CFEXPRESS-GEHEUGENKAARTEN

CEA-G-serie geheugenkaart CFexpress Type A

CEA-G80T / CEA-G160T / CEA-G320T / CEA-G640T
Afbeelding van CEA-G-serie geheugenkaart CFexpress Type A

Prijzen vanaf:

€ 230,00

(inclusief btw)

80GB

CEA-G80T

€ 230,00

(inclusief btw)

160GB

CEA-G160T

€ 440,00

(inclusief btw)

320GB

CEA-G320T

€ 710,00

(inclusief btw)

640GB

CEA-G640T

€ 1.350,00

(inclusief btw)
Afbeeldingen van CEA-G-serie geheugenkaart CFexpress Type A
Afbeeldingen van CEA-G-serie geheugenkaart CFexpress Type A
Productafbeelding
Productafbeelding
Ultrasnelle opslag voor creatieve pioniers

De nieuwe CFexpress Type A-standaard is speciaal ontwikkeld om compactcamera's te voorzien van supersnelle prestaties voor geavanceerde opnamen. Deze kaarten halen alles uit α-camera's en de nieuwste beeldverwerkingsprocessors. Deze compacte kaarten zijn onmisbaar voor creatievelingen die betere prestaties en meer opties zoeken.

Prestaties van de toekomst

CFexpress Type A — een nieuwe standaard voor compacte opslag

Geef je professionele video- en fotografieworkflows een boost met de CFexpress Type A-geheugenkaarten van Sony — ideaal voor geavanceerde camera's zoals de FX6, FX3, α1, α7S III en α7 IV. 's Werelds eerste CFexpress Type A-kaarten leveren een buitengewone snelheid, ongeveer tweemaal die van de beste SDXC-kaarten, in een even compacte behuizing. Met schrijfsnelheden tot 700 MB/s en duurzaamheid op professioneel niveau openen Sony CFexpress Type A-kaarten een breed scala aan nieuwe beeldverwerkingsmogelijkheden.

Voorbeeldafbeelding
Uitzonderlijke reactiesnelheid

Vergroot je fotomogelijkheden met ongecomprimeerde opnamen in RAW-indeling bij snelle onderwerpen als motorsport en dieren. Schrijfsnelheden tot 700 MB/s overtreffen de snelste SDXC-geheugenkaarten, waarbij de buffer van de camera ultrasnel wordt geleegd, zodat je continu en responsief kunt fotograferen.

Afbeeldingsgebruik
Betrouwbare videografie

Sony CFexpress Type A-kaarten zijn geoptimaliseerd voor het continu schrijven van gegevens met hoge bandbreedte, waardoor ze ideaal zijn voor professionele video-opnamen met hoge bitsnelheid zoals 4K 120p op camera's als de FX6, FX3, α1 en α7S III. Voor extra zekerheid en stabiliteit tijdens video-opnamen bieden ze ook VPG (Video Performance Guarantee) 400.

Afbeeldingsgebruik
Superefficiënte workflow

Versnel je workflow met de geoptimaliseerde MRW-G2-kaartlezer en een snelle leessnelheid van tot wel 800 MB/s voor gegevensoverdracht en back-up. Werk naadloos met foto's met hoge resolutie en video's met hoge bitsnelheid om projecten in een oogwenk naar je hand te zetten.

Sterk, betrouwbaar, veelzijdig.

In combinatie met professionele apparatuur zoals de FX6, FX3, α1, α7S III en α7 IV zijn CFexpress Type A-geheugenkaarten perfect voor de onvoorspelbaarheid van sport-, locatie- en buitenopnamen. Ze zijn ontworpen voor langdurig professioneel gebruik in de meest uitdagende omgevingen — van besneeuwde bergen tot ruwe woestijnen — zodat je met het volste vertrouwen kunt fotograferen, wisselen en opbergen.

Voorbeeldafbeelding
Gemaakt voor de ruigste locaties

Dankzij Sony's unieke TOUGH-kaartontwerp bieden onze CFexpress Type A-kaarten meer dan 10 keer meer weerstand tegen buigen dan de standaard CFexpress-kaarten. Hun stevigheid is getest tot 150 Newton om je kaartgegevens te beschermen tegen vallen van maar liefst 7,5 meter hoogte — 5 keer hoger dan de CFexpress Type A-standaard vereist.

Voorbeeldafbeelding
Voor de zwaarste omstandigheden

Je kunt erop vertrouwen dat de CFexpress Type A-geheugenkaarten blijven werken in extreme temperaturen, in lastige elektrostatische omgevingen en bij intens uv-licht en röntgenstralen. De IP57-standaard houdt in dat je gegevens beveiligd zijn tegen stof en vocht, ook op het strand of in de wasmachine.

Illustratie
Scan en bewaak je geheugen

Flash-geheugen slijt in de loop van de tijd, waardoor gegevens minder goed worden opgeslagen. Bij gebruik met de MRW-G2-kaartlezer scant Sony's Media Scan Utility je CFexpress Type A-geheugenkaart, zodat je tijdig actie kunt ondernemen.

Verloren bestanden herstellen

Als het misgaat, kun je onze herstelsoftware voor Sony-geheugenkaarten downloaden. De software herstelt per ongeluk verwijderde bestanden en corrupte foto's en video's met diverse gangbare indelingen.

Afbeeldingsgebruik

Specificaties en kenmerken

Extreem snel en betrouwbaar voor professionals die de beste prestaties onder de meest extreme omstandigheden nodig hebben. De CEA-G80T, CEA-G160G, CEA-G320T en CEA-G640T geheugenkaarten beschermen opnamen en verbeteren de workflow van fotografen, videografen en hobbyisten.
  • Compacte behuizing; afmetingen 20 x 28 x 2,8 mm (B x H x D)

  • Beschikbaar met een capaciteit van 80 GB, 160 GB, 320 GB en 640 GB

  • Ultrasnelle schrijfsnelheden tot 700 MB/s voor burstopnamen en beelden met hoge resolutie; VPG (Video Performance Guarantee) 400

  • Een verbeterde workflow dankzij de extreem hoge leessnelheid tot 800 MB/s

  • TOUGH, IP57-classificatie, professioneel en betrouwbaar

Overdrachtsnelheid (schrijven)
700 MB/s
Overdrachtsnelheid (lezen)
800 MB/s
Interface
PCI Express Gen3 x1
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers