63

4.1 gebaseerd op 63 klantbeoordelingen

26
25
8
3
1
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Schitterend product

WF-1000XM3 15-08-2019 door Vreugdenhil85

Snelle levering via Bol.com. Hele fijne earbuds. Uitstekend geluid. Sluit overige geluiden goed uit. Hoewel deze earbuds wel een noice cancelling functie hebben, filteren ze níet alles weg (gesprekken tussen personen zijn nog wel vaag te horen). Maar het is vooral heel fijn dat ze draadloos zijn.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Valt in de dagelijkse praktijk helaas tegen

WF-1000XM3 22-10-2019 door Sterrenman

Ik heb dit product gekocht vanwege de lovende recensies. Ik heb enkele belangrijke minpunten ontdekt: 1. In het vliegtuig is van de noise-cancelling functie niets te merken, ongeacht het type oordopjes dat is meegeleverd. 2. Daarnaast weigert de hoofdtelefoon via bluetooth te pairen met mijn MacBookPro met MacOS 10.14 en 10.15. De ondersteuning van Sony schiet hierin tekort: naast de standaard instructie voor bluetooth pairing is er geen info beschikbaar om dit probleem alsnog te verhelpen. Bluetooth werkt overigens wel met iOS 13. 3. De app voor de iPhone is buggy, werkt soms wel, soms weer niet. 4. Frequente dropouts in de bluetooth verbinding met mijn iPhone X. Voor mijn werkzaamheden thuis heb ik helaas helemaal niets aan deze hoofdtelefoon, erg jammer...

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

2

1

63 klantbeoordelingen

0

Prima koop!

WF-1000XM3 23-02-2020 door Goede gebruiker

Twee weken geleden gekocht omdat ik een lange treinreis zou gaan maken. Het was even uitproberen welke dopjes het best pasten in mijn oren. Tijdens de reis was de ruisonderdrukking prima. Ook het koppelen met mijn iphone en iPad ging makkelijk. Overschakelen van het enen apparaat naar het andere was iets lastiger. De batterijen in de oortjes hielden het niet de hele reis vol maar tien min in de houder en je kon weer een paar uur genieten. De muziekkwaliteit was prima, zeker nu bijna alle treingeluiden verdwenen waren. Het korte oplaadsnoertje is een (klein) minpuntje. Erg tevreden tot nu toe

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Subliem!

WF-1000XM3 19-02-2020 door Guido220

Echt top! Kan hier heerlijk ongestoord en geconcentreerd mee werken! Voor muziek geeft ie ook prachtig geluid!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid.

WF-1000XM3 18-02-2020 door Carrera85

De hoofdtelefoon enkele dagen in mijn bezit. Geluid en pasvorm is subliem. De case is een beetje jammer. Deze is veel te groot en is niet draadloos oplaadbaar. Voor de rest niets anders dan lof. Wel een beetje duur maar dan heb je ook wat zeg maar.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geluid is goed, pasvorm matig, aangezicht lelijk

WF-1000XM3 14-02-2020 door bombimbimbo

10 januari gekocht. Koppelen en via de app besturen fluitje van een cent. Pasvorm vond ik maar matig. Geluid was top, net zoals noice cancelling. al kijk je in de spiegel hoe het eruit ziet ben ik niet zo blij. Mijn Jabra "staat " beter dan de sony die uitsteekt. Case werkt goed, gebruik gemak prima. Geen onderbrekingen waargenomen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kooptelefoons met een paar verbeterpunten

WF-1000XM3 11-02-2020 door KriGil

Geluid en functies zijn geweldig. Noise cancelling werkt perfect en je went ook aan de wat grote zwarte "klompen" die uit je oren steken. Design is goed, het etui en de hele look is geweldig. Koppelen aan je device en instructies en bediening zijn zo makkelijk en logisch opgebouwd met een duidelijke "snelle handleiding" om in seconden gelijk op gang te komen. Echter mis ik een paar functies die voor mij, als gebruiker, toch best essentieel zijn. Vooral volumeregeling op de oortjes. Waarom kan ik heel veel andere functies bedienen maar niet de volume? Niet zo handig als je op je fiets zit met handschoenen aan en niet aan de telefoon kan komen in je binnenzak/tas. Het tweede is de "tap-bediening". Je bedient de oortjes dus om er op te "tappen" - een keer, twee keer etc. Nou... tappen op oordopjes die in je oor zit... dat doet pijn hoor. Mijn trommelvlies vond het in ieder geval niet echt lekker. Ook merkte ik dat hij het signaal verloor op drukke locaties zoals treinstations. Vooral de linker oortje viel dan uit of gaf lagging. Heb ze dus teruggestuurd met de mooie 30-dagen try-out regeling van Sony en hoop op een Mark 4 waar deze verbeterpunten in zijn verwerkt. De hoofdtelefoons (on ears) hou ik wel. Sony levert wel topkwaliteit verder, dus aanrader als je geen probleem hebt met bovenstaande punten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een heel mooi, verfijnd product!

WF-1000XM3 09-02-2020

Ik heb deze Sony's nu een aantal weken, en ben tot nu toe erg tevreden! Het geluid is fantastisch, en de noice canceling en ambient mode (geluid om je heen kunnen horen terwijl je de oortjes in hebt) zijn fijne toevoegingen. Mijn enige punt van kritiek is dat de oortjes aan de grote kant zijn, wat kan gaan irriteren na lange tijd dragen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Firmware updates to the rescue!!

WF-1000XM3 08-02-2020 door Damandan

Na dit product ergens eind vorig jaar te hebben gekocht had ik initieel spijt van de aankoop. De verbinding verviel vaak en het geluid tijdens het bellen was ook niet al te best. Wat me wel opviel was de frequentie van de firmware updates. Nu, enkele maanden later, gebruik ik dit product naar volle tevredenheid. De verbinding is stabiel, noise cancelling is erg goed en tijdens het bellen krijg ik geen klachten meer van de andere kant dat het totaal niet verstaanbaar is. Is er dan niks meer mis met dit product? Jawel. De geluidskwaliteit tijdens het bellen zo nou beter kunnen en in sommige gevallen zou een 'mono'-modus fijn zijn, waarbij je slechts in oordopje gebruikt, maar voor nu ben ik zeer tevreden met de kwaliteit die geboden wordt door dit kleine wondertje.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtig Product, alleen niet voor mijn oren

WF-1000XM3 06-02-2020 door doorn303

Vorige maand gekocht, 2 dagen later via de actie van Sony teruggestuurd. Prachtig product, mooi geluid, goede noice canceling. Alleen niet voor mijn oren, zelfs als ik zat vielen ze al uit mijn oren. Ik wilde deze oortjes heel graag, dus ik heb allee geprobeerd, maar ze vielen er steeds uit. Nu maar gegaan voor de Sony WH-1000AM3 en daar ben ik meer dan tevreden over. Helaas zijn in-ear phones niets voor mijn oren.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Klinkt lekker in je oren

WF-1000XM3 03-02-2020 door Tjonson

2 weken geleden gekocht, geluid en gebruik zeer tevreden. Alleen durf ik niet te joggen omdat ik bang ben ze te verliezen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Werkt super fijn!

WF-1000XM3 02-02-2020 door Jeroend

Heel erg tevreden, werkt direct, super gebruiksvriendelijk met niet onbelangrijk een ongelovige hoge kwaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

als het eens verbonden bleef.......

WF-1000XM3 27-01-2020

Het ziet er uit als premium. Het voelt als premium. Het zit als premium. Het kost premium. De extra functies in de bijbehorende applicatie werken goed en er is geluisterd naar de gebruiker. maar de earbuds verbreken constand verbinding. Ook als ik stabiele verbindingsmodus aan zet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Fijne in ear hoofdtelefoon

WF-1000XM3 26-01-2020 door Renegade

Sinds een week in bezit, en heel tevreden mee. Prima geluidskwaliteit en de pasvorm bevalt mij ook goed, blijven goed zitten en ik kan ze uren lang inhouden. Noise canceling werkt naar behoren, voor het beste resultaat moet het apparaatje wel snug in je gehoorgang zitten. Bijbehorende app werkt goed en geeft veel instel en controle mogelijkheden en zorgt ook dat je softwarematig up-to-date blijft. Ontwerp en design vind ik mooi, ook de opbergcase is fraai, bouwkwaliteit vind ik top. Batterij leven is voor mij meer dan voldoende, je kunt 24 uur voort mits je zorgt voor een volledig opgeladen case. Voor sport en outdoor iets minder geschikt ivm niet volledige waterproof zijn. Maar voor mijn gebruik kan ik niet meer wensen. Kortom ik ben er blij mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Noice Cancelling

WF-1000XM3 25-01-2020

Vooral zeer goed bij geluid afzuigkap, stromend water, continue buitengeluiden. Stemmen iets minder maar dat was ook te verwachten.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit

WF-1000XM3 22-01-2020

Ik heb het vorige maand gekocht ben er zeer te vrede mee, Maar ze hadden in de winkel gezegd dat de case draadloos opgeladen kon, Maar bij thuis komst was dat niet waar, Dus een min puntje en je kon het ook niet terug brengen vanwege de hygiëne.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geluid geweldig, connectiviteit moet beter

WF-1000XM3 21-01-2020 door AmsTop

Topgeluid, fantastische noise-cancelling, handig te gebruiken middels de app en uitgebreide sets oordopjes standaard meegeleverd. De connectiviteit met iPhone en iPad is eenvoudig en snel via Bluetooth. Helaas lukt het niet om de oortjes met een MacBook te verbinden. Helaas weet niemand hoe dat moet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi geluid, goede noice canceling

WF-1000XM3 20-01-2020

Mijn vrouw heeft de over-ear versie en ik heb nu de in-ear. Heel fijn geluid, goede noice canceling, hoewel een stuk minder dan de over-ear versie. Ook telefoon functie werkt prima. Microfoon doet z’n werk goed. Op de fiets bellen gaat niet vanwege veel te veel wind. Ik weet niet hoe ik dat weg zou kunnen krijgen. De wind wordt dus niet door de noice-canceling weggefilterd, in ieder geval de keer dat ik het probeerde werkte dat niet. Mooi vormgegeven opbergsysteem.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ze klinken als muziek in m'n oren!

WF-1000XM3 15-01-2020 door Stiftje

Ik heb ze nu 2 weken en als muziekliefhebber kan ik zeggen dat dit de beste earbuds zijn die ik ooit heb gehad.. En ik heb er wat getest, van Chinese 'toppers' tot topmodellen van andere bekende merken. Deze van Sony zijn de beste. Wat een topgeluid. Toegegeven ze kosten wat maar dan heb je ook wat. Ik luister 's avonds lekker lui naar de top 2000 in flac en ik hoor instrumenten die ik hiervoor nooit hoorde. Het is ff kijken wat voor jou de beste oortips zijn maar voor mij zat er wat tussen. Ik zou niet met ze gaan rennen maar daar zijn ze ook niet voor bedoeld toch? Sony heeft mbt koptelefoons een naam hoog te houden en dat doen ze zeker met deze earbuds. Inmiddels heb ik al 2 updates gehad maar tijdens de updates kun je ze gewoon blijven gebruiken.. De Bluetooth verbinding is nog nooit uitgevallen. Case is ook prima niet de kleinste maar luxe en degelijk uitgevoerd. Accuduur heb ik nog niet getest maar ik twijfel niet aan de opgave van Sony. Touch werkt prima De bijbehorende app werkt prima. De automatische optie voor noise cancelling heb ik getest. Werkt voor mij prima maar ik heb 'm uitgezet omdat ik eigenlijk altijd binnen muziek luister. Topdingen!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima geluidskwaliteit

WF-1000XM3 15-01-2020 door Michael19643

Na geexperimenteerd te hebben met de verschillende bijgeleverde oorstukjes uiteindelijk een prima geluidskwaliteit weten te bereiken. De bas had nog ietsje dieper weergegeven kunnen worden, maar gezien de grootte (of kleine formaat) toch een goede prestatie. Waarom geen 5 sterren??? Omdat als je ze gebruikt tijdens het bellen de andere gesprekspartij veel last heeft van omgeving(slawaai) dat blijkbaar door de goede werking van de microfoon wordt opgevangen. De beste geluidskwaliteit wordt bereikt bij volledig inzetten van de active noise control, dus als je toch nog omgevingsgeluiden wilt horen én een goede geluidskwaliteit wil, dan wordt het kiezen voor het een of het ander.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige aankoop !!

WF-1000XM3 14-01-2020 door Robert GM

Had reeds bestaande NC phones en was op zoek naar een Wireless versie. Deze gekocht en ben zeer positief tot op heden. Zitten lekker, zijn licht en de kwaliteit is uitzonderlijk goed. Ga ik zeker jaren plezier van hebben.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid!

WF-1000XM3 13-01-2020 door Beatje

Knap design & perfect geluid! Genieten! Een voltreffer

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Slecht

WF-1000XM3 10-01-2020 door Soudabeh

Ik heb dit 3 weken geleden gokocht. Als je wil enkel naar muziek luistert, dan is echt goed. Maar als je wilt spreken en beantwoordt je telefoon is echt echt echt slechte keuze!!!!

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

0

0

0

Prijs kwaliteit is top

WF-1000XM3 09-01-2020 door DeMessias

Het geluid en de noise cancelling zijn voor de prijs van het product heel goed. Batterij duur is ook goed. Enige nadeel is dat de connectie soms wat hapert als je in een druk gebied bent en de batterij is onder de 50%.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede geluiskwaliteit en draagcomfort

WF-1000XM3 08-01-2020 door EricS66

Vorige maand gekocht vanwege de goede recensies. Geluidskwaliteit is inderdaad prima en ze zitten comfortabel. Noisecancelling wordt geroemd, maar valt me tegen. Ook de Bluetooth verbinding valt me tegen. Regelmatig drops, ook wanneer voorkeur voor stabiele verbinding is ingesteld, en verbinding valt ook snel weg bijvoorbeeld wanneer je handen voor je oren houdt. Ik heb ze ook gekocht voor op de motor, maar vrees dat ze niet goed functioneren met helm op.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goede prijs-kwaliteitverhouding

WF-1000XM3 03-01-2020 door Coolsloth

Een aantal dagen in het bezit van de oortjes. Goede noise cancelling, stevig, voelt niet goedkoop aan, wegen haast niks.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

***** P E R F E C T G E L U I D *****

WF-1000XM3 31-12-2019 door Matvan

Via Internet reviews gelezen. Ben er erg tevreden over

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bijzonder goed klinkende in-ears

WF-1000XM3 25-12-2019 door MarcR

Enkele maanden in gebruik en ik raak steeds meer overtuigd van de kwaliteit. Wel is het lastig niets aan de instellingen te veranderen als je aan de ears zit. Bijvoorbeeld om ze verder/steviger in je oor te drukken. Je raakt dan snel iets aan. Hier ben ik nog niet uit maar verder zeer tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg goed geluid en goede noise canceling

WF-1000XM3 23-12-2019 door Edwin12345

Blij dat ik geen over ear headphones meer nodig heb in het vliegtuig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig product

WF-1000XM3 23-12-2019 door nadine06

Het voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.Zit goed en fenomenaal geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi en aangenaam maar weinig efficient

WF-1000XM3 21-12-2019 door walter54

Mooi vormgegeven product en aangenaam om dragen, maar noise cancelling werkt niet of onvoldoende

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Erg goed geluid, telefoneren minder

WF-1000XM3 20-12-2019

Ik heb dit product vorige maand gekocht en ben gematigd tevreden. De kwaliteit van het geluid van muziek is erg goed. De noice cancelling is een goed toevoeging en neemt het omgevingsgeluid voor een groot deel weg zodat je je kunt concentreren op muziek bij een laag volume. Het telefoneren is minder, vooral in een wat rumoerige ruimte. Het is meerder malen voorgekomen dat ik een gesprek heb moeten afbreken om vervolgens 'op een normale manier' heb terug gebeld.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid, slechte verbinding Windows 10

WF-1000XM3 16-12-2019

Het geluid is super, ik vind ze mooi en ze passen goed in m'n oren. De noise cancelling werkt ook prima. Uiteraard niet zo sterk als overear headphones, maar dat mag je ook niet verwachten. Ik ben alleen absoluut niet tevreden over de verbinding met Windows 10. Ik heb een laptop met Bluetooth 5, de oortjes ondersteunen Bluetooth 5 en nog is de verbinding slecht. Om de 1~2 seconden hapert het geluid en dat maakt de oortjes simpelweg niet te gebruiken op Windows 10 machines. Er zijn "Intel Bluetooth Audio" drivers beschikbaar die het haperen een stuk verminderen, maar die lossen het probleem nog steeds niet helemaal op. Aangezien deze drivers al een verschil kunnen maken vermoed ik dan ook dat dit volledig een software issue is. Ik ben al door mijn bedenktijd heen, dus ik hou ze, maar voor mensen waarvoor verbinding met Windows 10 essentieel is zou ik ze sterk afraden, in ieder geval totdat Sony of Windows dit probleem oplost. Gebruik je ze alleen samen met Android, dan zijn ze goed!

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Zeer goed geluid voor in-ears

WF-1000XM3 15-12-2019 door Domtoren99

Heb deze bij mijn xperia 5 gekregen, en ik ben er heel erg blij mee. Hoewel zee niet aan de WH-1000XM3 kunnen tippen blijft het product op zichzelf erg goed. Batterij gaat lang mee en ook de geluidskwaliteit is goed. Helaas niet alle geluidsformats aanwezig doe je van sony verwacht (ldac). Noice canceling is verrassend goed voor kleine behuizing. Zeker een aanrader.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Kwalitatief product zonder wauw

WF-1000XM3 15-12-2019 door FLMA

Ik deze oortjes nu 1 maand in gebruik en ik ben er nog steeds niet uit wat ik moet vinden. Het een kwalitatief product en de instelling was heel gemakkelijk. De app geeft (te?) veel instellingen en is handig in gebruik. De klank is heel duidelijk maar voor mij toch iets te klinisch. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar een voller geluid met iets meer lage tonen en ondanks de verschillende bijgeleverde oordopjes en de muziekinstellingen via de app blijf ik hier toch wat op mijn honger zitten. De noise cancelling werkt goed maar kan niet vergeleken worden met een over-ear. (maar dit is het geval voor alle merken)

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid

WF-1000XM3 14-12-2019 door jjrtoussaint

Na lang zoeken en evalueren, gekozen voor de WF-1000XM3

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi ontwerp, maar rechterkant werkt niet

WF-1000XM3 13-12-2019 door Tobiasvdb

Mooi design, maar krijg rechterkant niet aan het werken. Touch controls werken wel, help?

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Geweldige geluidskwaliteit

WF-1000XM3 10-12-2019 door Teun66

Ik heb de WF-1000XM3 nu ruim twee weken en ze bevallen uitstekend. Aansluiten op verschillende apparaten gaat probleemloos en de geluidskwaliteit is werkelijk uitstekend te noemen. De app zou wat gebruiksvriendelijker kunnen zijn maar ook dat went snel. Al met al dik tevreden!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne draadloze headphones

WF-1000XM3 09-12-2019 door Jesacis

Ik heb dit product enkele weken geleden gekocht via CoolBlue. In de eerste instantie wat problemen gehad met het vinden van de juiste oordopjes, maar dit is uiteindelijk gelukt. Ben dan verder ook heel erg tevreden over de geluidskwaliteit. De noise-cancelling functie werkt erg goed, maar alleen op achtergrond geluid. Pratende mensen in de trein zal je zeker nog horen. De ambient sound functie klinkt heel leuk, maar weergeeft in mijn gevoel met name veel ruis van de omgeving, en filter het stemgeluid er niet genoeg uit. Met mijn eerste paar heb ik verbindingsproblemen ervaren, waarbij een aantal keer per gebruik het luisteren heel kort verstoord werd. Hier heb ik melding van gemaakt en ze zijn keurig vervangen, mijn huidige paar werk perfect! Kortom: ik ben erg blij met de oortjes en de geluidskwaliteit. Het niet hebben van een snoer is een enorme bevrijding, zeker als je veel reist. Mijn enige minpunt is dat de oordoppen in het begin pijn deden aan mijn oorschelp, waar ze een soort van ingeklemd zijn. Dit is na een week gebruik weggegaan, dus is gewenning maar wel iets om rekening mee te houden. Ze zijn verder zeker niet klein en onopvallend, een stuk groter dan bijvoorbeeld airpods van Apple, maar door de creme kleur vallen ze goed weg tegen je huid en in mijn geval mijn haar. Ik zou dit product dan ook zeker aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige "oortjes".

WF-1000XM3 07-12-2019 door John_H

Na menig ander merk geprobeerd te hebben, vandaag toch de WF-1000XM3 gekocht. Had ik eerder moeten doen! Prima comfort, fantastisch geluid en noise cancelling werkt fantastisch.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Helaas

WF-1000XM3 06-12-2019 door Antoinette 9

Helaas heb ik ze terug moeten sturen verloor ze steeds uit mijn oor

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Geweldig!

WF-1000XM3 04-12-2019 door Thom06

Geweldig diepe bass en zeer gedetailleerd en zuiver geluid! Het kost misschien wel wat maar wat je ervoor terugkrijgt valt bijna niet te vergelijken met die matige airpods.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend product WF-1000XM3

WF-1000XM3 04-12-2019

Earbuds met veelzijdig gebruiksgemak Prettig in gebruik

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende draadloze oortjes!

WF-1000XM3 03-12-2019 door VT013

Ik gebruik de Sony wf-1000xm3 momenteel een maand. De geluidskwaliteit en noice cancelling zijn uitstekend. Enige minpunt is de windroos bij het fietsen, hiervoor dien je het omgevingsgeluid uit te zetten. Prijs kwaliteit verhouding is top, daarnaast zijn de laatst uitgerolde updates zeer positief bevonden. Door de laatste update is het nu mogelijk om het batterijpercentage van de houder uit te lezen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoen volledig aan mijn verwachting.

WF-1000XM3 02-12-2019 door ajpiels

Was aan het twijfelen tussen Sennheiser en Sony. Vanwege de prijs/kwaliteit toch voor Sony gekozen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid, zitten perfect

WF-1000XM3 30-11-2019 door Phlime

Gisteren aangeschaft, en de eerste indruk is super. Zitten prettig, noise cancelling doet het perfect. Geruis van wind tijdens het fietsen verdwijnt direct als je de noise cancelling aan zet. Ik ben tot nu toe zwaar onder de indruk. En ben best wel kritisch voor wat betreft klank. Geluid is mooi gebalanceerd, prettig hoog, mooie diepe bas. Precies goed. Ben altijd fan geweest van de Sennheiser hoofdtelefoons, maar deze lijkt nog beter te klinken. Aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

WF-1000XM3 29-11-2019 door otje71

Heb ze cadeau gekregen bij mijn Xperia 5 en ben er erg blij mee!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige klankwaliteit

WF-1000XM3 28-11-2019 door delhgja

sinds vorige maand in mijn bezit als extra bij aankoop sony Xperia 5

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel goed geluid

WF-1000XM3 27-11-2019 door Jasper12345

Ik heb deze oortjes net gekocht in de plaats van mijn jbird vista's, het eerste dat mij opviel is dat deze oortjes veel fijner in mijn oren zitten en toch goed afsluiten. Kwa geluid is de bas iets minder maar over algemeen toch een stuk beter

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige oortjes

WF-1000XM3 26-11-2019 door PimB

Vandaag de oortjes gekocht en al helemaal verliefd. Ze werken super goed en de noise canceling is ideaal voor drukke ruimtes.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige oordoppen

WF-1000XM3 25-11-2019 door Fk58

Ik heb ze vandaag gekocht als vervanging van de WF1000. Ze zijn stabieler, verliezen de connectie niet steeds en hebben een langere batterijduur. De klant is nog steeds perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top geluid!

WF-1000XM3 25-11-2019 door Nikki79

Het geluid is geweldig via android, helaas zijn ze wel behoorlijk zwaar en zelfs de kleinste dopjes zijn te groot op ze goed in te kunnen houden. Meer bedoeld voor mannenoren. Helaas werkt de link naar de ondersteunings download voor Windows 10 niet en onder Windows 10 ruisen ze behoorlijk.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Goeie Kenmerken, Uitvoering matig (mijn apparaat)

WF-1000XM3 24-11-2019 door Timegamer92

Ik heb deze vorige maand gekocht en vond ze nodig omdat ze noice cancelling hadden. Mijn allereerste gesprek toen ik de winkel verliet verliep al slecht. "Ik hoor je niet goed" en dit probleem bleef zich voordoen tot vandaag. De canceling vind ik wel tof en de optie om te tikken voor muziek. Ook heb ik problemen met de verbinding. Hij valt gewoon uit. De linker verbind, maar de rechter niet. Of andersom. Soms is het in de lader en 1 van de kanten laad niet.. Of geen lamp. Ik heb een vriend gesproken die deze problemen niet ondervind, dus wil ik het graag nog een kans geven ! op naar reparatie :D

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische true wireless in-ears

WF-1000XM3 18-11-2019 door Erik1969

Dit artikel voldoet uitstekend! De voorloper (WF-1000X) heb ik ook in mijn bezit, die al over een fantastische sound beschikt. Alleen had dat model nog wel eens last van verbindings-issues. Nu hebben we de WF-1000XM3; prima comfort, waanzinnige noise cancelling, probleemloze verbinding en een uitstekende geluidskwaliteit, die met de bijbehorende app Sony Headphones Connect nog verder te tweaken is. Ik ben zeer tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bijna perfect

WF-1000XM3 07-11-2019 door DJ Henk

Dit is mijn eerste True Wireless earbud. Waarom? Anderen waren qua geluid niet naar mijn smaak. De Sony WF-1000XM3 heeft geweldige bas maar niet overdreven. Een goed audiospectrum door voortreffelijke drivers. Erg jammer dat ze niet geschikt zijn voor op de fiets. De rijwind gaat als een straaljager door de kleine gaatjes in het midden waar de microfoon zit. De noise cancelling helpt daar niet. Voor mijn oren zijn meegeleverde eartips van siliconen helaas niet geschikt. Ik heb daarom als tip: bestel de ►Comply TrueGrip foamtips◄. Deze "kleien" je oor dicht waardoor je oorkanalen volledig afgesloten worden en de WF-1000XM3 ook nog eens perfect vast blijft zitten in je oor. Minder kans op verlies van je dierbare buds dus.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede geluidskwaliteit

WF-1000XM3 01-11-2019 door Paulleo56

Eergisteren gekocht en tot nog tevreden. Gebruiksvriendelijk. Goede geluidskwaliteit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooi design draag gemak uitstekend

WF-1000XM3 30-10-2019

Mooi design makkelijk in gebruik en bediening. Het enige wat ik niet merk is de noise cancelling ik bemerk nog steeds geluid van buiten af, maar het geluid is naar mijn maatstaven erg goed.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

.

WF-1000XM3 29-10-2019 door stla

Eerste dag met de xf oortjes gestart en prima gebruikerservaring qua installatie en gebruiksgemak. Plug and Play op zijn best.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Valt in de dagelijkse praktijk helaas tegen

WF-1000XM3 22-10-2019 door Sterrenman

Ik heb dit product gekocht vanwege de lovende recensies. Ik heb enkele belangrijke minpunten ontdekt: 1. In het vliegtuig is van de noise-cancelling functie niets te merken, ongeacht het type oordopjes dat is meegeleverd. 2. Daarnaast weigert de hoofdtelefoon via bluetooth te pairen met mijn MacBookPro met MacOS 10.14 en 10.15. De ondersteuning van Sony schiet hierin tekort: naast de standaard instructie voor bluetooth pairing is er geen info beschikbaar om dit probleem alsnog te verhelpen. Bluetooth werkt overigens wel met iOS 13. 3. De app voor de iPhone is buggy, werkt soms wel, soms weer niet. 4. Frequente dropouts in de bluetooth verbinding met mijn iPhone X. Voor mijn werkzaamheden thuis heb ik helaas helemaal niets aan deze hoofdtelefoon, erg jammer...

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

2

1

0

Knijters goed apparaat

WF-1000XM3 19-09-2019 door Frankje

Wat een toffe toy ik heb het naar mijn zin. Heb het uitvoerig getest en ben zeer tevreden na een halve dag gespeeld en genoten te hebben. En een een super goed geluid hoor. Wat een bass zeg! jeetje. Mooie app ook. Love Sony. Hopenlijk laat ik ze nooit vallen en vooral niet in het water ofzo. Hopenlijk gaan de batterijen lang mee en ik hoop dat ik als ze vervangen moeten worden niet te veel geld kwijt ben. Want ze kosten al een beste som geld bij aanschaf. Al met al gewoon goed. Wat je wilt..het zit erin. Sony keep up the good work. Thuis een Sony receiver en vroeger de walkmans. Dit was een musthave voor mijn Samsung note 10 plus. Dit maakt het wel compleet allemaal. Hoop ook op mooie updates en accessoire voor de WF-1000XM3. God speed Sony.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg goed geluid

WF-1000XM3 12-09-2019 door Aussy B

Ondanks het feit dat deze dopjes niet waterdicht zijn heb ik ze toch gekocht. Het geluid is absoluut top. Mijn vorige bedraade dopje de XBA4 vond ik al erg goed, deze draadloze doen er niet voor onder. Mooie brede soundstage, goede bas, midden en hoog. Mooi gebalanceerde buds. Voor de prijs zou je betere bescherming van het product verwachten. De ervaring met bellen is ook goed. De persoon aan de andere kant verstaat mijn deel van het gesprek goed. Ik heb geen last van wegvallende connecties gehad. Bluetooth 5 is mooi stabiel.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

tot nu toe goed

WF-1000XM3 28-08-2019 door Robert51163

Pas een dag in huis. Nog niet echt kunnen testen. Zit een goed geluid in

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

9

6

0

Minieme maar helaas, aanwezige fluctuaties in klue

WF-1000XM3 20-08-2019

Via hifi klubben besteld. Was Echt erg moeilijk te activeren met iphone xs max. geluid kwaliteit is onstabiel over blue tooth.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

1

0

Schitterend product

WF-1000XM3 15-08-2019 door Vreugdenhil85

Snelle levering via Bol.com. Hele fijne earbuds. Uitstekend geluid. Sluit overige geluiden goed uit. Hoewel deze earbuds wel een noice cancelling functie hebben, filteren ze níet alles weg (gesprekken tussen personen zijn nog wel vaag te horen). Maar het is vooral heel fijn dat ze draadloos zijn.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Fantastisch

WF-1000XM3 11-08-2019 door Guitje

Doen het fantastisch! Gebruik het nu al 2 dagen. De NC van deze WF-1000XM3 is de beste die ik ooit heb getest in alle oortjes en sommige koptelefoons. Zelfs beter dan de Bose QC-35II vind ik. Het enige nadeel is de prijs.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0