€ 280,00

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

Gewicht
Ca. 41 g

Algemene functies

Type hoofdtelefoon
Volledig draadloze oordopjes
Driverunit
6 mm
Magneet
Krachtige neodymium-magneten
Frequentierespons (Bluetooth®-communicatie)
20 – 20.000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20 – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
Waterbestendig
Ja (IPX4)
DSEE Extreme
Ja

Batterij

Oplaadtijd van de batterij
Ca. 1,5 uur
Batterijlevensduur (bij continu afspelen)
Max. 8 uur (NC aan), max. 12 uur (NC uit)
BATTERIJLEVENSDUUR (BIJ CONTINUE COMMUNICATIE)
Max. 5,5 uur (NC aan), max. 6 uur (NC uit)

Bluetooth®-specificatie

Bluetooth®-versie
BLUETOOTH-specificatie versie 5.2
Profiel
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Ondersteunde audio-indeling(en)
SBC, AAC, LDAC
Ondersteunde inhoudbeveiliging
SCMS-T

Onderdrukking van omgevingsgeluid

Omgevingsgeluidsmodus
Ja
Snelle aandacht
Ja

Kleuropties

silverblack

Inhoud van de verpakking

  • USB-kabel: USB Type-C®-kabel (USB-A naar USB C®)
Placeholder

Kenmerken

Vrouw in een keuken met WF-1000XM4-hoofdtelefoon

Toonaangevende Noise Cancelling — nu nog beter

Alles in de WF-1000XM4 is helemaal opnieuw ontworpen. Neem bijvoorbeeld onze nieuwe geïntegreerde V1-processor, die speciaal is ontwikkeld door Sony en die meer ruis onderdrukt dan ooit tevoren. Denk ook aan de nieuwe driverunit met verbeterde prestaties, de microfoons met geluidsherkenning, en innovatieve geluidsisolerende eartips voor een stabielere pasvorm.

Printplaat met geïntegreerde V1-processor

Geïntegreerde V1-processor

Onze nieuwe geïntegreerde V1-processor is speciaal ontwikkeld door Sony en tilt de prestaties voor Noise Cancelling van onze beroemde QN1e-chip naar een nog hoger niveau. Verbeterde prestaties voor Noise Cancelling en de Bluetooth-technologie voor System on Chip bieden toonaangevende Noise Cancelling, maar verbruiken minder stroom.

Afbeelding van microfoon met dubbele ruissensor

Microfoons met superieure dubbele ruissensor

Twee microfoons met geluidsherkenning per oor — één microfoon met voorwaarts- en één met terugkoppeling — vangen meer omgevingsgeluiden op, of het nu om geluid tijdens een vlucht of gepraat op kantoor gaat.

Doorsnede van de WF-1000XM4-hoofdtelefoon met de nieuwe driverunit van 6 mm

Nieuwe driverunit van 6 mm 

Met de nieuw ontworpen driverunit van 6 mm, die beschikt over 20% meer magneetvolume en een hoogwaardig diafragma, profiteert u van verbeterde prestaties bij lage frequenties. Bovendien verbetert de driverunit de Noise Cancelling door een high-precision annuleringssignaal te genereren in het lage frequentiebereik.

EP-NI1000M geluidsisolerende oordopjes, een ervan opengesneden om de groene binnenkant te laten zien

Geluidsisolerende eartips

Gloednieuwe, geluidsisolerende eartips met uniek polyurethaanschuim-materiaal. Dit is zacht en elastisch, waardoor het raakvlak tussen de eartip en het oorkanaal wordt gemaximaliseerd, zodat geluid geïsoleerd wordt en ruis verminderd. Bovendien bieden de eartips een betere pasvorm in het oorkanaal. Zo biedt de WF-1000XM4 veel draagcomfort.

Vrouw die buiten hardloopt met de WF-1000XM4-hoofdtelefoon

Windruis minimaliseren

Zelfs op stormachtige dagen kunt u helemaal in het geluid opgaan. De modus voor automatische onderdrukking van windruis detecteert zelfs wanneer het hard waait en onderdrukt dit geluid automatisch.

Een man die op het station op een bankje zit te wachten met de WF-1000XM4-hoofdtelefoon

Hoor meer van wat er om u heen gebeurt

In de Omgevingsgeluidsmodus vangt de WF-1000XM4 meer geluid om u heen op dan ooit tevoren. Dat betekent dat u een natuurlijkere luisterervaring hebt en toch verbonden blijft met uw omgeving.

Explosietekening van de interne componenten van de WF-1000XM4-hoofdtelefoon

Buitengewone geluidskwaliteit

De WF-1000XM4 ondersteunt nu ook draadloze hi-res audio. Dankzij de speciaal ontworpen drivers van 6 mm produceren ze een dynamisch geluid, ondanks het kleine formaat. Het diafragma zorgt voor een rijke bas. De geïntegreerde V1-processor verbetert ook de geluidskwaliteit, vermindert vervorming en maakt LDAC-codec verwerking en DSEE Extreme mogelijk.

Logo van Hi-Res Audio Wireless

Geniet van hi-res audio, zonder kabels.

De WF-1000XM4 ondersteunt nu Draadloze hi-res audio, dankzij LDAC, onze coderingstechnologie voor audio die in de hele sector wordt gebruikt. Met LDAC worden er circa drie keer meer gegevens overgedragen (max. snelheid: 990 kbps) dan bij conventionele Bluetooth®-audio. Zo kunt u genieten van hi-res audiocontent met een geluidskwaliteit die de kwaliteit van een kabelverbinding zo dicht mogelijk benadert.

Logo van DSEE Extreme

Realtime herstel van al uw gecomprimeerde bestanden

Met Edge AI (kunstmatige intelligentie) schaalt DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) gecomprimeerde muziekbestanden in realtime op. Het herkent instrumenten, genres en individuele elementen van elk nummer (zoals zang of intermezzo's) op dynamische wijze en herstelt hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan. Zo geniet u van een rijkere, completere luisterervaring.

Man en vrouw in gesprek, man draagt WF-1000XM4-hoofdtelefoon

Een nog slimmere luisterervaring

Zodra u met iemand praat, zorgt Speak-to-Chat er automatisch voor dat de muziek wordt gepauzeerd en dat omgevingsgeluid wordt toegelaten, zodat u een gesprek kunt voeren – handig als u uw oordopjes niet uit wilt doen of als u uw handen vol hebt. En zodra u klaar bent met uw gesprek, wordt uw muziek automatisch opnieuw afgespeeld. Speak-to-Chat herkent uw stem en reageert op uw stem. Het is gebaseerd op de Precise Voice Pickup-technologie, die vier microfoons en sensoren combineert met een geavanceerde verwerking van audiosignalen.

Man 's avonds in een bus, met WF-1000XM4-hoofdtelefoon

Adaptive Sound Control stemt het geluid automatisch af op uw situatie

Adaptive Sound Control is een slimme functie die detecteert waar u bent en wat u doet, zoals reizen, wandelen of wachten, en de instellingen voor omgevingsgeluid daar vervolgens op aanpast. Zo geniet u altijd van de beste luisterervaring.

Kaart in navigatiestijl laat belangrjike punten zien

Oordopjes afgestemd op uw levensstijl

U kunt instellen dat Adaptive Sound Control de plaatsen onthoudt die u regelmatig bezoekt, zoals uw kantoor, de sportschool of een favoriet café, en het geluid aan de omgeving aanpast.

Vrouw met WF-1000XM4-hoofdtelefoon tijdens een videogesprek op haar laptop aan een bureau

Uitmuntende gesprekskwaliteit

De Precise Voice Pickup Technology gebruikt microfoons met beamforming en een Bone Conduction Sensor om ervoor te zorgen dat de WF-1000XM4 uw stem helder en nauwkeurig registreert, zodat u overal handsfree telefoongesprekken kunt voeren: thuis, in een café of waar u dan ook bent. Bovendien kunt u dankzij Noise Cancelling uw gesprekspartner beter horen, zelfs in lawaaierige omgevingen.

Illustratie van iemand die met een WF-1000XM4-hoofdtelefoon laat zien hoe microfoons met beamforming werken

Microfoons met beamforming

Microfoons met beamforming zijn zo gekalibreerd dat ze alleen geluiden uit uw mond registreren. Dankzij een verbeterde signaal-ruisverhouding wordt ieder woord opgemerkt, zelfs wanneer er veel geluid om u heen is.

Illustratie van iemand met de WF-1000XM4-hoofdtelefoon en de detectie van spraaktrillingen door de beengeleidingssensor

Bone Conduction Sensor

De Bone Conduction Sensor merkt alleen trillingen van uw stem op en registreert geen omgevingsgeluid, zodat spraak tijdens telefoongesprekken nog helderder klinkt.

Man met de WF-1000XM4-hoofdtelefoon die handsfree belt met zijn smartphone

Voice assistant

Het comfort van handsfree ondersteuning. Zeg gewoon "OK Google" of "Alexa" om uw voice assistant te activeren. Geniet van entertainment, houd contact met vrienden, vind informatie, luister naar meldingen, stel herinneringen in en meer. Bestuur zelfs functies van uw koptelefoon, zoals Noise Cancellation, met uw stem.

Fast Pair-logo

Vind uw oordopjes met Fast Pair (Snel koppelen)

De WF-1000XM4 oordopjes ondersteunen de handige nieuwe functie van Google: Fast Pair (Snel koppelen). U kunt met één tik de WF-1000XM4 snel en moeiteloos via Bluetooth laten koppelen met uw Android-apparaten. Daarnaast kunt u uw oordopjes eenvoudig terugvinden door ze te bellen of door de laatst bekende locatie ervan op uw smartphone op te zoeken. U krijgt zelfs een melding wanneer de batterij van uw oordopjes bijna leeg is, zodat u weet wanneer u deze moet opladen.

Illustratie van laptop met draadloze signalen

Eenvoudig koppelen met uw computer

Met Swift Pair (Snel koppelen) kunt u snel en eenvoudig uw WF-1000XM4 oordopjes koppelen met uw Windows 10-laptop, desktop-pc of tablet. Op Windows 10-apparaten in de buurt verschijnt een pop-upvenster met instructies wanneer de koppelmodus wordt geselecteerd.

WF-1000XM4-hoofdtelefoon in het oor met illustratie van de ergonomische vormgeving

Ergonomische vormgeving voor een betere pasvorm

Vanaf de introductie van 's werelds eerste oordopjes in 1982 (de MDR-E252) hebben we enorm veel informatie uit de hele wereld geanalyseerd over de vorm van oren. De WF-1000XM4 oordopjes zijn het resultaat van dat onderzoek, waarbij een vorm die overeenkomt met de oorholte, wordt gecombineerd met een nieuwe, ergonomische vormgeving, voor een stabielere pasvorm.

Afbeelding met de gebruikersinterface van de Sony | Headphones Connect-app

Gebruik de app om uw perfecte maat te vinden

Vind de juiste match voor uw oren met de Sony | Headphones Connect-app. U krijgt uitleg over eenvoudige meettechnieken om de juiste geluidsisolerende eartips voor uw oren te vinden, voor optimale geluidskwaliteit en minimale ruis.

Vrouw met WF-1000XM4-hoofdtelefoon die content bekijkt op haar smartphone

Perfect voor tv-programma’s, films en meer

Video's op uw smartphone of tablet bekijken? De geavanceerde draadloze verbinding van de WF-1000XM4 synchroniseert wat u op het scherm ziet nauwkeurig met wat u hoort.

Vergelijking tussen BT-transmissie met doorgave van L naar R op de WF-1000X en BT-transmissie L/R tegelijkertijd op de WF-1000XM4

Een beter, stabieler Bluetooth-signaal

Dankzij de optimalisatie van het transmissie-algoritme met de geïntegreerde V1-processor is de connectie stabieler en gaat het geluid minder snel haperen, zelfs in een omgeving met interferentie. Hierdoor kan geluid gelijktijdig naar beide oren worden overgebracht met een zeer lage latentie, en met een sterker signaal dan ooit tevoren. (A) WF-1000X BT-transmissie met doorgave L naar R. (B) WF-1000XM4 BT-transmissie L/R tegelijkertijd.

Man die hardloopt met WF-1000XM4-hoofdtelefoon

Waterbestendig voor dagelijks gebruik

Dankzij de IPX4-classificatie voor waterbestendigheid zijn deze oordopjes bestand tegen spetters en zweet — zo kunt u zorgeloos blijven genieten.

Illustratie van verschil in afspeelduur op basis van oplaadduur

De hele dag luisteren, binnen enkele minuten opgeladen

U kunt een hele werkdag (acht uur) zonder opladen genieten van uw oordopjes en deze met de oplaadcase nog eens 16 uur opladen. Dat betekent dat u 24 uur lang muziek kunt luisteren als u het huis uit gaat. Hebt u haast? Als u snel vijf minuten oplaadt, kunt u 60 minuten muziek luisteren en de Sony | Headphones Connect-app geeft een melding als het batterijniveau minder dan 30% is.

Objecten op een desktop, inclusief oplaaddoosje van de WF-1000XM4 op een draadloze oplaadpad.

Eenvoudig draadloos opladen met Qi-technologie

Geen kabels nodig — de WF-1000XM4 biedt Qi-technologie voor draadloos opladen. U kunt ook een smartphone gebruiken met Qi-technologie, zoals het nieuwste Xperia-model met batterijdeelfunctie, om uw oordopjes en oplaadcase op te laden.

Vooraanzicht WF-1000XM4-hoofdtelefoon in het zwart

Alles binnen handbereik

De WF-1000XM4 biedt intuïtieve instellingen voor Touch Control. Tik bijvoorbeeld op het linkeroordopje om van Wireless Noise Cancelling naar omgevingsgeluid te schakelen, tik langer voor Quick Attention, of dubbeltik op het rechteroordopje om naar het volgende nummer te gaan. Ook kunt u zelf functies toewijzen aan elk oordopje met de Headphones Connect-app.

Illustratie van iemand die de oordopjes van de hoofdtelefoon uit het oor haalt om het afspelen te pauzeren

Onmiddellijk pauzeren en afspelen

Haal de oordopjes uit uw oren en de muziek stopt automatisch: de nabijheidssensor weet precies wanneer u één of beide oordopjes draagt. Doe de oordopjes weer in en de muziek wordt weer afgespeeld.

Vrouw op de bank met WF-1000XM4-hoofdtelefoon en haar smartphone

Hoe luistert u het liefst?

De Sony | Headphones Connect-app geeft u de mogelijkheid om met Ambient Sound Control het volume van achtergrondgeluiden in te stellen en om alleen stemmen te horen. Tegelijkertijd kunt u met de equalizer passende geluidsniveaus instellen voor uw muziek.

WF-1000XM4-hoofdtelefoon in oplaaddoosje in het zwart en een wit oplaaddoosje

Kies uw kleur

De WF-1000XM4 is verkrijgbaar in zwart of zilver.

Hand met een open oplaaddoosje met daarin de WF-1000XM4-hoofdtelefoon

Kleiner formaat, geen kwaliteitsverlies

We hebben de interne lay-out opnieuw vormgegeven, zodat de WF-1000XM4 oordopjes 10% kleiner zijn dan de vorige generatie, zonder in te boeten op de geluidskwaliteit of de batterijduur. De oordopjes wegen samen slechts 7,3 g en zijn dus licht genoeg om ze de hele dag te dragen. De oplaadcase is ook 40% kleiner, maar biedt toch een gebruikstijd van 16 uur voor onderweg.

Afbeelding van de verpakking van de WF-1000XM4 en duurzame verpakkingsmaterialen

Beter voor het milieu

De verpakking van de WF-1000XM4 bevat geen plastic en is ontworpen op basis van de ontwerpprincipes met lage toxiciteit en een maatschappelijk verantwoorde filosofie van "Gemaakt om opnieuw te worden gemaakt". 99% van het papieren verpakkingsmateriaal, behalve de labels, is gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen die specifiek voor Sony zijn ontwikkeld.

WF-1000XM4-hoofdtelefoon met oplaaddoosje, geluidsisolerende oordopjes in 3 maten en USB-C-oplaadkabel.

Inhoud van de verpakking

In de verpakking van uw WF-1000XM4 vindt u geluidsisolerende eartips in drie maten en een USB-C-oplaadkabel.

360 Reality Audio-logo tegen zwarte achtergrond

Zo overweldigend. Zo echt.

Laat u meevoeren door geluid om u heen. Zo echt dat het voelt alsof u bij een liveconcert bent of met de artiest in de studio staat. En dat iedere keer dat u uw koptelefoon opzet. Muziek is meeslepender dan ooit met 360 Reality Audio.

Man op een bank in de woonkamer, luisterend naar muziek op koptelefoon via draadloze zender

360 Spatial Sound Personalizer

Met de Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-app kunt u genieten van een speciale, geoptimaliseerde geluidservaring. De app analyseert de vorm van uw oren, zodat deze koptelefoon uw eigen persoonlijke ruimtelijke geluidsveld kan creëren in combinatie met BRAVIA XR-tv's.

WLA-NS7 draadloze zender met koptelefoon op een kast, verbonden met BRAVIA-TV aan de muur

Dolby Atmos-ervaring

Als u de WLA-NS7 draadloze zender van Sony aansluit op een BRAVIA XR-tv, bepaalt uw koptelefoon de ideale plaatsing van de phantom-speakers om u heen, zodat u kunt genieten van een Dolby Atmos-ervaring. Laat u meeslepen door de scène en ga helemaal op in de actie.