Geniet optimaal van uw tv
Streamingdiensten

Met uw BRAVIA-TV bent u verzekerd van de beste content en entertainment. Ontdek met één druk op de knop honderden apps en games van de belangrijkste streamingsdiensten van 4K-content.

Haal alles uit onze streamingdiensten met drie verschillende startschermen.


Startschermen

De versie van het startscherm dat u voor BRAVIA met de Google TV ™-functie gebruikt, hangt af van uw internetverbinding en of u bij uw Google-account bent ingelogd.


1. 'Hoofdmodus" met volledige functionaliteit

Als u verbinding maakt met het internet en met uw Google-account inlogt, komt u in de hoofdmodus. In de hoofdmodus wordt uw favoriete aanbevolen content op het startscherm getoond op basis van uw kijkgeschiedenis.We raden de "hoofdmodus" aan zodat u maximaal gebruik kunt maken van de Google Tv™-functie op uw BRAVIA.


2. 'App-modus" die geen kijkgeschiedenis achterlaat

In deze modus wordt de kijkgeschiedenis van de content niet getoond of opgenomen op het startscherm. U hebt rechtstreeks toegang tot elke app. U kunt [Instellingen]-[Accounts en inloggen]-"Account selecteren"-"Alleen app-modus" aanzetten.3. "Basismodus" met beperkte functionaliteit

Voice Search is niet beschikbaar in de basismodus. Als u niet bent verbonden met internet of niet bent aangemeld bij uw Google-account, gelden er beperkingen voor bepaalde functies.Content op uw smartphone met BRAVIA koppelen

Log in bij BRAVIA met Google TV ™ met het Google-account dat u ook op uw smartphone gebruikt. Zoek de content op uw smartphone en voeg de gevonden content toe aan uw "wensenlijst". De content wordt op de tv getoond (*) zodat u later niet nog een keer hoeft te zoeken.

* U moet de zoekmachine van Google gebruiken om content aan de "wensenlijst" toe te voegen

* Gekoppelde content wordt getoond op het tv-tabblad Bibliotheek

Enquêtepictogram
Hoe nuttig vond u de informatie op deze pagina?

Vul een korte enquête in zodat we onze ondersteuning kunnen verbeteren