WEKKERRADIO

Productbeoordelingen

€ 30,00

(inclusief btw)
11

4.3 gebaseerd op 11 klantbeoordelingen

5
5
0
1
0
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Meest handig (positief)
0

gewoon goed.

ICF-C1 10-10-2014 door Beire

Ik kocht deze wekkerradio 2 weken terug en ben er tevreden van. Mijn partner heeft de witte versie maar deze blijkt minder dimbaar.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Te veel licht!

ICF-C1 02-12-2014 door Karel684

Mooi apparaat met strak design. Er komt alleen te veel licht uit voor een slaapkamer. Zelfs op de laagste stand. Met 2 klokken op 1 kamer is de kamer volledig verlicht.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

11 klantbeoordelingen

0

grote cijfers

ICF-C1 05-11-2018 door coge1945

goed geluid ,heldere cijfers. moderne vormgeving.compact.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

sterke aanrader !!

ICF-C1 18-08-2018

Heel blij dit gekocht te hebben!, zoals alle Sony producten.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

makkelijke bediening

ICF-C1 28-07-2018 door Beertje6800

ben erg tevreden met mijn wekker. de wektoon gaat in volume omhoog dus je wordt niet abrubt gewekt

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede wekker.

ICF-C1 03-11-2017

Ik heb dit product vorige maand gekocht en ik ben er zeer tevreden mee. De wekker werkt perfect.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi product

ICF-C1 18-04-2016 door Alleke

Ik gebruik de Sony wekkerradio nu al meer dan 1 jaar. Heel gemakkelijk in gebruik mede door dat hij al voorgeprogrammeerd is. Heel mooi design.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer te vrede

ICF-C1 07-03-2016 door johan15963

ik zou het zeker willen aanraden . het is echt een heel goed product

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon doen wat hij moet doen

ICF-C1 03-01-2015 door Houten

Apparaat gekocht eind 2014, eindelijk een wekkerradio met min of meer normaal toegankelijke knoppen. Het geluid is niet heel geweldig, maar voldoet.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Te veel licht!

ICF-C1 02-12-2014 door Karel684

Mooi apparaat met strak design. Er komt alleen te veel licht uit voor een slaapkamer. Zelfs op de laagste stand. Met 2 klokken op 1 kamer is de kamer volledig verlicht.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

gewoon goed.

ICF-C1 10-10-2014 door Beire

Ik kocht deze wekkerradio 2 weken terug en ben er tevreden van. Mijn partner heeft de witte versie maar deze blijkt minder dimbaar.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

fijne radio wekker

ICF-C1 21-09-2014 door grzanka

Handig dat de display te dimmen is. Goed leesbaar en niet storend. De radio heeft een goed ontvangst.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig!

ICF-C1 23-06-2014 door Twizel

Ik heb deze wekker een tijdje geleden gekocht en moet zeggen dat hij geweldig is. Hij is makkelijk te bedienen en ook voor 's nachts vind je de knoppen zonder problemen, ook is hij heel duidelijk af te lezen door de mooie oranje kleur en als hij je te vel is kun je hem zachter zetten door op de snooze knop te drukken. De radio heeft heel goed bereik en ook de speaker kan hard genoeg om iedereen in huis wakker te maken als het moet. wanneer het alarm afgaat en hij op ''Buzz'' staat gaat hij langzaam aan harder en sneller om je rustig wakker te maken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0