SPRAAKMEMORECORDERS

UX570 digitale voicerecorder UX-serie

ICD-UX570 SERIES
Afbeelding van UX570 digitale voicerecorder UX-serie

goldsilverblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

4GB 

ICD-UX570

€ 128,99

Afbeeldingen van UX570 digitale voicerecorder UX-serie
Afbeeldingen van UX570 digitale voicerecorder UX-serie
Afbeeldingen van UX570 digitale voicerecorder UX-serie
Afbeeldingen van UX570 digitale voicerecorder UX-serie
Afbeeldingen van UX570 digitale voicerecorder UX-serie
Afbeeldingen van UX570 digitale voicerecorder UX-serie
Afbeeldingen van UX570 digitale voicerecorder UX-serie
Afbeeldingen van UX570 digitale voicerecorder UX-serie

Kenmerken

Verminder achtergrondruis met Auto Voice Recording (Automatische stemopname) 

Neemt u spraak op? Schakel Auto Voice Recording (Automatische stemopname) in om de instellingen voor audio-opname van stemfrequenties te optimaliseren. Het resultaat is een puurdere opname met minder achtergrondruis en een lagere kans op geluidsuitval als gevolg van ongeschikte microfooninstellingen.

Beter geluid met automatische muziekopname 

Auto Music Recording (Automatische muziekopname) optimaliseert de audio-instellingen voor het opnemen van muziekfrequenties. Deze functie vermindert de gevolgen van opnamefouten doordat de gevoeligheid van de microfoon verkeerd is ingesteld en biedt een helder, hoogwaardig geluid. 

Neem geluiden in de verte of zachte geluiden op met S-Microphone (S-microfoon)

U kunt nu onduidelijke audiobronnen opnemen zonder dat u te veel achtergrondgeluid vastlegt, dankzij de zeer gevoelige S-microfoon met weinig ruis. Zelfs het geluid van tjilpende vogels in de verte kunt u op een natuurlijke en heldere manier opnemen.

Breder, helderder LED-licht voor opnames

Met de UX570-serie hoeft u zich op belangrijke momenten geen zorgen te maken of u wel aan het opnemen bent. Dankzij het bredere, helderdere LED-lampje kunt u makkelijk zien wanneer u aan het opnemen bent.

Vind het juiste moment met Time Jump (Tijdssprong)

Snel vooruitspoelen is ook eenvoudig. U kunt eenvoudig de belangrijke delen van uw vergadering, seminar or lezing vinden door met de functie Time Jump (Tijdssprong) steeds 10% van de totale afspeeltijd van de opname over te slaan.

Vind moeiteloos wat u zoekt

Met de UX570-serie is het makkelijk om het afspeelpunt te bepalen dat u nodig hebt. Korte stukken overslaan is ook gemakkelijk dankzij de functie Easy Search (Makkelijk zoeken), waarmee u met een enkele druk op de knop 3 seconden terug of 10 seconden vooruit kunt springen.

Ontdek afspeelnormalisatie

Dankzij afspeelnormalisatie kunt u nu van duidelijk en helder geluid genieten, zelfs als u onverwacht zacht geluid opneemt. Het verhoogt de amplitude van uw opname naar de hoogste limiet zonder in te leveren op het gebied van geluidskwaliteit. 

Een duidelijk beeld met een groter OLED-display

Het is nu nog makkelijker om uw opnamen te starten, af te luisteren of te beheren met meer helderheid op het grote display.

Rechtstreekse USB-aansluiting voor snelle bestandsoverdracht

U kunt bestanden snel en eenvoudig van en naar uw computer verzenden. Sluit de UX570-serie rechstreeks aan op een vrije USB-poort voor een directe verbinding — u hebt geen USB-kabel nodig.

Slank, licht en gemakkelijk mee te nemen  

De afmetingen van de strakke UX570-serie zijn slechts 102,8 x 36,6 x 12,2 mm en hij weegt ongeveer 48 g. Hierdoor is hij zowel licht en dun, wat betekent dat hij makkelijk in uw zak past en overal mee naartoe kan worden genomen.

Breid uw geheugen uit met de sleuf voor microSD-kaarten

Met de 4 GB aan ingebouwde opslagcapaciteit kan de UX570-serie tot 59 uur mp3 met 128 kbps (STEREO) opnemen. Daarnaast kunt u uw opslag nog verder uitbreiden met behulp van compatibele geheugenkaarten. De microSDHC-kaart biedt u tot 32 GB aan totale opslag; een microSDXC-kaart biedt u een indrukwekkende opslagcapaciteit van 64 GB of meer.

Specificaties

De UX570-serie is een veelzijdige, draagbare digitale voicerecorder om lezingen, vergaderingen en muziek op te nemen in uitstekende kwaliteit. Hij heeft een zeer gevoelige microfoon, eenvoudige afspeelmogelijkheden en meer dan 159 uur aan opslagcapaciteit.
  • Opnemen in mp3/LPCM met S-microfoon met hoge gevoeligheid

  • Tot 4 GB ingebouwde opslagruimte, uit te breiden met microSD-kaarten (SDHC/SDXC)

  • Automatische stemopname vermindert achtergrondgeluid

  • Ingebouwde rechtstreekse USB-verbinding voor eenvoudige aansluiting op de pc

  • Ingebouwde lithium-ionbatterij met snellaadfunctie van 3 minuten voor 1 uur lang opnamen maken

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers