Ontdek het laatste nieuws van Xperia

Stem af op het officiële YouTube-kanaal van @SonyXperia

Ons YouTube-kanaal biedt iedereen met toewijding en passie belevingen die de verbeelding te boven gaan.Kijk hoe onze nieuwste smartphones tot leven komen met tips, video's en korte films die professionals hebben gemaakt met Xperia. Word lid van de Xperia-familie en abonneer u op ons kanaal om video's te bekijken en over nieuwe producten te horen zodra ze worden aangekondigd.

Titel van filmwedstrijd voor smartphones tegen een zwarte achtergrond met een Sony-logo
Short Shorts Film Festival & Asia 2021: filmwedstrijd voor smartphones 

Word een maker en neem een film op met uw smartphone. Deze wedstrijd wordt ondersteund door Sony Mobile en heeft als doel het bereik aan uitingen en mogelijkheden voor originaliteit en innovatie door makers te vergroten. We ondersteunen de ontwikkeling van de unieke creativiteit die het maken van films met smartphones kenmerkt.

Afbeelding met Xperia 5 II, voor- en achteraanzicht, en Masterclass-logo
Xperia 5 II Masterclass

Compact vormgegeven en perfect voor vastleggen, weergeven, luisteren en gamen. Neem een kijkje achter de schermen met onze experts, die u laten zien hoe u alles uit de Xperia 5 II kunt halen.

Xperia 5 II met 5G
Xperia-productaankondiging 2020

Snel en compact. Sony zet de smartphone-evolutie voort met de introductie van de nieuwe Xperia 5 II, de meest recente toevoeging aan de reeks met topmodellen, waarin de belangrijkste technologieën van de Xperia 1 II worden gecombineerd met een compact ontwerp.

Bekijk de productaankondiging waarin de Xperia 5 II wordt onthuld door Sony Mobile.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony gaat Short Shorts Film Festival & Asia 2020 sponsoren

Dit is de eerste keer dat een bedrijf deze prestigieuze korte-filmwedstrijd ondersteunt, die winnaars de kans biedt om een Academy Awards®-nominatie te krijgen. Xperia gaat ook samenwerken met Creators’ Junction, een evenement dat de toekomst van film en technologie verkent met de volgende generatie filmmakers.

Voor muziekliefhebbers: samenwerking met Sony Music Entertainment

Luister naar muziek zoals muziek hoort te klinken. Op basis van onze kennis van zowel audiohardware als muziekentertainment is de Xperia 1 II ontworpen om voor een ware natuurlijke luisterervaring te zorgen, met audio die is afgestemd in samenwerking met Sony Music Entertainment.

Xperia 1 bekroond met Red Dot Award voor productontwerp 2020
Xperia 1 bekroond met Red Dot Award voor productontwerp 2020

Innovatie, functionaliteit, formele kwaliteit, ergonomie, duurzaamheid en symbolische en emotionele inhoud: de Xperia 1 blonk uit in een reeks criteria en sleepte zo de internationale designprijs in de wacht. 

Xperia 1 en Cinema Pro bekroond met iF Design Award 2020

Xperia 1 en Cinema Pro, Sony's digitale filmcameratechnologie, hebben de iF Design Award 2020 ontvangen voor uitmuntende innovaties in design.