SX2000 DIGITALE VOICERECORDER SX-SERIE

Volledige specificaties en kenmerken

ICD-SX2000

€ 280,00

(inclusief btw)

Algemene functies

Ingebouwd geheugen
16 GB

Interface

Aansluitingen in/uit
Externe ingang (stereoministekker), plug-in power compatibel, minimaal uitgangsniveau (ca.1,5 mV), hoofdtelefoon (stereoministekker), USB-aansluiting (type A), kaartingang (micro SD)

Kleuropties

black

Kenmerken

Afbeelding van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid

Haal alles uit uw digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

Afbeelding van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie

3-weg directionele microfoon voor verfijnde opnamen

Maak nauwkeurige opnamen in verschillende omgevingen met de ingebouwde directionele microfoons. Kies de zoominstelling voor kleinere settings, zoals een vergadering of training, XY voor muzieksessies of brede stereo voor buitenevenementen en conferenties.

Afbeelding van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie

REC Remote voor eenvoudige bediening met een smartphone

Met de REC Remote-app kunt u uw recorder vanaf een afstand bedienen via Bluetooth®. De app is verkrijgbaar in Google Play voor Android en de App Store voor iOS-apparaten. Start en stop opnamen, pas opnameniveaus en instellingen aan, en voeg zelfs track marks toe, zodat u snel content kunt terugvinden. Via de eenvoudige interface op uw telefoon kunt u vanaf een afstand opnamen bedienen, monitoren en organiseren.

Afbeelding van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie

Lineaire PCM-opname voor weergaloos geluid

Deze voicerecorder ondersteunt lineaire PCM-opnamen met samplefrequenties tot wel 96 kHz en bitsnelheden tot 24 bits. Hierdoor kunt u de meest subtiele nuances van liveoptredens en evenementen vastleggen. De recorder neemt op met een betere geluidskwaliteit dan cd en is ideaal voor muzikanten die een authentieke opname willen maken voor zichzelf en hun fans.

Meerdere muziekindelingen voor eenvoudig afspelen

De ICD-SX2000 ondersteunt populaire muziekindelingen als mp3, WAV en FLAC. Er is ondersteuning voor FLAC (Free Lossless Audio Codec), zodat u naar gecomprimeerde muziekbestanden kunt luisteren zonder kwaliteitsverlies.

Afbeelding van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie

Digitale S-Master HX-versterker: ultieme sonische zuiverheid 

Geniet van de beste hi-res audio-ervaring met de digitale S-Master HX-versterker. Met een vereenvoudigd, volledig digitaal signaalpad reproduceert de S-Master HX de subtiele details en het brede frequentiebereik waar hi-res indelingen om vragen. In tegenstelling tot conventionele versterkers behoudt deze het digitale signaal tot vlak voor de speakeruitgang, waardoor vervorming wordt tegengegaan. Voor hi-res audio zoals de artiest het bedoelde.

Afbeelding van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie

Breid uw geheugen uit met SD-kaarten

Sla nog meer opnamen op met een SD-kaart. Breid het geheugen uit met 4 tot 32 GB met een microSDHC-kaart, en met 64 GB of meer met een microSDXC-kaart. U kunt geen LPCM-audio tot 96 kHz/24 bits rechtstreeks opnemen op een microSDHC- of microSDXC-kaart.

Afbeelding van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie

USB Direct voor eenvoudige verbinding zonder kabels

Verspil geen tijd met het aansluiten van kabels. Dankzij de ingebouwde USB-poort kunt u uw voicerecorder rechtstreeks aansluiten op een pc, zodat u uw opnamen eenvoudig kunt overdragen en opslaan.

Afbeelding van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie

16 GB ingebouwd geheugen voor meerdere opnamen

Sla tot 636 uur aan opnamen op in de LP-modus (mp3, 48 kbps). Dat is genoeg voor meerdere sessies met de band, vergaderingen en interviews. U kunt ook tot 6 uur en 35 minuten aan hoogwaardige opnamen maken in de 96-kHz/24-bits LPCM-modus.

Afbeelding van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie

Geïntegreerde statiefbevestiging voor trillingsvrije opnamen

U kunt eenvoudig een statief bevestigen om evenementen op te nemen, zoals bandrepetities, presentaties of interviews. Met het statief maakt u opnamen zonder de trillingen die kunnen voorkomen bij een bureau, tafel of ander oppervlak.