Breng mobiel gamen naar het volgende level met Xperia

Ontdek waarom Xperia de beste keuze is voor mobiele gamers, of u nu een gelegenheidsgamer of een eSports-professional bent.

Alles wat u nodig hebt om te winnen

Specificaties Xperia 5 II

Pictogram: 21:9 CinemaWide™-scherm
21:9 CinemaWide™-scherm

Met het superbrede 21:9-scherm ziet u meer van de game-actie.

Logo: Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G
Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform

Levert uitzonderlijke verwerkingsprestaties voor gamen zonder haperingen.

Pictogram: Scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz
Scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz

Geeft snel bewegende objecten duidelijk weer voor zeer soepele gameplay.

Pictogram: Aanraak-scansnelheid van 240 Hz
Aanraak-scansnelheid van 240 Hz

Het systeem herkent uw aanraking precies op het juiste moment.

Pictogram: Oververhitting voorkomen
Oververhitting voorkomen

Grafeenstructuur en Heat Suppression Power Control verminderen belasting van de batterij.

Pictogram: 3,5-mm-audioaansluiting
3,5-mm-audioaansluiting

Een bedrade hoofdtelefoon zorgt voor minder latentie zodat u ononderbroken kunt gamen.

Pictogram: Gameverbetering
Gameverbetering: speel beter, deel meer

Geniet van nauwkeurigere gameplay zonder afleidingen plus online tips en eenvoudig delen.

Pictogram: 4.000 mAh-batterij
Krachtige batterij

Een batterij van 4.000 mAh gaat lang mee en zorgt voor urenlang speelplezier.

Speel het spel alsof u er middenin staat. En eindig boven aan het scorebord.

Dankzij het immersieve 21:9 CinemaWide™-scherm en snelle vernieuwingsfrequentie laat de Xperia 5 II u als nooit tevoren opgaan in mobiel gamen. En wat u ook speelt; de precieze aanraking, bliksemsnelle respons en functionaliteit van Gameverbetering vergroten uw kansen op succes.

Gemaakt voor profspelers

Bekijk de video om de game-ervaring van de Xperia 5 II vanuit het perspectief van onze ingenieurs en professionele gamers te ontdekken.

Gebouwd voor professionele prestaties
Grafiek die laat zien dat de Xperia 5 II een 35% snellere aanraakreactiesnelheid heeft dan de Xperia 5
35% snellere aanraakreactiesnelheid

Dankzij de feedback van eSports-spelers konden we de nauwkeurigheid van de aanraakprestaties op de Xperia 5 II aanzienlijk verbeteren. Zo is elk schot nauwkeurig. De respons van de Xperia 5 II op uw aanraakreactie is ook 35% sneller dan zijn voorganger, de Xperia 5. Dit levert cruciale fracties van seconden op wanneer u die het meest nodig hebt. 

CPU-bediening

Gamen vergt veel van de CPU en leidt tot schommelingen in de prestaties en de snelheid. Daarom is de Xperia 5 II uitgerust met CPU-bediening om de efficiëntie van de prestaties specifiek voor gameplay te optimaliseren. Dit betekent dat Call of Duty®: Mobile-spelers bij een 120 Hz multiplayer-ervaring bij piekprestaties kunnen rekenen op 97% stabiliteit.

Afbeelding van twee telefoonschermen, een oranje en rood gekleurd voor hoge temperaturen, de andere groen en geel voor lage temperaturen

[A] UIT = hoge temperatuur       [B] AAN = lage temperatuur

Heat Suppression Power Control

Voor langdurige gameplay op hoog niveau moet de telefoon worden gevoed via de oplaadkabel. Dit genereert warmte, wat de gameprestaties beïnvloedt. Heat Suppression Power Control pakt dit aan door de telefoonsystemen en applicaties rechtstreeks vanuit de oplader van stroom te voorzien, waarbij de batterij wordt omzeild om thermische belasting te verminderen.

Reductie van bewegingsonscherpte

Om bewegingsscherpte op het scherm te maximaliseren, is de verversingssnelheid op de Xperia 5 II opgewaardeerd van 60 Hz naar 120 Hz. Dankzij de digitale invoeging van zwarte frames, krijgen spelers het effect van 240 Hz met verminderde bewegingsonscherpte. De ingenieurs hebben de frequentie en verhouding nauwkeurig afgestemd in samenwerking met professionele gamers om de juiste balans tussen schermhelderheid en reductie van bewegingsonscherpte te garanderen.

Afbeelding ter vergelijking van smartphoneschermen met vernieuwingsfrequenties van 60 Hz, 120 Hz en 240 Hz equivalent.

*equivalent

Gemaakt voor gamen

Bekijk wat de Xperia 5 II tot een geweldig apparaat maakt voor gamen.

Gameverbetering geeft u het voordeel

Gameverbetering biedt een reeks functies en instellingen om uw game-ervaring te verbeteren. Bekijk de video hieronder voor meer informatie.

Aangepaste instellingen

Verschillende games stellen verschillende eisen aan u als speler. Met Gameverbetering kunt u de belangrijkste instellingen aanpassen aan uw behoeften, waaronder de vernieuwingsfrequentie van het scherm, de aanraakreactiesnelheid en de aanraakgevoeligheid.

Vloeiendere gameplay

Een andere belangrijke functie van Gameverbetering is 240 Hz voor reductie van bewegingsonscherpte waarmee u kunt genieten van verbluffend vloeiende acties op het scherm. Gameplay is uitermate helder en scherp, zelfs bij grote richtingsveranderingen treedt er geen onscherpte op, waardoor uw plezier en bewustzijn in de game altijd optimaal zijn.

Snelle aanraakreactiesnelheid

Om aan de eisen van met name eSports te voldoen, biedt de Xperia 5 II een verhoogde aanraak-scansnelheid van 240 Hz voor een supersnelle aanraakreactiesnelheid. Als het erop aankomt, kan dit het verschil maken.

Oververhitting voorkomen

Als u aan het gamen bent terwijl uw Xperia is aangesloten op een oplaadadapter, helpt Heat Suppression Power Control oververhitting te voorkomen en de batterij te beschermen tegen beschadiging. Dat betekent langer gamen zonder concessies aan de prestaties.

Volledig gefocust gamen

Activeer de competitie-instelling en verander uw Xperia in een gestroomlijnd gamingapparaat, zodat niets u meer kan afleiden van de actie. Meldingen, waarschuwingen en inkomende oproepen worden allemaal uitgeschakeld, zodat u zich volledig op de gameplay kunt richten.

Aanpasbare audio-instellingen

Bent u van plan om tijdens het gamen online opnamen te maken en te delen? Met Audio mixer kunt u het volume van spraak en games afzonderlijk aanpassen voor een uitgebalanceerd geluid. En u kunt zelfs met het hoogste volume opnemen terwijl u tijdens het gamen een laag volume voor uw headset gebruikt.

Afbeelding van een smartphonescherm met aanpasbare audio-instellingen
Duidelijkere chat

Bij gebruik van een headset met microfoon voor in-game-voicechat voorzien van een 3,5-mm-audioaansluiting vermindert Voice Chat-ruisonderdrukking het achtergrondgeluid aanzienlijk. Zo kunnen u en uw teamgenoten elkaar altijd luid en duidelijk horen. 

©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION en CALL OF DUTY zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc.

Geoptimaliseerd voor Call of Duty®: Mobile

Xperia is de officiële smartphone van Call of Duty® Mobile. Dankzij Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ profiteert u altijd van een ultieme game-ervaring. Met de Xperia 5II geniet u ook van een nieuwe game-ervaring in 120 fps, die volledig tot zijn recht komt in de multiplayermodus van Call of Duty®: Mobile, die in samenwerking met Sony Mobile nauwkeurig is afgesteld. 


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION en CALL OF DUTY zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc.
 Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen, gebruikt met toestemming. Snapdragon Elite Gaming is een handelsmerk van Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming is een product van Qualcomm Technologies, Inc. en/of haar dochterondernemingen.