WF-1000XM3

Only music. Nothing else.

Sluit de wereld buiten — het gaat alleen om jou en je muziek. Geen ruis, geen kabels, geen afleidingen. Uitzonderlijk geluid, geavanceerde Noise Cancellation en urenlang moeiteloos muziek luisteren.

VOLLEDIG DRAADLOOS

WF-1000XM3 draadloze oordopjes met Wireless Noise Cancelling

WF-1000XM3
Afbeelding van WF-1000XM3 draadloze oordopjes met Wireless Noise Cancelling

platinumsilverblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

€ 99,00

Belangrijkste functies van de WF-1000XM3
Geavanceerde Noise Cancellation

De Wireless Noise Cancelling-technologie in de WF-1000XM3 is de meest geavanceerde die ooit in volledig draadloze oordopjes is toegepast en gebruikt onze QN1e-processor voor HD Wireless Noise Cancelling. Je kunt dus helemaal in je muziek opgaan.

Productfoto's en explosietekening van de WF-1000XM3 oordopjes
Dubbele ruis-sensortechnologie

De dubbele microfoon – één microfoon met voorwaarts- en één met terugkoppeling – op het oppervlak van de oordopjes vangt meer omgevingsgeluiden op, ongeacht of het om geluid tijdens een vlucht, verkeerslawaai of gepraat op kantoor gaat. 

QN1e-processor voor HD Wireless Noise Cancelling

Als de speciale QN1e HD Noise Cancelling-processor omgevingsgeluiden opvangt, gaat hij aan het werk. Hij onderdrukt niet alleen ruis over bijna het volledige frequentiebereik, maar gebruikt ook minder stroom.

Detail van de printplaat met de QN1e HD Noise Cancelling-processor
Buitengewone geluidskwaliteit

De WF-1000XM3-oordopjes met Wireless Noise Cancelling zitten vol met geavanceerde audiotechnologie en leveren niet alleen een ruisvrij luisterplezier, maar ook een adembenemende geluidskwaliteit.

Close-up van WF-1000XM3-oordopje die de driverunit van 6 mm laat zien
Driverunit van 6 mm

De oordopjes hebben een kleine driver van 6 mm, die voor rijk, helder en indrukwekkend geluid zorgt.

Logo van Sony HD Wireless Noise Cancelling processor QN1e
QN1e-processor voor HD Wireless Noise Cancelling

De veelzijdige QN1e-processor voor HD Wireless Noise Cancelling combineert digitale Wireless Noise Cancelling, 24-bits audiosignaalverwerking en een digitaal-naar-analoog-converter met een koptelefoonversterker. Het resultaat? Verbluffend geluid met minimale vervorming.

DSEE HX-logo
Schaal digitale muziek op met DSEE HX

De Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden op naar bijna hi-res audiokwaliteit. 

Volledig draadloze technologie

De WF-1000XM3 oordopjes met Wireless Noise Cancelling bieden echte draadloze vrijheid dankzij draadloze Bluetooth®-technologie en een ergonomische pasvorm die de hele dag comfort biedt.

Perfect voor tv-programma’s, films en meer

Video-inhoud op je smartphone of tablet bekijken? De geavanceerde draadloze verbinding op de WF-1000XM3 synchroniseert wat je op het scherm ziet nauwkeurig met wat je op je oordopjes hoort.

WF-1000XM3 oordopjes, magnetische oplaadcase en Xperia-smartphone plus een boek, bril, glas en keramische vaas op een ronde houten tafel
Illustratie waarin wordt uitgelegd hoe de nieuwe Bluetooth-chip geluid tegelijkertijd aan het rechter- en linkeroor doorgeeft

(A) WF-1000X BT-transmissie met doorgave L naar R.
(B) WF-1000XM3 BT-transmissie L/R tegelijkertijd

Stabiele, betrouwbare Bluetooth®-connectiviteit

De Bluetooth-chip zendt geluid tegelijk naar het linker- en rechteroor en zorgt met het geoptimaliseerde antenneontwerp voor een stabiele verbinding en een uitzonderlijke luisterervaring. Dankzij de lage audiolatentie kunt u ook van video's genieten.

Geoptimaliseerd antenneontwerp

De locatie van de Bluetooth®-antenne van de oordopjes is geoptimaliseerd voor een beter bereik. Hierdoor blijft het signaal sterk voor ononderbroken streamen.

Afbeelding met het geoptimaliseerde antenne-ontwerp van de WF-1000XM3-oordopjes.
Ontworpen met het oog op een stabiele pasvorm die goed blijft zitten
Afbeelding met een illustratie van de ergonomische drievoudige ondersteuning van de WF-1000XM3 oordopjes.
Ergonomische drievoudige ondersteuning

De oordopjes met Wireless Noise Cancelling hebben een ergonomische vormgeving die op drie verschillende plaatsen contact met je oor maakt en voor een veilige, comfortabele pasvorm zorgt.

Afbeelding met het rubberen anti-slip-oppervlak van de WF-1000XM3-oordopjes.
Rubberen antislipoppervlak

Het antislipoppervlak zorgt ervoor dat de oordopjes met Wireless Noise Cancelling stevig en veilig in je oor blijven zitten en er niet onverwacht uitvallen.

Productfoto van de WF-1000XM3 oordopjes met oplaadcase, USB-C-kabel en verschillende oordopjes.
Alles wat u nodig hebt

Met de supercomfortabele oordopjes in 3 maten en lange hybride siliconen oordopjes van rubber in 4 maten, vind je altijd de perfecte pasvorm voor je oren, voor maximale geluidskwaliteit en minimale ruis. De doos bevat ook een USB-C-oplaadkabel.

Pictogram van batterijlevensduur van 24 uur
Tot 24 uur luistergenot   

Met een opgeladen batterij bieden de oordopjes 6 uur vermogen en dankzij het handige oplaaddoosje kun je de batterij nog 3 extra keer gedurende de dag opladen. Dat is tot 24 uur ruisvrij luistergenot. Als Wireless Noise Cancelling is uitgeschakeld, is het zelfs nog langer: 8 uur vermogen als de batterij volledig opgeladen is. In combinatie met 3x opladen via de oplaadcase is dat tot 32 uur aan muziek.

Pictogram van 10 minuten snel opladen/90 minuten afspelen.
Snel opladen als het nodig is

Soms heb je muziek nodig, en snel. Je oordopjes zijn bijna leeg, maar je hebt weinig tijd? Na slechts 10 minuten opladen kun je wel tot 90 minuten muziek afspelen.

Lifestyle-afbeelding van de WF-1000XM3-oordopjes in het magnetische oplaaddoosje.
Handig magnetisch oplaaddoosje

Stop je oordopjes met Wireless Noise Cancelling terug in de oplaadcase en hij klikt dankzij de magnetische binnenkant dankbaar op z'n plek. Met de USB-C-kabel kun je het doosje snel en eenvoudig opladen, klaar voor een nieuwe dag luistergenot.

Illustratie van een hand en vinger die een knop aanraken
Spreek na één aanraking met de Quick Attention Modus

Als je je vinger over de oordopjes plaatst, gaat het volume omlaag en komt er omgevingsgeluid door. Zo kun je met iemand praten zonder je oordopjes uit te doen. Intuïtieve aanraakbediening — tik bijvoorbeeld op het linkeroordopje om van Noise Cancelling over te schakelen naar omgevingsgeluid. Met de Sony | Headphones Connect-app kun je elk oordopje alternatieve functionaliteit toewijzen, zoals voor Google Assistent, Amazon Alexa en regeling van het volume.

Adaptive Sound Control kan het geluid automatisch aanpassen aan wat je doet

De Sony | Headphones Connect-app biedt adaptieve geluidsregeling, een slimme functie die automatisch detecteert wat je aan het doen bent — bijvoorbeeld reizen, wandelen of wachten — en vervolgens de instellingen voor het omgevingsgeluid aanpast aan de situatie. Je kunt de instellingen ook volledig personaliseren.

Afbeelding Adaptive Sound Control met taxi- en buspictogrammen plus het woord 'Transport' en de Noise Cancelling-functie
Reizen

Geniet tijdens je reis ongestoord van muziek zonder achtergrondgeluiden.

Afbeelding Adaptive Sound Control met pictogrammen met lopende figuren plus het woord 'Lopen' en de Ambient Sound 20-functie
Lopend

Blijf bewust van wat er om je heen gebeurt terwijl je naar muziek luistert, of je nu op straat of op kantoor bent.

Afbeelding Adaptive Sound Control met pictogrammen met zittende en staande figuren plus het woord 'Blijven' en de Noise Cancelling-functie
Terwijl je wacht

Hoor belangrijke mededelingen tijdens het wachten en minder achtergrondgeluiden.

Een koptelefoon die op jou reageert

Een sensor in elk oordopje detecteert of je één oordopje of beide oordopjes draagt en past het afspelen daar op aan.

Illustratie van iemand die een oordopje uit het oor haalt
De muziek pauzeren

Haal één oordopje uit je oor en de muziek wordt automatisch aan beide kanten gepauzeerd.

Illustratie van iemand die een oordopje in doet
Afspelen hervatten

Stop het oordopje weer terug en de muziek speelt automatisch verder.

Logo van Sony | Headphones Connect-app
Controle over je muziek

De Sony | Headphones Connect-app geeft je de mogelijkheid om met de omgevingsgeluidbediening het volume van achtergrondgeluiden in te stellen en biedt je de optie om alleen stemmen te horen. Tegelijkertijd kun je met de equalizer de passende geluidsniveaus voor je muziek instellen.

Ga slim te werk met je favoriete spraakassistent

Google Assistent, Amazon Alexa en Siri

Plan je dag met vragen aan je favoriete spraakassistent. Geniet van entertainment, blijf in contact met vrienden, krijg informatie, luister naar muziek en meldingen, stel herinneringen in en meer.

Logo's Google Assistent en Alexa built-in
Pictogram handsfree bellen
Helderder handsfree bellen

Gesprekken klinken vloeiend met eenvoudig handsfree bellen. De WF-1000XM3 oordopjes bieden een helderder stemgeluid en je kunt gesprekken zowel zonder als met beide oordopjes aannemen. Op deze manier kun je ze om de beurt opladen of gesprekken duidelijk verstaan in een lawaaiige omgeving.

Moderne, klassieke stijl

Alles draait om die elegante, subtiele stijl — van de oordopjes met strak, minimalistisch uiterlijk tot het oplaaddoosje met zijn stijlvolle, geavanceerde afwerking.

Productfoto van het oplaaddoosje van de WF-1000XM3 in verschillende beschikbare kleuren.
Kies je kleur

De WF-1000XM3 oordopjes en het draagtasje zijn beschikbaar in verschillende stijlvolle kleuren.

Ervaar onze gecertificeerde koptelefoons

Met een gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kun je de vorm van je oren laten analyseren en zo genieten van de meest meeslepende muziekervaring ooit.

Een persoonlijke bioscoopervaring

Met de BRAVIA XR™ en de draadloze WLA-NS7-zender

Geniet van een meeslepende Dolby Atmos®-ervaring en 360 Spatial Sound dat zich aanpast aan je oren met BRAVIA XR en deze koptelefoon dankzij de draadloze WLA-NS7-zender.

Man op een bank in de woonkamer, luisterend naar muziek op koptelefoon via draadloze zender
360 Spatial Sound Personalizer

Met de Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-app kun je genieten van een speciale, geoptimaliseerde geluidservaring. De app analyseert de vorm van je oren, zodat deze koptelefoon je eigen ruimtelijke geluidsveld kan creëren in combinatie met BRAVIA XR-tv's.

WLA-NS7 draadloze zender met koptelefoon op een kast, verbonden met BRAVIA-TV aan de muur
Dolby Atmos-ervaring

Met de WLA-NS7 draadloze zender van Sony verbonden met een BRAVIA XR-tv bepaalt je koptelefoon de ideale plaatsing van de phantom-speakers, zodat je kunt genieten van een Dolby Atmos-ervaring. Laat je meeslepen door de scène en ga helemaal op in de actie.

Artist_connection
Download de Artist Connection-app en luister voorbeelden op de demospeler.

Specificaties en kenmerken

De volledig draadloze WF-1000XM3 oordopjes combineren geavanceerde Wireless Noise Cancelling en een hoogwaardig geluid, slimme luisteropties, Bluetooth®- en NFC-connectiviteit, langdurig comfort en een batterijduur van een hele dag.
  • Digitale Wireless Noise Cancelling met de QN1e-processor voor HD-ruisonderdrukking en dubbele geluidssensoren

  • Volledig draadloos ontwerp met draadloze BLUETOOTH®-technologie

  • Batterijlevensduur tot 24 uur om de hele dag muziek te kunnen luisteren

  • Met de Quick Attention Modus kun je gemakkelijk praten zonder je koptelefoon te verwijderen

  • Modern minimalistisch ontwerp dat stevig in je oren blijft zitten

DRIVERUNIT
6 mm, dometype (CCAW-spraakspoel)
DSEE HX
Ja
FREQUENTIERESPONS (BLUETOOTH®-COMMUNICATIE)
20 – 20.000 Hz (44,1 kHz sampling)
FREQUENTIERESPONS (TIJDENS GEBRUIK)
-
PASSIEVE WERKING
-
NFC
Ja (tas)
LENGTE SNOER
-
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers