WF-SP800N

Oordopjes voor je work-out

De volledig draadloze WF-SP800N sportoordopjes combineren een lange levensduur met diep basgeluid met digitale Noise Cancelling en is bestand tegen water en zweet. Deze oordopjes kunnen dus alles aan.

VOLLEDIG DRAADLOOS

WF-SP800N draadloze oordopjes met Noise Cancelling voor tijdens het sporten

WF-SP800N
Afbeelding van WF-SP800N draadloze oordopjes met Noise Cancelling voor tijdens het sporten

bluewhiteblack

€ 200,00

(inclusief btw)
Volledig draadloze oordopjes
Bekijk de WF-SP800N oordopjes aan alle kanten
Ontworpen voor een actieve levensstijl

Dankzij de IP55-rating zijn spetters, zweet en stof geen probleem voor deze waterbestendige oordopjes en dus ook niet voor je work-out. Je kunt de oordopjes zelfs schoonspoelen na een zware training.

Beschikbaarheid van kleuren verschilt per regio.

18hr batterij logo
Lange batterijduur — 9 uur (oordopjes) + 9 uur (oplaaddoos) en snel opladen

Als de oordopjes volledig zijn opgeladen, gaat de batterij 9 uur mee. Met de handige oplaadcase kun je 9 uur langer van muziek genieten. Dat is tot 18 uur ruisvrij luistergenot. Als je Noise Cancelling uitschakelt, is de batterijduur langer — 13 uur indien volledig opgeladen en nog eens 13 uur extra dankzij het oplaaddoosje. Tot 26 uur speeltijd. Heb je haast? Met slechts tien minuten opladen kun je een uur lang van muziek genieten met noise cancelling.

IP55-logo
Waterdicht en stofbestendig

De oordopjes WF-SP800N hebben een IP55-classificatie voor water- en stofbestendigheid, dus de oordopjes kunnen zelfs worden afgespoeld. Hierdoor is hij ideaal voor een actieve lifestyle en outdooractiviteiten.

Oordopjes met een goede pasvorm
Goede pasvorm

De ondersteuning met zachte kussentjes en het gebogen ontwerp zorgen voor een goede, comfortabele pasvorm. Je oordopjes blijven dus goed zitten terwijl je beweegt.

Illustratie van betrouwbare Bluetooth-connectiviteit

(A) OUD: BT-transmissie met doorgave L naar R.
(B) NIEUW: BT-transmissie L/R tegelijkertijd

Stabiele, betrouwbare Bluetooth®-connectiviteit

De Bluetooth-chip zendt geluid tegelijk naar het linker- en rechteroor en zorgt met het geoptimaliseerde antenneontwerp voor een stabiele verbinding en een uitzonderlijke luisterervaring. Dankzij de lage audiolatentie kunt u ook van video's genieten.

Kies de perfecte maat

De boogondersteuning in 2 maten zorgt voor een goede pasvorm, zelfs tijdens intensief sporten. De lange hybride siliconen oordopjes in 5 maten garanderen de perfecte pasvorm voor je oren. Geniet van maximale geluidskwaliteit en minimale ruis.

Afbeelding van boogondersteuning in twee maten en hybride siliconen oordopjes in vijf maten
Draagbaar en beschermd, met voldoende stroom

Het compacte oplaaddoosje beschermt niet alleen je WF-SP800N, maar dient ook als oplader. Het doosje biedt één volledige oplaadbeurt, waarmee je tot 18 uur kunt genieten van muziek met Noise Cancelling en tot 26 uur zonder Noise Cancelling. Snel opladen is ook mogelijk. 

Zet je beste prestaties neer met EXTRA BASS™

Boost je beats én je prestaties. Geniet met EXTRA BASS van dreunende beats met krachtige lage tonen.

Sony I Logo van Headphones Connect
Meer basgeluid nodig?

Of je nu meer of minder basgeluid wilt, je kunt geluidsniveaus van je muziek zelf afstemmen met de equalizer in de Sony | Headphones Connect-app.

Geen afleiding met Digital Noise Cancelling

Als je die speciale afspeellijst nodig hebt om je work-out naar een hoger niveau te tillen, blokkeert Wireless Noise Cancelling het geluid van de sportschool of lawaai, zodat alleen de beat overblijft.

Blijf op de hoogte met de omgevingsgeluidsmodus

De omgevingsgeluidsmodus houdt je geconcentreerd terwijl je beweegt. Mix je favoriete muziek met de geluiden van je omgeving, geniet van je favoriete nummers en hoor nog steeds de stem van je work-outpartner.

Adaptieve geluidsbediening past geluid automatisch aan je omgeving aan

Adaptive Sound Control is een slimme functie die automatisch je activiteit detecteert — zoals hardlopen, wandelen of reizen — en de omgevingsgeluidsmodus aanpast aan je omgeving. Je kunt instellingen ook personaliseren in de Sony | Headphones Connect-app — je oordopjes kunnen zelfs onthouden wat je favoriete plaatsen zijn, zoals de sportschool of het park.

Uitleg over adaptieve geluidsbediening
Spreek na één aanraking met de Quick Attention Modus

Door je vinger over de oordopjes te plaatsen, zet je het volume zacht en laat je omgevingsgeluiden binnen. Zo kun je meteen met iemand praten, zonder je oordopjes af te zetten.

Aanraakbedieningsicoon
Bediening binnen handbereik

Gebruik de instellingen voor intuïtieve aanraakbediening om nummers te starten, stoppen of over te slaan en het volume te wijzigen. Met de Sony | Headphones Connect-app kun je zelf je opties voor aanraakbediening instellen.

Logo van ingebouwde Google Assistent en Alexa
Slimme spraakassistent — Google Assistent, Amazon Alexa en Siri

Plan je dag met vragen aan je assistent. Geniet van entertainment, blijf in contact met vrienden, krijg informatie, luister naar muziek, ontvang meldingen, stel herinneringen in, en meer.

Pictogram handsfree bellen
Helderder handsfree bellen

De WF-SP800N biedt een betere stemkwaliteit voor handsfree bellen en de mogelijkheid om gesprekken aan te nemen met één of beide oordopjes. Daardoor kun je altijd één oordopje opladen of gesprekken beter horen in een rumoerige omgeving.

Fast Pair-logo

De WF-SP800N ondersteunt Fast Pair van Google, waarmee je kunt achterhalen waar je oordopjes zijn door naar het toongeluid te luisteren of door de laatst bekende locatie te controleren met de app Vind mijn apparaat van Google.

Beschikbaarheid van kleuren verschilt per regio.

Ervaar onze gecertificeerde koptelefoons

Met een gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kun je de vorm van je oren laten analyseren en zo genieten van de meest meeslepende muziekervaring ooit.

Artist_connection
Download de Artist Connection-app en luister voorbeelden op de demospeler.

Specificaties en kenmerken

Concentreer je volledig op je doelen met de volledig draadloze WF-SP800N oordopjes met Noise Cancelling voor het sporten. Met IP55-classificatie zijn ze bestand tegen water en zweet. Ze hebben ook een lange batterijduur, stabiele Bluetooth®-connectiviteit en EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid.
  • Volledig draadloos ontwerp met stabiele draadloze BLUETOOTH®-verbinding

  • IP55-classificatie voor gebruik buiten en eenvoudig reinigen

  • Batterijlevensduur tot 18 uur met oplaaddoosje

  • EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid

  • Met digitale Wireless Noise Cancelling geniet je zonder afleidingen

Driverunit
6 mm (dometype)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers