NW-A30-serie

Meer van uw lievelingsmuziek

Luister naar eindeloze afspeellijsten met uw favoriete nummers op de nieuwste Walkman®. Door hi-res audio en een opvallend ontwerp ziet de NW-A30-serie er net zo goed uit als hij klinkt. 

MP3-SPELERS

A30 Walkman® A-serie

NW-A30 SERIES

Afbeelding van A30 Walkman® A-serie

redpinkyellowblueblack

16GB

NW-A35

€ 200,00

(inclusief btw)

16 GB met hoofdtelefoon

NW-A35HN

€ 280,00

(inclusief btw)
h.ear logo

Hear Your Colour

De h.ear-reeks van Sony combineert hi-res audio met een krachtig, uniek ontwerp. Levendig geluid was nog nooit zo mooi. 

Laat horen wie u bent

Stijlvolle kleuren, verfijnde materialen en een opvallend ontwerp maken de NW-A30-serie werkelijk uniek. Vind het model dat bij u past.  

Minimalistisch ontwerp

De NW-A30-serie is geïnspireerd door eenvoud en is een prachtig voorbeeld van 'hoe minder, hoe beter'. Met zijn strakke lijnen en eenvoudige vorm sluit dit ontwerp naadloos aan op uw persoonlijke stijl.

Media Object

Bekijk de video

Iconische kleuren

De NW-A30-serie is in verschillende stijlvolle kleuren verkrijgbaar en elke kleur is gekozen voor een specifieke persoonlijkheid. Welke kleur bent u?

  • Lime Yellow
  • Viridian Blue
  • Charcoal Black
  • Bordeaux Pink
  • Cinnabar Red
Aanraakscherm

Een intuïtief aanraakscherm

Het hoogwaardige scherm van 3,1 inch (7,9 cm) is aanraakgevoelig, zodat u functies kunt gebruiken door op het pictogram te tikken. Het is zo intuïtief dat het gebruik ervan heel natuurlijk voelt. 

Hoor alleen het geluid waar het om gaat

Inclusief hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling

Dompel uzelf onder in geluid met de exclusieve, meegeleverde hoofdtelefoon met geluidsonderdrukking uit de NW-A30-serie. Blokker geluiden van buitenaf en focus alleen op muziek.  

Eersteklas stijl ontmoet eersteklas geluid

Haal het beste uit elk nummer

Geniet met hi-res audio van verfijnd geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Audio met Hoge Resolutie
DSEE HX

DSD afspelen

Ervaar een hoge afspeelkwaliteit van door PCM (Pulse Code Modulation) geconverteerde inhoud met hetzelfde warme geluid als het origineel in DSD.

S-Master HX

S-Master HX

De digitale S-Master HX-versterker vermindert vervorming en ruis over een groot frequentiebereik voor rijk en vol geluid.

DSD

DSEE HX

Hoor wat u vroeger niet hoorde. DSEE HX schaalt uw bestaande muziek op naar een audiokwaliteit die hoge resolutie benadert.Bluetooth®-streamen op zijn best

Dankzij LDAC, onze eersteklas draadloze codec, is uw gestreamde muziek van geweldige kwaliteit. Met een bitsnelheid die drie keer zo snel is als normale Bluetooth® wordt muziek luisteren een echte belevenis.

Batterijlevensduur

Duurzame batterij

Geniet van maar liefst 45 uur afspeeltijd met een langere batterijlevensduur. Besteed minder tijd aan opladen en meer tijd aan luisteren naar de muziek waar u van houdt.

Geheugenopslag

Meer afspeellijsten

Het geheugen van de NW-A30-serie kan worden uitgebreid. Voeg simpelweg een microSD-kaart toe, zodat u nooit zonder muziek zit.  

Specificaties en kenmerken
Geniet met de nieuwste Walkman® van eindeloze afspeellijsten met uw favoriete nummers. Door hi-res audio en een opvallend design ziet de NW-A30-serie er net zo goed uit als die klinkt.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Opschalen met DSEE HX herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-Touch

  • Inclusief hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers