128GB

NW-ZX100HN

€ 700,00

(inclusief btw)
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio

Kenmerken

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid

Haal alles uit uw digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

Bij een hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling komt uw muziek op de eerste plaats

De NW-ZX100-serie bevat exclusieve hoofdtelefoons met Wireless Noise Cancelling , waarmee u de geluiden van de wereld om u heen neutraliseert. Kies uit verschillende instellingen afhankelijk van uw omgeving en geniet van een overweldigende luisterervaring terwijl de Wireless Noise Cancelling omgevingsgeluid buitensluit.

Eersteklas onderdelen voor een eersteklas geluid

De NW-ZX100 heeft vernieuwde circuits voor optimale helderheld en geluidskwaliteit. Het uiterst stevige frame zorgt samen met de verbeterde impedantie van de verbinding en een lage diëlektrische plaat voor een adembenemende, draagbare audio-ervaring.

DSD (Direct Stream Digital) afspelen voor hi-res audio

Geniet van geluid van studiokwaliteit dankzij de DSD-audiocodec (Direct Stream Digital) — speciaal ontworpen voor hi-res audio. Deze 1-bits indeling maakt gebruik van een stroom 1en en 0en van zeer hoge frequentie om audiogolven te vormen met een hogere resolutie dan conventionele codecs. Het resultaat is een helderdere en scherpere audiokwaliteit met hoge resolutie.

Digitale S-Master HX-versterker: ultieme sonische zuiverheid

Geniet van de beste hi-res audio-ervaring met de digitale S-Master HX-versterker. Met een vereenvoudigd, volledig digitaal signaalpad reproduceert de S-Master HX de subtiele details en het brede frequentiebereik waar hi-res indelingen om vragen. In tegenstelling tot conventionele versterkers behoudt deze het digitale signaal tot vlak voor de speakeruitgang, waardoor vervorming wordt tegengegaan. Voor hi-res audio zoals de artiest het bedoelde.

DSEE HX herstelt uw muziekbestanden

Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit.

Uitbreidbare opslag voor eindeloze afspeellijsten

Naast het uitgebreide geheugen van 128 GB op de NW-ZX100-serie, is er ook ruimte voor een microSD-kaart, zodat u onderweg zelfs de grootste muziekcollecties kunt meenemen.

Verbeterde batterijlevensduur voor langer luisterplezier

Nooit meer zonder stroom als u onderweg bent. De NW-ZX100 kan tot wel 70 uur lang mee in de mp3-modus of tot wel 45 uur met FLAC afspelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over laders wanneer u op pad bent.

Meerdere muziekindelingen

De NW-ZX100-serie ondersteunt zowel hi-res audio-indelingen als andere populaire indelingen zoals mp3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC en ALAC.

NFC One-Touch voor directe connectiviteit

Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen even uw compatibele NFC-apparaten tegen de N-markering op de behuizing te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziek via Bluetooth®. Geen NFC? Geen probleem. U kunt nog altijd handmatig verbinding maken met Bluetooth® via het menu met instellingen van uw apparaat.

Bluetooth®-streaming van superieure kwaliteit: LDAC

De Bluetooth® LDAC-codec van Sony tilt uw gestreamde muziek naar een hoger niveau. De codec ondersteunt een tot drie keer hogere bitsnelheid dan standaard Bluetooth®-streaming. Samplesnelheden van 96 kHz en efficiëntere codering zorgen voor geluid van cd-kwaliteit.

Specificaties

De NW-ZX100-serie Walkman® voor hi-res audio is zorgvuldig ontworpen met eersteklas circuits, een verfijnde aluminium behuizing en Wireless Noise Cancelling. U kunt zich volledig op de muziek richten.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Opschalen met DSEE HX herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Uitbreidbare capaciteit van 128 GB

  • Bevat hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling

Grootte geheugen:
128 GB
Beeldformaat (inch)
3 inch (7,6 cm)
Schermresolutie
400 x 240 (WQVGA)
BATTERIJDUUR — CONTINU MUZIEK AFSPELEN (MET MUZIEK-APP)
45 uur (hi-res audio), 70 uur (mp3)
Gewicht
145 g
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers