NW-A40-serie

Geniet van geluid in stijl.

De NW-A40-serie is ontworpen om moeiteloos in uw leven en uw stijl te passen en is verkrijgbaar in unieke h.ear-kleuren. Geniet van superieur geluid met hi-res audio en betere BLUETOOTH®-streaming met LDAC™.

PREMIUM

A40 Walkman® A-serie

NW-A40 SERIES
Afbeelding van A40 Walkman® A-serie

redgoldgreenblueblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

16GB

NW-A45

Prijs niet beschikbaar

16 GB met hoofdtelefoon

NW-A45HN

Prijs niet beschikbaar

h.ear-serie
Hear Your Colours

De h.ear-serie heeft harmonieuze kleuren en is verkrijgbaar in vijf unieke kleuren die allemaal naadloos bij uw stijl en in uw wereld passen.

Harmonieuze kleuren

De nieuwe h.ear-serie wordt geleverd in verschillende kleuren. U kunt dus zelf uw favoriet kiezen. Combineer de hoofdtelefoon met uw favoriete outfit en ontdek de moeiteloze harmonie.

Neem eens een kijkje

Zie de h.ear-serie van alle kanten en ontdek de voordelen zelf.

Hoor het verschil
Volkomen authentiek geluid

Met hi-res audio geniet u van de kleinste nuances in geluid van studiokwaliteit waaraan cd's niet kunnen tippen. Elk onderdeel, van het signaal tot de speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat u het gevoel krijgt dat de artiest recht voor u staat. 

Audio met hoge resolutie

3,2 keer zo veel verzonden gegevens

DSD
Geniet van het afspelen van DSD

Ervaar het natuurlijke geluid en de intense details van DSD-audio-indelingen, dankzij de hoogwaardige PCM-omzetting van de NW-A40-serie.

DSEE HX
Herstel elk detail van uw muziek

DSEE HX™ herstelt hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan en geeft uw digitale muziekbestanden weer met een vol, natuurlijk geluid. 

S-Master HX
Haal het meeste uit hi-res audio

De digitale S-Master HX™-versterker is geoptimaliseerd voor hi-res audio en vermindert vervorming en ruis, zodat u kunt genieten van alle subtiele nuances van uw muziek. 

Nauwkeurig ontworpen voor superieur geluid
Optimale helderheid dankzij nieuwe soldeer

Hoogwaardige loodvrije soldeer zorgt voor een efficiëntere elektronische verbinding tussen componenten, waaronder de S-Master HX™-versterker. Geniet keer op keer van zuiverdere audioweergave en een helderder stemgeluid.

Nieuwe soldeer
OUDE SOLDEER
Nieuwe soldeer
NIEUWE SOLDEER
Nieuwe printplaat
OUDE PRINTPLAAT
Nieuwe printplaat
NIEUWE PRINTPLAAT
Nieuwe printplaat voor een puur, solide basgeluid

De printplaat is geoptimaliseerd voor een verbeterde elektriciteitsstroom, wat zorgt voor een stabiele stroomaanvoer. Dit betekent dat uw muziek helderder klinkt met een zuivere, stevige bas.

Beter streamen met Bluetooth

Met LDAC™ wordt een conventionele BLUETOOTH®-verbinding gebruikt, maar de max. gegevensoverdracht kan oplopen tot 990 kbps. Dat is ca. 3x zoveel als bij andere audioprofielen. Dit leidt tot een betere draadloze luisterervaring dicht bij de bedoeling van de artiest. Volledige verbinding met aptX™ HD audio met firmware-update.

Meer manieren om te luisteren
Wireless Noise Cancelling onderdrukt externe geluiden

Wilt u alleen zijn met uw muziek? Activeer Wireless Noise Cancelling, en de compatibele IER-NW500N/NE-hoofdtelefoon werkt met de NW-A40-serie om extern geluid te onderdrukken.

In de Omgevingsgeluidsmodus kunt u belangrijke geluiden horen

Als u de compatibele IER-NW500N/NE-hoofdtelefoon gebruikt, kunt u de Omgevingsgeluidsmodus inschakelen om tegelijkertijd uw muziek en geluiden van buitenaf te horen.

DAC
Gebruik uw NW-A40 als een digitale audioconverter

Wanneer de NW-A40-serie verbonden is via USB gebruikt het zijn eigen zeer verfijnde verwerkingsfunctie om het audiosignaal van uw computer om te zetten, wat zorgt voor een betere geluidskwaliteit.

MQA-compatibiliteit
Speelt en decodeert MQA™-bestanden

De NW-A40-serie is compatibel met het afspelen en decoderen van MQA-bestanden, zodat u nog meer muziek zonder kwaliteitsverlies kunt afspelen.

Meer muziek binnen handbereik
Uitbreidbaar geheugen van 16 GB
Breid het geheugen uit

De NW-A40-serie heeft 16 GB ingebouwd geheugen, wat u nog kunt uitbreiden door een microSD-kaart te gebruiken.

Batterijlevensduur van 45 uur
Minder opladen, langer luisteren

De snel oplaadbare batterij geeft u tot 45 uur aan luistertijd zodat u de hele dag van uw muziek kunt genieten.

Specificaties en kenmerken

Geniet van een superieure geluidskwaliteit in de kleuren van uw eigen wereld. Hi-res audio geeft de muziek weer zoals de artiest het heeft bedoeld. Verder zorgen de geavanceerde printplaat en de loodvrije soldeer voor een kristalhelder geluid voor echte audiofielen. Stap over op draadloos — Dankzij BLUETOOTH®-streams met LDAC blijven de details van elk nummer bewaard, terwijl NFC™ een eenvoudige One-touch-verbinding mogelijk maakt.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Digitale S-Master HX™ (CXD3778GF)-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Opschalen met DSEE HX™ herstelt gecomprimeerde muziekbestanden

  • Eenvoudige BLUETOOTH®-connectiviteit met NFC™ One-touch

  • Digitale Wireless Noise Cancelling en Omgevingsgeluidsmodus

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers