VIDEO WALKMAN®

Productbeoordelingen

€ 170,00

(inclusief btw)
20

3.8 gebaseerd op 20 klantbeoordelingen

5
8
6
0
1
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

20 klantbeoordelingen

0

Goede Walkman, meegeleverde hoofdtelefoon minder.

16GB 17-04-2017 door Bart B

Zeer goed toestel. Al dacht ik bij het eerste gebruik wel dat de klankkwaliteit niet denderend was, net zoals een vroegere MP3-speler, hoewel ik de muziek met een behoorlijke kwaliteit had overgezet. Ik heb nl. nog een oude Walkman WM-701C voor muziekcasettes gehad, en die klonk fantastisch, nagenoeg met CD-kwaliteit. Heb nu de oorzaak gevonden, nl. de zwakke klank van de meegeleverde in-ear hoofdtelefoon. Geen fout van Sony denk ik, ik denk dat met dit type het gewoon bijna onmogelijk is om een redelijke basweergave te krijgen. De meegeleverde hoofdtelefoon klinkt zeer metaalachtig, zonder enige "warmte" wegens het totaal ontbreken van basgeluid. Ook de bedieningsknoppen staan wat ongelukkig geplaatst, nl. te dicht bij elkaar. Ik heb er nu een eenvoudige on-ear hoofdtelefoon op aangesloten en nu is de muziekweergave zeer goed. Misschien had men er beter een opvouwbare hoofdtelefoon bijgeleverd zoals indertijd bij mijn Sony WM-701? Die had vrij kleine (1 cm.) ronde luidsprekertjes zoals een in-ear, maar ze stonden dwars in het oor met een beugel over het hoofd zoals bij een klassiek type hoofdtelefoon. Die had een veel betere klankweergave met warm, diep basgeluid. Enige nadeel was wel dat die bij gebruik op de fiets veel onaangename ruis gaf. Dat geeft de on-ear hoofdtelefoon die ik nu gebruik met earpads inderdaad foam op de fiets ook.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Werkt niet

16GB 30-06-2016

Kan nog geen beoordeling geven omdat het apparaat niet goed functioneerde. Het apparaat werd niet herkend en bleef in een mode vast staan. Heb nu een nieuwe besteld om dat de winkel geen nieuw model op voorraad was.

0

0

0

Klein maar fijn

16GB 04-02-2016 door pete100

Onlangs deze walkman gekocht, ter vervanging van mijn Cowon. Het is een heel klein apparaat, niet echt geschikt om video's te bekijken. Ik mis mijn touchscreen van de Cowon wel. Dat vind ik handiger. Maar het geluid van het Sony-apparaat is uitstekend. Wel vreemd dat het ding niet uitgaat. Daar staat de enorm lange batterijduur tegenover.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima apparaatje!

16GB 07-01-2016 door carole44

Een verkoper had me gezegd dat ik de geheugen uitbreiden kon met een 32gb kaart. Dat is niet mogelijk met deze Sony. Met 16Gb wat al veel is, en de meest voorkomende is heb ik een derde van mijn biblioteek in. Ik ga keuzes moeten maken. Verder het is makkelijk in gebruik, dus handig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel !

16GB 11-12-2015 door Houston Park

Ik heb nog maar enkele weken deze Sony Mp3-speler, maar mijn huidige beoordeling is dat het een zeer gied apparaat is !

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooie speler

16GB 29-06-2015 door niet een bijnaam

mooie speler met helder geluid en eenvoudig te bedienen. Prima te gebruiken met een hoofdtelefoon of oortjes, maar ook gebruik ik hem aan de stereo. Muziek is eenvoudig er op te zetten (drag and drop). Een minpuntje is dat de speler de plaats in de afspeellijst niet vasthoudt als het apparaat wat langer afstaat.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top

16GB 11-06-2015 door Gaddy

Ik heb hem nu een maand gebruik hem elke dag alleen hoe ik een afspeellijst moet maken weet ik niet?

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

geweldig geluid, maa

16GB 24-05-2015 door Lscoop

Mijn vorige versie was gesneuveld na jaren lang plezier. Dus een nieuwe gekocht. Wat ik echter heel jammer vind is dat in deze versie de timer met veel gedoe ingesteld kan worden. In de oude versie een kwestie van 3 keer drukken.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

0

0

0

fijn apparaat

16GB 13-02-2015 door Boudewijn

uitstekende geluidweergave, makkelijke bediening, klein apparaat

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima apparaat in bediening en geluid.

16GB 17-01-2015 door jaemieo

De Walkman heef een eenvoudige bediening. Veel ruimte voor opslag van data. Voor foto's is hij minder geschikt. Daarvoor is het scherm te klein.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede MP3-speler.

16GB 15-01-2015 door dirkv35

Na deze speler gekregen te hebben voor kerst zijn we nu ongeveer een maand verder. Ik heb de speler al veel gebruikt en ben onder de indruk van zijn kwaliteiten. Van al zijn kwaliteiten. Gebruiksgemak, goede geluidskwaliteit, stevigheid,... Ik ben echt heel tevreden over deze speler.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig toestel

16GB 16-12-2014 door Macswa

Zeer tevreden over dit zeer gebruiksvriendelijk toestel. Alles wijst zichzelf.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Rampzalig om muziek te syncen

16GB 07-12-2014 door patries

Net het product aan mijn zoon gegeven voor Sinterklaas. We zitten al 4 uur ermee te werken. Muziek syncen met Windows Media Player onder Windows 7 lukt absoluut niet. Staat in de specs dat formaat .wma wel kan. Nergens hulp op de Sony sites. Flink teleurgesteld dus!

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

5

0

Wat een verandering

16GB 12-08-2014 door Z 3 Coupé

Na een aantal I pod's ben ik overgeschakeld naar iets anders. Vroegere ervaringen met Sony hebben me dan doen kiezen voor dit model. In vergelijking met "het andere merk" bevalt me vooral de logische bediening, supergoed geluid en de eenvoud van importeren van muziek via Media go.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goede sound

16GB 11-08-2014 door Fercyxx

Zoals vele andere reviews al zeggen is het een goede draagbare muziek-speler. Geluid is zeer goed, bediening ook en lange batterijduur. Enige nadelen zijn dat de speler niet geheel uit kan, staat gewoon op standby en dat het niet volledig 16GB is, maar circa 13GB. Tot slot wil ik nog toevoegen dat het scherm snel krast, dus ik heb een doorzichtige sticker op geplakt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

matige kenmerken

16GB 07-08-2014 door pietje puk

batterij/accu gauw leeg ca 8 uur in plaats van 75 uur

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

4

0

Klein en licht

16GB 07-08-2014 door Brabant

Clip om toestel vast te maken zou heel gemakkelijk zijn

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

GOEIE WALKMAN

16GB 06-06-2014 door TODOR

GELUID KAN WAT BETER ZIJN,VOOR DE REST TOPPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

2

0

mooi design en bedieninf

16GB 03-06-2014 door Ron68

Pas geleden gekocht om muziek (radio en mp3) te kunnen luisteren tijdens hardlopen. Hiervoor vond ik mijn smartphone te groot. Ik vind de walkman ideaal. De oordopjes geven ook een geweldig geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

handig klein apparaatje

16GB 02-06-2014 door gjmy26

* het zoeken naar de handleiding vergt enige moeite ! * heel jammer is dat de nederlandse bediening van het apparaatje niet aanwezig is !! * het is een bewonderingswaardig wat ermee gedaan kan worden in verhouding met de kleine afmeting (goed weg te bergen in borstzak!)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0