Afbeeldingen van Kabel voor USB Type-C naar Micro-USB
Afbeeldingen van Kabel voor USB Type-C naar Micro-USB

Kenmerken

Brede kabel voor sneller opladen

Opladen gaat sneller omdat de kabels van Sony breder zijn. Bij compatibele apparaten ondersteunt de USB-kabel van Sony in- en uitvoer van maximaal 3 A, waardoor opladen 6x sneller gaat dan bij andere kabels.

Overdrachtsnelheid van maximaal 480 Mbps (USB 2.0)

Geniet van supersnelle gegevensoverdracht van maximaal 480 Mbps naar uw USB2.0-apparaten.

Is stevig en gaat lang mee

USB-kabels van Sony gaan twee keer zo lang mee als die van andere merken omdat ze breder zijn en van hoogwaardig materiaal worden gemaakt. Ze zijn getest op veiligheid en betrouwbaarheid bij opladen en gegevensoverdracht: de kabels kunnen meer dan 3000 keer worden gebogen en tienduizenden keren worden aangesloten.

Veelzijdige gebruiksmogelijkheden

Deze USB-kabel is beschikbaar in een handige lengte van 1,0 m — ideaal voor op kantoor, thuis of onderweg. Kan worden gebruikt om gegevens over te dragen naar uw pc en om apparaten op te laden via netadapters, draagbare batterijladers en laders voor in de auto.

Compatibel met USB Type-C- en micro-USB-aansluiting

U kunt de CP-CB100-kabel gebruiken om USB Type-C- en micro-USB-apparaten op te laden en om gegevens over te dragen tussen deze apparaten.

Zeer veilig

De USB-kabel van Sony voldoet aan de strenge USB-IF-certificeringseisen voor productveiligheid, waardoor het risico op brand, oververhitting en verbindingsproblemen veel lager is in vergelijking met andere USB-kabels.

Specificaties
  • Brede kabel voor snel opladen

  • Overdrachtsnelheid van maximaal 480 Mbps (USB 2.0)

  • Is stevig en gaat lang mee

  • Compatibel met USB Type-C- en micro-USB-aansluiting

  • Lange kabel van 1,0 m voor verschillende gebruiksmogelijkheden

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu