Thuis entertainment kijken op tv met groot scherm

Als u een meeslepende kijk- en luisterervaring zoekt, overweeg dan een tv met groot scherm. U zult meer dan ooit genieten van een realistische ervaring, adembenemende diepte en prachtige details, net als in de bioscoop of in het stadion. Dankzij de nieuwste technologieën passen onze tv’s met groot scherm ook in kleinere woonkamers.

Kies voor een optimale kijkervaring

Alleen een tv met groot scherm en groot beeld kan de ervaring van een bioscoop of stadion goed weergeven. Maar hoe groter het scherm, hoe meer problemen met ruis en contrast er ontstaan. De unieke Cognitive Processor XRTM van Sony corrigeert deze problemen en biedt een geweldige resolutie, vloeiende beelden en een zeer realistische ervaring.

Twee afbeeldingen waarmee de beeldkwaliteit wordt vergeleken, van een voetbal voor de voet van een speler op een voetbalveld
Bekijk alles in 4K

De XR 4K-opschalingstechnologie van Sony gebruikt een unieke database om elk beeld naar 4K om te zetten met betere kleuren en contrast. Het resultaat? Een resolutie die zo veel details biedt dat u zelfs de stiksels op een voetbal kunt zien.

Snellere scènes? Hetzelfde vloeiende beeld

Met XR Motion Clarity™ van Sony zien zelfs de snelste actiescènes er strak en vloeiend uit. Bewegende beelden worden zorgvuldig weergegeven, zodat u geen enkel moment mist.

Twee afbeeldingen waarmee de beeldkwaliteit wordt vergeleken, van een speler die over een tackelende speler heen springt
Vier mannen die sport kijken op een Sony-tv vanuit uiteenlopende hoeken
Superieure kwaliteit, ook vanuit een schuine hoek

Bij de meeste tv's neemt de beeldkwaliteit af als u er niet recht voor zit. De tv's van Sony hebben X-Wide Angle, waardoor de kwaliteit en kleuren ook vanuit een schuine hoek prachtig zijn en meer mensen tegelijk uw favoriete programma's kunnen zien.

Voel de spanning met meeslepend geluid

Bij tv's met een groot scherm zitten de speakers aan de zijkant ver uit elkaar, waardoor het geluid soms ver weg klinkt van de plek waar de actie plaatsvindt. Cognitive Processor XRTM van Sony corrigeert niet alleen deze problemen, maar biedt ook een Surround Sound-ervaring, waardoor het lijkt alsof u zich midden in de actie bevindt.

Acoustic Surface Audio
Geluid dat de actie volgt

Met de unieke Acoustic Surface Audio+-technologie van Sony komt het geluid vanaf het gedeelte van het scherm waar de actie plaatsvindt. Met dit meeslepende geluid klinkt elk schot en doelpunt alsof u erbij bent.

S-Force Front Surround-speakersysteem
Al uw entertainment, opgeschaald naar 3D Surround Sound

Bij alles wat u kijkt kunt u genieten van Surround Sound. XR Surround zorgt voor Surround Sound vanaf de zijkanten en verticaal, zodat u van 3D-audio kunt genieten zonder speakers op het plafond of omhooggerichte speakers.

U denkt dat uw kamer te klein is? Misschien toch niet.

Dankzij de ontwikkelingen in beeldtechnologie en ontwerp, kunt u zelfs in een kleine kamer van een groot scherm genieten. Bij schermen met hoge resolutie kunt u dichter bij de actie zitten en de dunne beeldranden maken het beeldformaat nog groter zonder dat de tv zelf groter wordt.