Gamen met Sony BRAVIA®-tv's.

De BRAVIA® OLED 4K HDR-televisies van Sony zijn perfect voor de PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro. Ga helemaal op in een interactieve, spannende game-ervaring met indrukwekkende details, prachtig contrast, levendige kleuren en meeslepend geluid.

Gemaakt voor PlayStation®

af9

AF9

De AF9 combineert de ongekende zwarttinten, kleuren en contrasten van OLED met onze krachtigste beeldprocessor, de X1 Ultimate, en het unieke Pixel Contrast Booster-schermstuurprogramma van Sony. Dit zorgt voor een ongeëvenaard realistisch beeld. Bij een beeld van topkwaliteit hoort geluid van topkwaliteit, en dat is precies wat Acoustic Surface Audio+ biedt. Geniet van meeslepende en multidimensionale audio bij al uw favoriete films, tv-programma's en games.

af8

AF8

Dankzij de ongekende zwarttinten, kleuren en contrasten van OLED en onze 4K HDR Processor X1 Extreme biedt de AF8 een verbluffend realistisch beeld, waar u ook naar kijkt. Met Acoustic Surface Audio wordt het hele scherm een speaker, zodat beeld en geluid perfect op elkaar zijn afgestemd.

BRAVIA® OLED en PlayStation®4 Pro.

Combineer het beste van BRAVIA® OLED met het beste van PlayStation® en til uw game-ervaring naar nieuwe hoogten.

Beeldkwaliteit

Dankzij X1 Ultimate en Pixel Contrast Booster ziet u zelfs in de schaduw alle details en geniet u van realistische texturen met dynamisch contrast en schitterende heldere tinten. Zo wordt elke game gedetailleerder en realistischer. Met de prachtige beeldkwaliteit van tv's van Sony ziet u de beelden zoals de ontwikkelaars ze hebben bedoeld. Geniet van PlayStation®-graphics zoals dat alleen kan met tv's van Sony.

Snelle respons voor snelle actie.

Dankzij de inherent snelle reactietijd van OLED en een speciale gamemodus die invoervertraging vermindert, kunt u snel reageren in games.

Ultieme meeslepende game-ervaring

  • Overweldigend geluid
  • Gestroomlijnd ontwerp
  • Eenvoudige integratie

What HiFi?

De AF9 van Sony is een indrukwekkende tv, met audio van het hoogste niveau

HDTV

De AF9 van Sony is een indrukwekkende tv

Speel games in HDR

De 4K HDR-televisies van Sony zijn perfect voor de PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro. Ga helemaal op in een interactieve, spannende game-ervaring met prachtige, levendige kleuren.

playstation

Aanvullende aanbevolen tv's voor optimaal gamen

Naast onze BRAVIA® OLED-modellen zijn er meerdere opties om de game-ervaring van u en uw gezin te optimaliseren. Geniet van eersteklas gamen met de XF90, deze Full Array LED-tv beschikt over een subliem contrast en geweldige details voor een meeslepende gaming-ervaring. Hij heeft een groot aantal schermgroottes, realistische kleuren en geavanceerde details met XF85/XF87, waarmee u scherpschutters op afstand kunt spotten. En als er meerdere gamers zijn in uw gezin, dan kunt u ook genieten van 4K Ultra HD-actie in kleinere schermgroottes met de XF80 — perfect voor uw mini-gamers.