CFEXPRESS-GEHEUGENKAARTEN

CEB-G-serie geheugenkaart CFexpress Type B

CEB-G128 / CEB-G256 / CEB-G512
Afbeelding van CEB-G-serie geheugenkaart CFexpress Type B

128GB

CEB-G128

Prijs niet beschikbaar

256GB

CEB-G256

Prijs niet beschikbaar

512 GB

CEB-G512

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van CEB-G-serie geheugenkaart CFexpress Type B
Afbeeldingen van CEB-G-serie geheugenkaart CFexpress Type B
Afbeeldingen van CEB-G-serie geheugenkaart CFexpress Type B
Ongekend snel, wat u ook kiest

Ga voor snelheid met de nieuwe CFexpress Type B-geheugenkaart

Met een onvoorstelbare leessnelheid van 1700 MB/s en schrijfsnelheid van 1480 MB/s is deze geheugenkaart klaar voor de geavanceerde camera's en camcorders van de toekomst. De Sony CFexpress Type B-geheugenkaart is ontwikkeld voor professionele en amateurfotografen en -filmers die op zoek zijn naar ongeëvenaarde snelheid en uitzonderlijke betrouwbaarheid. 

Sneller en productiever

De CFexpress Type B-geheugenkaarten, ontwikkeld op basis van de XQD®- en CFAST®-standaarden, bieden professionals een wereld aan mogelijkheden: sneller en productiever werken dankzij het vermogen om bestanden met hoge resolutie supersnel vast te leggen in een compact maar toch robuust ontwerp. Zo houdt u meer tijd over voor creatieve taken.

Burstopnamen van hoge resolutie vastleggen
Razendsnel fotograferen

Dankzij een schrijfsnelheid van 1480 MB/s is dit een van de snelste geheugenkaarten die er is. De kaart is ideaal voor het vastleggen van continue RAW-beelden van snelbewegende onderwerpen, zoals motoren en dieren.

Videobeelden met hoge bitsnelheid vastleggen
Hoogwaardige videografie

CFexpress Type B maakt het stabiel vastleggen van video's met hoge bitsnelheid mogelijk, met 4K-resolutie en hoger. Dat maakt de kaart een perfecte match voor geavanceerde camcorders.

Supersnel gegevens overdragen van een camcorder naar een pc met de kaart
Superefficiënte workflow

Geniet van een snellere overdracht en back-up van grote bestanden zoals foto's met hoge resolutie of video's met hoge bitsnelheid naar pc's met de geoptimaliseerde MRW-G1-kaartlezer. Zo houdt u meer tijd over om uw beelden te retoucheren en bewerken.

Ongelofelijk sterk

Neem de CFexpress Type B-geheugenkaart mee naar sportwedstrijden, shoots op locatie of natuurexpedities. De kaart is ontwikkeld voor professioneel gebruik in de zwaarste omstandigheden, van besneeuwde bergen tot kurkdroge woestijnen, zodat u probleemloos kunt filmen, wisselen en opslaan.

Cameraman aan het werk in zware omstandigheden
Gemaakt voor de ruigste locaties

De sterke CFexpress Type B-geheugenkaarten zijn meer dan drie keer sterker dan de CFexpress Type B-standaard voor buigen en zijn extra getest voor stevigheid tot een kracht van 70 Newton. Ook kunnen ze een val van maximaal 5 meter doorstaan.

CFexpress-kaarten werken in de zwaarste omstandigheden
Voor de zwaarste omstandigheden

U kunt erop vertrouwen dat de CFexpress Type B-geheugenkaarten probleemloos blijven werken in extreme temperaturen, bij röntgenstraling, bij elektrostatische lading en in zonlicht met hoge uv-straling.

Media Scan Utility scant en controleert het geheugen
Scant en controleert het geheugen

Na verloop van tijd slijt het flash-geheugen en worden gegevens niet meer opgeslagen. Media Scan Utility scant automatisch uw CFexpress Type B-geheugenkaart op slijtage, zodat u tijdig actie kunt ondernemen. U hebt de kaartlezer MRW-G1 nodig om Sony CFexpress Type B-geheugenkaarten te scannen.

Herstelt verloren bestanden

Zelfs als het misgaat, kunt u onze herstelsoftware voor geheugenkaarten downloaden. De software herstelt per ongeluk verwijderde bestanden en corrupte foto's en video's met de meest gangbare indelingen.

File Rescue herstelt verloren bestanden
Ga voor snelheid met de CFexpress-kaartlezer
Ga voor snelheid met de CFexpress Type B-kaartlezer

De optionele MRW-G1-kaartlezer is geoptimaliseerd voor Sony CFexpress Type B-geheugenkaarten, voor gegevensoverdracht via een USB-interface voor supersnelle back-ups en efficiënter werken. Compact, gemakkelijk mee te nemen en geschikt voor CFexpress Type B- en XQD G-geheugenkaarten van Sony, en voor M-serie geheugenkaarten.

Specificaties en kenmerken

Zeer snel en betrouwbaar voor professionals die zelfs onder de meest extreme omstandigheden de beste prestaties willen. Deze nieuwe CFexpress Type B-geheugenkaart beschermt opnamen en maakt de workflow voor fotografen, videografen en liefhebbers efficiënter.
  • Ultrahoge schrijfsnelheid tot 1480 MB/s voor het maken van burstopnamen en opnamen in hoge resolutie

  • Een verbeterde workflow dankzij de extreem hoge leessnelheid tot 1700 MB/s

  • TOUGH-specificatie voor zware omstandigheden

  • Het scanhulpprogramma houdt de staat en de opslaglimiet van je kaart in de gaten

  • File Rescue voor geheugenkaarten kan worden gedownload

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers