Navigatie overslaan
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio
Afbeeldingen van Walkman® met hi-res audio

Kenmerken

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid

Haal alles uit uw digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

11,2 MHz DSD (Direct Stream Digital) afspelen voor hi-res audio

Geniet van geluid van studiokwaliteit dankzij de DSD-audiocodec (Direct Stream Digital) — speciaal ontworpen voor hi-res audio. Deze 1-bits indeling werkt op een veel hogere frequentie dan conventionele digitale PCM-audio, met natuurlijker en uiterst gedetailleerd geluid als resultaat. Het resultaat is een helderdere en scherpere audiokwaliteit met hoge resolutie.

Digitale S-Master HX™-versterker: ultieme sonische zuiverheid

Geniet van de beste hi-res audio-ervaring met de digitale S-Master HX™-versterker. Met een vereenvoudigd, volledig digitaal signaalpad reproduceert de S-Master HX™ de subtiele details en het brede frequentiebereik waar hi-res indelingen om vragen. In tegenstelling tot conventionele versterkers behoudt deze het digitale signaal tot vlak voor de speakeruitgang, waardoor vervorming wordt tegengegaan. Voor hi-res audio zoals de artiest het bedoelde.

DSEE HX™ herstelt uw muziekbestanden

Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX™ bouwt voort op onze eigen DSEE™-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX™ een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit.

Frame van gewalst aluminium weerstaat ruis

Een stevig frame van gewalst aluminium biedt krachtige weerstand tegen elektrische ruis voor helder, stabiel geluid.

Gebalanceerde verbinding

De NW-ZX300 Walkman® heeft een gebalanceerde standaardstekker, ontworpen voor de nieuwe gebalanceerde aansluitkabel van 4,4 mm dik. Compatibele hoofdtelefoons beschikken zo over volledig discrete kanalen links en rechts, in tegenstelling tot conventionele hoofdtelefoons die een massadraad delen. Het resultaat is veel betere onderdrukking van externe ruis en een versterkt stereobeeld, plus meer headroom voor het leveren van krachtig geluid.

Filmcondensator voor betere akoestiek

Het gebruik van filmcondensatoren van hogere kwaliteit resulteert in efficiëntere printplaten en een betere geluidskwaliteit. Deze filmcondensatoren leveren ook spanning met een lineaire respons bij alle frequenties, wat resulteert in minder vervorming en ruis in alles waar u naar luistert.

FT CAP (high polymer capacitor)

We hebben drie jaar over de ontwikkeling van de FT CAP gedaan, puur gericht op het leveren van krachtig geluid. De grote capaciteit betekent levering van betrouwbare en schone spanning. Dat zorgt voor loepzuivere en superkrachtige basnoten in de hoofdtelefoonuitgang.

Geluid van hoge kwaliteit met loodvrije soldeer

Er is hoogwaardige soldeer gebruikt voor de printplaat en de volledig digitale S-Master HX™-versterker CXD-3778GF. De soldeer is aan de achterkant van de S-Master HX™-versterker aangebracht. Dat zorgt voor een efficiëntere elektrische verbinding en helderder geluid en zang. 

Hoogste kwaliteit draadloze BLUETOOTH®-streaming: LDAC

Geniet van muziek die cd-kwaliteit overtreft met draadloze audio-overdracht via LDAC. LDAC gebruikt een conventionele draadloze BLUETOOTH®-verbinding, maar gebruikt een maximale gegevensoverdrachtsnelheid tot 990 kbps — ongeveer drie keer zo snel als andere audioprofielen. Het resultaat is een verbeterde draadloze luisterervaring die wat de artiesten oorspronkelijk hebben bedoeld veel beter benadert. De beste manier om draadloze audio te ervaren met compatibele draadloze BLUETOOTH®-speakers en -hoofdtelefoon.

USB DAC-functie voor muziek van hogere kwaliteit

Ervaar de geweldige geluidskwaliteit van de NW-ZX300 als een USB DAC (Digital-Analogue Converter) voor uw pc of Mac. Als de NW-ZX300 is aangesloten en geactiveerd met behulp van de meegeleverde USB-kabel, wordt de normale verwerking van geluid op uw computer vervangen door deze zeer verfijnde hardware. Geniet altijd van eersteklas geluidskwaliteit, thuis, op kantoor, in een cafetaria of onderweg. 

MQA™-ondersteuning voor muziek zonder kwaliteitsverlies

MQA™ (Master Quality Authenticated) is een nieuwe audio-indeling voor het comprimeren van grote bestanden van studiokwaliteit zonder hoorbaar kwaliteitsverlies, voor vele verschillende apparaten. Deze indeling wordt al ondersteund door steeds meer online aanbieders van hoogwaardige muziek en is nog een manier om van hi-res audio te genieten op uw NW-ZX300.

Matglasscherm

Een aanraakgevoelig matglasscherm maakt soepele bediening met de vingertippen en minder vingerafdrukken mogelijk. 

Intuïtieve knop aan de zijkant

Eenvoudige, bijna instinctieve bediening met een knop aan de zijkant zodat u makkelijk bij uw muziek kunt.

Verbeterde batterijlevensduur voor langer luisterplezier

Kom nooit zonder stroom te zitten wanneer u onderweg bent. De NW-ZX300 kan tot wel 30 uur lang mee bij mp3 afspelen (128 kbps), of tot wel 26 uur bij FLAC hi-res audio afspelen (96 kHz/32-bits), zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over laders wanneer u op pad bent. 

Uitbreidbare opslag voor eindeloze afspeellijsten

Naast het geïntegreerde geheugen van 64 GB is er ook ruimte voor een microSD-kaart, zodat u onderweg zelfs de grootste muziekcollecties kunt meenemen.

Specificaties
Geniet van volkomen authentieke hi-res audio in een compacte behuizing. De NW-ZX300 is ontwikkeld voor geluid van meesterlijke kwaliteit, precies zoals de artiest het heeft bedoeld, in een reisvriendelijk ontwerp op zakformaat.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Ondersteuning van DSD- en PCM-bestanden

  • DSEE HX™-opschalen herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Digitale S-Master HX™-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Aanraakgevoelig matglasscherm voor soepele bediening

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu