NW-WM1A

Ontdek hoe diep hoogwaardig geluid klinkt

De NW-WM1A is een hoogwaardige Walkman® die ontwikkeld is voor de beste geluidskwaliteit. Voel elke noot en nuance met hi-res audio en hoor het verschil met uitgebalanceerd geluid, overal waar u bent. 

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

128GB

NW-WM1A

Prijs niet beschikbaar

Signature Series

One Signature Sound

Maak de stap van geluid met hoge resolutie dat u kunt horen, naar geluid dat u kunt voelen.

Hi-res audiologo
Gemaakt voor hi-res audio

Met hi-res audio geniet u van de kleinste nuances in geluid van studiokwaliteit waaraan cd's niet kunnen tippen. Elk onderdeel, van het signaal tot de speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat u het gevoel krijgt dat de artiest recht voor u staat. The NW-WM1A Walkman® ondersteunt bovendien de nieuwste 384 kHz / 32-bitsnelheid en het afspelen van oorspronkelijke DSD.

DSD
Oorspronkelijke DSD

De NW-WM1A ondersteunt oorspronkelijke-DSD-audiobestanden, die vroeg in het productieproces zijn gemaakt. Dit betekent dat ze alle authentieke details van de originele opname bevatten.

S-Master HX
S-Master HX

De nieuwe S-Master™ HX digitale versterkertechnologie, onafhankelijk ontwikkeld voor Walkman® vermindert vervorming en ruis over een groot frequentiebereik voor een rijk en vol geluid.

DSEE HX
DSEE HX

DSEE HX opschaaltechnologie gebruikt een algoritme om uw muziek te analyseren en eventuele ontbrekende informatie aan te vullen, zodat de kwaliteit bijna van hi-res niveau is. Kies uit 5 modi om het beste in uw muziek naar boven te halen. 

Gebalanceerde audio
Met ingebouwde gebalanceerde standaardaansluiting van 4,4 mm dik

Geniet van helder, nauwkeurig en dynamisch geluid met gebalanceerde audio. Door de nieuwe gebalanceerde standaardstekker van 4,4 mm dik wordt er minder ruis opgepikt tussen de kabel en de versterker. Het resultaat is een superieur en helder geluid.

Hoogwaardige vormgeving voor een optimale geluidskwaliteit

De NW-WM1A Walkman® is ontworpen voor hoogwaardig, krachtig geluid en heeft een aluminium frame met aangepaste elektronische componenten. 

Aluminium frame

Dankzij het frame van een aluminiumlegering is de behuizing zeer stevig en bestand tegen elektrische ruis en andere interferentie, voor een stabiel geluid van hoge kwaliteit.

OFC-kabel
Zuurstofvrije koperen kabel

Een kabel van zuurstofvrij koper met lage weerstand garandeert een lage vervorming en een uitstekende kanaalscheiding.

MELF-weerstanden
MELF-weerstanden

Verminder ruis en minimaliseer vervorming in het pad van het audiosignaal met MELF-weerstanden.  

FT CAP
Gestroomlijnd en krachtig

De speciaal ontwikkelde FT CAP (high polymer capacitor) reguleert de toestroom van energie en optimaliseert die voor onmiddellijke, heldere kracht wanneer dat nodig is.  

DC-fase-gelijkrichter

Pure geluidsoverdracht

Onze effectieve DC-fase-gelijkrichter repliceert een grote verscheidenheid aan kenmerkende geluiden. Door de toepassing van digitale signaalverwerking worden de fasekenmerken van verschillende typen analoge versterkers geëvenaard, om een zuiverder analoog geluid te benaderen. Kies uit zes instellingen voor de fasekenmerken.

DC-fase-gelijkrichter
Houd het gevoel vast

U hoort elke noot en nuance met DSEE HX™

Beleef thuis het concertgevoel en luister naar uw muziek zoals de artiest het heeft bedoeld, in kwaliteit die hi-res audio benadert. DSEE HX™ is een optimalisatietechnologie die uw muziek analyseert en op basis van een algoritme ontbrekende gegevens aanvult, zodat de kwaliteit bijna hi-res audio wordt. Kies uit 4 extra modi en haal het beste uit uw muziek naar boven.

Perfect voor dagelijks gebruik

De NW-WM1A is ontworpen voor uw manier van leven. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht hebt u hem altijd bij de hand als u naar muziek van hoge kwaliteit wilt luisteren.

Productafbeelding van NW-WM1A en het touchscreen
Een intuïtief aanraakscherm

Het hoogwaardige scherm van 4,0 inch (10 cm) is aanraakgevoelig. U kunt functies gebruiken door op het pictogram te tikken. 

Zijknoppen
Handige knoppen

De knoppen voor afspelen/pauzeren, muziekselectie en volume op het zijpaneel zijn ontworpen en geplaatst voor een eenvoudige bediening.

Beleef meer muziek met geavanceerde technologie 
Bestandsindelingen
Speel verschillende bestandsindelingen af

De NW-WM1A Walkman® ondersteunt uiteenlopende bestandsindelingen.

Batterijlevensduur
Duurzame batterij

Geniet tot 30 uur ononderbroken van hi-res audiogeluid (FLAC 96 kHz/24-bits) en 33 uur mp3 (128 kbps).

Uitbreidbaar geheugen
Ingebouwd en uitbreidbaar geheugen

U zit nooit meer zonder muziek met 128 GB ingebouwd geheugen, dat verder uit te breiden is via de microSD-geheugenkaartsleuf.

Bluetooth-streaming op zijn best

Dankzij LDAC, onze eersteklas draadloze codec, is uw gestreamde muziek van geweldige kwaliteit. Met een bitsnelheid die drie keer zo snel is als normale Bluetooth® wordt muziek luisteren een echte belevenis.

Ontdek de Signature Series

Ga voor niets minder dan overweldigende audio met het volledige assortiment Signature Series-producten, waarmee u kunt genieten van de ultieme geluidskwaliteit die elke voorstelling te boven gaat.

Specificaties en kenmerken

De NW-WM1A is een eersteklas Walkman®, ontworpen voor een optimale geluidskwaliteit. Voel elke noot en elk detail met hi-res audio en hoor het verschil in uw muziek met gebalanceerd geluid, waar u ook bent.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • DSEE HX schaalt muziek op naar hi-res kwaliteit

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Capaciteit van 128 GB (tot 800 hi-res audionummers)

  • Geniet van een speelduur tot wel 33 uur met hi-res audiobestanden

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers