VAIO Inspiration Stream™

Moeiteloos creëren

De VAIO Inspiration Stream™ brengt uw creativiteit tot leven via een krachtig pakket boordevol toepassingen en functies voor het probleemloos vastleggen, bewerken en delen.

Werk vloeiender

Zonder moeite of papier.

VAIO Inspiration Stream™ helpt professionals, studenten en creatieve denkers vloeiender, beter en sneller werken. Maak een foto van uw laatste idee, zet er notities bij, wijzig het en deel het met anderen, zonder ook maar één vel papier aan te raken!

Tools voor de professional van nu

Wat de behoeften van uw werkplek ook zijn, VAIO Inspiration Stream™ is essentieel voor het verbeteren van uw productiviteit zodat u meer tijd hebt voor creativiteit.

Zie de verbeterde workflow in actie

Van het scannen en het aanpassen van papieren documenten tot het gebruik van graphics voor presentaties, VAIO Inspiration Stream™ maakt al uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker.

Creëren, bewerken en uw ideeën delen

VAIO Inspiration Suite is een verzameling van drie hoofdtoepassingen: VAIO Paper, VAIO Clip en Camscanner. Ontdek de naadloze, intuïtieve ervaring van de VAIO Inspiration Stream™ wereld.

VAIO® Paper
VAIO Paper

Met VAIO Paper kunt u moeiteloos notities maken, handschrift naar tekst omzetten, voice memo's opnemen en delen met andere apparaten.

VAIO® Clip
VAIO Clip

Maak overtuigende presentaties met VAIO Clip: gebruik de digitale pen om snel afbeeldingen te kopiëren en in te voegen in nieuwe documenten.

CamScanner
VAIO Scan

Maak whiteboard-sessies nuttiger met VAIO Scan, waarmee u snel gescande notities en documenten bewerkt en deelt.

Adobe met mobiel gemak

Neem creativiteit overal mee naartoe.

De digitale pen werkt met de ingebouwde drukgevoeligheid van Adobe® Illustrator® CC en Adobe® Photoshop® CC. Pas de breedte van een regel aan door meer of minder druk toe te passen voor een tekst met nuances, of schrijf met uw vinger.
Als Adobe® Photoshop® Elements vooraf is geïnstalleerd kunt u zelfs onmiddellijk beginnen met het ordenen, bewerken en maken van fantastische foto's om af te drukken en te delen.

Verbeterd met Adobe® Photoshop® Elements

Bewerk en verbeter uw foto's met gebruiksvriendelijke software en de digitale pen.

Media Object

Zelfstudievideo bekijken

Verbeterd met Adobe Photoshop® CC

Ontdek de geavanceerde foto-retouchering en intuïtievere toepassing van Photoshop®-mogelijkheden.

Media Object

Zelfstudievideo bekijken

Verbeterd met Adobe Illustrator® CC

Haal het meeste uit het pengereedschap en teken vectorvormen vloeiender dan ooit.

Media Object

Zelfstudievideo bekijken

Creativiteit vastgelegd

Hetzelfde gemak als pen en papier, maar dan beter.

Beeld uw ideeën uit of maak notities met deze geavanceerde pen met ongeëvenaarde precisie en gevoeligheid. Ook kunt u de camera met 8 megapixels gebruiken om alles vast te leggen en weer te geven op de schitterende TRILUMINOS™-display voor mobiel gebruik.