WS410 WALKMAN® WS-SERIE

Productbeoordelingen

Verkrijgbaar vanaf

€ 110,00

(inclusief btw)
23

4.5 gebaseerd op 23 klantbeoordelingen

13
8
2
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

23 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Goed produkt

4 GB 31-07-2019 door Leovan

Een fijne walkman die goed blijft zitten met daarbij een geweldig geluid en met de bijzonder eigenschap dat je zelf het omgevingsgeluid kunt bijstellen voor je eigen veiligheid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fijne headset

8GB 12-06-2019 door Kimmm

gebruiksvriendelijk, tot nu toe 6x gebruikt bij hardlopen en nog niet opnieuw op hoeven laden. Verkeer is met de verschillende omgevingsgeluidmodi echt heel goed te horen. Knopjes uitvogelen is even een dingetje, maar ook goed te doen. Waterbestendigheid nog niet getest. Jammer dat er alleen mp3's op afgespeeld kunnen worden, maar dit was bekend bij aankoop dus een acceptabel minpunttje

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ideaal om te lopen

4 GB 10-03-2019 door Duffyken82

Blijft goed zitten, kan tegen regen en is super om te gebruiken bij buitensporten. Makkelijke bediening.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Had er meer van verwacht

8GB 06-02-2019 door JBteH

Na enkele maanden gebruik zijn dit de bevindingen: Goed geluid en gebruiksgemak. Tegenvallende accuduur en opladen via netstroom gaat niet goed, onhandig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig product

4 GB 05-11-2018 door Willem1950

Ben er zeer tevreden mee, voldoet aan al mijn verwachtingen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

In 1 woord: Fantastisch

8GB 26-10-2018 door donzuro

Ik ben erg tevreden met mijn product. Eigenlijk ben ik tevreden met al mijn Sony producten. Net een Sony Smart TV gekocht, omdat ik veel vertrouwen in jullie producten en service heb.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn apparaat, maar na een poosje werkt hij niet m

8GB 19-10-2018 door Nookielit

Ondanks dat ik het goed oplaad, werkt de aanknop niet meer. De bediening werkt super fijn en is heel duidelijk, geen gedoe met losse snoertjes. Super fijn. Het geluid zou van mij een stuk harder mogen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

4 GB 13-05-2018 door Tereze

Ik heb het product gekocht om te zwemmen; dat doe ik twee keer per week gedurende een half uur. Ik zwem daarbij onder water en het product doet precies wat het belooft. In het begin was het even zoeken om de juiste instelling te vinden maar nu werkt alles perfect.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Walkman

4 GB 12-05-2018

Handig voor in de tuin, misschien ook voor op het werk, accuduur is ook lekker lang.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte muziek zonder last van draden

8GB 27-01-2018 door Bennie13

Heerlijke comfortabele muziekdrager voor tijdens het hardlopen met goede geluidskwaliteit en genoeg regelmogelijkheden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

8GB 06-01-2018 door Belle1001

Blijft uitstekend zitten tijdens het sporten. Functie om omgevingsgeluid aan of af te zetten is ook makkelijk. Zelfs met omgevingsgeluid aan hoor je uw muziek prima.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ideel voor bij het sporten.

4 GB 09-08-2017 door ksirejac

Intuïtief, gemakkelijk te bedienen en om muziek over te laden, ergonomisch ideaal voor bij het sporten, toffe set van kleuren...

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mp3 voor zwemmers

4 GB 25-07-2017 door Creuswo

Ik heb dit toestel 2weken geleden gekocht Prijs kwaliteit prima toestel

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super

4 GB 24-06-2017 door Harlyd

Ik heb hem pas gekocht nadat mijn vorig toestel een fabrieksfoutje had ,ben deze keer super content

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een leuke kwaliteits walkman om te sporten

4 GB 06-05-2017 door jopage

Ik heb dit product alreeds enkele maanden ,het werkt uitstekend, zowel de app als de walkman, ik ben zeer tevreden over...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende Walkman!

4 GB 14-04-2017 door NiKvV

Deze Walkman gekocht vanwege het design, géén losse draden, kan tegen water: prima voor in de sportschool!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superlichte sport mp3 speler

8GB 30-03-2017 door DannyV264

Draadloos en gebruiksgemak, ik gebruik iTunes en het uploaden van nummers is toch wat complex. De bedieningen zijn goed te gebruiken met lichte handschoenen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

Heel leuk bij het zwemmen

4 GB 22-08-2016 door JanS2

Al enkele keren gebruikt bij het zwemmen, baantjes trekken. De eentonigheid is weg, met plezier doe ik er nog wat baantjes bij omdat het net een leuk liedje is ;-).

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Gewoon een uitstekend en weldoordacht toestelletje

8GB 19-08-2016 door Furioso

Ik heb zowat drie maanden die Walkman in gebruik. De beste MP3-speler die ik ooit heb gekocht voor het sporten (vooral stappen & joggen). De twee inschakelbare micro's om spraak en andere externe geluiden te horen zonder de muziek af te zetten zijn een groot pluspunt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede pasvorm.

4 GB 23-07-2016 door Zebilon

Deze nu twee ingebruik. Het is een hele fijne mp3 heel gebruiksvriendelijk en batterij blijft lang op sterkte.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super handig

8GB 20-06-2016

Maakt het zwemmen en baantjes trekken des te leuker !

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Top sporthoofdtelefoon met mp3 speler

8GB 13-06-2016 door HarmC

Super apparaatje om met te hardlopen! Blijft prima in je oren zitten, hoe hard je ook loopt of op en neer gaat. Zit comfortabel en is licht. Goed en helder geluid en gemakkelijk te bedienen onder het lopen. Wel heel even wennen als je nog nooit in-ears het gedragen: je 'hoort' dan namelijk wel de stappen die je zet. Maar dat went snel. Heerlijk genieten van muziek onder het rennen zo!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitermate geschikt om mee te zwemmen

4 GB 23-05-2016 door deepblueocean

Sinds een maand in mijn bezit omdat ik tijdens het zwemmen (m.n. crawlen) het prettig vindt om een muziekje te horen. Enige minpuntje is dat je het geluid behoorlijk luid moet zetten wil je de muziek nog horen, maar dat heeft ook te maken (denk ik) doorrdat in de dopjes die in je oren zitten geen gaatje zit omdat ie anders volloopt. Dit dempt het geluid. Ook tijdens het zwemmen in zee, voldoen ze goed en blijft de set prima zitten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0