WALKMAN® MET INGEBOUWDE USB

Productbeoordelingen

€ 65,00

(inclusief btw)
25

4.3 gebaseerd op 25 klantbeoordelingen

11
11
2
1
0
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

25 klantbeoordelingen

0

Compact en licht

4GB (FM/AM) 01-08-2019 door Marilyn27

Het is moeilijk om er mp3's op te zetten. Ik moest de pc hulplijn raadplegen. Dit jaar heb ik hem gekocht, maar hij doet het al niet meer. Ik ga er mee terug. hopelijk is het een kwestie van resetten.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

zeer goed

4GB (FM/AM) 22-09-2018 door eric1957

ben zeer tevreden over aangekochte mp3. Het beantwoord volledig aan datgene wat ik had verwacht.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

SONY KEEPS ON WALKING

4GB (FM/AM) 19-03-2018 door rcn1

De speler heeft een usb stick en de vorm en dat is wel handig. En het geluid kan worden aangepast met de Equalizer. Ook kun je radio luisteren en opnemen. dit is wel in mono

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super dingetje

4GB (FM/AM) 12-03-2018 door sylagas

Deze mp3speler is mooi en handig. Zeer tevrede envoudige bediening priema dus!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

SUPER !!!

NWZ-B183 02-08-2017 door Joris Rita

Nu kan ik op de motor de radio en mijn opgenomen muziek beluisteren en van genieten . Ik stond er versteld van hoe zo een klein mediaspeler zo veel kan doen .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

degelijk toestelletje

4GB (FM/AM) 22-06-2016 door vincent80

ik heb het enkele weken geleden aangekocht, niet zo goedkoop doch compact,degelijk en handig!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony - Walkman met ingebouwde USB

4GB (FM/AM) 13-04-2016 door jm d

vorige maand aangeschaft voor eigen muziek in de auto te kunnen afspelen

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

geweldig geluid

4GB (FM/AM) 25-02-2016 door jmhuls

Heb dit met mijn verjaardag gekregen en ben zeer tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slechte handleiding

4GB (FM/AM) 16-06-2015 door landrover2

Wij zijn nu 3 weken constant bezig om muziek op mijn mp3 speler te krijgen, zonder resultaat. Ik ben zover dat hij straks in de vuilnisbak verdwijnt. Beter resultaat op mijn telefoon Sony experia

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

3

0

nwz-b183.

NWZ-B183 10-06-2015 door aramaut41

Ik vind de Sony walkman mp3 speler met ingebouwde USB, fijn omdat ik nu overal mijn muziek kan juisteren.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Maar 1 minpunt.

NWZ-B183 22-05-2015 door Kinan22

Na wat gebruik van deze MP3 speler kan ik niks ander zeggen dat deze voor mij persoonlijk perfect is. Alles kan in 1 keer afgespeeld worden, er zit een repeat all en shuffle op, en het geluid is vele malen beter dan dat je van zo'n kleine MP3 speler zou verwachten. Plus, je kan de muziek erop managen met Windows Verkenner, en geen 3rd party software. Er zitten verder geen dingen bij zoals video's bekijken en qua totaalpakket functies is deze speler vrij basic. Maar als alles wat je wilt doen naar muziek luisteren is, dan is deze speler perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Gebruiksgemak

4GB (FM/AM) 22-02-2015 door Sonia14

Pas geleden gekocht, zeer gemakkelijk in gebruik. Mooie sound. Eindelijk een MP3 speler die echt gemakkelijk te bedienen is. Het materiaal heeft een sjieke uitstraling. Op de voorpagina las ik dat het apparaat in 3 minuten is opgeladen, maar in de specificatie staat dat het het 70 min duurt. Dit laatste klopt beter :-)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

mp3 die doet wat ie moet doen

NWZ-B183 16-02-2015 door rens

simpele mp3 speler met een goed geluid. geen gedoe met kabeltjes, in de usb poort en downloaden maar. eenvoudige menustructuur en gemakkelijk mee te nemen. zelfs de oordopjes zijn goed.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gebruiksvriendelijk

NWZ-B183 08-02-2015 door Zariyi

Leuk dingetje, compact en ergonomisch. Ik kocht het na mijn IPod. Het overzetten van muziek gaat nu eenmaal gemakkelijker zonder ITunes. Gewoon slepen en klaar is kees! Geluid is ook super.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

prachtig

4GB (FM/AM) 14-01-2015 door alkie

Ik gebruik de speler voor het luisteren van boeken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi apparaat

4GB (FM/AM) 05-01-2015 door ezra84

Mooi design, no nonsense MP3 speler; Makkelijk in gebruik, zowel afspelen als het toevoegen/verwijderen van muziek met de computer. Radiofunctie is een leuke extra.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

eenvoudig.

4GB (FM/AM) 18-12-2014 door job 17

goed,maar de voorloper was beter. Geen plastic. Metaal geeft een beter gevoel. Voor de rest een prima stukje speelgoed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

0

0

0

Compact

4GB (FM/AM) 17-12-2014 door Vlinder

Makkelijk te bedienen, goed geluid, ben tevreden met dit product.

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig zoals zijn voorgangers!

NWZ-B183 15-11-2014 door DJNASHbe

Ik heb een van zijn voorgangers, omdat dit de beste digitale walkman die ik ooit gehad heb is, heb ik deze nu gekocht. design en afwerking is uitstekend.Gebruik is grotendeels hetzelfde gebleven, snel & makkelijk. Het opladen is ook heel makelijk, nooit zitten knoeien met batterijen. Op naar weer enkel jaren luister plezier! Bedankt Sony!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handig en degelijk

4GB (FM/AM) 04-10-2014 door Swatke

Zeer handig toestel om onderweg met de fiets te gebruiken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige weergave

NWZ-B183 30-09-2014 door Wilmaafrika

Een mooi handzaam product, met een perfecte weergave.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima

NWZ-B183 29-09-2014 door ZiggyriffiC

Zoals voorheen met mijn Sony producten, goede kwaliteit, goed geluid, een klein mankementje, zijn uitput volume is niet meer zo hard als zijn voorgangers...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

ben tevreden over de aankoop

4GB (FM/AM) 18-09-2014 door parkiet

Ben tevreden over het toestel : de bediening is logisch en de menu is makkelijk te "doorbladeren". Het schermpje is voor mij persoonlijk wat moeilijk af te lezen maar ik heb ik het dagelijks leven een leesbril nodig. De meeste mensen zullen dus geen moeite hebben met het aflezen van het scherm. Omdat het toestel te gebruiken is zoals een USB stick is er geen gepruts met kabeltjes e.d. (gewoon inpluggen in een USB poort op de pc en mag kan liedjes erop zetten en/of wissen.) De radio werkt goed maar er is geen RDS aanwezig wat ik een minpunt vindt. Een andere minpunt is dat het afdekkapje van de USB poort niet zo goed afsluit (het schuift er te gemakkelijk af en kans op verlies is dus zeer reëel).

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Zeer goede walkmen

FM/AM 05-08-2014 door Joop1954

Ik heb hem vorige maand gekocht en bevalt mij prima. Zeer duidelijk helder mooi geluid. Mijn echtgenote gaat er ook één kopen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

knap design-zeer kwalitatieve audioweergave.

4GB (FM/AM) 29-07-2014 door jeffus

Ben zeer tevreden met deze aankoop. Audioweergave uitstekend-handig en kompakt om mee te nemen.

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0