A10 WALKMAN® A-SERIE

Productbeoordelingen

€ 200,00

(inclusief BTW)
38

4.5 gebaseerd op 38 klantbeoordelingen

23
12
3
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Zeer gebruiksvriendelijk!

16GB 26-10-2014 door Lembo

Dit product van Sony is zeer gebruiksvriendelijk. De indeling van de muziek en het bedienen van het toestel gaan zeer vlot. De batterijduur is super en de bediening gaat snel.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Een goede speler maar een paar gemiste kansen.

16GB 19-05-2015 door Droez0r5735

+ Het design is goed, en de lange batterijduur is een verademing. Kwaliteit van scherm en bediening is ook heel goed. - Onaanvaardbaar is de lange synchronisatieduur bij het toevoegen van nieuwe muziek, één album toevoegen duurt 2-3 minuten, wat heel erg lang is wanneer 30Gb moet worden toegevoegd. - Ook onlogisch is het feit dat de speler moet worden ontkoppeld om dan te kiezen tussen het on-board en het externe geheugen. Dit zou ook mogelijk moeten zijn wanneer de speler is aangesloten op een PC. - De bijhorende software heeft moeite met de toegevoegde album-art. - Wat meer informatie over de effecten van de sorteervelden etc. zou handig zijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

38 klantbeoordelingen

0

Kwalitatieve MP3 speler

16GB 04-01-2019 door Danvos

Bijna alles werkt naar behoren, enkel de koppeling via NFC wil niet altijd lukken. Vb met een Bluedio Headset. Verder alles naar wens

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima MP3/MP4 speler

16GB 01-03-2018 door Zunde800

Simpel te bedienen toestel, en doet wat het moet doen, het geluid is geweldig

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ben er gewoon heel blij mee !

16GB 13-08-2017 door Zjeeraar 2

Heb deze mp3 speler al een hele tijd en gebruik hem dagelijks. In combinatie met een GOEDE kwaliteit oortelefoon is de geluidsweergave met de zelf gekozen instellingen helemaal naar wens. Hoop dat hij een lange levensduur heeft !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijk apparaat,uitstekende geluidsweergave!

16GB 12-03-2017 door de4haantjes

De walkman ruim een maand in mijn bezit en zeker geen spijt van deze aankoop. Kwaliteit muziek vele malen beter dan welke smartphone

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ik had er echt meer van verwacht...

16GB 06-01-2017 door TomSan

Ik luister veel naar muziek, met name MP3 (320 kbps). Sinds enkele jaren gebruik ik daarvoor de Sandisk Clip plus. Vorig jaar heb ik daar de Sony MDR-1A koptelefoon aan gekoppeld. Geweldig comfortabele koptelefoon. Ik dacht, laat ik ook de MP3 speler upgraden voor een nog betere luisterervaring. Dus voor Kerst de A10 walkman gekocht. Dagenlang de verschillende settings uitgeprobeerd om tot het perfecte geluid te komen, ook nog lossless muziek gekocht en dat vergeleken met de MP3 versie: IK HOOR GEEN VERSCHIL Dat kan een compliment zijn, dat MP3 dus optimaal wordt weergegeven. Echter, als ik dit vergelijk met hetzelfde album op de Sandisk: IK HOOR GEEN VERSCHIL Dus ben ik nu best teleurgesteld...ik had zo gehoopt op een verbetering! HI-RES is dus helemaal niets beter dan MP3 (320 kbps). En A10 is dus ook niets beter dan Sandisk Clip plus. Even nuanceren: op de A10 zitten functies die Sandisk niet heeft, erg leuk om mee te spelen zijn de karaoke en lyrics, en ook foto/video heeft de Sandisk niet. Maar om nou te zeggen dat dit 4 keer de prijs waard is: NEE.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Fijne Walkman met goed geluid

16GB 02-12-2016 door rvamelsvoort

Fijne Walkman. Hij speelt zonder problemen Flac af. Geluid kwaliteit is goed, en heeft voldoende vermogen voor mijn hoofdtelefoon. Ik gebruik de Walkman alleen voor muziek, over de andere functies kan ik nigs zeggen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Eenvoudig in gebruik

16GB 01-11-2016 door Heilaakstraat

Ik heb de mp3 een maand geleden gekocht en ben zeer tevreden over de batterij levensduur en het uitgebreid geheugen. Bovendien is de Bluetooth zeer handig. Het enigste minpuntje is de sturing software. Die is niet zo overzichtelijk.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima speler

16GB 03-01-2016 door Zonny51

Ik heb hem nog niet zo lang maar ben nu al zeer tevreden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

ideaal, dat je er zelf een micro-sd in kunt zetten

16GB 21-12-2015 door mjj63

ben heel tevreden over de walkman! handige knoppen, om meteen door te 'zappen' naar een volgend nummer. het toevoegen van muziek, gaat ook heel gemakkelijk met het bijbehorende programma.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

16GB 29-11-2015 door MissD

Ik was opzoek naar een nieuwe mp3 speler. En kwam toevallig bij deze Walkman van Sony uit. Hij lijkt een beetje op mijn vorige, maar dan velen malen beter. Daarom heb ik ook geen moment spijt dat ik hem heb gekocht. Een echte aanrader, hij is simpel, duidelijk en mooi van design.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

I'm loving it!

16GB 26-11-2015 door dudej

Goed geluid! fijne software om mee te managen. Uitbreidbaar geheugen en speelt bijna alle type geluidsbestanden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen partij voor Ipod. Topapparaat

16GB 23-11-2015 door hrbx

Uitstekende muziekkwaliteit. Eenvoudig te bedienen Prima synchronisatie met PC. Enige minpuntje: maakt dubbele afspeellijsten aan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

SUPER KWALITEIT TOESTEL

16GB 06-10-2015 door lucas100

Kocht dit onlangs, en wat werd ik verwend!! Geweldige kwaliteit, geluid, software om muziek mee op te zetten héél efficiënt in zijn werking.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi apparaat.

16GB 14-09-2015 door job 17

helaas,was nu juist de Sony A10-walkman niet geschikt voor mij.wacht op de opvolger.

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

1

0

Geweldig mooie mediaspeler

16GB 13-09-2015 door RienH

Ik heb deze gekocht omdat ik een speler wilde waar een microSDkaartje in kan. Nu heb ik 64Gb maar er kan 128Gb in.Dus heel veel muziek voor op vakantie. Ook in HighRes maar daarvan vraag ik me af of je dat inde praktijk buiten hoort. De bediening is gelukkig met drukknopen en erg logisch. De geluidskwaliteit is erg verbeterd tov de speler die ik eerder had. Zeker met de MDR-EX650AP inear die ik erbij gebruik een prachtige combo en een genot voor het oor. Fijn dat er ook FM-radio op zit. Minder geschikt is hij voor foto's of video, daar is he scherm te kein voor. Maar ik denk dat de meeste mensen hem voor geluid kopen. Ik weet dat er spelers zijn die ook dsd spelen maar nogmaals hoor je dat buiten? Kortom zeer hoge kwaliteit voor onderweg. Ik weet dat ik overal de hoogste score geef voor dit ding maar hij is voor mij de beste voor het geld

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Grandioos geluid (ik heb een HD Kop telefoon erbij

16GB 11-09-2015 door willem001

De Bediening was even wennen i.v.m. mijn vorige (met aanraakscherm) maar na een tijdje was het gewoon geworden. Het geluid is grandioos, hoog is hoog en nee bas is een bas.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig geluid!

16GB 27-07-2015 door smurfray

IK ben erg te spreken over het geluid hij is makkelijk te bedienen, alleen in de zon zie je het scherm moeilijk en het is een nadeel dat er geen hoesje bij geleverd wordt en ook bijna nergens te koop is.verder ben ik tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima speler

16GB 07-07-2015 door verplicht veld Ultrasone

128 GB er in, 150 cd's reeds in Flac, nog 150 te gaan. wat er in staat is prima van geluid. (basis instelling, vlak) de speler verdient wel een mooie hoofdtelefoon, in mijn geval samen met de Ultrasone HFI-780 een mooie combi. de bijgeleverde software is best goed, een enkele beveiligde cd's lukt niet (zie op internet andere software) en dat de software mijn hele pc wil archiveren/rubriceren vind ik zeer storend. voor de rest een toppertje voor die prijs.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Great sound!

16GB 30-05-2015 door Gertjan1

I bought the NWZ-A15 Walkman a few weeks ago and couldn't wait to try it. It's a great player that can play virtually all formats (incl. FLAC). Only the volume is a bit on the low side.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een goede speler maar een paar gemiste kansen.

16GB 19-05-2015 door Droez0r5735

+ Het design is goed, en de lange batterijduur is een verademing. Kwaliteit van scherm en bediening is ook heel goed. - Onaanvaardbaar is de lange synchronisatieduur bij het toevoegen van nieuwe muziek, één album toevoegen duurt 2-3 minuten, wat heel erg lang is wanneer 30Gb moet worden toegevoegd. - Ook onlogisch is het feit dat de speler moet worden ontkoppeld om dan te kiezen tussen het on-board en het externe geheugen. Dit zou ook mogelijk moeten zijn wanneer de speler is aangesloten op een PC. - De bijhorende software heeft moeite met de toegevoegde album-art. - Wat meer informatie over de effecten van de sorteervelden etc. zou handig zijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

goede klang, ruime geheugen

16GB 19-05-2015 door drcolly

dit is een heel goede mp3 player, klang, bediening en geheugen is top, stevig gebouwt (had al een fall van 1,2m op beton meegemaakt,)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een ongelooflijk praktisch toestel

16GB 06-05-2015 door Fliet1908

Ik heb het toestel nu een tweetal weken en heb niets dan lof : mooi design, gemakkelijke bediening, eenvoudige transfert van gegevens en een uitstekende geluidskwaliteit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kan echt weer genieten van muziek!

16GB 07-04-2015 door talkien

Fijne muzikale speler!, kan met deze speler echt weer genieten van muziek. eenvoudige doeltreffende bediening, degelijke behuizing, compact.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch apparaat

16GB 16-03-2015 door bassman1

High resolution audio, bluetooth, AptX, SensMe, SD kaart (tot 128 Gb). Speelt veel formaten waaronder Flac. Dit is echt geweldig. Klinkt erg goed. Als je op de dag naar SensMe gaat, krijg je muziek voor op de dag, 's avonds en 's nachts aangepast. Dat moet je dan wel instellen via MediaGo op je computer. Je snapt wel dat ik er heel tevreden mee ben. Het is een hele uitgave maar zeker de moeite waard.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kwaliteit!

16GB 08-03-2015 door Adv13

Ik kocht dit product twee maanden geleden omdat ik po zoek was naar een speler met een groot geheugen die mij de kwaliteit zou geven waar ik als muziekliefhebber/muzikant nood aan had. Deze kwaliteit is zeker aanwezig, en ik ben dus zeer tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte koop

16GB 03-03-2015 door Pieter1975

Heel blij dat Sony nog steeds investeert in een dedicated mp3 speler. Over alles is gewoon goed nagedacht en werkt naar volle tevredenheid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische geluidservaring !

16GB 15-01-2015 door Tom82

Eenvoudig te bedienen, lange batterijduur en vooral een geweldig geluid. Vooral met de HiRes Audio maar toch ook wel met een gewone mp3. Het toestel speelt alles en met de gekende topkwaliteit van Sony. Je hoeft enkel een degelijke hoofdtelefoon aan te schaffen want die wordt niet meegeleverd. Maar dit geeft iedereen de kans om een goede hoofdtelefoon aan te schaffen naar ieders budget. Wil je echter genieten van het echte geluidseffect van HiRes Audio - daten, dan raakt ik u toch aan om een hoofdtelefoon aan te schaffen van de bekende kwaliteitsmerken. ( Bose, JBL, ... )

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design en ligt lekker in je hand.

16GB 06-01-2015 door J de Graaf

Elke dag neem ik hem mee naar werk of naar buiten. Het geluid is geweldig via een normale hoofdtelefoon het beste is natuurlijk een Hi-Res hoofdtelefoon maar die komt er ook wel. Voordeel is dat er ook een radio erin zit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony A-serie

16GB 02-01-2015 door Borinic1

Ik heb apparaat pas kort mar tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste

16GB 01-01-2015 door Luciend

Zeer blij met deze aankoop, Bij het sporten alles goed hoorbaar en zuiver geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige geluids weergave

16GB 29-12-2014 door Mallebabbe

Nadat mij ipod was overleden heb ik deze aangeschaft. Ik ben er zeer tevreden over. Het is duidelijk een upgrade op gebied van audio kwaliteit. Mijn enigste ergernis heb ik betreft het overzetten en goed sorteren en benoemen van bestanden om over te zetten op een apple computer. Op een Windows computer zal dit probleem niet voorkomen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mijn beste player tot nu toe...

16GB 14-12-2014 door Marc_L

Deze player "blind" gekocht op de specificaties van Sony, daar ik hem in de winkel nog niet heb kunnen vinden. Hier zeker geen spijt van. Ik gebruik nu flac bestanden en hoor details in de muziek die ik voorheen niet hoorde. Zowel de hoge- als de midden- en lage tonen geven een bijzonder helder geluid. Design ziet er mooi uit, software is heel eenvoudig te bedienen. Kwaliteit voor een acceptabele prijs...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede audiokwaliteit, trage bediening

16GB 14-12-2014 door EdwardW

De audio afspeelkwaliteit is bijzonder goed! Ik heb mijn versie met 128GB uitgebreid. Echter, als je een paar uurtjes muziek uit verschillende albums afspeelt wordt het bladeren steeds trager. Zelfs zo erg dat de schermprotectie aan gaat terwijl je wacht op het ophalen van de titels. Als je vervolgens (al dan niet bewust) de Option toets gebruikt stokt zelfs het afspelen. Een herstart lost het probleem dan tijdelijk weer op. Hopelijk lost Sony dit op met een firmware update (nu 1.0).

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

Betaalbare High-End muziekspeler

16GB 25-11-2014 door tanp

Eindelijk weer een walkman die mij toestaat om tracks zonder de irritante pauzes af te spelen. Bovendien is de kwaliteit van het aangeboden zeer hoog. Ik heb vesrchillende walkmans van Sony gebruikt. Waaronder de NWZ-X1050 en de MZ-RH1. De eerste herkent geen FLAC maar met WMA of 256KBPs MP3 is de geluidkwaliteit al heel goed. De tweede is een mini discman met ongeevenaarde geluidskwaliteit, maar met een beperkte opslagruimte. Omdat ik gebruik wilde maken van het FLAC formaat, heb ik een Colorfly C3 gekocht die ook ondersteuning heeft voor een SD kaart. Zowel bouw en geluidskwaliteit van de C3 staat op een hoog plan. Net iets beter dan de X1050. Maar beide lassen pauzes tussen de tracks in wat ik bij het beluisteren van operas irritant vind. Dus heb ik bij Sony store een NWZ-A15 gekocht omdat deze FLAC, een SD kaart en APTX ondersteunt, en tot mijn vreugde geen pauzes toevoegt. De Hi-Res geluidskwaliteit is inderdaad heel indrukwekkend alhoewel ik tav de C3 warmte mis. Maar daarentegen is het geluid van de A15 veel gedetaileerder. Ik neig om te kiezen voor detail ipv warmte. Kortom de A15 is een juweel. Het enige dat beter kan is de bouwkwaliteit. Daarin is de X1050 onovertroffen. Ter illustratie:Ik luister naar de walkman(s) mbv een sony MDR-EX700 set of Grado SR60 set. APTX gebruik ik via een Advanced Acoustic WTX-1000 aangesloten op een MF V90-DAC + externe voeding. Versterker: Sugden A21SE op B&W 804 Nautilus. Interconnects van QED.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Geweldig geluid

16GB 14-11-2014 door Tai4268

Tevreden met geluid, batterijduur en uitbreiding microsdxc kaart.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende muziekkwaliteit

16GB 10-11-2014 door Moby2

Na jaren lang goede dienst en uitstekende muziekkwaliteit heeft mijn NW-HD3 het onlangs begeven. De nieuwe NWZ-A15 kwam als geroepen. Opnieuw uitstekende muziekkwaliteit in kleiner formaat en aanzienlijk lichter. Top! Alleen jammer dat mijn wav bestanden niet opgepikt worden en ik weer alle cd's moet overzetten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid en heel compact

16GB 09-11-2014 door Jurgen66

Ik ben nu een 2 weken in het bezit van de walkman en tot nu heel erg tevreden over het geluid. Het is een klein en compacte speler met heel erg veel opties. In combinatie met een goede koptelefoon gaat er een nieuwe muzikale wereld voor je open.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Zeer gebruiksvriendelijk!

16GB 26-10-2014 door Lembo

Dit product van Sony is zeer gebruiksvriendelijk. De indeling van de muziek en het bedienen van het toestel gaan zeer vlot. De batterijduur is super en de bediening gaat snel.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0