Sony BRAVIA®
De ultieme game-ervaring.

Wat gebeurt er als je de beste BRAVIA® OLED Android TV van Sony combineert met de extra snelle PlayStation®4 Pro? Uw game wordt naar een nieuw niveau getild door deze epische combinatie. Laat u onderdompelen in responsieve, meeslepende games met prachtige details, verbazingwekkende contrasten, intense en levendige kleuren en betoverend geluid.

Gemaakt voor PlayStation

Gamen zoals de ontwikkelaars voor ogen hadden met BRAVIA OLED van Sony. Deze tv's bieden levensechte kleuren en details, snelle reactietijd en overweldigend geluid, voor de optimale PlayStation-ervaring.

AG9

AG9

Ervaar de game zoals de maker voor ogen had met onze bekroonde MASTER Series AG9. De beeldprocessor X1TM Ultimate — onze krachtigste tot nu toe — toont verborgen details, verhoogt de helderheid en zorgt samen met Pixel Contrast Booster™ voor prachtige contrasten.

AG8

AG8 

Ontdek hoe echt gamen kan zijn met 4K OLED. Ruim 8 miljoen zelfverlichtende pixels worden afzonderlijk gereguleerd door de X1TM Extreme, waardoor kleuren worden versterkt en zwart dieper wordt. Met Acoustic Surface Audio komt het geluid rechtstreeks uit het scherm, waardoor elk personage tot leven komt.

Ongekende beeldkwaliteit

Op de AG9 werkt de beeldprocessor X1TM Ultimate samen met de Pixel Contrast BoosterTM, zodat u elk detail in het duister kunt onderzoeken en geniet van levensechte texturen en dynamische contrasten met in het oog springende highlights. Kortom: uw games kome zeer realistisch tot hun recht. Als onderdeel van onze unieke MASTER Series biedt Sony de beeldkwaliteit waarvoor games zijn ontwikkeld.

Snelle, realtime actie

Dankzij de snelle reactietijd van OLED en een speciale gamemodus die invoervertraging vermindert, kunt u moeiteloos gamen.

Ultieme meeslepende game-ervaring

  • Overweldigend geluid
  • Gestroomlijnd ontwerp
  • Eenvoudige integratie

A9G/AG9-serie

Twee keer bekroond op de CES 2019

AVSForum - Best of CES 2019
Reviewed - CES Editors’ Choice

Speel games in HDR

De 4K HDR-televisies van Sony zijn perfect voor de PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro. Ga helemaal op in een interactieve, spannende game-ervaring met prachtige, levendige kleuren.

playstation

Meer tv's voor een optimale game-ervaring

Naast onze BRAVIA® OLED-modellen zijn er meerdere opties om de game-ervaring van u en uw gezin te optimaliseren. Geniet van eersteklas gamen met de XG95, een Full Array LED-tv die beschikt over een subliem contrast en geweldige details voor een meeslepende game-ervaring. Hij heeft een groot aantal beeldformaten, realistische kleuren en geavanceerde details met XG90, waarmee u scherpschutters op afstand kunt spotten. En als er meerdere gamers zijn in uw gezin, dan kunt u ook genieten van 4K Ultra HD-actie in kleinere beeldformaten met de XG85 — perfect voor uw kleine gamers.