Navigatie overslaan
Alle elektronica

Waterbestendige camera-apparaten

Maak prachtige foto's en films met onze waterdichte camera's. Kies verder uit alles van compacte camcorders tot tablets.

Duik de actie in

Of u nu op zee of op internet surft, u hebt geen zorgen dat de camera nat wordt. Onze waterdichte camera's, camcorders en bepaalde smart-apparaten zijn duurzaam en krachtig, met Zeiss®-lenzen, Exmor®-sensoren en snelle processoren.

Man in kajak met waterdichte camera van Sony
Een waterdichte digitale camera van Sony onder water

Overal op voorbereid

Met onze beste waterbestendige camera's kunt u overal foto's maken, wanneer u maar wilt. Of u nu midden in een regenbui zit of aan het surfen bent, u hoeft geen moment meer te missen. Met een waterbestendige camera van Sony bent u er klaar voor.

Start het avontuur met een Action Cam

Onze Action Cams: camcorders voor avontuur. Compact en lichtgewicht en kan met een waterdichte behuizing worden gemonteerd aan lichaam, helm, board enz. Opnamen onder water of op de piste zijn kristalhelder dankzij ingebouwde SteadyShot en Exmor®.

Man in de bergen met waterbestendige Action Cam van Sony

Tablets die tegen een stootje kunnen

Een krachtige tablet met de nieuwste waterdichtheid. Onze nieuwste tablets zijn ook waterbestendige camera's. U maakt gemakkelijk foto's en zet ze direct online. Een beetje water is ook niet erg: de tablets kunnen tot 30 minuten onder water.

Waterbestendige tablet van Sony
Beste waterbestendige camera van Sony

Krachtig, duurzaam, handig.

Onze waterbestendige producten combineren functie met een stijlvol, duurzaam ontwerp en onze beste technologieën: Exmor®-sensoren, Zeiss®-lenzen en geluid- en beeldverwerkingstechnologieën. Hiermee maakt u goede foto's, ongeacht de omstandigheden.