Breng mobiel gamen naar het volgende level met Xperia

Xperia is ontwikkeld in samenwerking met professionele gamers en is afgestemd op mobiel gamen met talloze functies die u een voorsprong op de concurrentie geven.

Het officiële mobiele apparaat van het Call of Duty®: Mobile World Championship 2021

Aan Call of Duty: Mobile World Championship 2021 kan iedereen over de hele wereld deelnemen. Dit wereldkampioenschap bestaat uit meerdere fasen. De Xperia 1 III wordt het officiële mobiele apparaat van de regionale play-offs op geselecteerde markten in fase 4 en van de grote finale in fase 5. De Xperia 1 III biedt spelers de mogelijkheid om te genieten van een geoptimaliseerde game-ervaring met 120 fps.

Promotieafbeelding van personages uit Call of Duty: Mobile op het scherm van een Xperia-smartphone, plus een stapel CP-tokens
Speciale aanbieding: verdien Call of Duty-punten bij aankoop van Xperia

Bij de aankoop van geselecteerde Xperia-modellen ontvangt u Call of Duty-punten die u kunt gebruiken voor de Battle Pass. Hiermee kunt u elke keer dat u speelt uw level verhogen en beloningen verdienen.

© 2021 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY en de gestileerde letter M zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc.

De ultieme Asphalt 9-game-ervaring

Asphalt 9: Legends van Gameloft is het nieuwste deel van 's werelds meest gedownloade en veelvoudig bekroonde racegameserie, waarbij een hyperrealistische raceomgeving wordt gecombineerd met echte hypercars van gerenommeerde autofabrikanten die tot de verbeelding spreken. De Xperia 1 III biedt de ultieme Asphalt 9-game-ervaring, dankzij het prachtige 21:9-scherm en de zeer vloeiende bewegingen door de hoge fps.

Promotieafbeelding van Asphalt 9 op het scherm van een Xperia-smartphone, plus een stapel Asphalt 9-credits en -tokens
Speciale aanbieding: Asphalt 9-credits en -tokens bij aankoop van Xperia

Of u nu auto's wilt upgraden, blauwdrukken wilt kopen of kaartpakketten wilt krijgen: met Asphalt 9-credits en -tokens wordt de game nog veel leuker, en u kunt ze nu gratis krijgen met geselecteerde Xperia-smartphones 


©2021 Gameloft. Alle rechten voorbehouden. Alle fabrikanten, auto's, namen, merken en bijhorende beelden zijn handelsmerken en/of vallen onder het copyright van hun respectievelijke eigenaren.
 

Geniet van immersieve gameplay met Identity V op Xperia 1 III

Wat maakt de Xperia 1 III het perfecte apparaat om Identity V op te spelen? Ontdek het in deze video…


©Jocker Studio of NewEase. Alle rechten voorbehouden.
 

Geverifieerd door GameBench
Geverifieerd door GameBench
Xperia 1 III maakt indruk tijdens onafhankelijke testen

Bij onafhankelijke testen van GameBench Labs heeft de Xperia 1 III de felbegeerde 'Ultra'-badge behaald voor de verversingssnelheid van het scherm en de latentie van de aanraakfunctionaliteit tijdens Call of Duty®: Mobile Deze badge geeft aan dat de gamingervaring voldoet voor de meest veeleisende gamers, zoals hardcore wedstrijdgamers of eSports-professionals.

Ontworpen om u een stapje voor te houden

Elk stukje visuele of audio-informatie over uw tegenstander is van cruciaal belang, met name in first-person shooter (FPS)-games. Wat dat betreft biedt de Xperia 1 III u meer dan ooit tevoren. Om aan de eisen van professionele gamers te voldoen, hebben we ons zowel gericht op de kwaliteit van beeld en geluid als op de mogelijkheid om deze aan te passen. Op die manier kunt u dus uw gameplay verbeteren en meer overwinningen behalen. 

Een kijkje achter de schermen op de Xperia 1 III

Bekijk hoe de ingenieurs gebruikmaakten van de kennis en expertise van professionele spelers voor het creëren van een uitzonderlijke game-ervaring.

Technologie die is ontwikkeld in samenwerking met professionele gamers
Samengestelde afbeelding van een lid van het pro-gamingteam SCARZ en een close-up van gameplay op een Xperia-telefoon
De kleur en helderheid aanpassen om als eerste de vijand te ontwaren

De overwinning wordt alleen behaald als u de tegenstander vindt voordat hij u vindt. Daarom kunt op de Xperia 1 III scherminstellingen zoals de helderheidsbalans aanpassen om vijanden en objecten zichtbaar te maken die anders verborgen zouden blijven in donkere scènes. Daarnaast is het mogelijk de kleur en helderheid van tevoren in te stellen voor specifieke spelniveaus of om eenvoudiger kaarten te kunnen lezen in uitdagende omgevingen.

Aanpasbare audio helpt u uw tegenstanders te slim af te zijn

Voor gamen geldt dat wat u hoort net zo belangrijk is als wat u ziet. Daarom kunt u met de audio-equalizer van de Xperia 1 III onnodige geluiden minimaliseren en u concentreren op de geluiden die ertoe doen, zoals de naderende voetstappen van een tegenstander of het geluid van een pin die uit een granaat wordt getrokken. Bovendien beschikt de Xperia 1 III over een verbeterde voicechatfunctie, zodat u duidelijker met uw teamgenoten kunt communiceren.

Samengestelde afbeelding van een lid van het pro-gamingteam SCARZ en een close-up van de gebruikersinterface van de audio-equalizer op een Xperia-telefoon
Afbeelding van een robot die vingerbewegingen repliceert op het gamescherm van een Xperia 1 III
Elke aanraking laten tellen

We hebben de vingerbewegingen van professionele gamers vastgelegd en deze door een robot laten reproduceren, zodat we de aanraakreactie hierop konden afstemmen. Hierdoor biedt de Xperia een uitzonderlijke aanraaksnelheid en nauwkeurigheid met een aanraak-scansnelheid van 240 Hz voor een precieze controle.

Gameverbetering geeft u het voordeel

Gameverbetering is uw controlecentrum voor gamen, waar u functies en instellingen kunt aanpassen voor de perfecte gamingervaring. Bekijk de video hieronder voor meer informatie.

Uw game-ervaring verfijnen

De gebruiksvriendelijke en intuïtieve Gameverbetering stelt u in staat alle aspecten van de game-ervaring aan te passen en af te stemmen op uw wensen.

De scherminstellingen aanpassen om meer te zien van wat ertoe doet

U kunt verschillende scherminstellingen van de Xperia aanpassen, waaronder de kleur en witbalans, zodat alle actie duidelijker in beeld wordt gebracht en u tegenstanders makkelijker kunt herkennen. Daarnaast is het comfortabeler voor uw ogen, zodat u langer kunt spelen zonder vermoeid te raken.

Audio aanpassen om voorsprong te krijgen

Met de audio-equalizer kunt u zich concentreren op belangrijke geluiden, zoals naderende voetstappen of de kenmerkende ruis van een bepaald wapen. Zo komt u erachter waar uw tegenstanders zich bevinden, welke bedreiging ze vormen en hoe u ze gaat verslaan.

Aangepaste instellingen

Verschillende games stellen verschillende eisen aan u als speler. Met Gameverbetering kunt u de belangrijkste instellingen aanpassen aan uw behoeften, waaronder de refresh rate van het scherm, de Touch Control en de aanraakgevoeligheid.

Vloeiendere gameplay

Een andere belangrijke functie van Gameverbetering is 240 Hz voor reductie van bewegingsonscherpte waarmee u kunt genieten van verbluffend vloeiende acties op het scherm. Gameplay is uitermate helder en scherp, zelfs bij grote richtingsveranderingen treedt er geen onscherpte op, waardoor uw plezier en bewustzijn in de game altijd optimaal zijn.

Snelle aanraakreactiesnelheid

Om aan de eisen van met name eSports te voldoen, biedt de Xperia een verhoogde aanraak-scansnelheid van 240 Hz voor een supersnelle aanraakreactiesnelheid. Als het erop aankomt, kan dit het verschil maken.

Oververhitting voorkomen

Als u aan het gamen bent terwijl uw Xperia is aangesloten op een oplaadadapter, helpt Heat Suppression Power Control oververhitting te voorkomen en de batterij te beschermen tegen beschadiging. Dat betekent langer gamen zonder concessies aan de prestaties.

Volledig gefocust gamen

Activeer de competitie-instelling en verander uw Xperia in een gestroomlijnd gamingapparaat, zodat niets u meer kan afleiden van de actie. Meldingen, waarschuwingen en inkomende oproepen worden allemaal uitgeschakeld, zodat u zich volledig op de gameplay kunt richten.

Aanpasbare audio-instellingen

Bent u van plan om tijdens het gamen online opnamen te maken en te delen? Met Audio mixer kunt u het volume van spraak en games afzonderlijk aanpassen voor een uitgebalanceerd geluid. En u kunt zelfs met het hoogste volume opnemen terwijl u tijdens het gamen een laag volume voor uw headset gebruikt.

Een Xperia-smartphonescherm met aanpasbare audio-instellingen
Duidelijkere chat

Bij gebruik van een headset met microfoon voor in-game-voicechat voorzien van een 3,5-mm-audioaansluiting vermindert Voice Chat-ruisonderdrukking het achtergrondgeluid aanzienlijk. Zo kunnen u en uw teamgenoten elkaar altijd luid en duidelijk horen.