Geniet, maak verbinding en creëer.

Of u nu tweets uitwisselt, foto's deelt of een single opneemt, de VAIO-apps maken uw computer tot een krachtig, creatief apparaat.

Bedenk het, doe het

Maak uw volgende project met Imagination Studio™ VAIO Edition.

Denk groots met deze handige bundel van vier krachtige VAIO-apps. Maak zelf de muziek. Bewerk audio op professionele wijze. Maak een duizelingwekkende dvd. En maak het uzelf vooral gemakkelijk met Jump Start-zelfstudies en een uitgebreid hulpcentrum.

Geniet van uw favoriete foto's en video's

Met Sony’s PlayMemories geniet u nog meer van uw herinneringen. Verzamel al uw foto's en video's om ze overal en op elk apparaat te bekijken. Sorteer ze op evenement of datum en maak fraaie fotoalbums die u via uw telefoon, tablet of pc kunt delen.

PlayMemories Home met Sony Computer
Nooit meer iets vergeten met PlayMemories Home

Foto's en films worden georganiseerd op datum en tijd van de opname; vind en bekijk ze snel.

PlayMemories Online met Sony Tablet
Deel het plezier met PlayMemories Online

Handige cloudservice (5 GB gratis opslag) die uw foto's synchroniseert op meerdere apparaten.

Zet uw herinneringen online met de Album-app

Foto's één voor één rondsturen is zeer tijdrovend. Met deze VAIO-app kunt u foto's of video's direct in openbare of privéalbums delen, of u kunt ze direct uploaden naar sociale netwerksites.

Album-app met Sony Tablet
Sociaal leven met Socialife

Makkelijker aanwezig op meerdere plaatsen

Het bijhouden van verschillende blogs, updates, tweets, berichten, nieuws en grappige video's is de grootste uitdaging van de sociale media, maar Sony's compleet nieuwe versie van Socialife is daarvoor de oplossing.

Socialife met Sony Tablet
Zoeken met aanraakscherm van VAIO

Direct en intuïtief

Zoek naadloos zonder uw werk te onderbreken. Teken woorden op het scherm en u ziet een overzichtelijk dashboard met zoekresultaten van internet, plus uw apps, bestanden en mappen.

Een slimmere gids voor uw tv

De TV SideView-app verandert uw tablet, laptop of smartphone in de ultieme afstandsbediening. Blader door inhoud, bespreek de laatste programma's met vrienden en zap met uw vingertop of met een eenvoudige spraakopdracht door honderden zenders.

Direct het allerbeste met Sony Select

Nutteloze marketingberichten zijn verleden tijd; met Sony Select kunt u speciale aanbiedingen, apps, tips en andere informatie bekijken die alleen van toepassing zijn op uw VAIO-model.

VAIO Care-logo
Laat uw VAIO® optimaal presteren

Sony’s uitgebreide VAIO Care biedt automatische prestatiebeoordelingen, probleemoplossing, gebruiksvriendelijke diagnostische tools en nog veel meer om uw VAIO® optimaal te onderhouden.