Afbeeldingen van Premium 2-in-1 Lightning- en micro-USB-kabel
Afbeeldingen van Premium 2-in-1 Lightning- en micro-USB-kabel

Kenmerken

Made for iPod/iPhone/iPad

Dit product is gemaakt voor gebruik met Apple-apparaten wat betreft compatibiliteit, specificaties en design conform het Apple MFi Program.

Compatibel met USB Type-A en Lightning/micro-USB

Gebruik deze 2-in-1-kabel om op te laden en gegevens over te dragen tussen standaard USB Type-A-poorten, Apple-apparaten en een groot aantal micro-USB-apparaten zoals camera's, hoofdtelefoons, tablets en smartphones.

Hoogwaardige vormgeving en kwaliteit

De CP-ABLP150 is uitzonderlijk duurzaam, elastisch en trekvast dankzij de hoogwaardige constructie van nylon composiet. De stijlvolle vormgeving is ook verkrijgbaar in drie strakke kleuren: goud, grijs en roze.

Brede kabel voor 5x sneller opladen

Opladen gaat sneller omdat de kabels van Sony breder zijn. Bij compatibele apparaten ondersteunen USB-kabels van Sony een uitvoer van 2,4 A, waardoor opladen tot vijf keer zo snel gaat als bij andere USB 2.0-kabels. 

Ideaal voor elke locatie en situatie

Deze kabel is verkrijgbaar met een lengte van 1,5 m (4,92 ft), ideaal voor thuis, op kantoor of voor onderweg. Deze kan worden gebruikt om gegevens over te dragen van/naar uw pc of om apparaten op te laden via netadapters, draagbare batterijladers of laders voor in de auto.

Is stevig en gaat lang mee

Dankzij de grote diameter en de hoogwaardige materialen gaat de CP-ABLP150-kabel drie keer zo lang mee als conventionele USB-kabels. Ze zijn getest op veiligheid en betrouwbaarheid bij opladen en gegevensoverdracht: de kabels kunnen meer dan 10.000 keer worden gebogen, aangesloten en losgenomen.

High Speed gegevensoverdracht 

Geniet van hoge gegevensoverdrachtsnelheden tot wel 480 Mbps.

Ontworpen voor veiliger opladen

USB-kabels van Sony voldoen aan USB-IF (USB 2.0) voor verbeterde veiligheid, waarbij het risico op brand, oververhitting en verbindingsproblemen veel lager is dan bij andere USB-kabels.

Specificaties
Verbind Apple-apparaten of micro-USB-apparaten met standaard USB Type-A-poorten met deze hoogwaardige kabel voor supersnelle gegevensoverdracht en snel opladen.
  • Brede kabel met uitgangsvermogen van 2,4 A voor sneller opladen

  • Hoogwaardig design, verkrijgbaar in goud, grijs en roze voor uw eigen stijl

  • Composietconstructie van nylon voor veilige en betrouwbare prestaties

  • U kunt apparaten opladen en gegevens overdragen tussen USB Type-A-poorten en Apple- of micro-USB-apparaten

  • Lengte van 1,5 m (ca. 4,92 ft) voor diverse gebruiksdoeleinden

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu