Entertainment thuis op tv met groot scherm

Als u meeslepend entertainment zoekt, overweeg dan een tv met groot scherm. U zult meer dan ooit genieten van een realistische ervaring, adembenemende diepte en prachtige details, net als in de bioscoop of in het stadion. Dankzij de nieuwste technologieën passen onze tv’s met groot beeld ook in kleinere woonkamers.

Dit is waarom u een groot scherm nodig hebt

Voel de magie van films en de spanning van live sportwedstrijden in uw eigen huis. Een groter scherm betekent groter beeld en zorgt voor een zeer meeslepende ervaring voor meer mensen in de kamer. Met grotere beelden en ondertiteling kunt u alles zelfs van veraf goed zien.

Kies voor een optimale kijkervaring

Alleen een tv met groot scherm en groot beeld kan de ervaring van een bioscoop of stadion goed weergeven. Maar hoe groter het scherm, hoe meer problemen met ruis en contrast er ontstaan. De unieke beeldtechnologie van Sony corrigeert deze problemen en biedt geweldige resolutie, vloeiend bewegende beelden en een zeer realistische ervaring.

X-Reality PRO voor fantastische 4K
Bekijk alles in 4K

De 4K X-Reality™ PRO-technologie van Sony maakt gebruik van een unieke database om elk beeld naar 4K op te schalen, met betere kleur en contrast. Het resultaat hiervan is een buitengewoon gedetailleerde resolutie.

X-Motion Clarity voor vloeiende beelden
Snellere scènes? Hetzelfde vloeiende beeld

Met X-Motion Clarity™ van Sony lijken zelfs de snelste actiescènes heel vloeiend. Bewegende beelden worden zorgvuldig weergegeven, zodat u geen enkel moment mist.

Voel de spanning met meeslepend geluid

Bij tv's met een groot scherm zitten de speakers aan de zijkant ver uit elkaar, waardoor het geluid soms ver weg klinkt van de plek waar de actie plaatsvindt. De unieke geluidstechnologie van Sony corrigeert deze problemen en biedt een zeer realistische surround sound-ervaring, waardoor het lijkt alsof u zich middenin de actie bevindt.

Acoustic Surface Audio
Geluid dat de actie volgt

Met de unieke Acoustic Surface Audio+-technologie van Sony komt het geluid vanaf het gedeelte van het scherm waar de actie plaatsvindt. Met dit meeslepende geluid klinkt elk schot en doelpunt alsof u erbij bent.

S-Force Front Surround-speakersysteem
Geniet van multidimensionaal geluid

Hoor het geluid alsof het uit een aparte multi-surround speaker komt. S-Force Front Surround converteert audiosignalen en reproduceert virtueel een multi-surround speakersysteem binnen uw tv — zo ervaart u het geluid alsof u zelf in het stadion zit.

U denkt dat uw kamer te klein is? Misschien toch niet.

Dankzij de ontwikkelingen in beeldtechnologie en ontwerp kunt u zelfs in een kleine kamer van een groot scherm genieten. Schermen met hoge resolutie maken het mogelijk om dichter bij het scherm te zitten en met de dunnere frames is het scherm zelf nog groter, zonder dat de tv groter hoeft te zijn.

Afbeelding die de kijkafstand illustreert.
Alles komt dichterbij 

Moderne 4K-tv's met verbeterde resolutie zorgen voor scherp en vloeiend beeld, zelfs wanneer u dichtbij zit of naar een groter scherm kijkt. Wij raden aan de hoogte van de tv als uitgangspunt te nemen: die moet twee derde van de afstand tussen u en de tv zijn.

Kijkafstand: ①55": 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Afbeelding die laat zien dat er meer scherm beschikbaar is dankzij de dunnere frames.
Meer scherm bij dezelfde afmetingen

Dankzij de dunnere frames van onze nieuwste televisies kunt u voor een groter scherm kiezen zonder daadwerkelijk een grotere tv aan te hoeven schaffen. Dit zorgt ook voor een meeslependere kijkervaring, omdat u alleen de actie ziet en niet het frame.