Geheugenkaarten en SSD's

CEA-G-serie geheugenkaart CFexpress Type A

CEA-G160T / CEA-G80T
Afbeelding van CEA-G-serie geheugenkaart CFexpress Type A

80GB

CEA-G80T

Prijs niet beschikbaar

160GB

CEA-G160T

Prijs niet beschikbaar

Productafbeelding
Productafbeelding
Ultrasnelle opslag voor creatieve pioniers

De nieuwe CFexpress Type A-standaard is speciaal ontwikkeld om compactcamera's te voorzien van supersnelle prestaties voor geavanceerde opnamen. Deze kaarten halen alles uit α-camera's en de nieuwste beeldverwerkingsprocessors. Deze compacte kaarten zijn onmisbaar voor creatievelingen die betere prestaties en meer opties zoeken.

Prestaties van de toekomst

CFexpress Type A — een nieuwe standaard voor compacte opslag

Geef uw professionele workflows voor video en fotografie een boost met Sony's CFexpress Type A-geheugenkaarten — ideaal voor gevorderde camera's zoals de α7S III. 's Werelds eerste CFexpress Type A-kaarten bieden een uitzonderlijke snelheid: ongeveer twee keer zo snel als de beste SDXC-kaarten, in een vergelijkbare, compacte body. Met een schrijfsnelheid van tot maar liefst 700 MB/s en robuustheid die u van professionele apparatuur mag verwachten, maken de Sony CFexpress Type A-kaarten de weg vrij voor een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

Voorbeeldafbeelding
Uitzonderlijke reactiesnelheid

Vergroot uw fotomogelijkheden met ongecomprimeerde opnamen in RAW-indeling bij snelle onderwerpen als motorsport en dieren. Schrijfsnelheden tot 700 MB/s overtreffen de snelste SDXC-geheugenkaarten, waarbij de buffer van de camera ultrasnel wordt geleegd, zodat u continu en responsief kunt fotograferen.

Afbeeldingsgebruik
Betrouwbare videografie

Sony CFexpress Type A-kaarten zijn geoptimaliseerd voor het continu schrijven van gegevens met hoge bandbreedte voor professionele opnamen met hoge bitsnelheid zoals 4K 120p met camera's als de α7S III, waar betrouwbaarheid cruciaal is. Voor extra zekerheid en stabiliteit tijdens video-opnamen bieden ze ook VPG (Video Performance Guarantee) 400.

Afbeeldingsgebruik
Superefficiënte workflow

Versnel uw workflow met de geoptimaliseerde MRW-G2-kaartlezer en een snelle leessnelheid van tot wel 800 MB/s voor gegevensoverdracht en back-up. Werk naadloos met foto's met hoge resolutie en video's met hoge bitsnelheid om projecten in een oogwenk naar uw hand te zetten.

Sterk, betrouwbaar, veelzijdig.

Samen met professionele apparatuur zoals de α7S III, zijn CFexpress Type A-geheugenkaarten perfect voor onvoorspelbare opnamen tijdens sportwedstrijden, shoots op locatie of natuurexpedities. De kaarten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik in de zwaarste omstandigheden, van besneeuwde bergen tot kurkdroge woestijnen, zodat u probleemloos kunt opnemen, wisselen en opslaan.

Voorbeeldafbeelding
Gemaakt voor de ruigste locaties

Dankzij Sony's unieke TOUGH-kaartontwerp bieden onze CFexpress Type A-kaarten meer dan 10 keer meer weerstand tegen buigen dan de standaard CFexpress-kaarten. Hun stevigheid is getest tot 150 Newton om uw kaartgegevens te beschermen tegen vallen van maar liefst 7,5 meter hoogte — 5 keer hoger dan de CFexpress Type A-standaard vereist. 

Voorbeeldafbeelding
Voor de zwaarste omstandigheden

U kunt erop vertrouwen dat de CFexpress Type A-geheugenkaarten blijven werken in extreme temperaturen, in lastige elektrostatische omgevingen en bij intens uv-licht en röntgenstralen. De IP57-standaard houdt in dat uw gegevens beveiligd zijn tegen stof en vocht, ook op het strand of in de wasmachine.

Illustratie
Scan en bewaak uw geheugen

Flash-geheugen slijt in de loop van de tijd, waardoor gegevens minder goed worden opgeslagen. Bij gebruik met de MRW-G2-kaartlezer scant Sony's Media Scan Utility uw CFexpress Type A-geheugenkaart, zodat u tijdig actie kunt ondernemen.

Verloren bestanden herstellen

Als het misgaat, kunt u onze herstelsoftware voor Sony-geheugenkaarten downloaden. De software herstelt per ongeluk verwijderde bestanden en corrupte foto's en video's met diverse gangbare indelingen.

Afbeeldingsgebruik

Specificaties en kenmerken

Zeer snel, betrouwbaar en compact voor professionals die zelfs onder de meest extreme omstandigheden de beste prestaties willen. De CEA-G80T- en CEA-G160G-geheugenkaarten beschermen opnamen en maken de workflow voor fotografen, videografen en liefhebbers efficiënter.
  • Compacte behuizing; afmetingen 20 x 28 x 2,8 mm (B x H x D)

  • Beschikbaar met capaciteit van 80 GB en 160 GB

  • Ultrasnelle schrijfsnelheden tot 700 MB/s voor burstopnamen en beelden met hoge resolutie; VPG (Video Performance Guarantee) 400

  • Een verbeterde workflow dankzij de extreem hoge leessnelheid tot 800 MB/s

  • TOUGH, IP57-classificatie, professioneel en betrouwbaar

Overdrachtsnelheid (schrijven)
700 MB/s
Overdrachtsnelheid (lezen)
800 MB/s
Interface
PCI Express Gen3 x1
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu