VIDEO WALKMAN®

Productbeoordelingen

Verkrijgbaar vanaf

€ 90,00

(inclusief btw)
54

4.1 gebaseerd op 54 klantbeoordelingen

17
29
5
1
2
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

54 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

makkelijk

8GB 18-08-2019 door alain66

leuk produkt , makkelijk in de hand en goed uitgelegd

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top apparaat

8GB 26-07-2016 door Speedsonic380VXL

Echt een heel goed apparaat ben er zeer tevreden over

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Altijd goed Sony

8GB 12-06-2016

Prima Spelers Dit is voor mij al de 4e Mp3 speler die ik aan geschaft heb ivm mijn werk zonder kom ik deniet door ,en luister echt Heel de dag

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig Speler

8GB 30-03-2016 door karper

Een perfecte speler. ziet en voelt stevig aan,Prima geluid en de batterij gaat lang mee.Ik ben heel lang een Sony Fan,dus altijd tevreden met Sony Producten:)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

gebruiks vriendelijk

8GB 13-02-2016 door locomokipkachelfantje

werkt naar wens van de koper en gebruikers prima voor de mensen die mijn muziek niet willen horen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede kwaliteit, geen of onvoldoende handleiding,

8GB 04-02-2016

Bij een product van deze prijs verwacht ik meer en duidelijker aanwijzingen voor het gebruik. Je moet het zelf allemaal maar uitvinden: zowel het downloaden van bestanden, als het gebruik zijn slecht / onvoldoende beschreven. Een tekortkoming vind ik dat bij de FM-zenders niet de naam vermeld wordt. Daarnaast dat bij een high sensivity alles als zender geaccepteerd wordt en bij low sensitivity weinig.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

gebruiks vriendelijk

8GB 30-01-2016 door frankie boy

een goed product mooi geluid en makkelijk in het gebruik

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

walkman

8GB 19-01-2016 door toub39

prima maar gemiddeld product dat eigenlijk te duur is

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

duidelijke display

8GB 05-12-2015 door jfl koch

snel muziek importeren van harde schijf en duidelijke display

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Waardeloos

8GB 17-10-2015 door Fransart

Zorg eerst maar eens voor een fatsoenlijke nederlands talige handleiding.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

3

0

Topgeluid

8GB 11-09-2015 door bouke53

Geluid en bediening is zoals ik verwacht, helemaal top.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bevalt voor ons doel uitstekend

8GB 09-07-2015 door Mustang1

Waar wij hem voor hebben aangeschaft voldoet hij uitstekend en de prijs is zeer aantrekkelijk ten opzichte van wat het toestel te bieden heeft Een zeer groot pluspunt is de tijdsduur van de batterij, als hij dat blijft volhouden heb ik geen klagen

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Geluid goed, maar batterij is slecht

4 GB 18-06-2015 door Lanie

Geluid is redelijk, maar kan opgepoetst worden door een andere oortelefoon. De batterij die volgens specificatie 30 uur mee moet gaan, gaat in mijn geval maar 7-8 uur mee

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

prima

8GB 28-05-2015 door rohesa

In alle opzichten mooi apparaat. Jammer dat er geen goed printbare gebruiksbeschrijving te douwnloden is.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

gebruik hem in de Pilot/geluidswagen

8GB 07-05-2015 door KNWU Microfonist

Makkelijk in gebruik,kan snel van muziek wisselen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Nieuwe MP3 speler

8GB 04-05-2015 door ventura

Opvolger van m`n oude Sonty MP3 speler (de akku liet het na 6 jaar afweten),doet wat hij moet doen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gebruiks vriendelijk

8GB 30-04-2015 door Jojanneke

Prima ding, gemakkelijk in gebruik, goed geluid, ik ben tevreden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handig, compact en goed

8GB 26-04-2015 door Paddington

Paar weken geleden gekocht. Simpele bediening en goed geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig apparaat

8GB 15-04-2015 door BassBall

Gemakkelijke en eenvoudige bediening, zelfs in het donker

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

duurder dan soortgenoten maar wel value for money

8GB 09-04-2015 door Loonie

Het stoppen met de walkman staat niet duidelijk omschreven. Dit dient echt te worden verbeterd in de gebruiksaanwijzing.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi uiterlijk

8GB 04-04-2015 door rtld104

Sinds enkele weken in mijn bezit, makkelijk te bedienen en muziek op te zetten. Maak geen gebruik van de standaard oortjes, die zitten niet fijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

sobere geluidsdrager

8GB 01-04-2015 door Yakoub

De walkman bevalt goed, maar is wel héél sober. Zo kan ik muziek niet 'FF' vooruit- en achteruitspoelen, alleen nummers door- of terugklikken. Verder had ik graag foto-/video- en spraakopnamemogelijkheden in het apparaat gezien. Eenvoudig bestanden van computer over te zetten naar de walkman. Samenvattend: prettig radio en muziek luisteren met geluid van goede kwaliteit, maar toestel is erg sober.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eenvoud en gemak

8GB 30-03-2015 door jaerboz

Via internet handige en duidelijke uitleg, eenvoudig bv muziek erop zetten met Mediago

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Duidelijk scherm

8GB 22-03-2015 door niet van teopassing

Ik heb deze speler een maand geleden gekocht en ik vind het een duidelijk scherm met een gemakkelijke navigatie. Bovendien is het apparaat senl.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed en simpele bediening

8GB 16-03-2015 door audiofiel

2weken in huis en werkt zoals verwacht duidelijk en handig allen heel vreemd en klant onvriendelijk dat er geen nederlandse gebruiksaanwijzing bij wordt geleverd

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijn apparaat

8GB 11-03-2015 door HBHG

Ik heb dit 3 weken geleden gekocht en ben er tot nu toe zeer tevreden over. Gemakkelijke bediening en goed geluid. AANRADER.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De echte walkman

8GB 06-03-2015

Voldoet prima aan de verwachtingen. FM ontvangst overal goed.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een voudig lin de bediening. Goede kwaliteit

8GB 20-02-2015 door Pepernoot

Een kind kan de was doen, zo eenvoudig is er mee om te gaan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

slecht

8GB 19-02-2015 door ngbsam19

zeer slecht omdat er geen Nedrlandse keuse in het menu is en geen Nederlandse beschrijving

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Klein en gebruikersvriendelijk

8GB 01-02-2015 door Dreetje

Ik heb de Walkman nu weken en ben tevreden over de opslagcapaciteit, het geluid en de bijgeleverde software.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mijn MP3 speler

8GB 14-01-2015

Robuust en eenvoudige te bedienen. Goede kwaliteit geluid en een uitstekende batterij wat garant staat voor een lange speeltijd.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Leuk hebbeding

8GB 09-01-2015 door Joke

IK kocht dit product enkele weken geleden. Ik plaatste reededs diverse cd's muziek erop en ben zeer tevreden over de kwaliteit en het gebruiksgemak ervan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed

4 GB 08-01-2015 door royke

helder - overzichtelijk display , goed overzicht liedjes zoeken

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima apparaatje

8GB 05-01-2015 door Casey

Ik vindt dit apparaatje heel gebruikersvriendelijk. Ik gebruik dit apparaatje hoofdzakelijk om muziek af te spelen, ik maak geen muzieklijsten, ik gebruik gewoon de "shuffle" mode op dit apparaatje. Vindt ik een liedje niet leuk, dan druk ik gewoon op de knop om door te gaan naar het volgende liedje. Ik gebruik dit apparaatje slechts incidenteel en weet nu nog niet hoe lang ik het apparaatje kan gebruiken (in tijd gezien) voordat ik het weer moet opladen. Ik vindt het alleen bijzonder jammer dat het geluid via de bij geleverde oorfoontjes van Sony van slechte kwaliteit is. Er zijn diverse mogelijkheden om de kwaliteit van het geluid op te poetsen (onder andere d.m.v. de equalizer), maar de geluidskwaliteit bleef slecht. Toen 'n paar oorfoontjes van Creative erop aangesloten.... een wereld van verschil. Nu ben ik pas tevreden.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima apparaat voor in auto

8GB 24-11-2014 door Martinus

in mijn nieuwe auto zit een AUX aansluiting waarop de walkman kan worden aangesloten middels jack aansluiting. Urenlang muziekplezier

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tevreden klant

8GB 07-11-2014 door Blancacita

Het toestel beantwoordt aan mijn verwachtingen. Groot scherm, gemakkelijk gebruik, prima sound, voldoende functies. Ben heel tevreden over deze aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima speler

8GB 05-11-2014 door Leonie

Deze speler voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, het geluid is prima. De bijgeleverde oortjes gebruik ik niet omdat ik de platte doppen te groot vind, ik gebruik liever kleine dopjes die IN m'n oor kunnen en waarmee ik ook op m'n zij kan liggen. Het uitschakelen vind ik omslachtig. Het apparaat moet eerst op pauze en dan uitschakelen maar dan moet je wel de Hold knop lang ingedrukt houden. Het bedieningsgemak vind ik dus niet 100%. Wat ik ook lastig vind is dat je tijdens het afspelen niet in een oogopslag kunt zien hoeveel tijd er van het nummer verstreken is. Niet vreselijk belangrijk want het geluid is prima en ook bestanden er op zetten en afhalen gaat heel gemakkelijk. Kortom een prima spelertje.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leuk toestel

8GB 27-10-2014 door Quinta

Super goed. Handig in bediening. Mooi design. Zeer tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima Walkman

4 GB 11-10-2014 door HK291053

Mooi licht en handzaam apparaat, mooi desig en doet wat ie moet doen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed geluid, makkelijke bediening

4 GB 16-09-2014 door Pietje Bel

Ik heb deze mp3 speler vorige maand gekocht ben er wel tevreden over, alleen de batterij is snel leeg dit is wel een nadeel.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

goed geluid goede oordopjes gebruiksvriendelijk

8GB 13-09-2014 door esther48

super apparaat en makkelijk te bedienen muziek is makkelijk er op te zetten en het opladen gaat ook super makkelijk

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid en makkelijke bediening

8GB 13-08-2014 door frits

Ik was op zoek naar een goede mp3 speler met radio. In dit product heb ik precies gevonden wat ik zocht. Het geluid van de Mp3 speler is zeer goed vergeleken met een ander goedkoper product dat ik heb gehad. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. De radio kan storing hebben maar dit komt door de fm ontvangst. De radio ontvangst is redelijk..

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende geluidskwaliteit

8GB 07-08-2014 door FredNie

Gebruik hem wekelijks tijdens het sporten.....geweldig apparaat

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

0

0

0

ok dan

8GB 31-07-2014 door sjonnielater

mooi ding en makkelijk ook nog ...................

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony walkman NWZ-e383

4 GB 29-07-2014 door Henk7

Ik heb de walkman onlangs voor mijn verjaardag gekregen; ik ben er bijzonder blij mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niet gebruikers vriendelijk

8GB 29-07-2014 door ebeau

viel mij tegen om hem gelijk te gebruiken. naar handleiding goed door lezen begon ik achter te komen wat wat was. Weet nog steeds niet wat "Hold on & Hold off" heeft voor nut?

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

lekkere simpelle bediening het is kindersel

4 GB 09-06-2014 door denise

we hebben hem ongeveer een maand en hij voldoet precies aan onze eisen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gebruiksvriendelijke Walkman

4 GB 08-06-2014 door Arrangeur

Zeer handig en gemakkelijk te gebruiken !!!! Ook goede batterij.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede geluidskwaliteit

8GB 06-06-2014 door punker

Heel handig apparaatje alleen heb ik andere oortjes moeten kopen omdat de bijgeleverde oortjes te groot waren en te veel pijn deden voor de rest heeft het product een goede accu het spijtige is dat je het apparaat niet helemaal kunt uitschakelen en dat de knoppen nog al gevoelig zijn

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Heel tevreden

8GB 05-06-2014 door Rembrandt

Ik ben heel tevreden over de Sony walkman. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en alles werkt naar wens. De geluidskwaliteit is goed. Enig minpuntje: de oortelefoon geeft weinig bassen door.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een heel goed produkt

8GB 05-06-2014 door Jolly

Goede prijs , kwaliteit verhouding. Makkelijk te bedienen. De muziek erop zetten gaat via een gemakkelijk programma.

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

hij is lekker compact

8GB 04-06-2014 door Schotje

hij is compact dus lekker klein in je broekzak en in verhouding zit er goed muziek in

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gebruiksvriendelijkheid

8GB 03-06-2014 door peter71

Het apparaat is zeer gemakkelijk in de bediening en het scherm is goed verlicht.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Redelijk apparaat.

8GB 02-06-2014 door Utah

Ik vind de hold knop niet zo praktisch en wat ik helemaal niet praktisch vind, is dat dit apparaat een afwijkende aansluiting heeft ten opzichte van de telefoons. Nu moet ik er steeds aan denken dat ik het snoertje mee neem om het apparaat op te laden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0