LINKBUDS S

Volledige specificaties en kenmerken

LinkBuds S

€ 200,00

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

Gewicht
Ca. 4,8 g x 2

Algemene functies

Type hoofdtelefoon
Gesloten, dynamisch
Driverunit
5 mm
Magneet
Krachtige neodymium-magneten
Frequentierespons (Bluetooth®-communicatie)
20-20.000 Hz (44,1k Hz sampling) / 20-40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
Waterbestendig
Ja (IPX4)
DSEE Extreme
Ja

Batterij

Oplaadtijd van de batterij
Ca. 2 uur
Oplaadmethode batterij
Opladen via USB (met oplaadcase)
Batterijlevensduur (bij continu afspelen)
Max. 6 uur (NC aan), max. 9 uur (NC uit)
BATTERIJLEVENSDUUR (BIJ CONTINUE COMMUNICATIE)
Max. 3,5 uur (NC aan), max. 3,5 uur (NC uit)
Batterijlevensduur (wachttijd)
Max. 8,5 uur (NC aan), max. 16 uur (NC uit)

Bluetooth®-specificatie

Bluetooth®-versie
Bluetooth-specificatie versie 5.2
Effectief bereik
10 m
Frequentiebereik
2,4GHz-band (2,4000 GHz - 2,4835 GHz)
Profiel
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Ondersteunde audio-indeling(en)
SBC, AAC, LDAC
Ondersteunde inhoudbeveiliging
SCMS-T

Onderdrukking van omgevingsgeluid

Omgevingsgeluidsmodus
Ja
Snelle aandacht
Ja

Oplaaddoosje

Oplaadtijd van de batterij
Ca. 3 uur (opladen via USB)
Gewicht
Circa 35 g
Afmetingen
Ca. 42,8 x 60 x 27,6 mm

Kleuropties

earthbluecreamwhiteblack

Inhoud van de verpakking

  • USB-kabel: USB Type-C®-kabel
Placeholder

Kenmerken

Een selectie van LinkBuds S in de oplaadcase in verschillende kleuren: Wit, grijs, goud en Earth Blue

Wat is uw favoriete kleur?

Personaliseer je oordopjes door te kiezen uit vier hoogwaardige matkleuren, waaronder Oceaan Blauw, met een bijpassende oplaadcase.

Witte LinkBuds S-oplaadcase met één LinkBud die eruit is gehaald

Klein en licht voor comfort

De LinkBuds S wegen ca. 4,8 gram en zijn de kleinste en lichtste, volledig draadloze hi-res oordopjes met Noise Cancelling ter wereld. Het kleine formaat komt door de compacte driverunit en doordat de Bluetooth® Audio SoC (System on Chip) en de hoogwaardige Noise Cancelling-processor in één chip zijn geïntegreerd. Ze zijn 40% kleiner dan de WF-1000XM4. 

Illustratie van een grijze LinkBuds S in een oor

Comfortabel en betrouwbaar

De LinkBuds S combineren een vorm die perfect bij het menselijk oor past met ergonomische vormgeving voor een stabielere pasvorm. De LinkBuds S zijn ontworpen met uitvoerige gegevens over oorvormen, vanaf de eerste oordopjes uit 1982. Bovendien hebben we de gevoeligheid van verschillende oren geanalyseerd om een ideale vorm te bepalen die voor veel mensen comfortabel is.

Man die in een stadion danst terwijl hij LinkBuds S draagt en een arm in de lucht houdt

Transparant omgevingsgeluid en hoogwaardige Noise Cancelling

Deze oordopjes bieden het beste van twee werelden: volledig draadloze oordopjes van Sony met transparant omgevingsgeluid als u contact wilt houden met de wereld om u heen en hoogwaardige Noise Cancelling als u zich wilt concentreren. De LinkBuds S schakelen automatisch over op de Omgevingsgeluidsmodus of op Noise Cancelling, afhankelijk van waar u bent en wat u aan het doen bent.

Gesplitste afbeelding met een vrouw met LinkBuds S die wandelt, aan het hardlopen is, aan haar bureau zit en op bed ligt

Stemt omgevingsgeluid af op je activiteiten en is hele dag comfortabel.

Adaptive Sound Control is een slimme functie die detecteert waar je bent en wat je doet en de instellingen voor omgevingsgeluid daar vervolgens op aanpast. Zo geniet je altijd van de beste luisterervaring. Na verloop van tijd onthoudt en herkent het apparaat de locaties die je regelmatig bezoekt, zoals je werkplek of een favoriet café, en past het het geluid aan de omgeving aan.

Vrouw in de stad die LinkBuds S draagt en een telefoongesprek voert

Uitstekend verstaanbare telefoongesprekken met Sony's volledig draadloze oordopjes

Dankzij de Precise Voice Pickup Technology en de geavanceerde audiosignaalverwerking zijn gesprekken altijd helder, zelfs in rumoerige omgevingen. Ons ruisonderdrukkingsalgoritme is ontwikkeld via AI-machine learning waarbij meer dan 500 miljoen stemvoorbeelden zijn gebruikt om omgevingsgeluid te onderdrukken en uw stem helder te laten klinken.

Windruis minimaliseren

Zelfs op winderige dagen heb je nergens last van doordat de windruis wordt geminimaliseerd door een meshlaag rondom de microfoon.

Diagram met close-up van nieuwe, compacte driverunit met het interne ontwerp blootgelegd

Meeslepend geluid, authentieke muziek

Een nieuwe driverunit van 5 mm met een hoogwaardig diafragma zorgt ervoor dat de LinkBuds S klein kunnen blijven. Ze zijn misschien klein, maar leveren wel een sterke bas en heldere stemmen in alle soorten muziek. De rijke middelhoge tonen zorgen voor heldere stemmen in muziek, films en podcasts. En met de verbeterde Noise Cancelling bieden de LinkBuds S minder afleidingen.

Afbeeldingen van de geïntegreerde V1-processor met op de achtergrond een printplaat

Geïntegreerde V1-processor

De verbeterde Noise Cancelling verbruikt minder energie en zorgt voor luisterplezier zonder afleidingen, een hogere geluidskwaliteit en minder ruis.

Logo van draadloze hi-res audio

Geniet van hi-res audio, zonder kabels. 

De LinkBuds S ondersteunen nu ook draadloze hi-res audio dankzij LDAC, onze audiocoderingstechnologie. Met LDAC worden er circa drie keer meer gegevens overgedragen dan bij conventionele Bluetooth®-audio. Zo kun je genieten van hi-res audiocontent met een geluidskwaliteit die de kwaliteit van een kabelverbinding zo dicht mogelijk benadert.

Logo van DSEE

Al uw gecomprimeerde bestanden worden in realtime hersteld 

Edge-AI en DSEE Extreme™ schalen gecomprimeerde digitale muziekbestanden in realtime op. Instrumenten, genres en individuele elementen van elk nummer worden herkend en hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan, worden hersteld.

Logo's Microsoft Soundscape en Microsoft

Meer mobiliteit dankzij technologie

Sony en Microsoft hebben samen technologie ontwikkeld waarmee mensen beter door de wereld kunnen navigeren. LinkBuds S ondersteunen de Microsoft Soundscape-app. De unieke integratie zorgt voor innovatieve ervaringen voor een rijkere 3D-audionavigatie, terwijl de in de LinkBuds S ingebouwde sensoren u een volledige handsfree ervaring geven.

Logo van Sony | Headphones Connect-app

Veilig luisteren met Sony | Headphones Connect-app

Luister veilig naar muziek en vergelijk de geluidsdrukgegevens van je oordopjes met de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Ontvang meldingen van het systeem wanneer de geluidsdruk te hoog is. De LinkBuds S beschikken ook over instellingen voor intuïtieve aanraakbediening. Je kunt aan ieder oordopje zelf functies toewijzen met behulp van de Headphones Connect-app.

Man en vrouw praten met de man rechts die LinkBuds S draagt

Speak-to-Chat

U kunt Speak-to-Chat zo instellen dat muziek automatisch wordt stilgezet als u met iemand praat. U hoort dan alleen het omgevingsgeluid en kunt zo een gesprek voeren — handig als u uw oordopjes wilt ophouden. Zodra uw gesprek is beëindigd, wordt de muziek automatisch weer afgespeeld.

Diagram met een persoon die de LinkBuds S uitdoet om de muziek te pauzeren

Direct op pauze. Direct afspelen.

Haal de oordopjes uit je oren en de muziek stopt automatisch: de nabijheidssensor weet precies wanneer je één of beide oordopjes draagt. Doe de oordopjes weer in en de muziek wordt weer afgespeeld.

Logo's van OK Google en Alexa built-in

Voice assistant

Krijg hands-free hulp — Zeg "Hey Google" of "Alexa" om je spraakassistent te activeren. Luister naar muziek, houd contact met vrienden, krijg meldingen, stel herinneringen in enzovoort. Je kunt met je stem ook functies van je koptelefoon gebruiken, naar je e-mails in Microsoft Outlook luisteren, of via Google Assistent of Siri aan vergaderingen in Microsoft Teams deelnemen.

Illustratie van een hand en vinger die een knop aanraken

Alles binnen handbereik

De LinkBuds S bieden intuïtieve instellingen voor aanraakbediening. Tik bijvoorbeeld op het linkeroordopje om van Noise Cancelling naar omgevingsgeluid te schakelen, tik langer voor Quick Attention, of dubbeltik op het rechteroordopje om naar het volgende nummer te gaan.

Logo's van Spotify Tap en Endel

Snelle toegang tot uw favoriete muziek en soundscapes

Met Quick Access (Snelle toegang) kunt u deze draadloze oordopjes zo instellen dat u met een paar tikken muziek via Spotify of gepersonaliseerde soundscapes van Endel kunt afspelen — zonder uw smartphone aan te raken. 

Logo Google Fast Pair

Vind je koptelefoon met Fast Pair (Snel koppelen)

LinkBuds S ondersteunen Fast Pair (Snel koppelen), de handige nieuwe functie van Google. Hiermee kun je je oordopjes vinden door te luisteren naar het toongeluid of met behulp van de app Vind mijn apparaat van Google.

Logo Swift Pair

Eenvoudig koppelen met je computer

Met Swift Pair (Snel koppelen) kunt u snel en eenvoudig uw koptelefoon met uw Windows 11- of Windows 10-laptop, -desktop-pc of tablet koppelen. Op Windows 11 of 10-apparaten in de buurt verschijnt een pop-upvenster met instructies wanneer de koppelmodus wordt geselecteerd.

Logo voor meerdere verbindingen

Vrouw met LinkBuds S die in een woonkamer zit en op haar smartphone een video kijkt

Bluetooth-audio van de nieuwste generatie

Deze oordopjes zin klaar voor LE Audio, de nieuwste generatie Bluetooth-audio die geschikt is voor een ultralage latentie — ideaal voor games.

Illustratie van twee mensen die met LinkBuds S naar muziek luisteren waarbij het verschil wordt getoond tussen gewone overdracht via Bluetooth en gelijktijdige BT-transmissie

Een beter, stabieler Bluetooth-signaal

Het Bluetooth®-signaal wordt naar beide oren verzonden voor een lage latentie en hoge geluidskwaliteit, zelfs bij interferenties. Dankzij de geïntegreerde V1-processor geniet je van een stabiel draadloos geluid zonder onderbrekingen.

Witte LinkBuds S en oplaadcase tegen een achtergrond van witte plastic onderdelen

Gerecycled plastic

LinkBuds S zijn gemaakt van gerecycled plastic uit auto-onderdelen.

Witte verpakking van LinkBuds S met ophanglipje

Geen plastic in individuele verpakkingen

Het verpakkingsmateriaal van de LinkBuds S bevat geen plastic, wat onze inzet onderstreept om de ecologische voetafdruk van onze producten te verlagen. 

Close-up van hoofd en schouders van een vrouw met witte LinkBuds S die aan het hardlopen is

Waterbestendig voor dagelijks gebruik

Deze oordopjes van Sony hebben een IPX4-classificatie en zijn dus bestand tegen spetters en zweet, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten.

