Prijzen vanaf:

€ 110,00

(inclusief btw)

32GB

QD-G32E

€ 110,00

(inclusief btw)

64GB

QD-G64E

€ 155,00

(inclusief btw)

128GB

QD-G128E

Prijs niet beschikbaar

256GB

QD-G256E

Prijs niet beschikbaar

64GB

QD-G64F

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van XQD-G-geheugenkaart
Afbeeldingen van XQD-G-geheugenkaart
Afbeeldingen van XQD-G-geheugenkaart
Afbeeldingen van XQD-G-geheugenkaart

Kenmerken

Haal alles uit burstopnamen

Door hun extreem snelle schrijfsnelheden zijn XQD-geheugenkaarten van Sony uit de G-serie ideaal voor continue RAW-burstopnamen met geavanceerde DSLR's. Je legt tot 200 RAW-beelden vast in een burst — 1,5x meer dan met de snelste CompactFlash-kaarten.

Leg meer beslissende momenten vast 

XQD-geheugenkaarten van Sony uit de G-serie zijn ontworpen om de sluitersnelheid van je camera bij te houden, zodat de geheugenbuffer snel wordt geleegd. Je kunt meer beslissende momenten vastleggen en continu fotograferen, zelfs met hoogwaardige DSLR's.

Betrouwbare opslag van 4K-video-opnamen

Op compatibele camera's gebruikt de unieke gegevensverwerker van Sony communicatie in twee richtingen om gegevensknelpunten te verhelpen, voor gegarandeerd stabiele opname van 4K-video. Met een kaart van 240 GB kun je ongeveer 45 minuten aan 4K XAVC Intra-opnamen vastleggen met de 4K PXW-FS7 II van Sony.

Zeer robuuste behuizing

Dankzij de unieke technologieën van Sony is de behuizing sterker en zijn de kaarten duurzamer. De inspringende contactpinnen worden beschermd tegen schade, stof en elektrostatische schokken, voor betrouwbare prestaties, ook onder moeilijke omstandigheden.

Snelle gegevensoverdracht naar pc

De XQD/SD-kaartlezer en USB-adapters van Sony vormen de beste aanvulling op XQD-geheugenkaarten uit de G-serie. Je draagt gegevens twee keer zo snel over als met de snelste CompactFlash-kaarten, waardoor je back-ups en workflow veel efficiënter worden. (1) Sony XQD G-serie (2) CompactFlash (3) Minuten.

Meer informatie over de XQD USB-adapter en XQD/SD-kaartadapter

Uitzonderlijke duurzaamheid, zelfs bij intens gebruik

De QD-G240F, QD-G120F en QD-G64F zijn tot 5 x duurzamer dan de XQD-standaard. De nieuwste kaarten uit de G-serie zijn getest op het weerstaan van een val van 5 meter (16,4 ft). Zo kun je vol vertrouwen met de kaarten werken en ze zelfs bij drukke, gehaaste of donkere opnameomstandigheden zonder zorgen omwisselen. (1) XQD-standaard (2) QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Opmerkelijk sterk

De QD-G240F, QD-G120F en QD-G64F zijn ontworpen voor professioneel gebruik en zijn tot 2,5 x sterker dan de XQD-standaard. De extra stevigheid is getest tot een kracht van 50 Newton en voorkomt dat de kaarten buigen door vervoer of het herhaaldelijk insteken in kaartsleuven. (1) XQD-standaard (2) QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Ontworpen voor professionals

De XQD-geheugenkaarten van Sony zijn schok-, magneet- en breekbestendig en antistatisch, en leveren zelfs volledige prestaties bij extreme temperaturen, en indien blootgesteld aan intens UV-licht en röntgenstralen. XQD-kaarten van Sony zijn ontworpen voor langdurig professioneel gebruik en zijn getest op betrouwbare opslag, waar je ook opnamen maakt.

File Rescue-software

Soms gaat er iets mis en worden gegevens zoals foto's en bestanden beschadigd of gaan ze verloren. File Rescue van Sony is een krachtig, gebruiksvriendelijk programma voor het herstellen van beschadigde en verloren gegevens. Door middel van een geavanceerd algoritme kan File Rescue van Sony meer RAW-, MOV- en 4K XAVC-S-videobestanden herstellen die zijn gemaakt met apparaten van zowel Sony als Nikon. Het programma kan gratis worden gedownload door klanten die een geheugenkaart hebben aangeschaft.

File Rescue downloaden

Specificaties

Dankzij de ultrasnelle schrijf- en leessnelheid is deze professionele geheugenkaart de perfecte partner voor het supersnel opslaan van foto's en 4K-video.
  • Haal alles uit burstopnamen

  • Leg meer beslissende momenten vast

  • Betrouwbare opslag van 4K-video-opnamen

  • Snelle gegevensoverdracht naar pc

  • Zeer robuuste behuizing

Overdrachtsnelheid (schrijven)
400 MB/s
Overdrachtsnelheid (lezen)
440 MB/s
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers