ZX2 WALKMAN® ZX-SERIE

Volledige specificaties en kenmerken

NW-ZX2

€ 1.200,00

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (B x H x D)
6,5 x 13,1 x 1,8 cm
Gewicht
235 g

Inhoud van de verpakking

  • USB-kabel
  • Lederen draagtas
  • Spacer
  • Beknopte handleiding
Placeholder

Vermogen

Batterijlevensd. - continu muziek afsp.
33 uur (hi-res audio), 60 uur (mp3)
Laadtijd batterij (volledig opl.)
4,5 uur

Opslagmedium

Grootte geheugen:
128 GB

Connectiviteit

USB-aansluiting
High Speed USB (USB 2.0-compatibel)
WM-POORT
22-pins
Draadloze mogelijkheden
Bluetooth®, NFC, Wi-Fi®
Aansluitingen in/uit
microSD-sleuf, Stereoministekker, WM-POORT

Afspelen & weergeven

Dynamische normalisatie
ja
Clear Bass
ja
DSEE HX
ja
Equalizer
ja
Schermresolutie
854 x 480 (FWVGA)
Schermtype
TFT-kleurenvideodisplay
Beeldformaat (inch)
10,2 cm (4 inch)
Mp3
ja
WMA (niet-DRM)
ja
WMA (DRM)
ja
AAC-LC (niet-DRM)
ja
Lineair PCM
ja
Foto's weergeven
JPEG, PNG
MPEG4
ja
AVC (H.264/AVC)
ja
WMV 9
ja
Geluidseffecten
ClearAudio+, Clear Bass, DSEE HX, Dynamic Normalizer, Equalizer (5-bands), Surround Sound
Audioweergave
AAC (niet DRM), AIFF, ALAC, DSD, FLAC, HE-AAC, Lineaire PCM, mp3, WMA (niet-DRM)
Video weergeven
AVC (H.264/AVC), MPEG4, WMV 9

Software

Besturingssysteem
Android-platform
Systeemeisen
Mac OS® X (v10.6 of hoger), Microsoft® Windows 8, Windows 7 (SP1 of hoger), Windows Vista® (SP2 of hoger)
Aanraakscherm
Aanraakscherm

Kleuropties

black

Kenmerken

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

Audio met hoge resolutie levert superieur geluid

Haal alles uit uw digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

Digitale S-Master HX-versterker: ultieme sonische zuiverheid

Geniet van de beste hi-res audio-ervaring met de digitale S-Master HX-versterker. Met een vereenvoudigd, volledig digitaal signaalpad reproduceert de S-Master HX de subtiele details en het brede frequentiebereik waar hi-res indelingen om vragen. In tegenstelling tot conventionele versterkers behoudt deze het digitale signaal tot vlak voor de speakeruitgang, waardoor vervorming wordt tegengegaan. Voor hi-res audio zoals de artiest het bedoelde.

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

DSEE HX herstelt uw muziekbestanden

Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit.

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

ClearAudio+ verrijkt uw muziek

ClearAudio+ past automatisch geluidsinstellingen aan voor een overweldigende luisterervaring, exclusief voor Sony. Door de expertise in digitale signaalverwerkingstechnologieën te bundelen, optimaliseert ClearAudio+ audio-indelingen voor een constant, helder geluid van hoge kwaliteit, ongeacht van welke muziek u houdt.

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

DSD (Direct Stream Digital) afspelen voor hi-res audio 

Geniet van geluid van studiokwaliteit dankzij de DSD-audiocodec (Direct Stream Digital) – speciaal ontworpen voor hi-res audio. Deze 1-bits indeling maakt gebruik van een stroom 1en en 0en van zeer hoge frequentie om audiogolven te vormen met een hogere resolutie dan conventionele codecs. Het resultaat is een helderdere en scherpere audiokwaliteit met hoge resolutie.

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

Bluetooth®-streaming van superieure kwaliteit: LDAC

De Bluetooth® LDAC-codec van Sony tilt uw gestreamde muziek naar een hoger niveau. De codec ondersteunt een tot drie keer hogere bitsnelheid dan standaard Bluetooth®-streaming. Samplesnelheden van 96 kHz en efficiëntere codering zorgen voor geluid van cd-kwaliteit. 

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

Geluid met een hoge transparantie dankzij speciale klokoscillatoren

U profiteert van volledig gesynchroniseerde demodulatie dankzij twee speciale klokoscillaties, een voor de samplefrequenties 44,1 kHz, 88,2 kHz en 176,4 kHz (cd/DSD), en de andere voor 48 kHz, 96 kHz en 192 kHz. Voor zuiver geluid en ongeëvenaarde resultaten, ongeacht de bron van de digitale inhoud.

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

Onderdelen en materialen van hoge kwaliteit 

Onderdelen met lage impedantie, zoals een printplaat van dik koperfolie (35 µm), een kabel van zuurstofvrij koper (OFC) en zeer zuiver, loodvrij soldeersel, dragen bij aan een puur geluid. De LC-filter (spoel-condensator) voor de hoofdtelefoonuitgang beschikt over een grote spoelweerstand voor lage vervorming en weinig weerstand, terwijl de MELF-weerstanden en filmcondensatoren ruis verminderen. Samen zorgen deze elementen voor het hi-res geluid van de NW-ZX2 Walkman®.

Meerdere muziekindelingen

De NW-ZX2 ondersteunt hi-res audio-indelingen en andere populaire indelingen zoals mp3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC en ALAC.

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

Clear Bass: strakke en krachtige bas

Zelfs bij een hoog volume zorgt de Clear Bass-functie voor een strak basgeluid zonder vervorming.  

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

VPT: levensecht geluid met diepte

VPT (Virtual Phones™ Technology) zorgt voor een realistisch geluidsspectrum via uw hoofdtelefoon. Kies uit Studio, Club, Concert Hall of Matrix. 

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

Triluminos-display voor mobiel gebruik: een levendige, levensechte kijkervaring

Laat u verwonderen door de levendige beelden met subtiele, rijke en natuurlijke kleuren. Dit is allemaal te danken aan de Triluminos-display die is ontwikkeld met behulp van onze expertise in BRAVIA®-TV's en is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik door levendige kleuren te combineren met de voordelen van laag stroomverbruik.

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

Dankzij het OptiContrast-paneel is zwart echt zwart

Het OptiContrast-paneel, dat ook oorspronkelijk voor BRAVIA® is ontwikkeld, zorgt voor beelden met meer scherpte en contrast. Dankzij diepere zwarttinten en helderdere wittinten krijgen beelden meer diepte en worden ze levensechter. Zelfs buiten en in fel verlichte ruimten wordt reflectie beperkt en krijgt u een helder beeld.

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

Intuïtieve aanraakinterface met Android™

De NW-ZX2 is uitgerust met Android™ 4.2, waardoor het in alle opzichten een smart apparaat is. Download apps van de Google Play™ Store met een tik op het scherm om games te spelen, de nieuwste hitvideo's te bekijken en uw ervaring naar uw eigen hand te zetten.

Afbeelding van ZX2 Walkman® ZX-serie

One-touch listening om muziek direct af te spelen

Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren bekabelde verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw smartphone of ander apparaat met NFC-functionaliteit* bij de N-markering op het apparaat te houden en uw muziek aan te zetten. Geen NFC? Geen probleem. U kunt de apparaten ook handmatig via Bluetooth® koppelen. *Bekijk compatibele apparaten

Compatibele apparaten zoeken