar eens 200 Euro uitgegeven voor een WH-H900N, moet wel wat meer ruimte in mijn handbagage reserveren nu.....maar wordt wel blij van comfort en kwaliteit van deze hoofdtelefoon :)

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Top spul

WF-1000X 09-03-2019 door De Nar

Gekocht voor vliegtuig en vakanties en super ongestoord luisteren en dan weg doezelen :-)

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Oortjes zitten fijn. Goed geluid en zeer stabiele

WF-1000X 25-02-2019 door Paulus123

Ik heb deze Sony oordopjes gekocht omdat ik geen gehannes met het snoer meer wil. Een verademing. De oortjes zitten gewldig. Goed geluid en goede noice cancellng. Top product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geluid prima, rest is slecht!

WF-1000X 23-02-2019 door Db24

Er zit een delay tussen beeld en geluid van 2 seconde. Het rechter oortje valt continu weg. En heel veel problemen met connecten!! Sony doet hier helaas niets aan.... Een veel te duur product, tevens is het geluid wel mooi rond met een mooie bass

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

3

0

0

Ze hebben goede geluidskwaliteit

WF-1000X 23-02-2019 door Luuk1302

Ik heb de wf100x oortjes gekocht ze doen het goed alleen ze vallen soms uit de oren

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

top audio

WF-1000X 08-02-2019 door joohoost

Erg mooi design, zeer tevreden over geluidskwaliteit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Noice canceling werkt niet

WF-1000X 28-12-2018 door Tonbeijk

Slecht Noice canceling voldoet niet aan de verwachting. Werkt simpelweg niet

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Goed

2

2

0

Geweldig product

WF-1000X 19-12-2018 door ZER07

Allemaal prima maar ik zit met 1 grote vraag: de Volume! Een Samsung S8+ staat de volume op 100% open. De Sony earbuds zelf en music center application bieden geen beter geluid betreft MEER volume. Het geluid is gewoon te zacht waardoor noise canceling niet merkbaar is. Indien dit gelezen wordt graag uw hulp.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi, goed geluid, NC en gebruiksduur beperkt

WF-1000X 18-12-2018 door mavdb01

Mooi vormgegeven set oortjes. Zitten comfortabel, ook bij langduriger gebruik. Bluetooth werkt probleemloos. Noise canceling valt wat tegen. Handig dat status bij aanvang wordt gemeld. Prettige geluidskwaliteit, bij meerdere muzieksoorten (blues, lounge, jazz, klassiek). Gebruiksduur in de praktijk wel wat kort voordat je weer opnieuw moet opladen, zeker in de kou.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Valt tegen!

WF-1000X 26-11-2018 door master64nl

Ik heb nu dagen de oortjes getest en het valt mij erg tegen. Ik vind het zonde van mijn geld. Op zich zijn ze makkelijk te koppelen maar het geluid valt steeds weg als je op straat loopt en dan heb je de telefoon in je zak zitten op nog meter afstand. Dit is niet acceptabel voor draadloze oortjes. Sony heeft echt te kort geschoten. Is eigenlijk niet te gebruiken buitenshuis.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Heel heel jammer erg slecht ervaring

WF-1000X 19-11-2018 door Anneroosput

Ik was zo blij toen ik de oortjes had gekocht meteen ze opgeladen en gebruiken Ik heb ze 1 week gebruik en alles uitgeprobeerd Ma ben zwaar teleur gesteld want 9 uur luister plezier echt niet met 1 uur was die leeg echt leeg En storen tussen de 2 oortjes heel vaak Werkt ook niet goed samen heel jammer Wat ik ook erg jammer vond was de ruis tussen de muziek en boeken door En ze passen ook niet goed met bukken viel het oortje zo eruit zo jammer Ik had ook nog een terug ruil binnen 30 dagen ma nog steeds niks van sony gehoord of ik wel dan me geld terug mag krijgen als ik de oortjes terug stuur Erg slecht ook van die regeling want ik heb heb er niks aan de oortje en wil graag me geld terug sony

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Draagcomfort ok, maar...

WF-1000X 04-11-2018 door HaGiHP

2 weken geleden aangeschaft voor een scherpe prijs (€ 99). Gebruikt tijdens een fietstochtje en dat viel tegen tov bedrade Apple earphones. Ten eersre was het windgeruis erg hinderlijk en ten tweede valt af en toe het rechter oortje uit. Ook met de ge-upgrade software. Geluid was ok, maar de bas moet geaccentueerd worden met de app. Degelijkheid van het product is prima en draagcomfort uitstekend. Prijs/prestatie verhouding voor de door mij betaalde prijs is goed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Echt draadloos is fijn

WF-1000X 03-10-2018 door Youpie

Redelijk goede geluidskwaliteit voor de prijs. Gebruikte materialen voelen goed aan. Updaten naar firmware 2.0 is wel echt noodzakelijk, maar erg lastig, zie Google voor de oplossing.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

WF-1000X 12-09-2018 door schaap69

Heb het vorige maand gekocht . Geluid is prima . Maar de verbinding is af en toe slecht . En dat vind ik jammer

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima geluid

WF-1000X 02-09-2018

Ik heb ze vorige maand gekocht en ben er zeer tevreden over

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein maar fijn

WF-1000X 10-08-2018 door Tinus10

Gekocht om luisterboeken te beluisteren. Helaas zijn de apparaten snel leeg

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Goed product

WF-1000X 22-07-2018 door Ronald13

Ik heb de WF-1000X nu een paar maanden in gebruik en ben zeer tevreden over deze hoofdtelefoon.Het geluid is zeer helder. Ik heb nog geen uitval van de verbinding, tussen de rechter en linker kant, ervaren. Met de correcte maat dopjes is de geluidsonderdrukking van de omgeving zeer goed.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Dure oordoppen die het geld weldegelijk waard zijn

WF-1000X 21-06-2018 door Alm1n

Ik heb de oordoppen nu ondertussen een maand en ik moet eerlijk zijn, ze zijn niet perfect, ze zijn groot en bulky, ze disconnecten soms, ze hebben een niet al te beste battery life maar, het zijn de truly wireless earbuds met de beste sound, active noise cancelation, goed design, extreem goede bass. Als je wat geld uit te geven hebt zou ik ze zeker aanraden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Noise killing valt tegen

WF-1000X 20-06-2018 door Onnosin

Drie weken geleden gekocht en binnen twee weken teruggestuurd. Er was een probleem met het opladen van het basisstation. Het controle lampje ging niet uit, waardoor je niet wist wanneer het basisstation klaar was met opladen. Dat was waarschijnlijk wel te verhelpen geweest, maar wat erger was dat de beloofde ruisonderdrukking niet werkte. Welke stand ik ook probeerde het maakte geen enkel verschil.De buitengeluiden klonken even hard en duidelijk. Ook geprobeerd met allerlei soorten geluid. Dit was voor mij een belangrijke reden om de oordopjes aan te schaffen. Voor de rest voldeden ze uitstekend. Goed geluid, de dopjes bleven goed zitten, goeie bluetouth verbinding, mooi design. Jammer dus. Met enige spijt teruggestuurd.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed voor muziek, niet voor video's.

WF-1000X 12-06-2018 door Lynntjuh

De oortjes zitten goed en de geluidskwaliteit en noice cancelling zijn zeer goed, maar ik heb het product toch geretourneerd. Deze oortjes zijn absoluut niet geschikt als je ze wil gebruiken voor het kijken van video's want de geluidsdelay is gewoon te groot. Dit was voor mij helaas een grote dealbreaker. Ik wil hierbij ook toevoegen dat ik drie paar andere draadloze oortjes heb getest en deze hadden geen delay. Het is dus zeker geen algemeen probleem bij draadloze oortjes. Een ander minpuntje is de charging case. Het is soms onhandig en moeilijk om de oortjes fatsoenlijk erin te plaatsen en ze te laten opladen. De case is ook vrij groot tegenover de cases van concurrenten. Ik vond ze uiteindelijk ook niet erg mooi van design. Ze geven een echt bluetooth headset gevoel. Zeker met de opvallende flikkerende lichtjes.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leuke apparaat

WF-1000X 07-06-2018 door Love_d_ru

Ik heb een paar weken geleden gekocht. Het is best wel goed, maar de verbinding van de rechter stuk is niet zo soepel.. het geluid gaat af en toe weg van de rechter stuk. Ik kan niets doen om het te verbeteren. Ik heb ge reset maar het helpt niet. Heel erg jammer want qua geluid is het best wel goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

helemaal blij

WF-1000X 06-06-2018 door Henk90

ik gebruik ze nu al een maand en ben er erg tevreden mee. Goede fit, bewegingsvrijheid door het gebrek aan een draad en de noice cancelling is heerlijk in drukke omgevingen. Het geluid voldoet aan de verwachting, het is prima. Het is duidelijk geen hi res zoals sony ook al aangeeft, maar voldoet nog prima aan mijn eisen. batterijduur in combinatie met het oplaaddoosje is voor genoeg. Ik heb zelf geen last van verbindingsproblemen. Wel is er een vertraging waardoor het geluid achterloopt op film, dus voor tv kijken zijn ze niet geschikt.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Klein maar fijn.

WF-1000X 04-06-2018 door Beatlefreak

Deze hoofdtelefoon ziet er niet alleen goed uit maar klinkt ook goed. Het geluid kan via een app ook nog aan je eigen smaak worden aangepast. In de opbergbox zit ook een accu die de hoofdtelefoon oplaadt als ze in de box geplaatst zijn. Het draadloos luisteren is erg prettig omdat er geen snoertje in de weg kan zitten. Door het compacte formaat zitten er kleine antennes in de oortjes waardoor het signaal wel eens even wegvalt maar dat is binnen een seconde weer hersteld. Dit nadeel weegt niet op tegen alle voordelen van dit setje.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top geluid en mooi design

WF-1000X 13-04-2018 door Basb1

Prima geluid en een mooi design! Tevens zit de hoofdtelefoon erg lekker. Ook is de verbinding stabiel. Grote minpunten zijn het niet synchroon lopen van filmpjes en geluid van bijvoorbeeld Netflix. Ook is de headset gevoelig voor wind. Waardoor buiten of op de fiets bellen niet altijd even goed werkt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Tegenvaller

WF-1000X 05-04-2018 door Roccozaz

Ik heb deze oortjes na een dag weer teruggestuurd. Rechts is instabiel, ook na de update. Het geluid is vanwege de slechte pasvorm matig. Ik moest dit ‘aan den lijve’ ondervinden helaas waardoor de fabrikant, om hygiene redenen waarschijnlijk het product niet meer kan verkopen.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige geluidskwaliteit

WF-1000X 15-03-2018 door Mikeehv

Geluidskwaliteit is echt geweldig goed. Echt het in ear gevoel gevonden wat ontbrak bij mijn vorige Apple airpods. Blijven goed zitten al moet ik ze soms opnieuw aan duwen als ik aan het sporten ben. Eartips net iets te kort voor mijn oren waardoor ze wat minder gefixeerd in mijn oren blijven zitten. Verder een top product! Geluid top das het belangrijkste van alles.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig geluid, maar slechte verbinding onderling

WF-1000X 09-02-2018 door Fk58

Twee weken terug gekocht. Gemakkelijk te installeren, maar helaas valt de verbinding tussen beide oortjes vaak weg, ben dan ook geneigd ze weer terug te sturen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig geluid. En de noice canceling werkt super

WF-1000X 09-02-2018 door Marius55

Handig dat doosje om ze in op te laden... Mooi design

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

perfecte oortjes

WF-1000X 04-02-2018 door Hester51

Wij vliegen veel en het is ideaal om mee te nemen, lekker klein

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Heerlijk, geen snoertjes meer en wel mooi geluid

WF-1000X 17-01-2018

Ik heb vorige maand de WF-1000X gekocht. Ik ben zeer tevreden over de toegenomen vrijheid (geen snoertjes). Het aanzetten van de verbinding met verschillende apparaten werkt bijna vlekkeloos. Het geluid is goed, de equalizer aardig, niet briljant. Noise reduction nog niet goed getest. Als je kiest voor optimaal geluid, valt soms de verbinding (L-R) uit, niet vaak. Het was niet goedkoop, maar goed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Erg positief verrast!

WF-1000X 03-11-2017 door Arnoud J

De oortjes klinken goed (beter dan ik had verwacht!) zijn erg handig voor op werk of onderweg. Met de batterij duur kan ik goed leven, maar denk daar als potentiële koper wel goed over.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

A disappointing product!

WF-1000X 26-10-2017 door Kademan

I don't understand but the sound quality of this product was very poor. I tried different sizes of ear plugs but the sound was thin and without base. Any hint of base seemed to be distorted. Perhaps I have just got a bad example?

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

7

0

Echt een topper! Geweldig geluid, zeer comfortabel

WF-1000X 23-10-2017 door PB8442

Erg blij mee. Het is even een uitgave maar dan heb je ook wat! Ik vind het geluid fantastisch (vol maar niet te veel bas, veel detail) en het draagcomfort is top. Wat een genot om die draden niet meer te hebben. Ik kan ze prima uren achter elkaar dragen zonder ook maar ergens last te krijgen. Verbinding is ook goed, het gebeurt maar heel af en toe dat de verbinding eventjes wegvalt, komt steeds automatisch terug en dat gaat snel. Gebruik is ook heel makkelijk. Pairen ging snel en soepel en nu is het gewoon links en rechts uit de case halen, indoen en ik heb geluid. Ik ben zeer tevreden met dit product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Goed geluid

WF-1000X 20-10-2017 door Sandra1965

Ik ben tevreden met de koptelefoon maar vind het wel jammer dat noise cancelling niet goed werkt. Ik woon in een drukke straat en hoor toch nog het verkeer als ik de koptelefoon op die stand zet.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1