A40 WALKMAN® A-SERIE

Productbeoordelingen

Verkrijgbaar vanaf

€ 200,00

(inclusief btw)
24

4.3 gebaseerd op 24 klantbeoordelingen

10
12
1
0
1
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

24 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Prima walkman.

16GB 08-08-2019 door Willem666

Het is een goede walkman. Kan (bijna) alles wat je van een walkman kan verwachten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

feel good apparaat.

16GB 17-07-2019

Paar weken geleden gekocht. Ik ben zeer te vreden over de Sony Walkman. Muziek overzetten met Windows verkenner ( kopieren /plakken) vind Ik het makkelijkst. 16 GB interne opslag is niet veel. MAAR schuif een Sdhc kaart van 400 Gb in de externe slot en je lacht je je dingeling uit je pantalon :). Niks mp3 alles gewoon in (Heb Ik gedaan) WAV. Ik gebruik de Bose nc 35 II als hoofdtelefoon., zo kan je de bediening via de hoofdtelefoon doen. de Bose heeft helaas niet de betere codec die de Walkman aankan. De Sony xm3 hoofdtelefoon heeft deze wel, Maar of je verschil merkt met bluetooth,? De speler heeft geen Wifi.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

mooie geluid

16GB 08-07-2019 door gankaes

ik heb gekocht voor mijn Tai Chi oefening , dus voornaamste reden is voor muziek. Voor video moet ik nog proberen. Maar het geluid is uitsteken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede MP-3 speler

16GB 03-07-2019 door Turbo399

Vorige week gekocht, bxen tevreden; over de speler maar de oortjes zijn matig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Superkwaliteit zoals we gewend zijn van Sony

16GB 30-06-2019 door 7seas

Ik heb deze speler nu 14 dagen in bezit, en qua geluid is het perfect, met mijn draadloze oortjes van Sony die ik al had is dit een pluspunt. Ineens een TPU hoesje van Inorlo besteld om valpartijen op te vangen. En dan nog een micro SD kaartje van 256GB erbij en ik kan weer een tijdje verder tot de grotere formaten komen en goedkoper worden. 1minpuntje in de handleiding maar zelf gevonden is het scrollen in het alfabet dat niet was vermeld maar dat je kan wanneer je begint te scrollen verschijnt er een zijbalkje waarmee je kan scrollen in het alfabet zoals bij android. Maar dat is muggenzifterij vergeleken bij dit toptoestel. Doe zo verder Sony

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed werkt uitstekend

16 GB met hoofdtelefoon 14-06-2019 door Versluis

Pas week in bezit maar tevreden, verder nog uit proberen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Eindelijk

16 GB met hoofdtelefoon 25-05-2019 door vvzet1

Eindelijk weer een Walkman (NW-A45) in m'n bezit zodat ik altijd mijn eigen muziek kan luisteren en eventueel naar de radio kan luisteren. Een échte Sony dus kwaliteit zoals je dat graag ziet. Eén opmerking wil ik hier toch maken: het navigeren voelt voor mij althans niet echt logisch; dat kan écht beter, Sony.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Slecht product

16GB 23-04-2019 door Genuine

Ik vind dit een slecht product qua afspeel capaciteit zeer slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

1

0

goede kwaliteit, en bediening

16GB 20-04-2019 door Erik57

Vroeger veel Sony walkmans gehad van de eerste cassette walkman, discman en MP3 speler, Sony onderscheid zich door degelijke kwaliteit, eenvoudige bediening, goede software handleiding en nette goede verpakking.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fijne speler

16GB 30-03-2019 door tomane14

zocht een speler die lang muziek zou kunnen spelen en deze schijnt 45 hrs te gaan ,muziek klinkt goed , af en toe een beetje ruis.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

great sound and pictures

16GB 25-03-2019 door HarryKl

opstarten duurt te lang. design en geluid voor deze prijs goed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige Walkman

16GB 24-03-2019 door barriHIFI

+prachtige audio +vriendelijk te gebruiken +uitbreiding geheugen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Touchscreen veel te gevoelig

16GB 15-03-2019 door Gebruiker van Sony

Het toestel zet zichzelf voortdurend in repeat. Het touchscreen scherm is iets te gevoelig om goed te zijn. Toestel kan wel op Hold gezet worden, wat omslachtig is. Liedjes kan je rechtstreeks vanop de MP3 deleten. Helaas niet alle liedjes en dat werkt frustrerend. Qua geluid, vorm en opslagcapaciteit zit alles goed.Ook het uitzetten is in orde. Wanneer je het toestel goed uitzet, zal het ook niet meer vanzelf aangaan in tegenstelling tot voorgaande modellen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

bluetooth

16GB 03-03-2019 door Joppe1357

Eergisteren gekocht en direct mee bezig Super bedankt

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geluidsweergave is uitstekend .

16 GB met hoofdtelefoon 02-03-2019 door Zjeeraar 2

In combinatie met Bose draadloze soundsport in-ear oortelefoon is de geluidsweergave perfect !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

best lastige koppeling met een mac

16GB 15-02-2019 door woodie98

Helaas ben ik niet super enthousiast over de sony. Ik heb een macbook en mijn aangekochte audioboeken komen altijd met alle gemak op mijn oude iPod. Nu moet ik de boeken eerst converteren met behulp van een programma van 40 euro en dan kan het op de Sony. Maar ik ben dan wel alle hoofdstuk indelingen kwijt en wordt het hele bestand als een geheel gezien. Dat is een domper.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Heerlijk veelzijdige mp3 speler

16GB 19-01-2019 door Tijn68

Goede geluidskwaliteit. Eigenlijk de enige goede mp3 speler die ik kon vinden met voldoende opslagruimte (middels extern geheugen). Bluetooth vlot te regelen. Zeer tevreden mee!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

hele goede speler

16GB 23-12-2018 door slotec

klinkt veel beter dan mijn standaard sony mp3 speler

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Speelt geweldig en alle formaten

16GB 01-12-2018 door pvdleur

Fijne MP3 speler, makkelijk te gebruiken, geweldige geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi product

16GB 07-11-2018 door Roscoltrain

Ben er zeer over te spreken handig product makkelijk te bedienen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super Walkman

16GB 27-10-2018

Ik heb deze Walkman een tijdje terug aangeschaft en ben zeer te spreken over de kwaliteit van het product alsook het geluid. Echt super.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bijna perfect

16GB 06-09-2018 door JWA45

Navigatie, geluid, bouwkwaliteit allemaal zeer goed. Maar er zijn 2 aspecten die beter kunnen. Namelijk het zichtbaar maken van een klok en het aanpasbaar maken van de queue line. Hopelijk komt dit nog bij een software update.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Superieur

16GB 15-08-2018 door didgerido

2 maanden geleden gekocht NW-A45. Geluid is superieur, batterij topklasse. Structuur en opbouw ook na gewenning goed te doen. Oude Sony hield er helaas mee op, maar deze is buiten categorie in alles.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed en gedegen

16GB 31-07-2018

Goede kwaliteit. Robuust door metalen behuizing. . Bediening is makkelijk en veelzijdige keuze mogelijkheden. Verbeterpunten. Menu in Nederlandse taal en klokje.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0