Xperia: gemaakt voor muziek

Van alledaagse luisteraars tot serieuze audiofielen, ontdek waarom Xperia de perfecte keuze is voor muziekliefhebbers.


Gemaakt voor muziek

Ontdek enkele van de belangrijkste kenmerken en technologieën achter de uitzonderlijke opname- en luisterervaring van Xperia.

Maak kennis met Music Pro 
Music Pro gebruiken
Wat de professionals vinden van Music Pro
Superieure hardware

Recente verbeteringen aan de hardware in Xperia-apparaten hebben de algehele geluidskwaliteit aanzienlijk verbeterd, of je nu luistert via de ingebouwde luidsprekers of je favoriete koptelefoon.

360 Reality Audio op uw Xperia

Voor het ervaren van 360 Reality Audio op uw smartphone had u voorheen een koptelefoon nodig. Met de nieuwste Xperia-modellen kunt u er nu ook van genieten via de ingebouwde full-stage stereospeakers. Zo kunt u volledig opgaan in het geluid om u heen. Het is bijna alsof u bij een liveconcert staat of bij de studio-opname van de artiest bent.

Een vrouw die met haar ogen dicht naar muziek luistert via de full-stage stereospeakers op haar Xperia − lichtpuntjes rond haar hoofd vertegenwoordigen 360 Reality Audio
360 Reality Audio op full-stage stereospeakers
Een vrouw die met haar ogen dicht naar muziek luistert via een koptelefoon − lichtpuntjes rond haar hoofd vertegenwoordigen 360 Reality Audio
360 Reality Audio met koptelefoon


Reacties van artiesten – luisteren met Xperia

Wie kan het afspelen van muziek op Xperia beter beoordelen dan de artiesten zelf? We vroegen een aantal artiesten om hun ervaring te delen.

Gratis een muziekservice proberen met Xperia

Met geselecteerde Xperia-modellen kunt u genieten van een gratis proefperiode voor TIDAL en van een van de volgende muziekservices: Amazon Music of nugs.net. Dit geeft u de perfecte gelegenheid om 360 Reality Audio zelf te ervaren.

TIDAL
Logo's van 360 Reality Audio en TIDAL
Ontvang 3 maanden gratis TIDAL

Activeren met vooraf geïnstalleerde app

Nieuwe TIDAL-abonnees krijgen 3 maanden gratis TIDAL Hi-Fi, inclusief 360 Reality Audio, bij aanschaf van geselecteerde Xperia-modellen.

Amazon Music en nugs.net
Logo's voor 360 Reality Audio, Amazon Music Unlimited en nugs.net
Probeer een gratis proefperiode van Amazon Music of nugs.net

Registratie bij My Sony vereist

Met sommige Xperia-modellen krijgt u een gratis proefperiode van 3 maanden bij nugs.net, of een van 4 maanden bij Amazon Music. Beide diensten ondersteunen 360 Reality Audio, zodat u deze unieke meeslepende luisterervaring kunt uitproberen. 

Hoe claim ik mijn gratis proefperiode van de muziekservice?

Het is eenvoudig om uw gratis proefperiode van Amazon Music of nugs.net te starten. Volg simpelweg deze eenvoudige stappen.

Algemene voorwaarden

Voor de voucher voor de gratis 360 Reality Audio-proefperiode moet u zich registreren bij een van de genoemde muziekservices.

Met de voucher hebben klanten recht op een gratis proefperiode van 3 maanden bij nugs.net, of een gratis proefperiode van 4 maanden bij Amazon Music. Aanbieding loopt af op 31 maart 2023.

De voucher is alleen geldig voor nieuwe accounts voor muziekservices. Meerdere accounts zijn niet toegestaan.

Voor muziekdiensten moet u een creditcard of andere betaalmethode registreren.

Aan het einde van de proefperiode van drie maanden (Amazon Music: vier maanden), wordt uw abonnement automatisch verlengd en worden er kosten in rekening gebracht.

Voor muziekservices hebt u een internetnetverbinding nodig.