Pictogrammen voor batterijduur, snel opladen en afspeeltijd met 5 minuten opladen voor 60 minuten afspelen

De hele dag luisteren, binnen enkele minuten opgeladen

U kunt de hele werkdag (6 uur) zonder opladen van uw oordopjes genieten en ze nog eens 14 uur extra batterijduur geven met de oplaadcase. Dat betekent dat u 20 uur lang muziek kunt luisteren als u het huis uit gaat. Hebt u haast? Als u 5 minuten oplaadt, kunt u 60 minuten muziek luisteren. De Sony | Headphones Connect-app geeft een melding als het batterijniveau lager dan 30% is.

Grijze LinkBuds S in een geopende, bijbehorende oplaadcase

Ultrakleine oplaadcase, perfect afgestemd

Dankzij de stijlvolle, ronde vormgeving en de bijpassende kleuren is de oplaadcase perfect afgestemd op de LinkBuds S. Hij ligt prettig in de hand en is ideaal om mee te nemen. Bovendien gaat hij open met een eenvoudige druk op de knop.

Afbeelding van grijze LinkBuds S-oplaadcase met LinkBuds S, 3 extra paar eartips en een USB-C-oplaadkabel

Inhoud van de verpakking

Als u de verpakking van uw LinkBuds S opent, vindt u eartips in 4 maten voor verschillende oorvormen plus een USB-C-oplaadkabel.

Logo van 360 Reality Audio

Zo overweldigend. Zo echt.

Laat je meeslepen door ultiem geluid. Zo echt dat het voelt alsof je bij een liveconcert bent of met de artiest in een studio staat. Muziek is meeslepender dan ooit met 360 Reality Audio. Met deze koptelefoon geniet je van 360 Reality Audio.

Man met een koptelefoon op een bank en een illustratie van het effect van 360 Spatial Sound Personalizer rond zijn hoofd

360 Spatial Sound Personalizer

Met de Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-app beleeft u een speciale, geoptimaliseerde geluidservaring. De app analyseert de vorm van uw oren, zodat deze oordopjes uw eigen ruimtelijke geluidsveld kunnen creëren in combinatie met BRAVIA XR-tv's.

Koptelefoon van Sony op een opslagunit onder een tv

Dolby Atmos-ervaring

Met de WLA-NS7 draadloze zender van Sony verbonden met een BRAVIA XR-tv bepalen uw oordopjes de ideale plaatsing van de phantom-speakers, zodat u kunt genieten van een Dolby Atmos-ervaring. Laat u meeslepen door de scène en ga helemaal op in de actie. 

LinkBuds S met bijbehorende oplaadcase in Earth Blue met daaromheen kleine stukjes doorzichtig plastic en plastic waterflesjes op de achtergrond

Nu verkrijgbaar in Oceaan Blauw

De LinkBuds S zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn nu verkrijgbaar in een blauwe kleur met opvallend marmerpatroon: Oceaan Blauw.

Afbeelding van waterflesje dat uiteenvalt in kleine stukjes plastic en daarnaast de LinkBuds S in Earth Blue met kleine stukjes plastic eromheen

Oceaan Blauw — gemaakt van gerecyclede materialen

Delen van de behuizing en hoes van de LinkBuds S in Oceaan Blauw zijn van hergebruikt plastic en hergebruikte waterflessen en van gerecycled plastic uit auto-onderdelen. Dit zorgt voor het karakteristieke marmerpatroon. De onvermijdelijke variaties in het marmerpatroon zorgen ervoor dat geen enkel paar Oceaan Blauw LinkBuds S precies hetzelfde is.

Logo van Conservation International

Elk verkocht paar helpt het 'Protect our Oceans'-project

We verminderen niet alleen de hoeveelheid niet-gerecycled plastic, maar we doneren voor elke verkochte unit ook nog eens $ 2 USD aan de activiteiten van Conservation International voor oceaanbehoud. Dit houdt in dat bij elke aankoop 58.824 vierkante meter oceaan wordt beschermd, wat ongeveer vergelijkbaar is met 47 Olympische zwembaden.

Pictogram van een laptop en een smartphone

Multipoint-verbinding

Deze Bluetooth®-koptelefoon kan met twee Bluetooth-apparaten tegelijk worden gekoppeld. Wanneer je wordt gebeld, herkent je koptelefoon op welk apparaat de oproep binnenkomt en wordt er automatisch verbinding gemaakt met het juiste apparaat. Je kunt bovendien met één aanraking snel met je koptelefoon tussen de apparaten schakelen.