Navigatie overslaan

Energie voor onderweg

U hoeft niet meer bang te zijn dat de stroom onverwacht op is. Waar u ook bent, wat er ook gebeurt, de draagbare laders van Sony zijn altijd klaar om u onderweg uit de brand te helpen.

Ontdek de functies van laders en batterijen

Laad uw apparaten snel op met een hoge uitgangsstroom van ten minste 1,5 A. Alle modellen hebben led-indicatoren en sommige een indicator met 4 niveaus, zodat u snel de resterende lading kunt zien. Bij bepaalde modellen kunt u dankzij het hoge uitgangsvermogen meerdere USB-apparaten tegelijk opladen, of gelijktijdig uw draagbare lader en uw apparaat opladen met behulp van de doorvoerfunctie.

Twee USB-poorten en led-indicator

Laad uw smartphone en tablet tegelijk op

1000x oplaadbaar

Onze draagbare laders bevatten hybride geltechnologie die ervoor zorgt dat ze veilig zijn voor gebruik onderweg. Deze duurzame laders behouden 80% van hun vermogen na één jaar en kunnen tot 1000 keer worden opgeladen.

Ultraduurzame lithium-polymeerbatterijen van Sony

Onze draagbare laders bevatten batterijen met hybride geltechnologie

Lithium-polymeerbatterijen

Veiligheidsfuncties

Met betrouwbare veiligheidsfuncties die uw producten beschermen.

Timerpictogram

Veiligheidstimer

Zodra uw smartphone of ander apparaat volledig is opgeladen, beëindigt de veiligheidstimer de laadprocedure om oververhitting te voorkomen.

Thermometerpictogram

Temperatuurbewakingssysteem

De elektrische stroom stopt als de temperatuur van de batterij een maximaal niveau overschrijdt. Dit beschermt de draagbare lader en uw apparaat.

Kleurrijk opladen

Stem de kleur van uw batterij af op uw eigen stijl, net als bij uw smartphone. Onze laders zijn zo slank en compact dat ze perfect in uw tas passen en u ze altijd kunt meenemen. Kies uit een divers aanbod aan kleuren en ontwerpen voor een stijl die perfect bij u past.

Vind de beste keus voor u

Compatibel met de meeste smartphones en tablets, waaronder Xperia™, en bovendien te gebruiken voor het opladen van uw Cyber-shot™, Handycam® en Walkman®, waar en wanneer dan ook. Kies het model dat bij uw behoeften past.

Absolute vrijheid

Dankzij de hoge capaciteit kunt u uw smartphone tot zes keer volledig opladen, ideaal voor een lange tocht, drukke zakenreis of roadtrip.