Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

16GB

ICD-TX800

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van TX800 digitale voicerecorder TX-serie
Afbeeldingen van TX800 digitale voicerecorder TX-serie
Afbeeldingen van TX800 digitale voicerecorder TX-serie
Afbeeldingen van TX800 digitale voicerecorder TX-serie
Afbeeldingen van TX800 digitale voicerecorder TX-serie

Kenmerken

Compact en draagbaar met clip voor eenvoudige bevestiging

Dankzij het compacte, lichte ontwerp neemt u de ICD-TX800 overal mee naartoe. Gebruik de clip om uw apparaat aan een tas of zak te bevestigen zodat u er snel bij kunt.

Door de bediening op afstand kunt u vanaf de andere kant van de kamer opnemen 

Positioneer uw ICD-TX800 voor de best mogelijke geluidsopname. De meegeleverde afstandsbediening geeft u volledige controle vanuit elke plek in de kamer.

Bedien opnamen op afstand met REC Remote voor Android

De REC Remote-app is beschikbaar op Google Play voor Android en u kunt uw recorder er op afstand mee bedienen via BLUETOOTH®-technologie. Start en stop opnamen, pas opnameniveaus en instellingen aan, en voeg zelfs track marks toe, zodat u snel content kunt terugvinden. Via de eenvoudige interface op uw telefoon kunt u tot op 10 meter afstand opnamen bedienen, in de gaten houden en organiseren.

Downloaden van Google Play

REC Remote voor iOS regelt uw opnamen op afstand

Download de REC Remote-app voor iOS om opnamen tot op 10 meter afstand te bedienen met uw smartphone. U kunt opnamen niet alleen stoppen en starten, maar ook andere instellingen aanpassen, zoals opnameniveaus en bestandsindelingen. U kunt ook track marks toevoegen, zodat u uw content later makkelijk kunt doorzoeken. 

Download van App Store

16 GB ingebouwd geheugen voor langdurig opnemen

De ICD-TX800 heeft 16 GB ingebouwd geheugen, zodat u voldoende opslagruimte hebt voor uw audio. U kunt maximaal 636 uur opnemen in één keer of tot 5000 afzonderlijke bestanden opslaan.

Opnemen met één druk op de knop betekent dat u niets mist

Druk op de knop REC om direct op te nemen, ook als het apparaat is uitgeschakeld. Zo kunt u geluid in een oogwenk vastleggen.

Ingebouwde micro-USB-aansluiting maakt bestandsoverdracht eenvoudig

Gebruik de meegeleverde USB-kabel om uw opnamen af te spelen of bestanden over te dragen.

Opnemen in lineaire PCM- en mp3-indeling

Kies uit twee veelgebruikte bestandsindelingen voor uw opnamen. Lineaire PCM-bestanden zijn groter maar gedetailleerder — ideaal voor muziekopnamen. Mp3-bestanden zijn gecomprimeerd en nemen minder geheugen in beslag, waardoor deze beter geschikt zijn om lange lezingen of vergaderingen op te nemen.

Specificaties

Leg vergaderingen, toespraken en spraakmemo's eenvoudig vast met de ICD-TX800 digitale voicerecorder. Het compacte en draagbare apparaat is voorzien van 16 GB ingebouwd geheugen en gaat met één druk op de knop van 'uit' naar 'opnemen'. Bediening vanaf de andere kant van de kamer is zelfs mogelijk met de REC Remote-smartphoneapp of de meegeleverde afstandsbediening.
  • Compact, draagbaar ontwerp met handige zakclip

  • Sla maximaal 5000 bestanden op dankzij het ingebouwd geheugen van 16 GB

  • Duidelijke opnamen met de ingebouwde microfoon

  • Ingebouwde micro-USB-connector, kabel meegeleverd

  • Afspelen met Intelligent Noise Cut

Ingebouwd geheugen
16 GB
Aansluitingen in/uit
High Speed USB
Gewicht
Circa 22 g

Inhoud van de verpakking

Afstandsbediening, stereokoptelefoon, Speciale koptelefoonkabel, USB-kabel, Toepassingssoftware, Sound Organizer 2 (installatiebestand is opgeslagen in het ingebouwde geheugen), Draagtasje

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers