NW-ZX500

Geniet op meer manieren van geluid

Ondersteund door Android™, met Wi-Fi om te downloaden en streamen. Met de NW-ZX500 Walkman® geniet u van het authentiek geluid van al uw favoriete muziekbronnen.

Ontdek wat deze Walkman® onderscheidend maakt

Neem een kijkje bij de technologie achter het volkomen authentieke geluid.

Logo's van Hi-Res Audio en Hi-Res Audio Wireless
Goede geluidskwaliteit
Afbeelding van een printplaat
Ontworpen voor superieur geluid
NW-ZX500 Walkman® in het zwart, ondersteund door Android™
Downloaden en streamen via Wi-Fi
Pictogram USB
Gebruiksgemak
Hi-res audiologo
Elke noot zoals de artiest het bedoeld heeft

Haal meer uit uw digitale muziekcollectie met hi-res audio. Door digitale audio vast te leggen en te reproduceren met een hogere bitsnelheid en frequentie dan op een cd (24-bits/96kHz en hoger), klinkt hi-res audio meer als de originele studio-opname.

DSD-logo
Oorspronkelijke DSD met 11,2 MHz / PCM 384 kHz

Fantastische kwaliteit met oorspronkelijke DSD van 11,2 MHz bij gebruik van een gebalanceerde koptelefoon, en ondersteuning voor PCM 384 kHz/32-bits.

Logo van S-Master HX™
S-Master HX™

De digitale S-Master HX™-versterker vermindert vervorming en ruis over een groot frequentiebereik voor rijk en vol geluid.

DSEE Ultimate Logo
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ maakt gebruik van AI-technologie om de kleinste akoestische details en heldere, hoge geluiden te reproduceren die vaak tijdens de digitale compressie verloren gaan.

Hi-Res Audio Wireless 

Stream muziek in hi-res audiokwaliteit dankzij LDAC, onze premium draadloze codec. Dankzij een bitsnelheid die drie keer zo hoog is als die van standaard BLUETOOTH®-technologie kunt u optimaal genieten van al uw muziek. 

Hi-Res Audio Wireless-logo en LDAC-logo
NW-ZX500 Walkman® met gebalanceerde uitvoer
Gebalanceerde uitvoer

Een gebalanceerde connector met een doorsnede van 4,4 mm scheidt de kanalen voor links en rechts, voor minder ruis en helderder geluid.

Ontworpen voor superieur geluid

De NW-ZX500 Walkman® is uiterst nauwkeurig ontworpen met materialen en onderdelen van de allerhoogste kwaliteit, zodat u van een uitzonderlijke luisterervaring kunt genieten.

Frame van gewalst aluminium
Frame van gewalst aluminium

Een stevig frame van gewalst aluminium biedt krachtige weerstand tegen elektrische ruis, zodat de NW-ZX500 een helder en krachtig basgeluid levert.

Gewalst koperen blok

Binnen in de compacte behuizing van de Walkman zijn de componenten gemonteerd op een gewalst koperen blok. Vergeleken met eerdere modellen is het blok groter, wat resulteert in verminderde weerstand en verbeterde elektrische aarding voor het digitale gedeelte. Hierdoor is het geluid van de NW-ZX500 nog helderder.

Koperen blok vóór het walsen
VOOR HET WALSEN
Koperen blok na het walsen
NA HET WALSEN
Close-up van een printplaat met FT CAP
Speciaal ontwikkelde FT CAP

De speciaal ontwikkelde FT CP (high polymer capacitor) is gepersonaliseerd voor Sony en afgestemd door technici van Sony, met als resultaat een versterkte stroomvoorziening naar de versterker voor een gebalanceerde uitvoer. Dit zorgt dat de NW-ZX500 indrukwekkend geluid van zang en instrumenten laat horen, plus een krachtig basgeluid.

De logo’s voor Bluetooth®, NFC™ en Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ One-touch en Bluetooth® bieden directe connectiviteit

Met de draadloze NFC- en Bluetooth®-technologie krijgt u snel en gemakkelijk toegang tot uw muziek. Houd uw apparaat met NFC tegen uw NW-ZX500 en u streamt met een snelle, naadloze verbinding. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth en u bent er helemaal klaar voor. Compatibiliteit met LDAC en aptX™ HD-audio is beschikbaar.

Pictogram lp-processor
Vinyl-processor

Geef uw digitale nummers de warmte en het karakter van vinyl en geniet opnieuw van de melodieuze rijkheid en dynamiek van uw favoriete albums. Geniet van de subtiele weergave van de lage resonantiefrequentie, de weerstand van de toonarm en de oppervlakteruis voor een authentieke luisterervaring.

Logo van MQA™
MQA™-bestanden worden gedecodeerd en afgespeeld

Master Quality Authenticated is een audio-indeling waarbij grote bestanden van studiokwaliteit worden gecomprimeerd zonder hoorbaar kwaliteitsverlies, zodat u eenvoudig kunt genieten van hi-res audio op uw Walkman®.

Wi-Fi-compatibel voor direct downloaden en streamen

De NW-ZX500 wordt ondersteund door Android™ en is Wi-Fi-compatibel om u nog meer manieren te bieden om naar uw muziek te luisteren. Geniet van uw favoriete streaming- en muziekapps op uw Walkman of maak verbinding met een pc voor toegang tot uw muziekcollectie.

Zijaanzicht van de NW-ZX500 met USB Type-C™-poort
USB Type-C™-poort

De NW-ZX500 heeft een USB Type-C™-poort voor eenvoudige connectiviteit met een groot aantal apparaten.

Afbeelding van een cassettebandje
Gebruikersinterface met cassettebandje

De NW-ZX500 beschikt over een speciale gebruikersinterface en screensaver met het beeld van een cassettebandje. Het beeld van het cassettebandje dat op het scherm van uw Walkman® verschijnt, hangt af van de codec van de muziek waarnaar u luistert.

Pictogram van de batterijlevensduur van 20 uur
Batterijlevensduur van 20 uur

Speel tot wel 20 uur lang mp3's af met 128 kbps, of tot 18 uur hi-res FLAC-audio met 96 kHz.

NW-ZX500 Walkman met groot aanraakscherm
Een groter aanraakscherm voor eenvoudige bediening

De NW-ZX500 heeft een aanraakscherm van 3,6 inch (9,1 cm), wat 16% groter is dan het aanraakscherm van zijn voorganger, de NW-ZX300. Uw muziek beheren en ervan genieten was nog nooit zo eenvoudig.

Zijaanzicht van de NW-ZX500 Walkman met de SD-kaartsleuf zichtbaar
Uitbreidbare opslag voor eindeloze afspeellijsten

Naast het geïntegreerde geheugen van 64 GB is er ook ruimte voor een microSD-kaart, zodat u onderweg zelfs de grootste muziekcollecties kunt meenemen.

Compact en handig formaat

De NW-ZX500 Walkman biedt geluid van hoge kwaliteit in een compact apparaat, zodat u uw favoriete muziek overal mee naartoe kunt nemen.

Eersteklas ontwerp

De afwerking van hoogwaardig aluminium zorgt dat het ontwerp van de gebogen behuizing van de NW-ZX500 comfortabel in uw handpalm ligt en gemakkelijk in uw zak glijdt.

Zijaanzicht van de NW-ZX500 Walkman met bedieningsknoppen aan de zijkant
Intuïtieve bedieningsknoppen aan de zijkant

Eenvoudige bediening met handig paneel aan de zijkant voor afspelen/pauzeren, muziekselectie veranderen en volumeregeling.

Zo overweldigend. Zo echt.

Laat u meevoeren door geluid om u heen. Zo echt dat het voelt alsof u bij een liveconcert bent of met de artiest in de studio staat. 360 Reality Audio maakt muziek meeslepender dan ooit. Ontdek het zelf met de NW-ZX500-serie.

Specificaties en kenmerken

De NW-ZX500 is compatibel met hi-res audio en nauwkeurig ontworpen om echt authentiek geluid vanaf veel verschillende muziekbronnen af te spelen. Met Android™ en Wi-Fi kunt u genieten van uw favoriete streaming- en muziekapps op uw Walkman, of maak verbinding met een pc voor toegang tot uw muziekcollectie. Naar uw favoriete nummers luisteren was nog nooit zo eenvoudig.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Digitale S-Master HX™-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • DSEE HX™-opschalen herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Gebalanceerde uitvoer van 4,4 φ voor minder ruis en een helderder geluid

  • Gebruik Wi-Fi om muziek te streamen en te downloaden met uw favoriete Android™-apps

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers