WS610 WALKMAN® WS-SERIE

Volledige specificaties en kenmerken

NWZ-WS610 Series

€ 180,00

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

Gewicht
37 g

Vermogen

Batterijlevensd. - continu muziek afsp.
8 uur
Laadtijd batterij (volledig opl.)
1,5 uur
Laadtijd (snel opladen)
3 minuten (60 minuten gebruik)

Opslagmedium

Grootte geheugen:
4 GB

Afspelen & weergeven

Dynamische normalisatie
JA
Clear Bass
JA
Slepen en neerzetten
JA
Mp3
JA
WMA (niet-DRM)
JA
WMA (DRM)
nee
Lineair PCM
JA
MPEG4
JA
Geluidseffecten
Clear Bass, Clear Phase, Dynamic Normalizer, Equalizer (5-bands)
Audioweergave
AAC (niet DRM), Lineaire PCM, mp3, WMA (niet-DRM)
Video weergeven

Duurzaamheid

Waterdicht
Waterdicht

Software

Systeemeisen
Mac OS® X (v10.6 of hoger), Microsoft® Windows 8, Windows 7 (SP1 of hoger), Windows Vista® (SP2 of hoger)

Connectiviteit

AANSLUITINGEN
High Speed USB (USB 2.0)
USB-aansluiting
JA
Draadloze mogelijkheden
Bluetooth®, NFC

Kleuropties

greenblueblack

Inhoud van de verpakking

  • Zwemoordopjes (formaten S, M, L, LL)
  • USB-station
  • Standaardtype oordopjes (formaten S, M, L, LL)
  • Verstelbare hoofdband
  • Beknopte handleiding
  • Afstandsbediening
  • Producthouder
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Waterbestendig ontwerp om mee te zwemmen 

Waag de sprong met uw favoriete nummers. Deze Walkman® is waterbestendig* tot een diepte van 2 meter, en kan dus wel meer aan dan een paar spetters. Sla de afspeellijsten voor uw workout op de Walkman® op en luister in het water. *De NWZ-WS610 is niet geschikt voor gebruik in zout water. Het model werkt wanneer het is ondergedompeld in water tot een diepte van 2 meter voor maximaal 30 minuten. De zwemoordopjes moeten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het waterbestendige ontwerp goed functioneert. 

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Een Walkman® met een opslagcapaciteit van 16 GB*

Laad vóór het veld, de baan of het zwembad uw favoriete nummers, albums en work-outafspeellijsten op een ingebouwde Walkman®. Met tot 16 GB aan ingebouwde opslag* (genoeg voor 4000 mp3'tjes) hebt u altijd genoeg muziek, zelfs tijdens lange workouts. *Opslagcapaciteit varieert afhankelijk van de regio.

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

One-touch listening om muziek direct af te spelen

Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren bekabelde verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw smartphone of ander apparaat met NFC-functionaliteit* bij de N-markering op het apparaat te houden en uw muziek aan te zetten. Geen NFC? Geen probleem. U kunt de apparaten ook handmatig via Bluetooth® koppelen. *Bekijk compatibele apparaten

Compatibele apparaten zoeken

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Bluetooth®-connectiviteit voor het eenvoudig streamen van muziek

Draadloze Bluetooth®-technologie is gebaseerd op radiogolven. Hiermee kunt u een snelle, draadloze verbinding met kort bereik maken die niet wordt onderbroken als er voorwerpen in het pad van het signaal staan. Eenmaal gekoppeld, hebt u alle vrijheid om al uw favoriete inhoud, zoals films, foto's en muziek, van uw smartphone of tablet naar een compatibel apparaat te streamen. *De Bluetooth®-functie werkt niet onder water

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Een spatbestendige afstandsbediening voor workouts bij alle weersomstandigheden 

Alles onder controle, ongeacht de weersomstandigheden, met een handige spatbestendige afstandsbediening*. Bevestig deze compacte controller eenvoudig aan uw vinger of polsband, en u kunt met gemak van nummers wisselen en het volume aanpassen. Zo kunt u alle aandacht richten op uw workout. *De afstandsbediening is spatbestendig volgens de IPX5-classificatie. Niet geschikt voor gebruik in het zwembad. Kan niet volledig worden ondergedompeld in water. 

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Alles-in-één ontwerp voor draadloze workouts 

Deze Walkman® is ontworpen om met u mee te bewegen. Door dit alles-in-één-ontwerp kunt u zich concentreren op uw workout, in plaats van een wirwar van draden. Deze Walkman® is ingebouwd in een headset, met veel eenvoudige en intuïtieve manieren om in controle te blijven. Met de meegeleverde afstandsbediening, de SongPal-app op uw smartphone of de headset zelf kunt u van nummers wisselen en het volume aanpassen. 

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Een goed aansluitende hoofdband voor vrije beweging

Geniet van optimale bewegingsvrijheid met een goed aansluitende headset. Deze lichtgewicht headset zit comfortabel op uw hoofd en blijft op zijn plaats, dus u kunt ongehinderd rennen, springen en trainen. 

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Een ingebouwde microfoon voor handsfree bellen 

U hoeft uw work-out niet meer te onderbreken voor een belangrijk telefoontje. Met een geïntegreerde microfoon en Bluetooth®-connectiviteit kunt u draadloos oproepen van uw smartphone plaatsen en aannemen. 

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Eenvoudige overdracht met een meegeleverde dock 

Fleur je workoutmix op. De Walkman® maakt gebruik van een bestandsoverdrachtsysteem d.m.v. drag & drop om nummers eenvoudig toe te voegen en te verwijderen. Plaats de headset in het meegeleverde USB-station en sluit deze aan op uw pc of Mac® om uw favoriete nummers naar het apparaat te slepen. 

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Schakel tussen muziek en apps met Soundmix 

SoundMix laat uw muziek en apps naadloos in elkaar overlopen, zodat u uw workout onverstoord kunt voortzetten. Muziek wordt automatisch onderbroken voor app-notificaties of gesproken berichten. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw workout en toch up-to-date blijven met het laatste nieuws, de nieuwste berichten en meer.

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Standaard en waterbestendige oordopjes voor een veelzijdige luisterervaring

Krijg het beste geluid voor uw workout met standaard of waterbestendige oordopjes. Standaard oordopjes zorgen voor een comfortabele pasvorm en gebalanceerd geluid. Gaat u naar het zwembad? Gebruik dan de waterbestendige oordopjes; elk oordopje wordt bedekt met een dunne folie die waterschade aan de Walkman® voorkomt en de geluidsniveaus optimaliseert voor onderwater. 

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Controle onder water met de ingebouwde bediening 

Terwijl u in het zwembad uw baantjes trekt, kunt u nummers in willekeurige volgorde afspelen, het volume aanpassen en gemakkelijk tussen afspeellijsten schakelen met ingebouwde bediening in uw Walkman®-headset. 

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Breng uw muziek bij elkaar met de Sony | Music Center-app 

Download Sony | Music Center voor uw smartphone of tablet en neem de controle over uw muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth® voor probleemloos toegang tot al uw favoriete nummers, muziekapps en meer. 

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Laadt snel op

U hoeft niet meer lang te wachten. Na drie minuten opladen kunt u wel een uur van uw muziek genieten: laad hem op terwijl u zich klaarmaakt voor het sporten.

Oplaadbare batterij met maximaal 8 uur speeltijd 

Kom niet zonder stroom te staan tijdens uw workout. De ingebouwde lithium-ionbatterij levert tot wel 8 uur afspeeltijd en is oplaadbaar via het meegeleverde station, zodat u langer ongestoord kunt trainen.

Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

Clear Phase voor gebalanceerd en natuurlijk geluid

Verbeter het geluid van uw favoriete nummers. Clear Phase-technologie past automatisch het geluid van de speakers in uw hoofdtelefoon aan voor een gebalanceerde weergave van lage, midden- en hoge tonen. Exclusief van Sony.