Ontdek het laatste nieuwste van Xperia

Xperia – geoptimaliseerd voor Call of Duty®: Mobiel

Xperia is de officiële smartphone van Call of Duty®: Mobile World Championship Tournament 2020. Dit langverwachte en zeer competitieve toernooi wordt gehouden in verschillende landen over de hele wereld.


© 2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION en CALL OF DUTY zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Tencent is een handelsmerk van Tencent Games Co., Ltd
Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen, gebruikt met toestemming. Snapdragon Elite Gaming is een handelsmerk van Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming is een product van Qualcomm Technologies, Inc. en/of haar dochterondernemingen.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony gaat Short Shorts Film Festival & Asia 2020 sponsoren

Dit is de eerste keer dat een bedrijf deze prestigieuze korte-filmwedstrijd ondersteunt, die winnaars de kans biedt om een Academy Awards®-nominatie te krijgen. Xperia gaat ook samenwerken met Creators’ Junction, een evenement dat de toekomst van film en technologie verkent met de volgende generatie filmmakers.

Voor muziekliefhebbers: samenwerking met Sony Music Entertainment

Luister naar muziek zoals muziek hoort te klinken. Op basis van onze kennis van zowel audiohardware als muziekentertainment is de Xperia 1 II ontworpen om voor een ware natuurlijke luisterervaring te zorgen, met audio die is afgestemd in samenwerking met Sony Music Entertainment.

Xperia 1 bekroond met Red Dot Award voor productontwerp 2020
Xperia 1 bekroond met Red Dot Award voor productontwerp 2020

Innovatie, functionaliteit, formele kwaliteit, ergonomie, duurzaamheid en symbolische en emotionele inhoud: de Xperia 1 blonk uit in een reeks criteria en sleepte zo de internationale designprijs in de wacht. 

Xperia 1 en Cinema Pro bekroond met iF Design Award 2020

Xperia 1 en Cinema Pro, Sony's digitale filmcameratechnologie, hebben de iF Design Award 2020 ontvangen voor uitmuntende innovaties in design.