Geniet optimaal van uw tv
Beeld- en geluidsinstellingen

Zorg voor een optimale kijk- en luisterervaring met onze gebruiksvriendelijke beeld- en geluidsinstellingen.


Helderheidssensor

Stem het helderheidsniveau van uw scherm af op de verlichting van uw kamer. Het beeld is altijd helder genoeg, zodat u bent verzekerd van de beste weergave op uw tv.Stel de beeldkwaliteit in door te drukken op de knop Settings (Instellingen) (tandwiel) op de afstandsbediening en selecteer [Settings] (Instellingen), [Display & Sound] (Beeld en geluid), [Picture] (Beeld), [Light sensor] (Lichtsensor) aan/uit.


Geïntegreerde geluidscorrectie die is afgestemd op uw kamer

Geniet met onze aanpasbare geluidsinstellingen voor kamers van overweldigend geluid en een bioscoopervaring, hoe groot of klein uw kamer ook is.Als u de geluidskwaliteit automatisch wilt aanpassen, drukt u op de knop Settings (Instellingen) (tandwiel) op de afstandsbediening en selecteert u [Settings] (Instellingen), [Display and Sound] (Weergave en geluid), [Sound] (Geluid), [Acoustic auto calibration] (Automatische akoestische kalibratie).


De beeldkwaliteit aanpassen

Stel de beeldkwaliteit in voor een geweldige kijkervaring bij invoer vanaf YouTube, Netflix of HDMI. Bekijk uw favoriete films, sport, livemuziek en meer in levendige kleuren.

Druk op de knop Instellingen (tandwielpictogram) en kies de gewenste optie. U past de kwaliteit van de content aan door te drukken op de knop Instellingen (tandwielpictogram) op de afstandsbediening om de optie te selecteren.


Veelgebruikte instellingen weergeven

Knop Settings (Instellingen) aanpassen (bewerken en toevoegen)

Als u op de knop Settings (Instellingen) (tandwiel) drukt en [Picture mode] (Beeldmodus) niet ziet, kunt u een scherm toevoegen.

Druk op [Gear icon] (tandwielpictogram) op uw afstandsbediening en op de knop > om naar [Edit] (Bewerken) te gaan. Klik op [Edit] (Bewerken) om [Picture mode] (Beeldmodus) weer te geven en selecteer dit.


Home Theatre-modus

Bekijk films zoals de regisseur ze voor ogen had met de modus 'Home Theatre" die in samenwerking met Sony Pictures Entertainment Inc. voor de beste beeldkwaliteit is ontwikkeld.

Dankzij HDR (High Dynamic Range) krijgt u met de modus Home Theatre levendige kleuren, zelfs bij donkere scènes, zodat u de film kunt zien zoals de maker die voor ogen had.


Netflix Calibrated Mode

Met de exclusieve Netflix Calibrated Mode van Bravia, die in samenwerking met Netflix is ontwikkeld, ervaart u de beeldkwaliteit die de filmmakers voor ogen hadden. Geniet thuis van bioscoopkwaliteit.

Netflix Calibrated Mode

1. Meld u aan bij Netflix

2. Druk terwijl u kijkt op de knop Instellingen (tandwielpictogram) op de afstandsbediening

3. Schakel "Netflix Calibrated Mode" in via "Picture settings" (Beeldinstellingen).


De geluidskwaliteit op uw voorkeur afstemmen

Stem de geluidskwaliteit op uw wensen af op basis van waar u naar kijkt, of het nu gaat om films, sport of live muziek.

U past de geluidskwaliteit van de content aan door te drukken op de knop Instellingen (tandwielpictogram) op de afstandsbediening om de optie te selecteren.

Druk op [Sound mode] (Geluidsmodus) en kies de instelling.


Voice Zoom

*Niet beschikbaar voor de X80J-serie

Hoor stemmen op uw tv beter met de functie "Voice Zoom" van BRAVIA waarmee u het volume kunt afstemmen op uw voorkeur.

Nu kunt u zachte stemmen of gefluisterde woorden in uw favoriete film altijd horen. Versterk stemmen wanneer u naar die spannende wedstrijd kijkt en het commentaar moet horen, maar ook wilt genieten van de sfeer in het stadion.U stelt Voice Zoom in door te drukken op de knop Instellingen (tandwielpictogram) op de afstandsbediening om dit te selecteren. Selecteer [Settings] (Instellingen), [Display and sound] (Weergave en geluid, [Sound] (Geluid), [Sound Customisation] (Geluidsaanpassing), [Voice Zoom] en stel een gewenste waarde tussen maximum en minimum in.

Hoe nuttig vond u de informatie op deze pagina?
Hoe nuttig vond u de informatie op deze pagina?

Hoe nuttig vond u de informatie op deze pagina?